FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
این بازی تبدیل شده به FUT دیگه اثری از فیفا توش نیست! تمام تمرکز EA هم رو همین فات و فات بازهاس! دریغ از یه خط اطلاعات از کریرمود!!! صفحه و استوری اینستا تمام و کمال فات! سایت بازی فات هرجا میری فات! بنظرم وقتشه کونامی رو این بخش کریرمود کار کنه روش تمرکز کنه بنظرم میتونه بخش زیادی از فیفا بازهایی که دنبال شوهردادن پول های مفت و بی زبون نیستن رو جذب کنه ... یه مشت کاسب ازگل نشستن تو اون مجموعه و هرسال جیب بری میکنن! دسترسی ادیتورهارو هم به هسته بازی بستن مبادا کمبودهای کلفت بازی با پچ جبران بشه و اینا هرسال بیان یه سری دری وری راجع به فیزیک توپ و پاس داینامیک بگن و برن تا سال بعد!
خودم تو این بیست صفحه چند بار گذاشتم ،براسایس تایم لاین اطلاعات میده.
بعدیش کریره.
تو همین 3-4 روز از کریر هم خبر میاد.

این بازی تبدیل شده به FUT دیگه اثری از فیفا توش نیست! تمام تمرکز EA هم رو همین فات و فات بازهاس! دریغ از یه خط اطلاعات از کریرمود!!! صفحه و استوری اینستا تمام و کمال فات! سایت بازی فات هرجا میری فات! بنظرم وقتشه کونامی رو این بخش کریرمود کار کنه روش تمرکز کنه بنظرم میتونه بخش زیادی از فیفا بازهایی که دنبال شوهردادن پول های مفت و بی زبون نیستن رو جذب کنه ... یه مشت کاسب ازگل نشستن تو اون مجموعه و هرسال جیب بری میکنن! دسترسی ادیتورهارو هم به هسته بازی بستن مبادا کمبودهای کلفت بازی با پچ جبران بشه و اینا هرسال بیان یه سری دری وری راجع به فیزیک توپ و پاس داینامیک بگن و برن تا سال بعد!
تا وقتی یه سری باشن هر سال کلی پول خرج کنن EA خودشو تکون نمیده

خودم تو این بیست صفحه چند بار گذاشتم ،براسایس تایم لاین اطلاعات میده.
بعدیش کریره.
تو همین 3-4 روز از کریر هم خبر میاد.
واقعا فکر میکنی جز یه مشت جفنگ چیز دیگه ای دارن که بگن؟! بخش نقل و انتقالات کریر مود جُک تمام عیاریه برای خودش! سالهاست انگلیسی عربی فارسی رفتیم نوشتیم که اقا اینو درست کنید انگار نه انگار هرکیو شما بخوای میتونی تو کریرمود بخری بندازی تو تیمت ... قرض گرفتن بازیکن غیرممکنه هوش مصنوعی واقعا مشکل داره عمرا اینو رفع کرده باشن اصلا مشکل از هسته و موتور بازیه منتها چون مثل فات فاز نمیده به هاشون گرفتن و براشون مهم نیست ای کاش PES تو ارائه کانتنت اینقدر مشکل نداشت بدون شک بازی بهتری میداد بیرون یه انحصار لایسنسی درست کرده EA مثل خرس گریزلی نشسته روش و نمیزاره کسی نوآوری داشته باشه وگرنه کونامی و 2k تا الان دخلشونو آورده بودن ... من تو اینستای یه گیمر ترکیه ای دیدم که چقدر راحت تیم های قدیمی و لجندهای دوران بچگی و نوجوونی مارو درست کردن و اضافه کردن به بازی! بعد فیفا بازهای دنیا به دیوار چنگ میزنن که EA دسترسی ادیتورهارو باز کنه ولی این عوضیا نمیکنن اینکارو

Last edited by a moderator:
واقعا فکر میکنی جز یه مشت جفنگ چیز دیگه ای دارن که بگن؟! بخش نقل و انتقالات کریر مود جُک تمام عیاریه برای خودش! سالهاست انگلیسی عربی فارسی رفتیم نوشتیم که اقا اینو درست کنید انگار نه انگار هرکیو شما بخوای میتونی تو کریرمود بخری بندازی تو تیمت ... قرض گرفتن بازیکن غیرممکنه هوش مصنوعی واقعا مشکل داره عمرا اینو رفع کرده باشن اصلا مشکل از هسته و موتور بازیه منتها چون مثل فات فاز نمیده به تخمه هاشون گرفتن و براشون مهم نیست ای کاش PES تو ارائه کانتنت اینقدر مشکل نداشت بدون شک بازی بهتری میداد بیرون یه انحصار لایسنسی درست کرده EA مثل خرس گریزلی نشسته روش و نمیزاره کسی نوآوری داشته باشه وگرنه کونامی و 2k تا الان دخلشونو آورده بودن ... من تو اینستای یه گیمر ترکیه ای دیدم که چقدر راحت تیم های قدیمی و لجندهای دوران بچگی و نوجوونی مارو درست کردن و اضافه کردن به بازی! بعد فیفا بازهای دنیا به دیوار چنگ میزنن که EA دسترسی ادیتورهارو باز کنه ولی این عوضیا نمیکنن اینکارو
اولا هنوز که نگفتند تا نگفتند چی رو قضاوت میکنی.
خود کونامی که ترانسفرش تو دیوارهو و خود master league که تو فضا هست.
کریر مشکل اصلیش تمرینش هست و یه قسمتی از ترانسفر باید درست میشه که قبلا بارها در موردش صحبت کردیم ،قرض گرفتن بازیکن چرا غیر ممکنه،اونایی که تو لیست بازیکن قرضین رو میشه گرفت،غیر از اون رو باید باشگاه مشخص کنه،بازیکن بوده تو لیست قرضی نبوده ولی من قرضی گرفتم ولی این که یه بازیکنی تو لیست نبوده و خواستی بگیریش و نداده ،این ایراد نیست همونطور که تو ترانسفر باشگاه نخواد نمیفروشه مگه بند جدایی داشته باشه که بپردازیش .
ایرادات ترانسفر قیقا:
1.بازیکنایی که تو فصب آینده ،بازیکن آزاد میشن (یعنی کمتر از 6 ماه قرارداد دارن ) رو راحت میشه حتی تیمهای دسته پایینتر به خدمت بگیرنش
2.بند جدایی کمتر از ارزش بازیکن هست ،اینجا یه نیمه پر داره،نیمه خالی اینه که میگیم cpu باید باهاش دوباره وارد عقد قرارداد جدید میشد ولی نیمه پر میگیم مذاکره کرده ولی بازیکن موافقت نکرده
1-2.اینکه هر بازیکنی رو میشه گرفت ،پولشو داری میگیری.الان مگه تو واقعیت ایینطور نیست بازیکن از بارسا مستقیم میره چین.
اگر مشکل تو رقم قرارداده درسته ،که این مشکل وجود داره
3.باید تو قسمت معاوضه،معاوضه با چند بازیکن رو اضافه کنند.
_________
فقط به ایرادات ترانسفر اشاره شد و گر نه ایرادات آکادمی و تمرینات و .... وجود داره و باید رفع شوند ولی اینجا فقط ترانسفر هست
EA فقط فات رو تغییر میده ده پونزده تا یوتیوبر هم اجاره کرده و کارشون اینه که پک باز کنن و عربده بکشن او مای گاد عجب چیز خفنی باز کردم!!! همونطور که نادر امرایی تو زومجی نوشت فیفا هم مثل خیلی دیگه از عناوین EA نابودیش قطعیه ... فقط امیدوارم کونامی از این خودکشی استفاده کنه و بی فوتبال نمونیم چون اینا رسما با انحصار لایسنس اجازه تولید کانتنت به کونامی نمیدن
امروز خبرشو گذاشتم ،که فقط تو سه ماه گذشته ، روزانه 3 میلیون نفر تو fut لاگین کردند و از سودشون امسال نگم که بهتره،به خاطر یکسری از مسائل قشنگ تو مالیات سود کردن و سود خالصشون امسال 5 برابرر شده. زومجی داستان و راستان زیاد میگه

آخرین ویرایش:
معراج تو و آفلاین بازها بهتره با حقایق کنار بیاین بخش خیلی زیادی از فيفا بازها التیمیت و پرو کلاب و سیزن میزنن بخش خیلی کمی توی کار کریر هستن الان بخش پرو کلابو حتی تغییراتی دادن بخش استریت گذاشتن اگه فقط التیمیت مهم بود به بخش پروکلاب دست نمیزدم بخش فیفا استریت هم بوجود نمی آوردن سعی کن با حقایق کنار بیای، دیگه گذشت ملت فقط آفلاین براشون مهم باشه و 90 درصد مثل اصهاب کهف کریر برن

جوری که من متوجه شدم گیم پلی همون آشغاله ۱۹ هست با اضافه شدن شوت های سوباسایی بیشتر.
به امید خدا این فاجعه ترین فیفای نسل میشه حتی بدتر از ۱۹

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
خیلی عجیب بعضی وقتا دفاع میکنی از بازی .. خیلی هم مسخره و خنده دار بعدش میکوبی بازیو
الان شما بازی کردی فیفا 20 رو که اینارو فهمیدی ؟
تا 1 2 سال پیش که این فیفا بهترین بازی قرن بود و فقط کل کل میکردی با فنای پیس .. بعد یهو نظرت عوض شد حالا درستو غلطشو کار ندارم .. این بازی نه بهترین بازیه که قبلا اونجوری ازش دفاع میکردی نه اونقدر مزخرف که یه مدته نظر میدی
واقعا فازتو نمیفهمم کلا

معراج تو و آفلاین بازها بهتره با حقایق کنار بیاین بخش خیلی زیادی از فيفا بازها التیمیت و پرو کلاب و سیزن میزنن بخش خیلی کمی توی کار کریر هستن الان بخش پرو کلابو حتی تغییراتی دادن بخش استریت گذاشتن اگه فقط التیمیت مهم بود به بخش پروکلاب دست نمیزدم بخش فیفا استریت هم بوجود نمی آوردن سعی کن با حقایق کنار بیای، دیگه گذشت ملت فقط آفلاین براشون مهم باشه و 90 درصد مثل اصهاب کهف کریر برن
عجب! اولا تعداد کسایی که کریر بازی میکنن کم نیست ولی این دلیل نمیشه چون تعداد بیشتری التیمت میزنن کریر رو ول کنن! درسته از کریر پول چندانی درنمیاد ولی هویت و هسته بازی کریرمودشه نه التیمت که هیچ سناریویی نداره و کلا بر اساس توهم فانتزیه من به سلیقه همه احترام میزارم ولی شکی نیست بخش پر از مشکل آلتیمت داره کل بازی رو تحت تاثیر قرار میده

اولا هنوز که تغییرات نیومده
ثانیا کریر برخلاف گفته خیلیا ،کوبیدن نمیخواد .گیم پلی و اینا که میگن به بیس ربط داره که بعضیا میگن باهاش حال میکنن بعضیا نمیکنن
کریر فقط چند تا آپدیت میخواد تو حوزه ترانسفر،تمرینات ،اگه بشه حواشی مانند پزشک و ... ایجاد کرد ،اینکه پیشنهادات در حوزه مربیگری به تیمهای پایینتر بسط داده بشه یا گزینه ای مثل pes قرار بده که بشه اعلام کرد دوست دارم بیام اونجا مربیگری کنم و قسمت آکادمی که پویاتر بشه.
چیز خیلی خاصی نمیخواد ،اگه بشه قسمتی از این کاستومایز fut هم بیاد که عالی میشه ،مثل استادیومایی که فیک هستن رو بشه کمی ادیت کرد
و یه تغییر تو منو برا جذابتر شدن
و گر نه آفلاین مشکل چندانی نداره. بحث خستگی تو مود افلاین ،یه بحث عادی هست که شما یه مدت بازی کنی و چند تا جام بیاری با بی چالشی روبرو میشی که این رو میشه با همون انتخاب تیم سطح پایین دوباره حل کرد.
در یک کلام ،فیفا دو تا ماد داره آفلاین و آنلاین
اینجوری قیاس کنین و بگین آفلاین از لیست آپدیت فیفا حذف شده یا نه.
چون تو کریر نمیشه قسمت عمده ای از این تغییرات رو ایجاد کرد.
میشه کنفرانس خبری توش گذاشت ولی نمیشه همین mystery ball یا king of hill رو گذاشت.
house rulles اول برا افلاین اومد بعد انلاین
عجب! اولا تعداد کسایی که کریر بازی میکنن کم نیست ولی این دلیل نمیشه چون تعداد بیشتری التیمت میزنن کریر رو ول کنن! درسته از کریر پول چندانی درنمیاد ولی هویت و هسته بازی کریرمودشه نه التیمت که هیچ سناریویی نداره و کلا بر اساس توهم فانتزیه من به سلیقه همه احترام میزارم ولی شکی نیست بخش پر از مشکل آلتیمت داره کل بازی رو تحت تاثیر قرار میده
خوبه احترام میزاری ،و گر نه طرفو از پشت مانیتور با شاتگان هد شات میکردی:D:D

چرا خبری از یک گیم پلی خشکو خالی از بازی نیست چه خبره؟
دموی پس 2020 رو هم دانلود و بازی کردم همون همیشگی با تغییرات خوب واندک. یعنی کسی که با پس حال نمیکنه بعیده با این یکی هم حال کنه. توی تایم کو تاه چند تا بازی که کردم دیدم هنوز پاس بلند تو بازی جواب میده . تو فوتبال مدرن معمولا پاس بلند زمانی انجام میشه که چند ثانیه مونده به پایان وقت نیست رو زمین بازی بکنی میکشی زیر توپ.اینا المانها ومشکلاتیه که در مدت طولانی بیشتر نمایان میشه و... ما بازی میخریم یک سال حال کنیم. هزار تا سایت به پس نمره عالی بدن به نظر من هسته گیم پلی بازیش ایراد داره و تاریخ مصرف داره و بعد از یک مدت به شدت تکراری میشه اینا هیجانات اولیس که به زودی میخوابه.فیفا هم اگه بخواد به روند 19 ادامه بده به همین روز میوفته
كلا سايتهاي حتي به اصطلاح معتبر مخصوصا اي جي ان نمراتشون واقعا چرت وپرته و بقيه سايتها هم كه كلا پول مي گيرن مظر ميدن و نهايتش ميانگينش مياد تو متا كه ميشه فاجعه عين قضيه سكيرو و ماست بي پليد شدنش و بر خلافش متاي كامبت ١١ و نظرات منفي كه به اصطلاح كاربرا گذاشتن.
فيفا با اختلاف فاحش قوي ترينه حتي با تموم ايرادهاش
پس كه كلا داغونه و بعيد مي دونم كسي كه بفهمه فوتبالو علاقه به پس داشته باشه...

قطعا خود شما هم یه بیزنسی یا کاری داشته باشی اول میچسبی به اون چیزی که بیشتر جذابه واسه اکثریت مردم .. الانم بخش انلاین حرف اولو میزنه تو دنیای گیم .. درسته نباید کریر یا بخشای دیگرو ول کنن ولی از قدیم Ea معروفه به پول پرستی .. حالا فکر کن یه بخشی مثل التیمیت که این همه پول سازه واسشون رو ول کنن برن کریر رو درست کنن ؟ باور کن میل خودشون باشه بازی افلاین رو حذف میکنن :D دیگه تمام مسابقات جهانیشون رو قسمت التیمیت برگزار میشه :D

در کل حق داری اگه ناراحت شی که چرا کریر رو درست نمیکنن ولی به نظرم باید سعی کنی خودتو وقف بدی با این وضع فعلی .. چون نسل بعد بدون شک بدتر از اینم میشه و تمام تمرکزا میره رو بخش انلاین
حالا در کنار جذابیتی که بخش انلاین داره ... پول عجیبی هم توش هستش

و نکته اخر اینکه تو التیمیت اینقدرا هم دیگه لجن بازی نیست داداش من که شما میگی :D فقط یه مقداری هندیکپ هستو یه سری مسائل که شاید بد جا افتاده بین همه .. و هر کی میخواد فیفا رو بکوبه میگه التیمیت اینه التیمیت اونه .. التیمیت فیفا بخش خیلی خوبیه و واقعا یه چیزیه 1 سال کامل میتونه پلیرو درگیر خودش کنه .. اگه تا حالا بازی نکردی یه ذره وقت بزار شاید خوشت اومد .. هر چند طول میکشه قلقاش دست بیاد . منم تا یه مدت طولانی اون اوایل بدم میومد از التیمیت و حرف شمارو میزدم !!

اولا هنوز که تغییرات نیومده
ثانیا کریر برخلاف گفته خیلیا ،کوبیدن نمیخواد .گیم پلی و اینا که میگن به بیس ربط داره که بعضیا میگن باهاش حال میکنن بعضیا نمیکنن
کریر فقط چند تا آپدیت میخواد تو حوزه ترانسفر،تمرینات ،اگه بشه حواشی مانند پزشک و ... ایجاد کرد ،اینکه پیشنهادات در حوزه مربیگری به تیمهای پایینتر بسط داده بشه یا گزینه ای مثل pes قرار بده که بشه اعلام کرد دوست دارم بیام اونجا مربیگری کنم و قسمت آکادمی که پویاتر بشه.
چیز خیلی خاصی نمیخواد ،اگه بشه قسمتی از این کاستومایز fut هم بیاد که عالی میشه ،مثل استادیومایی که فیک هستن رو بشه کمی ادیت کرد
و یه تغییر تو منو برا جذابتر شدن
و گر نه آفلاین مشکل چندانی نداره. بحث خستگی تو مود افلاین ،یه بحث عادی هست که شما یه مدت بازی کنی و چند تا جام بیاری با بی چالشی روبرو میشی که این رو میشه با همون انتخاب تیم سطح پایین دوباره حل کرد.
در یک کلام ،فیفا دو تا ماد داره آفلاین و آنلاین
اینجوری قیاس کنین و بگین آفلاین از لیست آپدیت فیفا حذف شده یا نه.
چون تو کریر نمیشه قسمت عمده ای از این تغییرات رو ایجاد کرد.
میشه کنفرانس خبری توش گذاشت ولی نمیشه همین mystery ball یا king of hill رو گذاشت.
house rulles اول برا افلاین اومد بعد انلاین

خوبه احترام میزاری ،و گر نه طرفو از پشت مانیتور با شاتگان هد شات میکردی:D:D
ببین این EA چه گندی زده که امشب میخوام دموی PES رو دانلود کنم :D از 2002 فیفا بازی میکنم امشب میخوام دموی پس دانلود کنم اینکارو EA با من کرده:D

خیلی عجیب بعضی وقتا دفاع میکنی از بازی .. خیلی هم مسخره و خنده دار بعدش میکوبی بازیو
الان شما بازی کردی فیفا 20 رو که اینارو فهمیدی ؟
تا 1 2 سال پیش که این فیفا بهترین بازی قرن بود و فقط کل کل میکردی با فنای پیس .. بعد یهو نظرت عوض شد حالا درستو غلطشو کار ندارم .. این بازی نه بهترین بازیه که قبلا اونجوری ازش دفاع میکردی نه اونقدر مزخرف که یه مدته نظر میدی
واقعا فازتو نمیفهمم کلا
منم مثل همه وقتی دموی 19 رو دیدم خیلی خوشم اومد بعدش که خریدم بازیو فقط کوبیدمش! حتی وسط سال pes گرفتم و بعد 1 ماه بازی دیدم پس هم همینه و زیاد فرقی نداره در نتیجه به مرور فیفارو کنار گذاشتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or