FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
چرا خبری از یک گیم پلی خشکو خالی از بازی نیست چه خبره؟
دموی پس 2020 رو هم دانلود و بازی کردم همون همیشگی با تغییرات خوب واندک. یعنی کسی که با پس حال نمیکنه بعیده با این یکی هم حال کنه. توی تایم کو تاه چند تا بازی که کردم دیدم هنوز پاس بلند تو بازی جواب میده . تو فوتبال مدرن معمولا پاس بلند زمانی انجام میشه که چند ثانیه مونده به پایان وقت نیست رو زمین بازی بکنی میکشی زیر توپ.اینا المانها ومشکلاتیه که در مدت طولانی بیشتر نمایان میشه و... ما بازی میخریم یک سال حال کنیم. هزار تا سایت به پس نمره عالی بدن به نظر من هسته گیم پلی بازیش ایراد داره و تاریخ مصرف داره و بعد از یک مدت به شدت تکراری میشه اینا هیجانات اولیس که به زودی میخوابه.فیفا هم اگه بخواد به روند 19 ادامه بده به همین روز میوفته
واقعا همینه .. فیفا 19 بازی خوبی بودش شکی توش نیست ولی اشکلاتی داشت که اصلا خوبیای بازی دیگه به چشم نمیومد .. امیدوارم امسال این موضوع بدتر نشه .. هندیکپ مسخره و یه سری چیزای از قبل تایین شده شاید 2/3 ماه بشه به زور تحملش کرد ولی یه جایی دیگه حال ادمو بهم میزنه.. فیفا همون هندیکپ سالای قبلشو بزاره تو بازی خیلی بهتره تا اینکه به این شکل مسخره هندیکپو خیلی زیاد کرده تو بازی و عملا یکی بازیش خوب باشه یا ضعیف باشه به چشم نمیاد چون چیزای دیگه تایین کنندس .. دفاعی که سی پی یو خودش کمک میکنه و جایی بخواد راحت کاری میکنه گل بخوری اینا میگم تهش بشه چند ماه باهاش ساخت .. من این فیفارو با همه مشکلاتش دوست داشتم شخصا ولی این راهی که Ea در پیش گرفته اشتباهه به نظرم

هر چند از اخباری که اومده مثل اینکه خیلی از مشکلاتو حل کردن ... واقعا امیدوارم همینطور باشه

راجب پیس هم کاملا حرفات درسته و منطقی ..

چند باری تایم لاین زمانی گذاشته شد. گفته شد اواسط جولای گیم پلی که اومد و تموم شد
تا 8 آگوست قطعا خبری از گیم پلی نیست مگر اینکه تور بخواد فیفا بزاره و گرنه گفته میشه کنفرانس داره تو گیمزکام ،پس همه چی میره برا گیمزکام.
و بعد از اون هم میشه دمو و بتا و بازی.
از قبل ea گفته ،منتظر گیم پلی نباشیدحداقل تو این 10 روز

• Like
Reactions: samadi741
واقعا همینه .. فیفا 19 بازی خوبی بودش شکی توش نیست ولی اشکلاتی داشت که اصلا خوبیای بازی دیگه به چشم نمیومد .. امیدوارم امسال این موضوع بدتر نشه .. هندیکپ مسخره و یه سری چیزای از قبل تایین شده شاید 2/3 ماه بشه به زور تحملش کرد ولی یه جایی دیگه حال ادمو بهم میزنه.. فیفا همون هندیکپ سالای قبلشو بزاره تو بازی خیلی بهتره تا اینکه به این شکل مسخره هندیکپو خیلی زیاد کرده تو بازی و عملا یکی بازیش خوب باشه یا ضعیف باشه به چشم نمیاد چون چیزای دیگه تایین کنندس .. دفاعی که سی پی یو خودش کمک میکنه و جایی بخواد راحت کاری میکنه گل بخوری اینا میگم تهش بشه چند ماه باهاش ساخت .. من این فیفارو با همه مشکلاتش دوست داشتم شخصا ولی این راهی که Ea در پیش گرفته اشتباهه به نظرم

هر چند از اخباری که اومده مثل اینکه خیلی از مشکلاتو حل کردن ... واقعا امیدوارم همینطور باشه

راجب پیس هم کاملا حرفات درسته و منطقی ..
فیفا 19 رو خیلی دوس داشتم اما به دلایلی که عرض کردی اولین فیفایی بودش که فقط 4 ماه بازی کردمش.ازون موقع تا االان فقط 2 دونه بازی کردم.امسال که اصلا انلاین بازی نکردم
حالا من که کریر باز هستم این تغییرات پشماتیکی ea اینقد بد هست که سال به سال اعصابم داره بیشتر خورد میشه
دموی pes 20 رو بازی کردم.تغییرات ملموس ینی این.کاری به این ندارم اون خوبه یا فیفا.ولی تغییراتش اینقدی زیاد هست که طرفدارهاشو راضی نگه میداره.حالا منم که بازی کردم تغییراتشو حس کردم هرچند فکر میکنم اون بازی رو 1ماه بازی کنم میذارم کنار به دلایل نداشتن مود جذاب و لایسنس و ....
اما ea هر سال الاغ رو رنگ میکنه جای کریر بهمون میندازه میگه اینم تغییراته دیگه.
تو اون شرکت به اون بزرگی یکی نیست این چیزارو بفهمه؟فقط پول
بازی فورتنایت رو من بازی نمیکنم اما اونایی که بازی میکنن میدونن تغییرات و آپدیت ینی چی.هم پولشو درمیاره هم بازی خوبی ارائه میده به فن هاش.

2019-07-31_16-46-40.jpg
فقط همین خبر رو ببینید ،در سه ماهه منتهی به 30 ژوئن 2019،روزانه بیش از 3 میلیون نفر به فیفا التیمیت لاگین شدند.
من خودم کریر رو بیشتر دوست دارم ولی این آمار نشون میده که چرا التیمیت برای فیفا مهمه که امروز هم اطلاعاتش میداد.

View attachment 112361
فقط همین خبر رو ببینید ،در سه ماهه منتهی به 30 ژوئن 2019،روزانه بیش از 3 میلیون نفر به فیفا التیمیت لاگین شدند.
من خودم کریر رو بیشتر دوست دارم ولی این آمار نشون میده که چرا التیمیت برای فیفا مهمه که امروز هم اطلاعاتش میداد.

اطلاعات امروز میاد ؟ساعت ندادن دوست گرامی؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

ایکونهای جدید
EAz0NJcUYAA8hdQ.jpg
هنوز کامل نشده
لیست جزییات تغییر یافته
Season Objectives
امتیاز بگیر لول آپ کن ،جایزه بگیر

باشگاه رو آپگرید کن با جایزه هایی که از تکمیل اهداف بدست میاری
seasonjovicwlegal.png.adapt.crop16x9.606w.png

تو این سومی هدف انجام میدی بهت جایزه میده
fifa20-fut-milestoneobj-16x9.png.adapt.crop16x9.817w.png

FUT Friendlies
مادهای فیفا 19 آفلاین تشریف آوردن اینجا survival و no rules
mystery ball
نمیدونم دارم درست ترجمه میکنم یا نه،ولی عجیب غریبه.میگه این قابلیت باعث میشه سرعت، قدرت دریبلینگ ، پاس ،شوت و یا همه قابلیتها تقویت بشه .هندیکپ رو رسمی کردن.
king of the hill
از ترجمه گذشته، داره داستان علمی تخیلی میشه.
یه منطقه از بازی بصورت رندوم مشخص میشه ،میری اونجا توپ رونگه میداری ،هر چی بیشتر نگه نداری امتیاز بیشتر میشه ،با خروج از اون ناحیه ،شروع میشه اون تایمر به کم شدن.اگه گلی به ثمر برسونی ،به اندازه اون امتیاز بهت گل میده.

max chemistry
Exclusively in FUT, all players have maximum individual chemistry, allowing new possibilities for team-building
fifa20-fut-friendlies-maxchem.png.adapt.crop16x9.652w.png
ممنون از kanway
انحصارا در fut ؛همه بازیکنا کمیستری بی نهایت دارند
swap
fifa20-fut-swaps-16x9.png.adapt.crop16x9.652w.png

سه تا از بازیکنای خودتو با تیم حریف عوض میکنی،اگه ستاره حریفو گرفتی ناراحت نشی ،چون هر عملی ،عکس العملی برابر با آن و در خلاف جهت.
New Customization options
customizationoptions.png.adapt.crop16x9.1455w.png

در نسخه جدید کیت ،تم استادیوم ، توپ بازی ،شادی گل و تیفوی دلخواه خود را میتوانید طراحی کنید ( تیفو پرچم هایی هستن که میگیرن عکس بازیکن از توش در میاد
New Squad Management
دسترسی و کار باهاش ساده تر شده
squad-link-chem.png.adapt.crop16x9.1455w.png

منوی بازیکنها هم بازسازی شده
radial2.png.adapt.crop16x9.1455w.png

Squad Battles Enhancements
squad battle پیشرفت کرده و اطلاعاتی اعم از سه بازیکن برتر ،شیوه بازی و تاکتیک و فرمیشن و استادیوم و ....رو بهتون میده
squadbattle.png.adapt.crop16x9.1455w.png

یه time refresh داره که من نمیدونم چیه ولی مثل اینکه زمان داشته قبلاتغییر دادن در squad battle،واقعا داشته ،چقدر مسخره؟
الان اونو برداشتن و میتونین تا 4 بار هر موقع دوست داشتین ریفرش کنین اسکوادتون رو ،البته لیمیت 10 تایی گذاشتن براتون در مسابقات هفته ای.( 40 بازی در هفته)

آخرین ویرایش:
112369

کاستومایزهای جدید! آیتم های خوبیه امیدوارم بشه کیت و حتی استادیوم موردنظر خودمون رو هم طراحی کنیم :D
اینم تیفوسی زیدان: :x

photo_2019-07-31_18-43-51.jpg

ایکونهای جدید
View attachment 112368
-------------------

max chemistry
Exclusively in FUT, all players have maximum individual chemistry, allowing new possibilities for team-building
View attachment 112372
انحصارا در fut ، بازیکنایی که کمیستری بالا دارند میتونن بجای فوتبال ،نقطه خط بازی کنند .نه یه قابلیت جدید دارن که میتونن تیم بسازن( team building و قضیه این خطا رو نمیدونم یعنی چی ،هر کی میدونست یه کمکی بکنه)
swap
تو این مود همه ی بازیکنا رو کمیستری 10 هستن و هیچ چیزی هم روش تاثیر نمیزاره!
حقیقتا من خیلی وقته که از ea تعریف نکردم ولی این بخش فرندلی جدید که اضافی شده فوق العادس :D یکی از بزرگترین ایراداتی که فیفا 18 و 19 داشت این بود که بازی شدیدا try hard شده بود و فراموش شده بود که هدف از بازی کردن در مرحله ی اول سرگرم شدنه ولی این بخش جدید میتونه همون کاری رو انجام بده که تو فیفاهای گذشته (فیفا 17 به قبل) بخش online tournament انجام میداد و یا حتی نسل قبل بخش head to head! اینم پیش بینی ایکون ها هستش که به نظر میرسه اکثرش درست باشه:

112374

آخرین ویرایش:
ایکونهای جدید
View attachment 112368
هنوز کامل نشده
لیست جزییات تغییر یافته
Season Objectives
امتیاز بگیر لول آپ کن ،جایزه بگیر

باشگاه رو آپگرید کن با جایزه هایی که از تکمیل اهداف بدست میاری
seasonjovicwlegal.png.adapt.crop16x9.606w.png

تو این سومی هدف انجام میدی بهت جایزه میده
fifa20-fut-milestoneobj-16x9.png.adapt.crop16x9.817w.png

FUT Friendlies
مادهای فیفا 19 آفلاین تشریف آوردن اینجا survival و no rules
mystery ball
نمیدونم دارم درست ترجمه میکنم یا نه،ولی عجیب غریبه.میگه این قابلیت باعث میشه سرعت، قدرت دریبلینگ ، پاس ،شوت و یا همه قابلیتها تقویت بشه .هندیکپ رو رسمی کردن.
king of the hill
از ترجمه گذشته، داره داستان علمی تخیلی میشه.
یه منطقه از بازی بصورت رندوم مشخص میشه ،میری اونجا توپ رونگه میداری ،هر چی بیشتر نگه نداری امتیاز بیشتر میشه ،با خروج از اون ناحیه ،شروع میشه اون تایمر به کم شدن.اگه گلی به ثمر برسونی ،به اندازه اون امتیاز بهت گل میده.

max chemistry
View attachment 112372
انحصارا در fut ، بازیکنایی که کمیستری بالا دارند میتونن بجای فوتبال ،نقطه خط بازی کنند .نه یه قابلیت جدید دارن که میتونن تیم بسازن( team building و قضیه این خطا رو نمیدونم یعنی چی ،هر کی میدونست یه کمکی بکنه)
swap
fifa20-fut-swaps-16x9.png.adapt.crop16x9.652w.png

سه تا از بازیکنای خودتو با تیم حریف عوض میکنی،اگه ستاره حریفو گرفتی ناراحت نشی ،چون هر عملی ،عکس العملی برابر با آن و در خلاف جهت.
New Customization options
customizationoptions.png.adapt.crop16x9.1455w.png

در نسخه جدید کیت ،تم استادیوم ، توپ بازی ،شادی گل و تیفوی دلخواه خود را میتوانید طراحی کنید ( تیفو پرچم هایی هستن که میگیرن عکس بازیکن از توش در میاد
New Squad Management
دسترسی و کار باهاش ساده تر شده
squad-link-chem.png.adapt.crop16x9.1455w.png

منوی بازیکنها هم بازسازی شده
radial2.png.adapt.crop16x9.1455w.png

Squad Battles Enhancements
اسکواد تیم حرف پیشرفت کرده و اطلاعاتی اعم از سه بازیکن برتر ،شیوه بازی و تاکتیک و فرمیشن و استادیوم و ....رو بهتون میده
squadbattle.png.adapt.crop16x9.1455w.png

یه time refresh داره که من نمیدونم چیه ولی مثل اینکه زمان داشته قبلا.
الان اونو برداشتن و میتونین تا 4 بار هر موقع دوست داشتین ریفرش کنین اسکوادتون رو ،البته لیمیت 10 تایی گذاشتن براتون در مسابقات هفته ای.( 40 بازی در هفته)

چیزی از ادیت پلیر نگفتن ؟ مثلا بشه کفش بازیکن رو عوض کرد یا اینکه پیراهنشو تنگ یا گشاد کرد؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

این بازی تبدیل شده به FUT دیگه اثری از فیفا توش نیست! تمام تمرکز EA هم رو همین فات و فات بازهاس! دریغ از یه خط اطلاعات از کریرمود!!! صفحه و استوری اینستا تمام و کمال فات! سایت بازی فات هرجا میری فات! بنظرم وقتشه کونامی رو این بخش کریرمود کار کنه روش تمرکز کنه بنظرم میتونه بخش زیادی از فیفا بازهایی که دنبال شوهردادن پول های مفت و بی زبون نیستن رو جذب کنه ... یه مشت کاسب نشستن تو اون مجموعه و هرسال جیب بری میکنن! دسترسی ادیتورهارو هم به هسته بازی بستن مبادا کمبودهای کلفت بازی با پچ جبران بشه و اینا هرسال بیان یه سری دری وری راجع به فیزیک توپ و پاس داینامیک بگن و برن تا سال بعد!

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or