FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
اولا کتاب یک نوشته هست و n تا کتاب میارم که نطرات با هم متفاوته.
n تا کتاب علمی میارم که در عرض 2 سال تغییرات توش داریم.من که تغذیه و علوم آزمایشگاهی خوندم هر 4 سال کتابها رو دوباره میگیریم چون کتب تغییرات داره. پس کتاب فکت مطلق نیست تازه این در مورد کتب علمی و رفرنس صادقه و کتابهایی که شما گفتید کتب نظریه و اصلا فکت محسوب نمیشوند چون در علم روانشناسی،روان انسانها متفاوته
View attachment 118796View attachment 118796
قرار نیست چون برا جنسی هزینه کردیم اون برامون به حدی ارزشمند بشه که ایرادات رو نبینیم
این یه بازی.همه هم خریدند و 60 دلار هزینه کردند ولی ناراضی اند.
چون ارزش رو پرداخت پول تعیین نمیکند،ارزش رو کیفیت تعیین میکند ارزش رو در اینجا لذت بازی تعیین میکنه
من برم یه جنسی بخرم که بعدا بفهمم برام مضره ،چون پول براش دادم برام باید ارزشمند باشه؟نه. ارزش رو استفاده از جنس تعیین میکنه
ولتا اومده ولی باگهای بیشمار دیده میشه که برای pc تو اوایل هفته آینده با مدها رفع میشه با کلی قابلیت دیگه که به بازی اضافه میشه که باید اون قابلیتها رو خود ea اضاف میکرد که نکرد و من n بار گفتم فیفا باید اینا رو اضافه کنه
این لیست قابلیتهای نسخه پارسال بود که تو فیفا 19 خیلی خوب درآورده بودش که گفته امسال ااینها +چیزهای جدید که از جمله اضافه شدن البسه بیشتر برای کاستومایز و گفته سعی میکنه مصاحبه ها متنوعتر بشه
Realistic Sacking/Board

- The board is now more ruthless, and can sack you even if you are only a few months in

- The league and european cup is now more important then the domestic cup in terms of manager score and Sacking

- Made the gap bigger between financial strictnesses. Depending on the setting, 65%, 75% or 95% of player sales go back into your transfer budget

- Your manager rating now does not go up after a draw

- Made it all the transfer budget remaining for the previous season gets added to the new one

Realistic Settings

- Injury returns are now more realistic, and players must player 1-2 games to fully recover

- Updated currency conversions

Realistic Gameplay

- Gameplay is now more consistent, and in turn removes some of the "scripting"

- Derby, Rival, Away and Important games are now all harder to play

Realistic Form

- Form differs between players more

- Match ratings reflect form better

Realistic GTN Scouting

- It takes less long to scout a player

- Scouting in own league is now easier

- Reveal level for info is now more realistic

- Player data expires in more amount of time

Realistic Job Offers

- You now get more job offers if you are doing well, less if you are doing badly

- Only succsesful/well known managers get offers from big teams

Realistic AI team selection

- The AI now put out their best 11 in big matches, and rotate against smaller teams, less important matches or before a big game

- Players in form get picked more often

Realistic Morale

- Only players in and around the starting 11 get mad if they don't get played, and will try to leave if they don't get enoguh game time

- Reserve players are happy with only a couple of starts

Realistic AI contract renewel

- The AI now renew almost all of their player's contracts, so there are only a couple of deent players you can get on a Features

Realistic Player Growth/Decline

- Players grow partially based on form

- Old players don't decline as fast, and the stats they lose is more widespread, so Messi doesn't lose 10-20 sprint speed in season 3

Realistic Player Retirement

- Players can now play a lot longer (35+)

Realistic Player Values

- Big players like Messi, Mbappe, Ronaldo, etc are worth nearly 200 mil and very hard to buy

- Form, morale and contract length weight more into morale

Realistic Player Wages

- Wages are a lot lower for the most part

- Players with high potential now have a higher wage and ask for more (Donnaruma, Mbappe)

- Players ask for more in top leagues, and less for bottom leagues

Realistic Scouting

- 90+ potential players are rare and even with 5* 5* scouts, you'll only find a few each season

- Scouts are more expensive and it now takes a lot of money to get good players

- Heights for YA players are now more realistic based on position

- Workrates for YA players are now more realistic based on position (you will rarley find a ST with a low attacking work rate, etc)

- Skill moves and weak foot for YA players are now much higher and more reaistic (no more 1* 1* wingers)

Realistic Siming

- Teams now win the league wth 90+ points

- Teams now get relegated with around 20

- Positions are more realistic (the top 6 in the prem is normally the top 6 now)

- Goalscorers are more realistic (higher and Kane, Sterling, etc will win the golden boot, not Vardy)

- Top assisters, yellow cards and red cards are all more realistic (player and amount)

- More injures happen in sim games

Realistic Transfers, Loans and Negotiations

- Teams now don't stock up on one position

- English players don't leave England

- Good teams don't sell bad players

- More transfers occur

- Big players move to big teams, and not Austria

- Players don't move to rival clubs

- Less players move to teams where they won't start

- Teams pay more for players, espesially on deadline day

- A team's best players don't go out on loan

- It's risky to do transfers on deadline day, as if you delgate they may take 3+ hours

- Teams/player's now accept less low offers compared to what they want (it's a lot harder to negotiate now)

- More realistic league transfer interactions

- Every time a player signs/loans for a team they always lose at least 1 potential

Realistic Training

- You can now train all stats (composure, sprint speed, etc)

- Realistic stats vs drll (composure for penalties, etc)

- Training is less OP (it's half as efective)

Better menus (added features back)

I have added the following menu tiles back:

- Request Funds

- Squad Report

- Injury List

- Squad Ranking

- Old league table

- Change kit number

All of these are in additon to all menu tiles.

I have also made some more quality of life menu changes such as putting squad hub first on the toggle on the first page, not transfer hub
ببین دوست تحصیلکرده من، من حرفی رو زدم که می دونستم احتمالا همه بعدش می ریزن سرم. اما باز هم بیانش کردم. چون دوست دارم دیگران حقیقت بدونن. من دوست دارم به دیگران کمک کنم رشد کنن. اون کسی که من به کتابش استناد کردم،( آلن دوباتن) یکی از ژرف ترین آدمای زنده معاصره. یکی از برترین اساتید آکسفورده. به حرفش توی محافل علمی استناد می شه. البته هرکسی خودش عقل داره و می تونه حرفها رو بسنجه. اگه کسی یه کمی سر رشته از روانشناسی داشته باشه اینجوری گارد نمی گیره. من نگفتم کتاب فکت مطلقه. و نگفتم هم روان ما یه جوره اما یه سری مکانیسم های مشترکی داره روان ما.ارزش یه بازی را هم من و تو تعیین نمی کنیم. قیمت یه محصول رو هزینه تولید تعیین می کنه. فراوانی یا کمبود اون محصول در بازار تعیین می کنه. بعدش هم بحث من ارزش اقتصادی نبود. ارزشی بود که ناخودآگاهت ( خودت متوجه نمی شی) بر اساس قیمت یه محصول بهش می ده. خوردن موز در دهه شصت برای مردم ما لذت بخش تر از دهه نود بود. سوار شدن ماشین در ابتدای قرن بیستم لذت بخش تر از ابتدای قرن بعد بود. و.... آیا مزه موز عوض شده بود؟ آیا کیفیت ماشینهای قرن پیش از ماشین های امروزی بیشتر بود؟ دلیلش یه چیز بود. اون محصولات در اون زمان کم بود و گرون. براش هزینه زیاد می شد و مردم بدون اینکه آگاه باشن ازش لذت بیشتری می بردن.پس گرون خریدن در بسیاری از موارد هم لذت استفاده از یه محصول بالا می بره و هم توجه ما رو به اون محصول افزایش می ده.

ببین دوست تحصیلکرده من، من حرفی رو زدم که می دونستم احتمالا همه بعدش می ریزن سرم. اما باز هم بیانش کردم. چون دوست دارم دیگران حقیقت بدونن. من دوست دارم به دیگران کمک کنم رشد کنن. اون کسی که من به کتابش استناد کردم،( آلن دوباتن) یکی از ژرف ترین آدمای زنده معاصره. یکی از برترین اساتید آکسفورده. به حرفش توی محافل علمی استناد می شه. البته هرکسی خودش عقل داره و می تونه حرفها رو بسنجه. اگه کسی یه کمی سر رشته از روانشناسی داشته باشه اینجوری گارد نمی گیره. من نگفتم کتاب فکت مطلقه. و نگفتم هم روان ما یه جوره اما یه سری مکانیسم های مشترکی داره روان ما.ارزش یه بازی را هم من و تو تعیین نمی کنیم. قیمت یه محصول رو هزینه تولید تعیین می کنه. فراوانی یا کمبود اون محصول در بازار تعیین می کنه. بعدش هم بحث من ارزش اقتصادی نبود. ارزشی بود که ناخودآگاهت ( خودت متوجه نمی شی) بر اساس قیمت یه محصول بهش می ده. خوردن موز در دهه شصت برای مردم ما لذت بخش تر از دهه نود بود. سوار شدن ماشین در ابتدای قرن بیستم لذت بخش تر از ابتدای قرن بعد بود. و.... آیا مزه موز عوض شده بود؟ آیا کیفیت ماشینهای قرن پیش از ماشین های امروزی بیشتر بود؟ دلیلش یه چیز بود. اون محصولات در اون زمان کم بود و گرون. براش هزینه زیاد می شد و مردم بدون اینکه آگاه باشن ازش لذت بیشتری می بردن.پس گرون خریدن در بسیاری از موارد هم لذت استفاده از یه محصول بالا می بره و هم توجه ما رو به اون محصول افزایش می ده.
واقعا این حرفای بی ربط جاش تو تاپیک فیفاست که هر صفحه رو باهاش پر کردی و هرکس هم بهت انتقاد میکنه باز به یه شکل بی ربط تر و بچه گانه تری میای ادامه میدی؟
...............
دوستان اینجا به دفاع بازی خیلی اشاره کردن که بنظرم هم بهتر شده و در واقع skill gap رو برده بالا ولی ندیدم در مورد سیستم پاسکاری بازی کسی صحبت کنه! پاسکاری هم کلا بنظرم مثل دفاع سخت تر شده، یعنی بازی مجبورت میکنه variety بیشتر به پاس هات بدی و فقط ضربدر مثلث جواب نمیده برام :دی جدای lofted pass ها و با مربع پاس کوتاه دادن یه کاری که میبینم خیلی بیشتر از ۱۹ احتمال موفقیتش رفته بالا chain کردن skill move های ساده با پاسه، یعنی وقتی حتی جلوی بازیکنم هم تقرییا خالیه باز توپ رو با یه دریبل بهش زاویه میدم و تو فاصله یه پا دو پا کردن دکمه پاس رو میزنم، خیلی به نگه داشتن موقعیت کمک میکنه!

واقعا این حرفای بی ربط جاش تو تاپیک فیفاست که هر صفحه رو باهاش پر کردی و هرکس هم بهت انتقاد میکنه باز به یه شکل بی ربط تر و بچه گانه تری میای ادامه میدی؟
من یه پیشنهادی دادم برای حرفه ای شدن. دوستان ریپلای کردن و منم بهشون جواب دادم. من همون اولش که گفتم ختم کلام، می خواستم بحث ببندم ولی باز ریپلای شدم و مجبور به پاسخگویی. شما هم به جای توهین کردن، اگه نقدی داری بگو. اصلا من بچه دو ساله. بیا با سواد زیادی که داری جواب این بچه دو ساله رو بده. ممنون :)

داداش اینکه هر کسی نظرشو بگه در فروم (نمیدونم اکثریت مخالفن و ...) هیچ کسی به این ایرادی نمیگیره و اصلا اینجا دایر شده برای همچین چیزی ولی بیاد بگه نظر من فکته و تو فلان کتاب همچین چیزی گفتن و .... و یه نگاه من می دونم دیگران نمی دونن و نوشته هایی که نصیحتی و دید از بالاست ، آزار دهنده هست . نظری میدی حالا یه عده موافق و یه عده مخالف . چندتا پست رد و بدل میشه که طرفین متقاعد شدن که هیچی و نشدنم که هیچی :))
اقا این دوست عزیزمون و بیخیال شین ایشون کلا یه عکس داره که نمیدونم کدوم فیفا فلان هفته رتبش چند شده حالا کلا یه دید بالا به پایین به همه داره که اذیت کنندس. که همونم ببینی فقط واسه زیاد بازی کردنه چون اونی که خیلی حرفه ای باشه اصلا تعداد باخت هاش اونقدر زیاد نیست که توی اون عکس که نشون دادن بود. فقط یه هفته زیاد بازی کرده امتازش زیاد شده
ایشون سال پیش میگفت بازیکنایی که لینک سبز میدن هماهنگ ترن چنتا پست قبل میگن با l1 دروازبان جایگیریش بهتر میشه توی همه مود ها (حالا مثلا داری التیمیت میزنیو این که چطوری l1 بزنیو هم سویچ بازیکنت عوض نشه هم دروازبانت جایگیریش بهتر شه رو نمیدونم) یه جا دیگه میگن ظرفیت 3 مود افلاین و تمرینی نداره یجا دیگه میگن دیسک بخری بازیت قویتر میشه حالا هزار نفرم بگن فلا چیزو اشتباه میکنی قبول ندارن چون فلان سال توی فلان هفته چند ساعت رنکشون اومده 1 :D در کل مثل بقیه حق دارن هرچی از نظرشون مفیده بگن ولی بهتره زیاد توجه نکرد:D

داداش گل من، من دارم می گم این یه پروسه ناخودآگاهه. نوعی خطای ذهنیه. من انسان اگر برای یه چیزی زیاد هزینه کنم ناخودآگاه قدرشو می دونم. اینو کسی اینجا نگفته بود و می دونم درک و هضمش سخته.توقع هم ندارم کسی همین الان بلافاصله حرف منو قبول کنه. حرفهای جدید و شوکه کننده همیشه در برابرش مقاومت شده. مگه روزی که گالیله گفت زمین گرده نخواستن بکشنش؟ مگه درست نمی گفت؟ ( البته من کجا اون کجا) چقدر طول کشید تا حرفش قبول کردن؟ سالهای زیاد. شما اگه قدر یه چیزی رو بیشتر بدونی بیشتر بهش توجه می کنی. وقتی بیشتر بهش توجه کنی در جزئیاتش ریزتر می شی. وقتی در جزئیاتش ریزتر شدی، حرفه ای می شی. هر چی توی یه موضوع نکته های ریزتری رو بدونی حرفه ای تری. منطقی بودن هم خیلی خوبه. الکی به به گفتن هم بده. کسی رد نمی کنه این حرفو.
والا من تا حالا یه چیزایی گرفتم که کلی سرش پول دادم ولی اونقدر ازشون بدم اومده که یا رفتن سطل آشغال یا اینکه گموگورشون کردم جلو چشام نباشن :) یه تیشرتی دارم که خیلی خیلی ارزون گرفتم اگه دوروبر بهم گیر ندن همیشه خدا همونو میپوشیدم :)
خطای ذهن وقتی اتفاق میفته که در مورد یه چیزی آگاهی قبلی نداشته باشی.این حرفت در مورد کسی صدق میکنه که تازه دیروز رفته کنسول خریده و 1 تومنم داده دیسک فیفا گرفته.خب معلومه بازی هر چقدرم بد باشه(که بد نیست)طرف راضیه از خریدش.گالیله رو خواستن اعدام کنن چون مرکزیت زمین رو نقض کرد و قدرت مذهبیون رو محدود به یه کره با ابعاد مشخص وگرنه ربطی به گفتن یا نگفتن حقیقت نداشت.
حالا یه سوال فوتبالی ، پاس پشت مدافعین رو با l1 مثلث که میندازم خیلی ارتفاع داره و همشونو دروازه بان میاد میگیره.میخام پاس هوایی پشت مدافعین تند و تیز با ارتفاع پایین باشه.اصلا همچین چیزی داره فیفا؟

دوستان یکی جوابمو بده این مشگل تیم دوم آوردن تیم ها تو لیک ها و جام ها قراره درست بشه؟ خیلی تو ذوق هست
اینو بارها گفتیم.گفتن درست میکنیمم.کی الله اعلم
کسی می‌دونه مدهایی که برای نسخه pc هست مثلا مد فیس، در حالت آنلاین هم کار می‌کنه یا نه؟ خیلی برام مهمه این سوال.
خیر.مدها تو انلاین کار نمیکنه.چون با frosty کار میکنن و فایلی جایگزین نمیشه.
پک fcb برای فیسهای جدید داره آماده میشه که عرضه بشه کلی چهره آپدیت کرده
بحثی که داری میکنی n تا سوراخ داره.توپت پنچره(دلیلها ترتیب دارن):
1.اولا این فرد فلسفه خونده نه روانشناسی ،پس اومده تو حوزه ای غیر از حوزه خودش کتاب نوشته،یه چیزی تومایه ها لیلا اوتادی شاعر
با دلیل کلا کتاب زیر سواله،دلیل2:کمتر از 10% درصد مغز انسان شناسایی شده ،هیچ چیزی از مغز انسان ما نمیدونیم.پس چجوری شما میگی این کتاب یه فلسفه نویس اون هم در زمینه یک عضو ناشناخته به نام مغز انسان میشه فکت.
من گفتم ما ففکت پزشکی نداریم،روان انسان چون توسط مغز و کلی هورمون و .... هدایت میشه . نه تنها فکتی نداره بلکه هنوز شناسایی نشده که بخواد در موردش نظریه ای داده بشه.شاید هدف یک مکانیسم در انسان مشترک باشه ولی هر مکانیسم به n روش صورت میگیرد .
ارزش یه بازی رو دقیقا من گیمر تعیین میکنم .که وقتی برام با ارزشه میشه فروش gtav و وقتی بدرد نخوره میشه مافیا 3
و گر نه تمام گیمهای aaa قیمتشون هست 60 دلار ،اگه ارزش داشته باشه،با فروشش ارزش واقعیش مشخص میشه و کلی عنوان میگیره و اگه من گیمرم خوشم نمیاد میشه مثل همین nba اینقدر ازش بدم میگم تا کسی نمیخرش.
ارزش گیم به من گیمره.این قضیه موز که مثال بزنی،بحثش کاملا جداست ،اون در مورد کمبود موجودی یک میوه هست ولی در مورد بازی کمبود موجودی نداریم.نسخه های ویژه با ارزشند چون کمند
مثل نسخه های مونوپلی که قیمتشون خیلی بالاتر از نسخه های عادی ولی این مثال در مورد بازی ای مثل فیفا که نسخه ویژه ای ندارد اصلا و ابدا صادق نیست
نه تنها مزه موز ،بلکه تمام میوه ها و سبزیجات بخاطر آبیاری ،آلودگی و .... تغییر کرده است.
چون بیشتر از این تاپیک منحرف نشه ،ادامه نمیدم

d3a1_untitled.jpg

تو این وب اپ اینی که با فلش مشخص کردم کارش دقیقا چیه؟روشم میزنی تا 4 بالا میره بعد دوباره میاد رو 1.چیو رفرش میکنه دقیقا؟

اینو بارها گفتیم.گفتن درست میکنیمم.کی الله اعلم

خیر.مدها تو انلاین کار نمیکنه.چون با frosty کار میکنن و فایلی جایگزین نمیشه.
پک fcb برای فیسهای جدید داره آماده میشه که عرضه بشه کلی چهره آپدیت کرده

بحثی که داری میکنی n تا سوراخ داره.توپت پنچره(دلیلها ترتیب دارن):
1.اولا این فرد فلسفه خونده نه روانشناسی ،پس اومده تو حوزه ای غیر از حوزه خودش کتاب نوشته،یه چیزی تومایه ها لیلا اوتادی شاعر
با دلیل کلا کتاب زیر سواله،دلیل2:کمتر از 10% درصد مغز انسان شناسایی شده ،هیچ چیزی از مغز انسان ما نمیدونیم.پس چجوری شما میگی این کتاب یه فلسفه نویس اون هم در زمینه یک عضو ناشناخته به نام مغز انسان میشه فکت.
من گفتم ما ففکت پزشکی نداریم،روان انسان چون توسط مغز و کلی هورمون و .... هدایت میشه . نه تنها فکتی نداره بلکه هنوز شناسایی نشده که بخواد در موردش نظریه ای داده بشه.شاید هدف یک مکانیسم در انسان مشترک باشه ولی هر مکانیسم به n روش صورت میگیرد .
ارزش یه بازی رو دقیقا من گیمر تعیین میکنم .که وقتی برام با ارزشه میشه فروش gtav و وقتی بدرد نخوره میشه مافیا 3
و گر نه تمام گیمهای aaa قیمتشون هست 60 دلار ،اگه ارزش داشته باشه،با فروشش ارزش واقعیش مشخص میشه و کلی عنوان میگیره و اگه من گیمرم خوشم نمیاد میشه مثل همین nba اینقدر ازش بدم میگم تا کسی نمیخرش.
ارزش گیم به من گیمره.این قضیه موز که مثال بزنی،بحثش کاملا جداست ،اون در مورد کمبود موجودی یک میوه هست ولی در مورد بازی کمبود موجودی نداریم.نسخه های ویژه با ارزشند چون کمند
مثل نسخه های مونوپلی که قیمتشون خیلی بالاتر از نسخه های عادی ولی این مثال در مورد بازی ای مثل فیفا که نسخه ویژه ای ندارد اصلا و ابدا صادق نیست
نه تنها مزه موز ،بلکه تمام میوه ها و سبزیجات بخاطر آبیاری ،آلودگی و .... تغییر کرده است.
چون بیشتر از این تاپیک منحرف نشه ،ادامه نمیدم
من دیگه واقعا از این بحث خسته شدم. باز دم شما گرم که ادب و تربیت داری. حداقل بحث نظری می کنی. توهین نمی کنی. دیدگاه شما هم محترم. با سپاس :)

اقا این دوست عزیزمون و بیخیال شین ایشون کلا یه عکس داره که نمیدونم کدوم فیفا فلان هفته رتبش چند شده حالا کلا یه دید بالا به پایین به همه داره که اذیت کنندس. که همونم ببینی فقط واسه زیاد بازی کردنه چون اونی که خیلی حرفه ای باشه اصلا تعداد باخت هاش اونقدر زیاد نیست که توی اون عکس که نشون دادن بود. فقط یه هفته زیاد بازی کرده امتازش زیاد شده
ایشون سال پیش میگفت بازیکنایی که لینک سبز میدن هماهنگ ترن چنتا پست قبل میگن با l1 دروازبان جایگیریش بهتر میشه توی همه مود ها (حالا مثلا داری التیمیت میزنیو این که چطوری l1 بزنیو هم سویچ بازیکنت عوض نشه هم دروازبانت جایگیریش بهتر شه رو نمیدونم) یه جا دیگه میگن ظرفیت 3 مود افلاین و تمرینی نداره یجا دیگه میگن دیسک بخری بازیت قویتر میشه حالا هزار نفرم بگن فلا چیزو اشتباه میکنی قبول ندارن چون فلان سال توی فلان هفته چند ساعت رنکشون اومده 1 :D در کل مثل بقیه حق دارن هرچی از نظرشون مفیده بگن ولی بهتره زیاد توجه نکرد:D
من فکر کردم شما با ما آشتی کردی! اصلا من نوب! اون عکس هم مال فیفا 18 بود و مربوط به جدول هفتگی، جدول کلی هم گذاشته بودم که رنکم 96 بود. عکس گذاشتم که کسی نگه بلوفه. حداقلش این بود که شجاعت اینو داشتم که تعداد برد و باختهامو صادقانه نشون دادم. در مورد اون لینک ها هم کسی نتونست ثابت کنه بازیکنا هماهنگ تر نمی شن. شاید هم اشتباه می کردم. در مورد ظ3 هم که بحث کردیم.دیگه تکرار مکرراته. در مورد l1 وقتی مهاجم حریف از مدافعات رد شد و فلش روی دروازه بان رفت ، مثلث همراه با L1 بگیری خیلی بهتر خروج می کنه. تو بخش تمرینیش هم اینو قشنگ می تونی تست کنی. این نگاه بالا به پایین هم شما راجع به من انداختی تو دهن همه. خود شیفته هم می گفتی الان یادت رفت بنویسی. خود شیفته هم هستم:D.

• Like
Reactions: sam.fisher
والا من تا حالا یه چیزایی گرفتم که کلی سرش پول دادم ولی اونقدر ازشون بدم اومده که یا رفتن سطل آشغال یا اینکه گموگورشون کردم جلو چشام نباشن :) یه تیشرتی دارم که خیلی خیلی ارزون گرفتم اگه دوروبر بهم گیر ندن همیشه خدا همونو میپوشیدم :)
خطای ذهن وقتی اتفاق میفته که در مورد یه چیزی آگاهی قبلی نداشته باشی.این حرفت در مورد کسی صدق میکنه که تازه دیروز رفته کنسول خریده و 1 تومنم داده دیسک فیفا گرفته.خب معلومه بازی هر چقدرم بد باشه(که بد نیست)طرف راضیه از خریدش.گالیله رو خواستن اعدام کنن چون مرکزیت زمین رو نقض کرد و قدرت مذهبیون رو محدود به یه کره با ابعاد مشخص وگرنه ربطی به گفتن یا نگفتن حقیقت نداشت.
حالا یه سوال فوتبالی ، پاس پشت مدافعین رو با l1 مثلث که میندازم خیلی ارتفاع داره و همشونو دروازه بان میاد میگیره.میخام پاس هوایی پشت مدافعین تند و تیز با ارتفاع پایین باشه.اصلا همچین چیزی داره فیفا؟
ممنون از شما به خاطر رعایت ادب و تربیت. دیدگاه شما هم محترم.

دوستان من می خوام وارد بخش اسکیل گیمز بشم ارور می ده و از بازی می ندازه بیرون ! کس دیگه ای این مشکل رو نداره ؟ اخرین اپدیت هم ریختم و هیچ مشکلی تو بخش های دیگه ندارم !

کسایی که میخوان ایکونها رو تو کریر ببینند
مودش اینجاست
میشه کلیه سلبریشنها و همه آپشنهای بازی رو از سن و قد و ... رو کاستومایز کرد
باگهای بازی کاملا رفع شدند
EGAJ_AKWsAA_kAJ.png EGAXeZgWsAA8Y3c.jpg
همونطور که قبلا گفتم به قسمت لباسها هم کلی لباس اضاف شده.
تو گیمز رادار هم خبرشو زدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or