FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
دیشب من به سبک فیفا 19 دفاع کردم یعنی وقتی توپو از دست میدادم به جای سوییچ کردن روی بازیکن های نزدیک توپ روی مهاجم یا هافبک سوییچ میکردم واونو به عقب میبردم دیدم رفتار دفاعی بازیکنا بهتره وفضا ها رو خودشون بهتر پوشش میدن تا اینکه من خودم دستی همه رو انجام بدم نمیدونم همیشه نتیجه میده یانه.
نکتش اینجاس که بازی قلق نداره نمیشه گفت که دیگه یاد گرفتم دفاع کردنو بسته به شرایط مختلف باید تصمیم درست گرفت. بازم میگم باید تمرین کرد .
زیاد سوییچ نکنید اگر دیدید فضا خیلی خالیه یا بازیکنتون خیلی نزدیک بازیکن صاحب توپه روش سوییچ کنید و کار دفاعی انجام بدید
در مورد پاسکاری بخصوص در محوطه جریمه که شلوغه شوک سمت چپو فشار بدید به جهتی که میخواهید و پاس بدید دقت پاس بالاتر میره.

• Like
Reactions: hesearoom
دفاع کردن با اینکه خیلی تمرین کردم خیلی رو مخه و سخته، خیلی زیاد گل میخورم توی آلتیمیت ، حالا خوبه دیویژن ۶ هستم برم بالاتر چی میشه! راهی نداره کاری کرد cpu توی دفاع کردن کمکم کنه؟

Sent from my Che2-L11 using Tapatalk

در ادامه پست قبلیم
دفاع کامل تو بازی منوال نیست هوش مصنوعی به کمک تیم میاد. بهتره حساب شده از این کمک استفاده بکنیم
اینجوری نیست که الکی یه بازیکنو بگیری بیاری و عقب هیچ کاری نکنی بهتره رو هافبکا (بهتر یک هافبک دفاعی) سوییچ کنید و به عقب بکشید وفضاهای خالی رو پوشش بدید. به نظرم لازم نیست وقتی حریف صاحب توپه با هر بازیکنی برید تو پاش شما با هافبکا فضا ها رو ببندید بعضی مواقع بازیکنایی که در کنترل ما نیستن توپا رو قطع میکنن چون پوزیشن اونا رو الکی جا بجا نکردیم.

دفاع کردن با اینکه خیلی تمرین کردم خیلی رو مخه و سخته، خیلی زیاد گل میخورم توی آلتیمیت ، حالا خوبه دیویژن ۶ هستم برم بالاتر چی میشه! راهی نداره کاری کرد cpu توی دفاع کردن کمکم کنه؟

دفاعها و مهاجمهاتو سرعتی بذار خودم بده گاز

• Like
Reactions: 19Rodar
دفاعها و مهاجمهاتو سرعتی بذار خودم بده گاز
الان تو بگو چه دلیلی داره من برم مثلا یه دفاع قدرتی بخرم مثل پیکه وقتی مثلا بازیکن دفاع برنز با اورال ۶۵ هست که همه چیزش ضعیفه و سرعت ۹۰؟کارایش هم از پیکه بهتر! این بی معنیه! بعدشم با اینکه کلی تمرین دفاع کردم با L2 و ... بازم دفاعم اکثر بازیها اتوبانه! کنترلشون سخته خدایی! من قبلا دیویژن دو پایین تر نمی اومدم الان نمیتونم برم دیویژن ۵ ! کریر رو درست کنن میرم کریر و آلتیمیت بی خیال میشم

الان تو بگو چه دلیلی داره من برم مثلا یه دفاع قدرتی بخرم مثل پیکه وقتی مثلا بازیکن دفاع برنز با اورال ۶۵ هست که همه چیزش ضعیفه و سرعت ۹۰؟کارایش هم از پیکه بهتر! این بی معنیه! بعدشم با اینکه کلی تمرین دفاع کردم با L2 و ... بازم دفاعم اکثر بازیها اتوبانه! کنترلشون سخته خدایی! من قبلا دیویژن دو پایین تر نمی اومدم الان نمیتونم برم دیویژن ۵ ! کریر رو درست کنن میرم کریر و آلتیمیت بی خیال میشم

بازی کلا همه چیش رو سرعته، کند باشن کارت تمومه

بازی کلا همه چیش رو سرعته، کند باشن کارت تمومه
خب این خیلی بده ، نمبشه که کل ۱۱ بازیکنم رو ۱۱ تا اسب بذارم بدون! تاکتیک چی پ؟ این pes یه فوتبال واقعی و بر اساس منطق ارائه میده ، حیف مشکل لایسنس داره روی ایکس باکس وگرنه اونو میگرفتم

• Like
Reactions: Siamak61
امروز صبح خیلی وضعیت کانکشن خراب بود من بیش از 200 اسکیل پوینت از دست دادم و نزدیک بود دو تا دیویژن بیام پایین!!
من دو روز بازی آنلاین نکرده بودم نمیدونم بخاطر این آپدیت بازی من خراب شده بود که بعیده یا واقعا من بازیکن ضعیفی هستم! یعنی جوری شده بود که به همه تیم ها میباختم فرقی نداشت قوی بود یا ضعیف! بازیکن ها نه پاسکاری خوبی میکردن نه سرعتی داشتند و نه خوب شوت میکردن...
چندتا بازی اول رو با اختلاف یک گل باختم که تقریبا همه گل هایی که خوردم روی ریباند بود! اولش گفتم حتما شانس من خرابه! بعد از اون وحشتناک با اختلاف سه گل یا چهار گل میباختم یعنی هر چی اسکیل بیشتر از دست میدادم بدتر میباختم با اینکه تیم های حریف معمولی بودن در مقابل تیم من!
اما امروز عصر که بازی کردم با اینکه هنوز کانکشن مثل چند روز پیش نبود اما به زور چندتا بازی مساوی گرفتم و در نهایت چندتایی هم بردم!

دوستانی که هنوز بازی رو نگرفتند بدونن که همون مشکلات گهی که توی سرور و کانکشن های فیفا19 بود هنوز هستش با اینکه گیم پلی بازی خوبه اما این مشکلات آنلاین بازی رو کلا خراب میکنه اگه کانکشن خوب باشه و وضعیت سرور اوکی بازی لذت بخش هستش!
البته این مشکل ریباند هم خیلی بیشتر به چشم میاد نسبت به فیفا 19...
امروز چندتا اشتباه داوری عجیب هم دیدم مثلا دو تا از بازیکن های من با دروازه بان تک به تک شدند من پاس دادم به بازیکن کناری که دفاع های حریف هم کاملا جا مونده بودند اما آفساید گرفت توی صحنه آهسته هم کاملا مشخص بود چقدر دفاع ها عقب هستند! یا مثلا پنالتی الکی داور گرفت در صورتی که توی صحنه آهسته بازیکن دفاع کاملا فاصله داشت با حمله و اصلا هیچ برخوردی نبود!

• Like
Reactions: samadi741
اقا منم بالاخره بازی رو گرفتم و انصفا یه سر وگردن از 19 و 18 بالاتره گیم پلی خیلی جذابه انصافا
فقط یه همفکری میخواستم لونم این که من تقریبا از 17 التیمیت زدم و کریر رو گذاشتم کنار که طبیعیم بود اما به نظرتون با تغییر کردن حتی کمه کریر و همینطور اضافه شدن لیگ قهرمانان و مصاحبه و .....کریرالان وضعیتش نسبت به التیمیت چطوره؟میصرفه بری اون سمت؟
اخه واسه ما ایرانیا التمیت فقط جنگ اعصابه باید ببینیم کدوم روز وتو چه ساعتی وضعیت اینترنت خوبه بشینیم التیمیت که تا اون موقع همه تیماشونو میسازن و.....بحث دیگه من خیلی دوست داشتم همیشه دنیس برگکمپو داشته باشم از بچگی عاشقش بودم و همه زورمو میزدم که تو التیمیت بگیرمش و وقتی بهش میرسیدم میدیدم همه 3 4 ایکونو totw ... غیره دارن که محاله همشو با بازی بدست اورده باشن و ما با اینوضع گرونی نمیتونیم پول بدیم بابت این چیزا همین که اوریجینال میگیرییم هنر کردیم ودر کل یه جنگ نابرابره یه ور مشکل نت و پول یه جا لذت بردن الانم که مدی اومده که ایکون ها رو میشه انتقال داد به کریر
حالا با همه این اوصاف نظره شما چیه؟

امروز صبح خیلی وضعیت کانکشن خراب بود من بیش از 200 اسکیل پوینت از دست دادم و نزدیک بود دو تا دیویژن بیام پایین!!
من دو روز بازی آنلاین نکرده بودم نمیدونم بخاطر این آپدیت بازی من خراب شده بود که بعیده یا واقعا من بازیکن ضعیفی هستم! یعنی جوری شده بود که به همه تیم ها میباختم فرقی نداشت قوی بود یا ضعیف! بازیکن ها نه پاسکاری خوبی میکردن نه سرعتی داشتند و نه خوب شوت میکردن...
چندتا بازی اول رو با اختلاف یک گل باختم که تقریبا همه گل هایی که خوردم روی ریباند بود! اولش گفتم حتما شانس من خرابه! بعد از اون وحشتناک با اختلاف سه گل یا چهار گل میباختم یعنی هر چی اسکیل بیشتر از دست میدادم بدتر میباختم با اینکه تیم های حریف معمولی بودن در مقابل تیم من!
اما امروز عصر که بازی کردم با اینکه هنوز کانکشن مثل چند روز پیش نبود اما به زور چندتا بازی مساوی گرفتم و در نهایت چندتایی هم بردم!

دوستانی که هنوز بازی رو نگرفتند بدونن که همون مشکلات گهی که توی سرور و کانکشن های فیفا19 بود هنوز هستش با اینکه گیم پلی بازی خوبه اما این مشکلات آنلاین بازی رو کلا خراب میکنه اگه کانکشن خوب باشه و وضعیت سرور اوکی بازی لذت بخش هستش!
البته این مشکل ریباند هم خیلی بیشتر به چشم میاد نسبت به فیفا 19...
امروز چندتا اشتباه داوری عجیب هم دیدم مثلا دو تا از بازیکن های من با دروازه بان تک به تک شدند من پاس دادم به بازیکن کناری که دفاع های حریف هم کاملا جا مونده بودند اما آفساید گرفت توی صحنه آهسته هم کاملا مشخص بود چقدر دفاع ها عقب هستند! یا مثلا پنالتی الکی داور گرفت در صورتی که توی صحنه آهسته بازیکن دفاع کاملا فاصله داشت با حمله و اصلا هیچ برخوردی نبود!

منم فکر کردم بازیم خراب شده امروز به هیچ تیمی نه نگفتم چهار تا و پنج تا خوردم جالب اینه چهار خط سبز هم هستش ولی تو بازی مشخص میشه چه نت خرابی داریم ما
از دیویژن سه اومدم پنج دوستان کسی امسال ایرانسلو امتحان کرده؟
پارسال که واسه من جواب ترین نت همین ایرانسل درب و داغون بود
با این وضع نمیشه همش جنگ اعصابه

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: aslirezahddd
کریر خیلی باگ داره
دوتا بازی اول چهار تا گل زدم و تو مصاحبه بعده بازی ازم پرسیدن نظرت چیه که دوتا بازی پشت سرهم گل نزدید!
ولی در کل این سیستم گفتگو با بازیکن ها و مصاحبه های بعده بازی مشکلاتش برطرف بشه قدم رو به جلوی خوبی هست هرچند با تحول عظیم فاصله زیادی داره

منم فکر کردم بازیم خراب شده امروز به هیچ تیمی نه نگفتم چهار تا و پنج تا خوردم جالب اینه چهار خط سبز هم هستش ولی تو بازی مشخص میشه چه نت خرابی داریم ما

بعد بخاطر این نت همه فکر میکنن گیم پلی مشکل داره در حالی که واقعا از همه لحاظ بازی بالانسه .. ولی دقیقا همین نت باعث میشه کلا همه چی خراب شه ..اگه دقت کنی وقتی نت مشکل پیدا میکنه راحت دفاع باز میشه .. در حالی که من شده بالای 20 تا بازی بدون مشکل تو یه ساعت خاصی بازی کردم .. یهو نت ترکیده و دیدم به چشای خودم چه فاجعه ای پیش میاد .. کلا دیگه نمیشه دفاع کرد و همه چی باطل میشه .. یه سریا نتشون همیشه مشکل داره و اذیت میشن تو بازی ولی فکر کنم شما هم مثل من دیدی وقتی نت خوب باشه چقدر راحت تر میشه بازی کرد و همه چی سر جای خودشه
یه چیز جالبم امسال اینه دیلی انچنانی نمیندازه مثلا پاس یا شوت با تاخیر بره .. سالای قبل اینجوری بود اخه .. امسال میزنه بازیتو خراب میکنه و یه جاهای خاصی مثل موقع دفاع دیلی میندازه که سوییچ نمیشه کرد یا دفاع رو بی دلیل باز میکنه و بازیکنا سر جاشون میمونن بدون حرکت .. چی بگیم .. تا صبح بنویسیم چیزی درست نمیشه .. همیشه همین بوده دیگه

اقا منم بالاخره بازی رو گرفتم و انصفا یه سر وگردن از 19 و 18 بالاتره گیم پلی خیلی جذابه انصافا
فقط یه همفکری میخواستم لونم این که من تقریبا از 17 التیمیت زدم و کریر رو گذاشتم کنار که طبیعیم بود اما به نظرتون با تغییر کردن حتی کمه کریر و همینطور اضافه شدن لیگ قهرمانان و مصاحبه و .....کریرالان وضعیتش نسبت به التیمیت چطوره؟میصرفه بری اون سمت؟
اخه واسه ما ایرانیا التمیت فقط جنگ اعصابه باید ببینیم کدوم روز وتو چه ساعتی وضعیت اینترنت خوبه بشینیم التیمیت که تا اون موقع همه تیماشونو میسازن و.....بحث دیگه من خیلی دوست داشتم همیشه دنیس برگکمپو داشته باشم از بچگی عاشقش بودم و همه زورمو میزدم که تو التیمیت بگیرمش و وقتی بهش میرسیدم میدیدم همه 3 4 ایکونو totw ... غیره دارن که محاله همشو با بازی بدست اورده باشن و ما با اینوضع گرونی نمیتونیم پول بدیم بابت این چیزا همین که اوریجینال میگیرییم هنر کردیم ودر کل یه جنگ نابرابره یه ور مشکل نت و پول یه جا لذت بردن الانم که مدی اومده که ایکون ها رو میشه انتقال داد به کریر
حالا با همه این اوصاف نظره شما چیه؟

آلتیمیت مشکل نت داره اما همیشگی نیستش فکر میکنم اگه روزهای وسط هفته مثلا از دوشنبه تا پنج شنبه بازی کنیم خوب باشه برای من هفته پیش هم فقط روزهای جمعه شنبه و یک شنبه خراب بود اما باقی روزهای هفته خوب بود... اما برای گرفتن دنیس برکمپ یا کلا آیکون ها بهترین کار این هستش که صبر کنی تا بیاد توی SBC چون خیلی ارزونتر تموم میشه تا اون موقعی هم که بیاد توی SBC ها با جایزه های ریوالز و ویکند و SBC بقیه تیم رو قوی کن...

منم دقیقا همینطور بود برام دیروز!!!
من پارسال TD LTE ایرانسل داشتم خوب نبود اما پارس آنلاین که گرفتم خیلی بهتر شدش بازیم فعلا هم با پارس آنلاین هستم...

بعد بخاطر این نت همه فکر میکنن گیم پلی مشکل داره در حالی که واقعا از همه لحاظ بازی بالانسه .. ولی دقیقا همین نت باعث میشه کلا همه چی خراب شه ..اگه دقت کنی وقتی نت مشکل پیدا میکنه راحت دفاع باز میشه .. در حالی که من شده بالای 20 تا بازی بدون مشکل تو یه ساعت خاصی بازی کردم .. یهو نت ترکیده و دیدم به چشای خودم چه فاجعه ای پیش میاد .. کلا دیگه نمیشه دفاع کرد و همه چی باطل میشه .. یه سریا نتشون همیشه مشکل داره و اذیت میشن تو بازی ولی فکر کنم شما هم مثل من دیدی وقتی نت خوب باشه چقدر راحت تر میشه بازی کرد و همه چی سر جای خودشه
یه چیز جالبم امسال اینه دیلی انچنانی نمیندازه مثلا پاس یا شوت با تاخیر بره .. سالای قبل اینجوری بود اخه .. امسال میزنه بازیتو خراب میکنه و یه جاهای خاصی مثل موقع دفاع دیلی میندازه که سوییچ نمیشه کرد یا دفاع رو بی دلیل باز میکنه و بازیکنا سر جاشون میمونن بدون حرکت .. چی بگیم .. تا صبح بنویسیم چیزی درست نمیشه .. همیشه همین بوده دیگه
امسال به نظرم تغییراتی که توی بخش آنلاین داده بدترش کرده کلا این مشکلات مربوط به جاگیری بازیکن ها و پاسکاری ضعیف و سرعت پایین مربوط میشه به کانکشن ضعیف چون این چیزها روی سرور اتفاق میوفته (با توجه به تجربه برنامه نویسی خودم) البته پارسال هم بود اما امسال یک شاهکار دیگه هم اضافه شده بازیکن ها ثابت سر جاشون هستن و اصلا تکون نمیخورن!! پارسال این قضیه نبود حداقل بازیکن سر جای خودش ثابت نبود!!

با این وضعیت فقط باید وسط هفته ها بازی کرد قید ویکند رو هم زد یا نصف شب بازی کرد بخاطر جایزه هاش!!!

• Like
Reactions: aslirezahddd

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or