FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
در مورد اکانت ظرفیتی بعضیا دارید اشتباه میکنید
من ظرفیت سه خریدم تمام امکانات بازی در اختیارم هست اشتباه نگید که ظرفیت سه افلاین نداره کیک اف نداره
ظرفیت سه کامله فقط باید برای ورود به بازی نتت وصل باشه اگرم حین بازی نت قطع بشه سریع از بازی خارج نمیشی تا یک ساعتم بدون نت میشه بازی کرد ولی بعدش باید نتو وصل کنی.
من بازیو 265 تومن خریدم پنج تومنم برای سرویس اینترنی برای دانلود خرج کردم سر جمع 270 تومن . بیشتر از صد هزار تومن از ظرفیت دو ارزونتر و با دیسک فیزیکی هم محاسبه نکنم بهتره . وقتی میتونی ارزونتر بازیو داشته باشی چه کاریه بیشتر پول بدی. اینم بگم اصلا سمت ظرفیت یک وهکی نرید هیچ ضمانتی ندارن فقط افلاینه بازی قفل بشه پولت دود شده رفته هوا

در مورد اکانت ظرفیتی بعضیا دارید اشتباه میکنید
من ظرفیت سه خریدم تمام امکانات بازی در اختیارم هست اشتباه نگید که ظرفیت سه افلاین نداره کیک اف نداره
ظرفیت سه کامله فقط باید برای ورود به بازی نتت وصل باشه اگرم حین بازی نت قطع بشه سریع از بازی خارج نمیشی تا یک ساعتم بدون نت میشه بازی کرد ولی بعدش باید نتو وصل کنی.
من بازیو 265 تومن خریدم پنج تومنم برای سرویس اینترنی برای دانلود خرج کردم سر جمع 270 تومن . بیشتر از صد هزار تومن از ظرفیت دو ارزونتر و با دیسک فیزیکی هم محاسبه نکنم بهتره . وقتی میتونی ارزونتر بازیو داشته باشی چه کاریه بیشتر پول بدی. اینم بگم اصلا سمت ظرفیت یک وهکی نرید هیچ ضمانتی ندارن فقط افلاینه بازی قفل بشه پولت دود شده رفته هوا
جناب علی آقای عصبانی، من که گفتم با پی سی بازی می کنم و قید کردم اگر ظرفیت3 بخش آفلاینش غیرفعاله نگیرید. اگر فعاله که هیچی. در ضمن به این لینک برید. قید کرده ظرفیت 3 پلی استیشن،آفلاینش غیرفعاله. توی گوگل هم سرچ کنی تفاوت ظرفیت ها همه سایتها همینو می گن. درباره ظرفیت‎های مختلف اکانت‎های PSN

جناب علی آقای عصبانی، من که گفتم با پی سی بازی می کنم و قید کردم اگر ظرفیت3 بخش آفلاینش غیرفعاله نگیرید. اگر فعاله که هیچی. در ضمن به این لینک برید. قید کرده ظرفیت 3 پلی استیشن،آفلاینش غیرفعاله. توی گوگل هم سرچ کنی تفاوت ظرفیت ها همه سایتها همینو می گن. درباره ظرفیت‎های مختلف اکانت‎های PSN

عصبانی چرا؟ یک مطلبو اصلاح کردم.
ببین منظور از اینکه افلاین غیر فعاله این نیست که بخش افلاین تعطیله منظور اینه که برای اجرای بازی وحین بازی باید نتت وصل باشه فقط .غیر از این ظرفیت سه با ظرفیت دو که قیمتش دوبرابر بیشتره هیچ فرقی نداره . کنسول بازها اینا رو میدونن من برای کسانی میگم که تازه کنسول خریدن و اشنایی با این اکانت ها ندارن . من خودم وسواسم از همه بیشتره سالی یک بازی بیشتر نمیخرم . قبلا که دلار 4000 تومن بود دیسک میخریدم راحت بی درد سر دیسکو مینداختم تو حلق دستگاه بازی میکردم. وقتی اوضاع دلار اینجوری شد مجبور شدم برم سمت ظرفیتی ها که انصافا دیدم هیچ مشکلی ندارن و تمام بازیو میشه ارزونتر در اختیار داشت . همه که اینترنت دارید فرقی نداره نت خونگی یا موبایل مصرف خاصی هم نداره با خیال راحت استفاده کنید ولی از سایت ها معتبر خرید کنید از تلگرام نخرید اونجا ممکنه اکانت هکی رو جای ظرفیتی بهتون غالب کنن.

• Like
Reactions: capitan milan
عصبانی چرا؟ یک مطلبو اصلاح کردم.
ببین منظور از اینکه افلاین غیر فعاله این نیست که بخش افلاین تعطیله منظور اینه که برای اجرای بازی وحین بازی باید نتت وصل باشه فقط .غیر از این ظرفیت سه با ظرفیت دو که قیمتش دوبرابر بیشتره هیچ فرقی نداره . کنسول بازها اینا رو میدونن من برای کسانی میگم که تازه کنسول خریدن و اشنایی با این اکانت ها ندارن . من خودم وسواسم از همه بیشتره سالی یک بازی بیشتر نمیخرم . قبلا که دلار 4000 تومن بود دیسک میخریدم راحت بی درد سر دیسکو مینداختم تو حلق دستگاه بازی میکردم. وقتی اوضاع دلار اینجوری شد مجبور شدم برم سمت ظرفیتی ها که انصافا دیدم هیچ مشکلی ندارن و تمام بازیو میشه ارزونتر در اختیار داشت . همه که اینترنت دارید فرقی نداره نت خونگی یا موبایل مصرف خاصی هم نداره با خیال راحت استفاده کنید ولی از سایت ها معتبر خرید کنید از تلگرام نخرید اونجا ممکنه اکانت هکی رو جای ظرفیتی بهتون غالب کنن.
اول اینکه پست صفحه قبلمو می خوندی که گفتم اگر غیرفعاله یعنی تعطیله نگیرید. چون کنسول ندارم مطمئن نبودم، به خاطر همین گفتم اگر. اگه به اون پست هم دقت می کردی اینجوری واکنش نمی دادی. حالا می خوای یه چیزی بهت بگم که کمتر از کسی شنیدی و احتمال زیاد تا حالا نشنیدی؟ اگر بازی را گرون بخری و در اکانتت فقط یک بازی داشته باشی احتمال حرفه ای شدن و بهتر شدنت به شدت بالا می ره. در حالی که اگر بازی رو ارزون بخری و بازیهای دیگه ای هم در اکانتت داشته باشی راندمانت پایین میاد. یعنی اگه دیسک بخری احتمال موفقیتت بیشتر می شه تا ظرفیت. اگه گفتی چرا؟

یه سریا تو پ خ منو بقیه رو زخمی کردن در مورد معرفی کانال یا سایت ظرفیتی الان اومدن حرف از دیسک میزنن، بنده خدا معراج دلش سوخت به اینا پیام داد

این فوتباله یا پینگ پونگ؟
با اختلاف گندترین فیفای نسل بعد ۱۵
همون پول اکانت هکی هم براش زیادی بود
آقا بابک نزن این حرفو شما دفاع بلد نیستی وگرنه کلا فیفا و ea از هرعیبی معصوم هستن فلان یوتوبر بولشیت توضیح داده چیکار کنیم

والا من همه اینکارا رو بلد بودم ولی بازی باگ سرعت داره سرعت بازی هم خیلی بالاست اینایی هم دارن تعریف میکنن و بقیه رو نوب میدونن دو روز دیگه رفتن دیویژن بالاتر حالشون جا میان و دیگه به به چه چه نمیکنن ولی بعدشم نمیان حقایق رو به بقیه بگن انگار یه رودربایستی خاصی با بقیه دارن

آقا بابک نزن این حرفو شما دفاع بلد نیستی وگرنه کلا فیفا و ea از هرعیبی معصوم هستن فلان یوتوبر بولشیت توضیح داده چیکار کنیم

والا من همه اینکارا رو بلد بودم ولی بازی باگ سرعت داره سرعت بازی هم خیلی بالاست اینایی هم دارن تعریف میکنن و بقیه رو نوب میدونن دو روز دیگه رفتن دیویژن بالاتر حالشون جا میان و دیگه به به چه چه نمیکنن ولی بعدشم نمیان حقایق رو به بقیه بگن انگار یه رودربایستی خاصی با بقیه دارن

دیویژن چندی داداش ؟ من خودم سه هستم شاید دیویژنای بالاتر اذیت بشم منم چون تیم ضعیفی دارم و دیویژنای بالاتر تیمای گولاخ
این باگی که میگی مال همون موقعست

Sent from my iPhone using Tapatalk

تو این آپدیت فیزیک توپ به کل تغییر کرده ، وزن توپ کاملا حس میشه مخصوصا روی پاس های بلند ، پاس کاری سخت تر شده ، سرعت بازی کمتر شده و بازیکنهای سرعتی دیگه مثل قبل یکه تازی نمیکنن ... برای من بهترین فیفا بوده فقط این انتقاد بزرگ هست که باید ریلیز روز اول بازی همینطوری بود که الان هست ... فیفا اینقدر درگیر کارهای تبلیغاتی شده که مجبور میشه اینطوری با آپدیت گیم پلی که مهم ترین هست رو بهبود بده ... بازی god of war که ریلیز شده بود اوایل هر روز آپدیت های ۳۰ \۴۰ مگا بایتی براش می اومد طوری که پلیر اصلا متوجه تغییرات نمیشد ، بازی کاملا پولیش شده ریلیز شده بود ، فیفا ولی هیچ وقت نمیتونه به اون سطح برسه ... امسال چقدر پک اختصاصی برای بازیکنها فرستاده بودن خود همین ها کلی وقت گیره .

دیسک به خاطر گرونیش بهتر از ظرفیته. چرا چیز گرون بهتره؟ دلیلش علمیه. اگه یه چیز گرون بخرید ضمیر ناخودآگاه شما به اون چیز خیلی بیشتر اهمیت می ده. اگه همون چیز ارزون بخرید، دیگه اون اهمیت بهش نمی ده. مثلا موز در دهه شصت و هفتاد در ایران یه میوه سوپرلاکچری محسوب می شد. خیلی گرون بود. اکثر مردم هم از خوردنش نهایت لذت می بردن، در مهمونی های خیلی مهم و اون هم بیشتر توسط ثروتمندان تهیه می شد.اما الان اون وضعیت نیست. هواپیما سوار شدن هم همینطور. در دهه های قبل، چون هواپیما خیلی کم بود و بلیطش به نسبت درآمد اون موقع خیلی زیاد بود( الان هم زیاده ولی نه به اندازه قدیم) خیلی مردم از سوارشدنش لذت می بردن. اما الان اون لذت از هواپیما سواری نمی برن. البته این بیشتر در کشورهای غربی صادقه. اتومبیل هم وقتی اختراع شد داستان همین بود. خیلی گرون و کمیاب بود. صحبت برای حدود صد سال پیشه. مردم سر و دست می شکستن یه کورس سوار ماشین شن. و خیلی هم لذت می بردن و سالها یادشون می موند که در فلان تاریخ سوار ماشین شدن. اما الان اون لذت نداره. چون زیاد و ارزون شده. این بازی هم همینه. اگه گرون بخری لذتی که ازش می بری بیشتره و توجهی هم که بهش می کنی بیشتره! چرا؟ چون با خودت می گی من که این قدر براش پول دادم بگذار خوب توش ماهر شم. این هم که می گم یه بازی و نه بیشتر در اکانتتون داشته باشید به خاطر اینه که تمرکز معطوف همین یک بازی بشه و حواستون پرت بازیهای دیگه نشه. در ضمن اگه در اکانتتون بازیهای دیگه هم داشته باشید میل ناخودآگاهی پیدا می کنید به ایراد گرفتن از بازی. از بازی ناخود آگاه میل دارید ایراد بگیرید که برید سراغ بقیه بازیها، اونها رو بازی کنید. اما اگه بازی دیگه ای نداشته باشید این میل ناخودآگاه هم ندارید.

دوستان من سال 17 هم التیمیت داشتم ایا میتونم کاری کنم که در فیفا 20 سال ساخت باشگاهم 2017 باشه؟ البته به اون تیم 17 دسترسی ندارم ولی به فیفا 17 دسترسی دارم

اول اینکه پست صفحه قبلمو می خوندی که گفتم اگر غیرفعاله یعنی تعطیله نگیرید. چون کنسول ندارم مطمئن نبودم، به خاطر همین گفتم اگر. اگه به اون پست هم دقت می کردی اینجوری واکنش نمی دادی. حالا می خوای یه چیزی بهت بگم که کمتر از کسی شنیدی و احتمال زیاد تا حالا نشنیدی؟ اگر بازی را گرون بخری و در اکانتت فقط یک بازی داشته باشی احتمال حرفه ای شدن و بهتر شدنت به شدت بالا می ره. در حالی که اگر بازی رو ارزون بخری و بازیهای دیگه ای هم در اکانتت داشته باشی راندمانت پایین میاد. یعنی اگه دیسک بخری احتمال موفقیتت بیشتر می شه تا ظرفیت. اگه گفتی چرا؟

من خیلی رکو پوست کنده صحبت میکنم تمام حرفات در این زمینه از بن ریشه غلطه
مگه سیب زمینی خیاره که ارزونتر گرونتر بخریم ارزشش بالا میره یا کم میشه؟
یعنی چه بازی گرون بخریم بیشتر بهش توجه میکنیم؟ از هر فیفا بازی بپرسی ارزش واقعی این بازی چقدره حتی فنهای متعصبم میدونن نهایت قیمتش 50 یا 60 هزار تومنه پس هم همینطوره . تغییرات مگه چقدره که 600 یا 700 بابتش پول بدیم؟ قرار نیست سر خودمونو شیره بمالیم دیگه. اگه سر گنج نشستی برو گرون بخر دیسک بخر ولی اغلب ماها محدودیت مالی داریم باید حساب کتاب کنیم این حرفا چیه
همینم میخریم کلی بهمون زور میاد دوست داریم نهایت لذتو ببریم کمتر قر بزنیم چون بیشتر از حقش براش هزینه کردیم

من خیلی رکو پوست کنده صحبت میکنم تمام حرفات در این زمینه از بن ریشه غلطه
مگه سیب زمینی خیاره که ارزونتر گرونتر بخریم ارزشش بالا میره یا کم میشه؟
یعنی چه بازی گرون بخریم بیشتر بهش توجه میکنیم؟ از هر فیفا بازی بپرسی ارزش واقعی این بازی چقدره حتی فنهای متعصبم میدونن نهایت قیمتش 50 یا 60 هزار تومنه پس هم همینطوره . تغییرات مگه چقدره که 600 یا 700 بابتش پول بدیم؟ قرار نیست سر خودمونو شیره بمالیم دیگه. اگه سر گنج نشستی برو گرون بخر دیسک بخر ولی اغلب ماها محدودیت مالی داریم باید حساب کتاب کنیم این حرفا چیه
همینم میخریم کلی بهمون زور میاد دوست داریم نهایت لذتو ببریم کمتر قر بزنیم چون بیشتر از حقش براش هزینه کردیم
جناب آقای رک و پوست کنده! اونها مثال بود. این ارزش دادن به بازی یا ندادن بهش بر اساس قیمت یه چیزیه که در ناخودآگاهت اتفاق می افته. یه موضوع علمیه .این بازی هم یه مورد از n موردی هست که در این مورد می شه مثال زد. حرف منو قبول نداری، می خوای بهت کتاب معرفی کنم در این زمینه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or