FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
داداش یادمه فن pes بودی میشه بگی چیشد یهو از پارسال اومدی سمت فیفا؟ :)

Sent from my Che2-L11 using Tapatalk
داداش فن نبودم از بازیش لذت میبردم ولی از 19 به اینور راهشو کج کرد،سروراش داغونتر شد،حتی کوآپشم فیلتر شد.الان تنها برتری که برا pes مونده فقط فیزیک بازی هستش که اونم به سبب گیم پلی لاکپشتیش به چشم نمیاد.pes اومد به خاطر جذب مخاطب راه رفتن فیفا رو تقلید کنه ولی راه رفتن خودشم یادش رفت

خب امروز هندیکپ را به نفع خودم با تمام وجودم لمس کردم ، حریف همه جوره ازم سر بود و حتی نمیتونستم از نیمه زمینم برم اونور تر ! یهو دقایق ۳۰ بازی یه ضد حمله و شانسی گل زدم ، بعدش طرف تا دقیقه نود هر چی حمله میکرد اصلا عجیب غریب گل نمیشد خودم کرک پشمم ریخت پنج دقیقه آخر بازی واسه اینکه نسبت به درست بودن هندیکپ مطمین بشم دسته رو کامل ول کردم گذاشتم زمین و اونم هر چی میزد میخورد تیرک یا دروازبانم دفعش میکرد و دروازه خالی هم شوت زد گل نشد :) آخرش همون یک هیچ بردم و بعدش یه پیام به طرف دادم و گفتم هندیکپ باعث این باختش شده و خیلی از من بهتر بازی کرده:)این تصویر پیامم که اسکرین گرفتم براتون ببینید
008a211d473e9faaf5f9ef79b7bac132.jpg

من فیفا ۱۹ ریوالز 2 بودم توی ویکندلیگ هر هفته بطور میانگین ۱۷ تا ۲۴ برد میاوردم این فیفا از صبح توی ریوالز۷ هر بازی ۷ ۸ تا گل میخورم اصلا‌نمیدونم جریان‌چیه توی نسخه قبلی دیلی بود حداقل میتونستی با عقب کشیدن و کنترل کردن دفاع کنی فیفا ۲۰ لعنتی دیلی که داری طرف عین موشک میندازه از بغلت میره تک به تک میشه یا یک دو که میکنه هرکاری کنی نمیتونی جلوشو بگیری حتما تک به تک میشه هنوز گیجم اگه میدونستم این نسخه اینجوریه نمیگرفتم از فیفا۲۰۰۳ همه فیفا بازی کردم حتی اون‌دوره ای که pes روی اوج بود فیفاباز بودم ولی از نسخه ۱۷ که عالی بود از بعد اون نسخه هر‌نسخه داره بیشتر از فیفا بدم میاد

من فیفا ۱۹ ریوالز 2 بودم توی ویکندلیگ هر هفته بطور میانگین ۱۷ تا ۲۴ برد میاوردم این فیفا از صبح توی ریوالز۷ هر بازی ۷ ۸ تا گل میخورم اصلا‌نمیدونم جریان‌چیه توی نسخه قبلی دیلی بود حداقل میتونستی با عقب کشیدن و کنترل کردن دفاع کنی فیفا ۲۰ لعنتی دیلی که داری طرف عین موشک میندازه از بغلت میره تک به تک میشه یا یک دو که میکنه هرکاری کنی نمیتونی جلوشو بگیری حتما تک به تک میشه هنوز گیجم اگه میدونستم این نسخه اینجوریه نمیگرفتم از فیفا۲۰۰۳ همه فیفا بازی کردم حتی اون‌دوره ای که pes روی اوج بود فیفاباز بودم ولی از نسخه ۱۷ که عالی بود از بعد اون نسخه هر‌نسخه داره بیشتر از فیفا بدم میاد
داداش امسال EA اومده دفاع رو منوال کرده و کنترلش کامل دست پلیر هست واسه همین راحت دفاعت باز میشه و گل میخوری ، اگه میخوای نبازی باید روش صحیح دفاع کردن منوال رو یاد بگیری ، دوستان در صفحات قبل ویدیو آموزشی گذاشتن ببینش

با سلام دوست گرامی
یه لطفی بکن امشب که بازی کردی جلوی راه توپیرو که بازی خونی کردی رو بگیر و دکمه l2 رو فشار بده (البته تنظیمات من l2 هست شاید فرق کنه واسه شما)
مثل هلو میشه توپ گیری کرد
موقع دفاع هم وقتی چسبیدی به حریف همین دکمرو نگه دار با انیمیشن های مختلف توپ رو پس میگیره یا دور میکنه و اینکه موقع سانتر حریف باز همین دکمرو نگه دار مدافع یا خودش یا پاهاشو پرت میکنه که مانع سانتر بشه که در نود درصد مواقع نتیجه میده اون بحث جا موندن دفاع هم از نظر من کاملا منطقیه که وینگر با سرعت ٩٢ دفاع رو با سرعت ٧٠ جا بزاره
یکی از مشکلات اصلی من با بازی چمنشه فیزیکش خیلی خوبه ولی جذابیت بصری نداره

Sent from my iPhone using Tapatalk

در تکمیل فرمایشات این دوستمون...
وقتی موقع دفاع کردن L2 رو میگیرید بازیکن حالت ایستادنش تغییر میکنه و برای تکل کردن یا قطع کردن پاس ها خیلی راحتتر میشه اسم این نوع حرکت Jockey هستش...
من تا قبل از فیفا 18 میرفتم جلوی پای بازیکن حریف دستم روی x بود تا بتونم توپ رو از بازیکن حریف بگیرم اما تاثیر گذاریش واقعا کم بود وقتی در مورد Jockey شنیدم کلا دیگه دستم روی x برای توپ گرفتن نرفت چندتا بازی طول میکشه تا عادت کنید به این نوع دفاع کردن ولی خیلی تاثیر گذاریش بیشتر هستش توی دفاع کردن...
امسال توی فیفا20 یک آپشن جدید توی تنظیمات اضافه شده که خود فیفا بهتون توی Jockey کمک میکنه برید داخل تنظیمات و Jockey Movement رو بزارید روی Assisted

دوستانی که دفاع مشکل دارند بهترین روشی که میشه دفاع کرد فقط استفاده از CDM ها هستش یعنی شما کنترل بازیکن CDM رو بدست بگیرید و بزارید CB ها خودشون دفاع کنن فقط با R1 وقتی که نیاز هستش بیاریدشون جلو... امسال من توی بازی های آنلاین دیدم که وقتی میخوام اینجوری دفاع کنم بازیکن حریف با این ذهنیت که رد شدن از دفاع AI راحت هستش بلافاصله میاد سمت دفاع که از کنارش رد بشه اما نکته اینجاست که وقتی طرف نزدیک شد بلافاصله سوئیچ کنید روی CB همزمان کلید L2 یا همون Jockey روی بگیرید و با دایره تکل کنید بالای 90درصد توپ ها رو میتونید بگیرید...

آخرین ویرایش:
2019-10-02_22-34-19.jpg
دو تا نکته :
1.حداقل عین بعضیا که اسم نمیبرم راک استار نیست که جلوی مدها رو بگیره. همینم خوبه
2.اما دلیلی که corey میده که چرا یه هفته ای میشه مدی ساخت که همه باگهای بازی رو رفع کنه.ولی اونا هنوز نمیدونم آپدیت بعدی کی میاد وچه مشکلاتی رو رفع میکنه که یکم منطقیه.
میگه مد ساختن کد نویسی نیست و ما باید چیزی رو بسازیم که بدرد کنسولها هم بخوره.که البته بی راه هم نمیگه
ولی یه مشکلی که هست شما نباید بازی ای بسازید که مشکل نداشته باشه و قبل اون تست شده باشه

با
امسال توفیفا دفاع روچالشی ترکردن وجاکی روفعالترکردن .ازضربدرهم درمواقعی کهبازیکن مهاجم تغییرجهت میده برای حفظ تعادل کاربرد داره. ولی بیشتراوپگیری باتکل ایستاده وجاکی هست که باکمی تمرین آدم عادت میکنه. ولی ازحق نگذریم هرچندگیمپلی تغییرات کمی دیده ولی هدفمندبوده وامیدوارم بهترم بشه وبازی یسال ادمو سرگرم میکنه.

• Like
Reactions: ehsas1
با سلام دوست گرامی
یه لطفی بکن امشب که بازی کردی جلوی راه توپیرو که بازی خونی کردی رو بگیر و دکمه l2 رو فشار بده (البته تنظیمات من l2 هست شاید فرق کنه واسه شما)
مثل هلو میشه توپ گیری کرد
موقع دفاع هم وقتی چسبیدی به حریف همین دکمرو نگه دار با انیمیشن های مختلف توپ رو پس میگیره یا دور میکنه و اینکه موقع سانتر حریف باز همین دکمرو نگه دار مدافع یا خودش یا پاهاشو پرت میکنه که مانع سانتر بشه که در نود درصد مواقع نتیجه میده اون بحث جا موندن دفاع هم از نظر من کاملا منطقیه که وینگر با سرعت ٩٢ دفاع رو با سرعت ٧٠ جا بزاره
یکی از مشکلات اصلی من با بازی چمنشه فیزیکش خیلی خوبه ولی جذابیت بصری نداره

Sent from my iPhone using Tapatalk
دفاع درست ، بهتر شده و به واقعیت نزدیکتر و تو طول بازی وقتی بازی دست حریفه با R2 و سوئیچ مناسب باید فضا ها رو بست که طرف توپو لو بده یا با تکل ایستاده توپو گرفت و برای یک دو نخوردن هم نباید رفت تو پای حریف و ... ولی بلزم نقص داره

اما در مورد سانتر و ضربه سر چه در دفاع و چه حمله چی میگید که کلا صفرش کردن ( نه مثل فیفا 19 نه مثل این که کلا نمیشه سر زد و از این مورد فیلم هم گرفتم که واقعا مسخره هست)

خب امروز هندیکپ را به نفع خودم با تمام وجودم لمس کردم ، حریف همه جوره ازم سر بود و حتی نمیتونستم از نیمه زمینم برم اونور تر ! یهو دقایق ۳۰ بازی یه ضد حمله و شانسی گل زدم ، بعدش طرف تا دقیقه نود هر چی حمله میکرد اصلا عجیب غریب گل نمیشد خودم کرک پشمم ریخت پنج دقیقه آخر بازی واسه اینکه نسبت به درست بودن هندیکپ مطمین بشم دسته رو کامل ول کردم گذاشتم زمین و اونم هر چی میزد میخورد تیرک یا دروازبانم دفعش میکرد و دروازه خالی هم شوت زد گل نشد :) آخرش همون یک هیچ بردم و بعدش یه پیام به طرف دادم و گفتم هندیکپ باعث این باختش شده و خیلی از من بهتر بازی کرده:)این تصویر پیامم که اسکرین گرفتم براتون ببینید
008a211d473e9faaf5f9ef79b7bac132.jpg

والا ما هم این رو گفتیم ولی دوستان میگن نه اصلا نیست و از نت شماست . نت تهش 50 درصد 30 درصد سرور های ea ولی بیست درصد همین هندیکپ هست و اگه نت شما نسبت به حریفای بیشتری بدتر باشه درصد تاثیر گذاریش برای شما بدتر میشه
مثلا خود من 12 شوت در چهارچوب داشتم امروز تو یه بازی که همشو دروازبان اورال 75 حریف سیو کرد . قشنگ میکس نویر و الیسون و تراشگن بود دروازبانش و دو تا شوت زد و دو تا گل

الان برای دفاع دوستان دارن تزهای مختلف میدن.من امروز سعی کردم با L1 دفاع کنم ولی هی سوییچ پلیر میشد و وقتی نگهش میداشتم اتفاق خاضی نمیفتاد.با ضبدر و مربع هم که دفاع جا میمونه!
دقیقا L1 چیکار میکنه؟
فردا این L2 که بقیه دوستان گفتن رو امتحان میکنم.با R1 و R2 هم میشه دفاع کرد؟

الان برای دفاع دوستان دارن تزهای مختلف میدن.من امروز سعی کردم با L1 دفاع کنم ولی هی سوییچ پلیر میشد و وقتی نگهش میداشتم اتفاق خاضی نمیفتاد.با ضبدر و مربع هم که دفاع جا میمونه!
دقیقا L1 چیکار میکنه؟
بستگی به تنظیمات شما روی دسته داره دوست عزیز و عادتی که دارید . من روی دسته ی ps4 کلید بالاییR1 رو برای سرعت L1 رو برای سوئیچ بین بازیکنان قرار میدم حالا میمونه R2 , L2 که بستگی داره شما برای چی تنظیمشون کرده باشی. لزوما خود R2 کاری انجام نمیده . یه دفاعی هست به نام Jockey تو تنظیمات دسته . زمانی که هر کلیدی رو تنظیم کنی برای این نوع دفاع دو تا بازیکن رو ( اونی که فلش داره و اونی که فلش کمرنگ تره ) رو میاره سمت بازیکن صاحب توپ و با ترکیب سرعت و سوئیچ مناسب بین هافبک دفاعی و دفاع فضا ها رو می بندی که تا حدودی تاثیر گذاره

از طرفی باید تو قسمت تاکتیک برای هر بازیکن دستورعمل مناسبی رو اعمال کنی که در موقع دفاع چه کار کنه . برای هر تاکتیکی تنظیمات خودشو داره .

اون حالتی که دفاع نصفش دست cpu بود رو برداشتن . یه جورایی جذاب شده ولی مشکلاتی داره بازم

داداش امسال EA اومده دفاع رو منوال کرده و کنترلش کامل دست پلیر هست واسه همین راحت دفاعت باز میشه و گل میخوری ، اگه میخوای نبازی باید روش صحیح دفاع کردن منوال رو یاد بگیری ، دوستان در صفحات قبل ویدیو آموزشی گذاشتن ببینش

من نمیدونم چرا هرسال با یک سری تغییرای احمقانه که از قبل معلومه بازیا خراب میکنه بازیا به سمت نابودی میبرن پارسال سیستم منفور تایم شوتینگ و کلی اسکیلای بیش از حد امسالم بازیکنه وقتی داره راه میره انگار داره روی یخ لیز میخوره یا مسته چکاریه اخه برای دفاع مانوال که شما فرمودی باید deffence lagace ازاد بشه باور کن گیم پلی ولتا برای التیمیت میزاشتن خیلی لذت بخش تر میشد ولتا همچیش محشره اونم فک کنم چون سال اوله تجربه نشون دادهea هر سال خراب تر میکنه

دقیقا L1 چیکار میکنه؟
با L1 پوزیشنینگ بازیکن، هوشمند می شه. جایگیری مناسب برای قطع توپ انجام می شه. بیشترین کاربردش زمانیه که با تاکتیک دراپ بک ترکیبش کنی. چون در دراپ بک کلا بازیکن هات فضاها رو می گیرن. بعد از دراپ بک ، اولویت ترکیب شدنش با تاکتیک نرماله. برای خروج دروازه بان هم مثلث رو همراه با L1 بگیر ببین چه جوری مثل پلنگ خروج می کنه و محوطه های بیشتری از اطراف خودش رو پوشش می ده.

• Like
Reactions: 19Rodar and rabin88

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or