FIFA 20

بلاخره طبق سنت هميشه ea بوسيله يك تيزر از فيفا 20 رونمايي كرد .
در این نسخه ما شاهد بهبود game play خواهيم بود .
مکانیزم دفاعی کاملا جدید:شیوه و روش دفاع هوش مصنوعی کاملا بازنگری شده و تغییرات زیادی کرده است. جای گیری بازیکنان در زمین اکنون هوشمندانه تر خواهد بود. هرچند اگر سوئیچینگ دفاع بصورت دستی باشد ممکن است نتیجه ی بهتری داشته باشد.
تصاحب توپ با برنامه:این مورد در نسخه فیفا20 برای اولین بار اجراخواهد شد و با این مکانیزم شما می‌توانید همزمان با این که توپ را از حریف میگیرید. آن را به نزدیکترین یار خود پاس دهید.
اثربخشی ثانویه:اکنون افرادی که از بازیکن صاحب توپ دورتر هست، دیرتربه حرکات او واکنش نشان داده و دیرتر تغییر جهت می‌دهند. این امرباعث می‌شود که گاها توپ به صورت ناخودآگاه به شما برسد یا توپی که شوت می‌شود به بازیکن شما برخورد کند. این مورد باعث می‌شود که اشتیاق شما بیشتر شده و به صورت دستی دفاع کنید و آن را به عهده هوش مصنوعی نگذارید.
مکانیزم فریب بهبود یافته:این مورد با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بازیکن حریف با چالاکی بیشتری حرکات فریب دهنده را انجام می‌دهد. شما به همین واسطه بیشتر مشتاق میشوید تا کنترل دفاعی خود رابدست آورید.

موقعیت‌های تک به تک:دقت شوتها بالا رفته و شما اکنون شانس بیشتری برای گل کردن موقعیت‌های تک به تک دارید. باید دقت کنید که اکنون کاربازیکنان تدافعی سخت تر شده چرا که شانس موفقیت بازیکنان حمله ای در موقعیت تک به تک بسیار افزایش یافته.
واکنشهای دروازه بانان بهبود یافته و اکنون کم تر شاهد واکنش‌های آب قهرمانانه هستیم. این امر دوباره باعث افزایش شانس بازیکنان حمله برای بثمر رساندن گل در مصاف تک به تک می شود.
شوت بیرون پا (همون شوت کات داریی که برای هممون کابوسه) نیزمکانیزم بهبود یافته ای دارد و تنها بازیکنانی که این قابلیت رو دارند می‌توانند از آن استفاده کنند.
تنظیم قدرت شوت ها نیز اکنون با دقت بیشتری انجام می‌شود و بازیکنان می‌توانند بادقت بالایی شوت کنند. این مورد باعث می‌شود شانس بثمر رساندن گل بیشتر شود.

دوستان در مورد التیمیت تیم و توضیحاتش از مبتدی تا حرفه ای یک مقاله نوشته شده و سردبیر محترم تحریریه آن را صدا گذاری کردند، دیدنش خالی از لطف نیست

آخرین ویرایش:
دروازه بان که اصلا در ریباند درست نشده ولی به نظرم دروازبان ها خیلی خوبن در فیفا و گل زدن بهشون سخته البته من بوفون دارم شاید الکی قوی کردن این کارت رو
هوش دفاع فوقالعاده پایینه گاهی حتی عقب نمیکشن و راه میرن تو زمین البته بماند که من اصلا توپ گرفتن و دفاع کردن بلد نیستم ولی هوش دفاع هم خیلی پایینه
نقطه قوت این فیفا کم گل شدن شوت و سانتره هرچند تنها تاکتیک ما ضعفا بود
مطمئنم ایرانی ها با دیلی در التیمیت عذاب خواهند کشید در مقابل حریفان سخت فقط حریفان کافیه سه چهارتا هافبک و مهاجم رو جلوی دروازه مون جمع کنند و با پاسکاری پینگ پونگی و فرار یک مهاجم و جاموندن دفاع کار رو تموم کنند، هیچ شانسی نیست مگر اینکه با دقت خیلی زیاد و یورش نکردن به پای حریف، دفاع جلوی توپ و دروازه بصورت شانسی توپ رو در بیاره.

افلاین هم که اصلا لذتی نداره انگار فقط با یک نفر (CPU) داریم بازی میکنیم انلاین هم که با دیلی و افتضاح دفاع سرم میگرن وار درد میگیره

در فوتبال واقعی مدافع بدون توپ بدون استرس و با اشتباهات کمتر بازی میکنه و مهاجمی که توپ رو داره حمل میکنه نمیتونه سر بالا یک خط مستقیم رو بدون اشتباه در مقابل همون مدافع بره جلو
ولی در فیفا برعکس شده مدافع با یک تکل اشتباه کلا حذف میشه و مدافعان دیگه هم چون خطی هستند اصلا پوشش نمیدن و مهاجم کاملا راحت تک به تک میشه
شبیه سازی فوتبال یعنی کنترل دفاع خیلی باید اسونتر از کنترل مهاجم پا به توپ باشه

استاد، شما و اون دوست مولتی تیم بارسایی ایتالیایی تون هیچوقت براساس بازی آفلاین برای آنلاین فکت ندید، ناپرهیزی کنید چند دست التیمیت آنلاین بزنید ببینید دنیا دست کیه

شما قبل از آنلاین زدن یه مدت آفلاین دفاع رو تمرین کن به نتیجه میرسی آخرش تو دفاع کردن موفق میشی

• Like
Reactions: Destro and Siamak61
انلاین با افلاین خیلی قرق داره در افلاین سی پی یو خیلی منطقی هست و مثل بچه ادم فوتبال واقعی بازی میکنه ولی در انلاین یوزر از هر باگی استفاده میکنه در انلاین ادم احساس میکنه زمین کوچیکه و باید پینگ پونگی بازی کنه

توی التیمیت تیم بازیکنای که سرعتی هستن قیمتشون وحشتناک بالاست
مثلا تونی کروس با قدرت 88 کاراییش از چمبرلین با قدرت 80 کمتره چون سرعت کروس هست 40 خورده ای سرعت اون یکی هست 83
مهم هم نیس کدوم پست فقط باید سرعت داشته باشه
جالبه یه سری میگن قبلا اونایی که نوب بودن راخت دفاع میکردن و ازین حرفا الان نمیتونن. اون نوب شاید دفاع بلد نباشه اما پول میده 2 تا مهاجم سرعتی میخره و حالا مردی جلوش وایسا دفاع کن یه پاس تو عمق میندازه دفاع این لاکپشت میدوعه پشتت
واقعا مسخرست
من اصلا به بقیه ویژگی های بازیکن نگاه نمیکنم فقط PACE اگه اون آخر باشه میذارمش‌تو ترکیب‌. حالا میخواد اورالش ۴۰ باشه
یعنی‌اینقدر بازی مسخره شده :tearsofjoy:
بیشتر شبیه دو و میدانیه تا فوتبال

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: soorena and 19Rodar
انلاین با افلاین خیلی قرق داره در افلاین سی پی یو خیلی منطقی هست و مثل بچه ادم فوتبال واقعی بازی میکنه ولی در انلاین یوزر از هر باگی استفاده میکنه در انلاین ادم احساس میکنه زمین کوچیکه و باید پینگ پونگی بازی کنه

خوب پس باید صبر کنید تا فیفا مثل هر سال یه آپدیت بده شاید تو آلتیمیت منطقی شد ، هرچند از دمو معلوم بود این سری چی از آب در میاد

شما قبل از آنلاین زدن یه مدت آفلاین دفاع رو تمرین کن به نتیجه میرسی آخرش تو دفاع کردن موفق میشی
لول، من از 11دارم التیمیت میزنم و از 12 همه فیفا هارو 100% تروفی معادل 1000 g اچیومنت کردم کم مونده شما کاربر جدید بیای برا من نسخه بنویسی و آنلاین و آفلاین رو از یه چشم نگاه کنی

کلا پوزیشنینگ یا جایگیری هوشمند توی بازی به وسیله نگه داشتن L1 انجام می شه. هم دروازه بان هم بقیه بازیکنان. توی بخش تمرین دروازه بان کاملا توضیح داده .View attachment 118591

این بازی و کلا فیفا قدرت بازیخونی میخواد قدرت اینترسپشن میخواد و اینکه l1 باید زیاد استفاده کرد واقعا بعضی دوستان انتظار دارن سی پی یو بیاد توپ رو بگیره ؟خب اینکه میشه همون ١٩ که کلی فحش خورد؟
جا موندن دفاع هم خب باز تو ١٩ فحش خورش این بود که دفاعا میرسن به مهاجم
خب دراپ بک کنین
انتظار دارین مگوایر بیاد استرلینگ رو بگیره؟ خب معلومه جا میمونه دیشب گنابری رو دیدید که چطور دفاع ازش جا میموند خب اینم همونه
بازم میگم با تمام مشکلات ریز و درشت و باگای پر تعداد تنها نقطه قوت این بازی دفاع بشدت منوالش هست

Sent from my iPhone using Tapatalk

لول، من از 11دارم التیمیت میزنم و از 12 همه فیفا هارو 100% تروفی معادل 1000 g اچیومنت کردم کم مونده شما کاربر جدید بیای برا من نسخه بنویسی و آنلاین و آفلاین رو از یه چشم نگاه کنی

دوست عزیز بنده کریر باز یا کاربر جدید نیستم سنم هم از شما خیلی زیادتره من از زمانی که آتاری نینتندو و سگا و فوتبال ژاپنی و ... واسه سرگرمی داشتیم بازی کردم تا الان که رسیده به کنسول های الان ، شما 1000000بازی هم کرده باشی بنده از شما بیشتر آنلاین بازی کردم و میدونم شما چی میگی پس نیاز نیست به عنوان کاربر جدید منو صدا کنی تاریخ فعالیت من و اکانت هم موجوده میتونی همرو بررسی کنی ، از وقتی چشم باز کردیم واسه زندگی و ... تلاش کردیم و خودمون کار کردیم و واسه خودمون خرج کردیم و پول تو جیبی هم نداشتیم چه برسه بخوان بهمون پول خرید بازی و پلاس و ... بدن ولی اینو بدون بازم هرکاری کنی بالا بری پایین بیای فیفا همینه همین بوده و همین خواهد بود و اون بازی که شما فکر میکنی اسمش فوتبال هست وجود نداره و اینها همش یه بازی ویدیویی واسه سرگرمیه یه عده کم سن و ساله که تو دنیا دارن باهاش حال میکنن و بر اساس نظرات اونها بازی ساخته میشه خدای بازی شما بهتره هر مشکلی داری به فروم فیفا بتوپی نه به بنده منم بر اساس ظرفیت شما دیگه نسخه نمیپیچم شما هم به افزایش تروفی هات ادامه بده تا شاید بتونی قاب کنی ببینیم به کجا میرسی گذشت اون انقلاب فیفا 12 .

• Like
Reactions: dargon9090
این بازی و کلا فیفا قدرت بازیخونی میخواد قدرت اینترسپشن میخواد و اینکه l1 باید زیاد استفاده کرد واقعا بعضی دوستان انتظار دارن سی پی یو بیاد توپ رو بگیره ؟خب اینکه میشه همون ١٩ که کلی فحش خورد؟
جا موندن دفاع هم خب باز تو ١٩ فحش خورش این بود که دفاعا میرسن به مهاجم
خب دراپ بک کنین
انتظار دارین مگوایر بیاد استرلینگ رو بگیره؟ خب معلومه جا میمونه دیشب گنابری رو دیدید که چطور دفاع ازش جا میموند خب اینم همونه
بازم میگم با تمام مشکلات ریز و درشت و باگای پر تعداد تنها نقطه قوت این بازی دفاع بشدت منوالش هست

Sent from my iPhone using Tapatalk
من از آخرای فیفا 19 شروع کرم به بازی و یکم نوب میزنم.این بازی خونی که میگی خیلی راحت تو pes جواب میده و وقتی متوجه میشم توپ رو کجا پاس بده یا حرکت کنه زود میکشم اونور ولی تو فیفا اصلا این مورد معنی نداره چون قراره پاس رو بده و تو حتی با تکل هم نمیتونی توپ رو قطع کنی،نهایتش اینه که توپ بهت میخوره و دوباره میفته دست حریف.
یه چیز دیگه که تو فیفا رو مخه دوپا بودن بازیکنا هستش.مثلا سمت چپ داوید سیلوا رو بستی تا نتونه با پای چپ سمت دروازه شوت کنه ولی یه هو عین جرالد یه شوت زیر طاقی با پای راستش میزنه که همه ی پیچ و مهره هات میریزه زمین

• Like
Reactions: samadi741
بازی سرعتش به شدت کم شده
اینقدر میگین تا آخرش فیفا باز میگ میگ تحویل میده.سرعت بازی انصافا خیلی متعادله.برا اینکه خوشی نزنه زیر دلتون برید یه چند دست pes20 بازی کنید تا قدر این بازی رو بدونید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or