FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
سلام. اقا من وقتی proclub بازی میکنیم. بعضی موقع ها بازی کنم توپ رو ول میکنه و ادا در میاره اما وقتی با شوک بازی کنم این اتفاق نمیوفته. کسی میتونه راهنمایی کنه مشکلم حل شه؟؟ من با شوک اصلا عادت ندارم بازی کنم.. فیفا 18....

سلام. اقا من وقتی proclub بازی میکنیم. بعضی موقع ها بازی کنم توپ رو ول میکنه و ادا در میاره اما وقتی با شوک بازی کنم این اتفاق نمیوفته. کسی میتونه راهنمایی کنه مشکلم حل شه؟؟ من با شوک اصلا عادت ندارم بازی کنم.. فیفا 18....
سعي كن با analog عادت كني

من تازه Journey رو شروع کردم.اونجایی که با مدیر برنامه هاش سر رفتن به رئال حرفش میشه.من گزینه اخراج مدیر برنامه ها رو زدم.بعدش الکس هانتر میره به تیم گلکسی!!!!!
می خواستم بدونم اگه مدیر برنامه هاش رو اخراج نکنم این اتفاق نمی افته؟یعنی نمیره گلکسی؟
آخه بازیکن تو این سن با این استعداد بره لیگ پیرمردا!!!!

من تازه Journey رو شروع کردم.اونجایی که با مدیر برنامه هاش سر رفتن به رئال حرفش میشه.من گزینه اخراج مدیر برنامه ها رو زدم.بعدش الکس هانتر میره به تیم گلکسی!!!!!
می خواستم بدونم اگه مدیر برنامه هاش رو اخراج نکنم این اتفاق نمی افته؟یعنی نمیره گلکسی؟
آخه بازیکن تو این سن با این استعداد بره لیگ پیرمردا!!!!
هیچ تاثیری نداره کلا جورنی یه مد مسخرست و یه سناریوی از پیش تایین شده من زدم بهت اطمینان دارم بازم رفتم گلکسی

• Like
Reactions: w.rooney
این چند صدم ثانیه زمان پاسخگویی چی میگه ؟ با پینگ ۹۰ تو فیفا ۱۷ راحت بازی میکردم اینجا قشنگ چند صدم تاخیر داره و قشنگ دستشویی میکنه تو بازی ، تا الان ۵۰ تا بازی کردم همشون همین بود ، تنها نکته مثبت فیفا واسم همین آنلاینش بود که اینم ‌.‌...
شما هم این مشکل رو دارید؟

• Like
Reactions: badcompany
من اومدم زرنگی کنم دیجیتالی بخرمم بازیوو به هوای اینکه ارزون تر در بیادد دیدم هیچ فرقی نکردد 240 تومن دادم بازیو در صورتی که فیزیکیش 260 تومن میگفت بعدا هم میتونستم بفروشمم

این چند صدم ثانیه زمان پاسخگویی چی میگه ؟ با پینگ ۹۰ تو فیفا ۱۷ راحت بازی میکردم اینجا قشنگ چند صدم تاخیر داره و قشنگ دستشویی میکنه تو بازی ، تا الان ۵۰ تا بازی کردم همشون همین بود ، تنها نکته مثبت فیفا واسم همین آنلاینش بود که اینم ‌.‌...
شما هم این مشکل رو دارید؟
منم تو فیفا 17 راحت بازی میکردم
ولی الان تاخیر داره، چرا اینقدر گنده این شرکت ea

• Like
Reactions: Siamak61
چطوری EA تونسته فیفا 17 رو به این بازی تبدیلش کنه !!!
به شدت سرخورده شدم از فیفا 18 . هر چقدر میام که سعی کنم ازش لذت ببرم نمیتونم . واقعا چرااا ؟!! یعنی یه سال باید بیخیال فوتبال شیم ؟ بعید میدونم این حجم از تغییرات بد با آپدیت درست شه که امیدوار بمونم

کلا 40 تا بازی سیزن زدم حدودا نصف بازیام یا 6-5 بردم یا 6-5 باختم:-?? تو حالت park the bus هم اصلا نمیشه گل نخورد!:| گل زدن به بوفون از گل زدن به دروازبان تیم پشم بافی توس راحتتره!:)) بعیده با آپدیت درست شه چون هسته بازی مشکل داره =))

• Like
Reactions: Vahid-Khazayi

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or