Attachments
آخرین ویرایش:
منظورت اینه با کارت تغییر بدم یا همونجوری بزارمش CAM؟چون امسال کارتش LW هستش و نمیشه تغییرش داد به CAM.سان. كوتينيو رو تو بازي به cam تغيير بدي كارت خوبيه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
از خود تنظیمات تلویزیون مود رو از حالت اتوماتیک بردار. به نظرم این باشه.فازشون چی بود همچین فیفایی رو دادن بیرون؟؟
توپ گل میشه اصلا هیچ فاز و هیجانی نداره. تور دروازه رو چرا اینجوری کردن.
تیم حریفم بخواد گل بزنه عمرا نتونی کاری کنی. عین فوتسال شده. همینطور راحت تو 18 قدمت پاس کاری می کنن نمی شه کاری کرد و دستم بهشون بزنی پنالتی میشه.
دیگه یه زحمت به خودشون ندادن یه سری ازین جمله های تکراری گزارشگر رو حداقل عوض کنن. دوباره یکسال باید این جملات تکراری رو گوش بدیم
بعد چند روز من هنوز نمی تونم با گوشی یا وب اپ برم تو ترنسفرمارکت
من فکر می کردم مشکل از منه ولی الان اینجا هم دیدم بعضی از دوستان شاکی بودن از تیر دروازه خوردن ها، تو هر بازی شاید بالا دوتا تیر دروازه داشته باشم
-----------------
من یه مشکل دیگه ای هم دارم ولی فکر نکنم از خود فیفا باشه
وقتی میرم تو فیفا انگار مود تلویزیون عوض میشه و تصویر و رنگ ها یکم کدر میشه
کسی این مشکل رو داره؟
منظورت اینه با کارت تغییر بدم یا همونجوری بزارمش CAM؟چون امسال کارتش LW هستش و نمیشه تغییرش داد به CAM.
شما كوتي رو بزار Lw بعد اول بازي استارت بزن برو بزارش Cam ...
به به داش سینابازی شاد و مفرحی شده امسالتوی Season رسیدم دیویژن 4 این 2 3 روز اعتیاد شدیدی پیدا کردم به بازی ... نسبت به فیفا 17 به نظر من گیمپلی سادهتر و آرکیدتر شده. در نگاه اول شاید فکر کنید کندشدن انیمیشنها باعث شده که بازی سختتر و آهستهتر بشه ولی اینطور نیست زیاد برید اتفاقا گل زدن خیلی راحت شده. تاثیر بازیکنهای سرعتی هم مقداری شبیه فیفا 15 شده و خیلی راحت از کنارهها با اورلپ میشه نفوذ کرد.
بزرگترین تغییر این نسخه هم به نظر من سیستم دفاعی بازیه که خیلی تغییر کرده و زمان میبره قشنگ دستتون بیاد برای همین ممکنه اوایل فکر کنید که بازی مشکل داره اما کم کم دستمون راه میوفته. ضمن اینکه سیستم 3 دفاعه هم این نسخه جواب میده. در کل از دید شبیهسازی قطعا میشه به بازی انتقاد کرد ولی از دید یک بازی بهش نگاه کنیم تجربه خوبیه
پروکلاب هم همونطور که مصطفی گفت خیلی بهتر شده امسال. کریر مود هم تغییرات خوبی داشته فقط ایکاش در بخش تمرینات یک مربی مختص به خودش میذاشتن تا ما بهش بگیم مثلا تا 3 ماه آینده این بازیکنها باید تمرین داده بشن و در این زمینهها باید پیشرفت کنن و اینجوری لازم نبود هر چند روز یکبار بریم بخش تمرینات. در فوتبال واقعی هم هر تیم تمریندهنده داره و خیلی از مربیها در بخش تمرین کار به تمریندهنده میسپارن و فقط تمرینات تاکتیکی خودشون مدیریت میکنن
کسایی هم که فرندلی میزنن منو اد کنن. مثل همیشه اینتر میشم و یووه
Forza0inter

اقا امسال واقعا هستمبه به داش سینا
والا ما شما رو یه ساله ادد کردیم یکی دو بارم گفتم بیا فریندلی یا میگفتی سیزنم یا یه بازی دیگه میکردی![]()