Attachments
آخرین ویرایش:
فینال یکی از کاپای سیزن معمولی بود . هر 2 دورتموند بودیمببخشید اینو میگم ولی تو 17 دیگه دو طرف باید خیلی داغون باشن که همچین نتیجه ای بدست بیادمن مسابقات تقریبا کم و بیش فیفا 17 شرکت کردم نتایج دیگه نهایت با اختلاف 2-3 تا یکی میبرد و بیشتر از 3-4 گل برنده نمیزد . اکثر نتایج هم 2-1 و 1-0 و 3-1 و اینا بود ولی خوب فیفا 18 این چند روز دیدم نظراتو اکثرا میگن نتایج پرگله و عادیه و دروازبان ها خیلی داغونن
شما بیاین تو پیج NBA 2K من اون جا توضیح دادم ...... اون مد کریر NBA 2K که شما میگین اسمش تو بازی NBA 2K به نام MYGM هستش و پولی نیست ..... و ادامه رو بیان این پست رو بخونین و توضیحات رو دادم .....انلاین که فاجعه . من تا الان حدود 15 دست بازی کردم اگر رئال رو برداری راحت با اختلاف چندین گل برنده میشی . اصلا بازیکن نگو بگو موتورسیکلت ! به نظر من مشکل اصلی انلاین سرعت عجیب و غریب بازیکنها هست مثل اینکه یه موتور بستن به پشتشون!
بسکت 2k18 نسبت به 17 چقدر پیشرفت کرده ؟ ارزش داره ارتقا بدیم یا با همون بسازیم !؟ شنیدم تو کریرش باید پول واقعی خرج کنی ! تو این یکماه که دو تا بازی pes و fifa رو ارتقا دادم به نظرم هر دو از نسخه سال قبلشون ضعیفترن و پشیمون شدم .
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
فوت چمپيونز سمه به ولله! اعصابمون خورد ميشه يه مشت نوب سر ديلي ميبرن.
Sent from my iPhone using Tapatalk

كواليفاي ش رو چهار تا بازيو بردم. نت فاجعه س تو اين مودمگه رفتی فوت چمپیونز بازی کردی ؟؟ تیمت چیه که تونستی همین هفته اول شرکت کنی... ؟؟![]()
میشه راهنمایی کنید؟دوستان یه CAM یا حتی یه CF,ST,CM و یا CDM(با تغییر پست)که برای پست CAM مناسب باشه و توی PL بازی کنه تا سقف 20k معرفی کنید،در ضمن من اول بازی BATSHUAYI رو برای اون پست گذاشتم.
خریدمش،تست میکنم خبر میدم.در ضمن شنیدم (فقط شنیدم و خودم تست نکردم) که انتونیو( بازیکن وستهام) یکی از باگ های امسال هست
مصطفی جان التیمیت از یازده شروع شددوستمون تازه با التيميي كه از فيفا 09اومده اشنا شده harchi كسي bege در جوابش mige التيميت احتمالا توي مدرسه هم اسم فاميلشو miporsan جواب ميده التيميت تيم
مصطفی جان التیمیت از یازده شروع شد
میشه راهنمایی کنید؟
من ازش ظ 3 نسخه استاندارد خریدم مورد نداشت . ظاهرا اونایی که نسخه رونالدو رو ازش خریده بودن اکانتشون مشکل خورده بود دیگه نمیدونم تعویض کرده یا پولشون رو پس داده یا نداده .بچه ها شیدا گیم معتبره؟ بعضی ها تو همین تاپیک از شیدا گیم سر فیفا بد گفتند