FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
ببخشید اینو میگم ولی تو 17 دیگه دو طرف باید خیلی داغون باشن که همچین نتیجه ای بدست بیاد :D من مسابقات تقریبا کم و بیش فیفا 17 شرکت کردم نتایج دیگه نهایت با اختلاف 2-3 تا یکی میبرد و بیشتر از 3-4 گل برنده نمیزد . اکثر نتایج هم 2-1 و 1-0 و 3-1 و اینا بود ولی خوب فیفا 18 این چند روز دیدم نظراتو اکثرا میگن نتایج پرگله و عادیه و دروازبان ها خیلی داغونن
فینال یکی از کاپای سیزن معمولی بود . هر 2 دورتموند بودیم
و میوتی بیای و مسابقه بدیم ببینی چقد داغونم ...:)

انلاین که فاجعه . من تا الان حدود 15 دست بازی کردم اگر رئال رو برداری راحت با اختلاف چندین گل برنده میشی . اصلا بازیکن نگو بگو موتورسیکلت ! به نظر من مشکل اصلی انلاین سرعت عجیب و غریب بازیکنها هست مثل اینکه یه موتور بستن به پشتشون!

بسکت 2k18 نسبت به 17 چقدر پیشرفت کرده ؟ ارزش داره ارتقا بدیم یا با همون بسازیم !؟ شنیدم تو کریرش باید پول واقعی خرج کنی ! تو این یکماه که دو تا بازی pes و fifa رو ارتقا دادم به نظرم هر دو از نسخه سال قبلشون ضعیفترن و پشیمون شدم .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
شما بیاین تو پیج NBA 2K من اون جا توضیح دادم ...... اون مد کریر NBA 2K که شما میگین اسمش تو بازی NBA 2K به نام MYGM هستش و پولی نیست ..... و ادامه رو بیان این پست رو بخونین و توضیحات رو دادم .....

NBA 2K18

• Like
Reactions: ali770
بچه ها شیدا گیم معتبره؟ بعضی ها تو همین تاپیک از شیدا گیم سر فیفا بد گفتند
من ازش ظ 3 نسخه استاندارد خریدم مورد نداشت . ظاهرا اونایی که نسخه رونالدو رو ازش خریده بودن اکانتشون مشکل خورده بود دیگه نمیدونم تعویض کرده یا پولشون رو پس داده یا نداده .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or