Attachments
آخرین ویرایش:
نوید جان با 4خوبه عزیز دارید تفاوتش با 15 حس میکنید!
هیچ فوتبالیو نمیشد با اون 15 مقایسه کرد حالا چه برسه به نظره من این شاهکاره 18 بخواد مقایسه بشه
بازی تو دفاع واقعا تاکتیکی شده واقعا منکه نمیتونم 3یا 4 دست پشته سرهم فیفا بزنم اگر قرار باشه با فکر بازی کنم مغزم میسوزه
ث
علاوه بر سرعت دوسته عزیز خیلیم باگ داشت بزرگترین باگش l1 مثلث از دفاع راست به محاجم نوک سمته چپ و بر عکس وکلی ایراد دیگه که بازیو کاملا باگ خالص کرده بود
این نسخه خیلی خیلی شباهت به گیم پلی هایه 12،13،14 نسله قبل داره و تکمیل شده اوناس!
باباک جان برایه چه کنسولی من چند مورد مشکل برایه ps4 دیدم که با دیتاشون مشکل دارن،الان با کدوم نسخه مشکل داری؟
هفت ونيمدوستان بازی رو فردا از چه ساعتی میشه بازی کرد؟
اقا کسی ویدیو ای از قسمت داستانی دیه بده ما هم به بینیم
يكي دو ماهه اوكي ميشه. بلكم كمتر. ايكونا امسال احتمالا ماركت پي اس فور رو هم مث وان ارزونتر كنن...دوستان اینجور که از مارکت معلومه فعلا نمیشه طرف بازیکنای +84 بریم...
قیمتا نجومیه...![]()
منم همچین مشکلی داشتم 3روز پیشبچه ها من نمیتونم دیتا بازی دانلود کنم اما مثلاً آپدیت رینبو میتونم بگیرم،مشکل از چیه؟
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
من نسخه استاندارد رو امروز 220 قیمت گرفتم و این تا چند روز دیگه به 180 تا 190 یرسه
من هنوز نگرفتم چون دو سه روز دیگه بازم شل میکنه و میرسه به زیر 200 تومن این قیمت رو یه فروشنده تو غرب تهران داد به من هم برای چی اس 4 و هم اکس باکس واناز کجا خریدی؟
من قبلا گفته بودم نسخه فیزیکی از دیجیتالی به صرفه تره وبزودی قیمتاش میاد پایین. دیجیتالی تاتو استور تخفیف نخوره که به اینزودیها هم نمیخوره به همون قیمت فروخته میشه ولی فیزیکی هر چه بریم جلوتر ارزونتر میشه.
پس افسانه س. هروقت ۲۰۰ دستت رسید اونوقت بگو. قیمت دور ۳۰۰ ه الان فیزیکیمن هنوز نگرفتم چون دو سه روز دیگه بازم شل میکنه و میرسه به زیر 200 تومن این قیمت رو یه فروشنده تو غرب تهران داد به من هم برای چی اس 4 و هم اکس باکس وان
افسانه نیست استاندارد ادیشن رو 220 قیمت داد به من و داره میفروشه طرف البته من همیشه گفتم تا 10 روز بعد از ریلیز رسمی اگر کسی صبر کنه میتونه 170 یا 180 هم بخره مسئله صبره اینطوری فیزیکی خیلی بی دردسرتر و ارزون تر از دیجیتالی درمیادپس افسانه س. هروقت ۲۰۰ دستت رسید اونوقت بگو. قیمت دور ۳۰۰ ه الان فیزیکی