FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
خوبه عزیز دارید تفاوتش با 15 حس میکنید!
هیچ فوتبالیو نمیشد با اون 15 مقایسه کرد حالا چه برسه به نظره من این شاهکاره 18 بخواد مقایسه بشه
بازی تو دفاع واقعا تاکتیکی شده واقعا منکه نمیتونم 3یا 4 دست پشته سرهم فیفا بزنم اگر قرار باشه با فکر بازی کنم مغزم میسوزه:D
ث

علاوه بر سرعت دوسته عزیز خیلیم باگ داشت بزرگترین باگش l1 مثلث از دفاع راست به محاجم نوک سمته چپ و بر عکس وکلی ایراد دیگه که بازیو کاملا باگ خالص کرده بود
این نسخه خیلی خیلی شباهت به گیم پلی هایه 12،13،14 نسله قبل داره و تکمیل شده اوناس!

باباک جان برایه چه کنسولی من چند مورد مشکل برایه ps4 دیدم که با دیتاشون مشکل دارن،الان با کدوم نسخه مشکل داری؟
نوید جان با 4

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

• Like
Reactions: navid_x360
بچه ها من نمیتونم دیتا بازی دانلود کنم اما مثلاً آپدیت رینبو میتونم بگیرم،مشکل از چیه؟

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
منم همچین مشکلی داشتم 3روز پیش
با نت گوشی زدم اوکی شد.پس با نت همراه اول و ایرانسل یه تست بزن
دلیلشو نمیدونم چیه اما بقول خودت فقط رو فیفا مشکل دارم
رو اکتیو کردن اکانتم مشکل دارم.فکر میکنم psn قاط زده

• Like
Reactions: SleepyTurtel
من نسخه استاندارد رو امروز 220 قیمت گرفتم و این تا چند روز دیگه به 180 تا 190 یرسه

از کجا خریدی؟
من قبلا گفته بودم نسخه فیزیکی از دیجیتالی به صرفه تره وبزودی قیمتاش میاد پایین. دیجیتالی تاتو استور تخفیف نخوره که به اینزودیها هم نمیخوره به همون قیمت فروخته میشه ولی فیزیکی هر چه بریم جلوتر ارزونتر میشه.

از کجا خریدی؟
من قبلا گفته بودم نسخه فیزیکی از دیجیتالی به صرفه تره وبزودی قیمتاش میاد پایین. دیجیتالی تاتو استور تخفیف نخوره که به اینزودیها هم نمیخوره به همون قیمت فروخته میشه ولی فیزیکی هر چه بریم جلوتر ارزونتر میشه.
من هنوز نگرفتم چون دو سه روز دیگه بازم شل میکنه و میرسه به زیر 200 تومن این قیمت رو یه فروشنده تو غرب تهران داد به من هم برای چی اس 4 و هم اکس باکس وان

من هنوز نگرفتم چون دو سه روز دیگه بازم شل میکنه و میرسه به زیر 200 تومن این قیمت رو یه فروشنده تو غرب تهران داد به من هم برای چی اس 4 و هم اکس باکس وان
پس افسانه س. هروقت ۲۰۰ دستت رسید اونوقت بگو. قیمت دور ۳۰۰ ه الان فیزیکی

پس افسانه س. هروقت ۲۰۰ دستت رسید اونوقت بگو. قیمت دور ۳۰۰ ه الان فیزیکی
افسانه نیست استاندارد ادیشن رو 220 قیمت داد به من و داره میفروشه طرف البته من همیشه گفتم تا 10 روز بعد از ریلیز رسمی اگر کسی صبر کنه میتونه 170 یا 180 هم بخره مسئله صبره اینطوری فیزیکی خیلی بی دردسرتر و ارزون تر از دیجیتالی درمیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or