Attachments
آخرین ویرایش:
افسانه نیست استاندارد ادیشن رو 220 قیمت داد به من و داره میفروشه طرف البته من همیشه گفتم تا 10 روز بعد از ریلیز رسمی اگر کسی صبر کنه میتونه 170 یا 180 هم بخره مسئله صبره اینطوری فیزیکی خیلی بی دردسرتر و ارزون تر از دیجیتالی درمیاد
دوستمون به کنایه داره میگه تجارت که نمیکنی! میخوای تفریح کنی!پس منتظر بمون بیاد 170-180 بشه اونوقت بخر....
بعدشم موقع فروشش یکی دو ماه زودتر ردش کن 100 تومن بخرن ازت و الا دمو 19 که بیاد 50 تومنم دیگه نمیخرن ازت ...از اینور دیر باید بخریش و از اونورم زود باید بفروشیش...
موفق و پیروز و سر بلند باشی دوست عزیز...![]()
با وجود آلتیمیت چطور میتونید ب بقیه ی قسمتای بازی فکر کنید؟بریم زود بخوابیم صبح سر حال بریم حال کنیم
فقط یادتون باشه به محض ورود به بازی آپدیت اسکاد بزنید ترکیبا درست شه. به خصوص کریر بازا قبل شروع![]()
افسانه نیست استاندارد ادیشن رو 220 قیمت داد به من و داره میفروشه طرف البته من همیشه گفتم تا 10 روز بعد از ریلیز رسمی اگر کسی صبر کنه میتونه 170 یا 180 هم بخره مسئله صبره اینطوری فیزیکی خیلی بی دردسرتر و ارزون تر از دیجیتالی درمیاد

این هم عکس موردی که گفتم و اگر واقعا خودشون توی مچ میکینگ اعمال کرده باشن عالیه! پیدا کردن بازی هم مثل فیفا 17 خیلی سریع بود و با همه جای جهان هم افتادم (البته تو تنظیمات انتخاب کردم که از همه جا بازیکن پیدا کنه و براساس ip نگرده دنبال عرب و ایرانی
..اصلا مدل شوتهاشو دوس ندارم غیر واقعیه