FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
من دمو رو بازی نکرده بودم ولی الان اینو بازی کردم عجیب توپ ها میره تو گل :D

بازی اول Fut بازیم 6-6 شد بازی دوم 4-5 :D اینش واقعا عجیبه، دفاع کردن مقابل اتکرهای سرعتی سخت شده و راحت میشه گل زد

بازی مثل همه فیفاها باید چند روزی بازی کرد که به همه چیزش عادت کرد

یه چیز جدید اضافه شده که با تو سرتوپ زدن میشه دروازبانو دریبل کرد، کلا دروازه بان میپره یه ور دیگه :D

من دمو رو بازی نکرده بودم ولی الان اینو بازی کردم عجیب توپ ها میره تو گل

بازی اول Fut بازیم 6-6 شد بازی دوم 4-5 اینش واقعا عجیبه، دفاع کردن مقابل اتکرهای سرعتی سخت شده و راحت میشه گل زد

بازی مثل همه فیفاها باید چند روزی بازی کرد که به همه چیزش عادت کرد

یه چیز جدید اضافه شده که با تو سرتوپ زدن میشه دروازبانو دریبل کرد، کلا دروازه بان میپره یه ور دیگه
اون تروفي داره اتفاقا :D

• Like
Reactions: aliahmadi2
اقا یون من اکانت اشراکی خریدم واسه 4 شنبه دادن کسی اکانت بازی فیفا 18 برای کامپیوتر داره که یک بار نصب بده بکنیم ما مثل تک نصب هایی که سایت ها میدن منم 5 تومن میدم

دفاع داغونه اصلا. تسلط اوني كه داره حمله ميكنه چند برابره چون تقريبا ٩٠ درصد دفاعاي بازي شديدا سنگينن و نميرسن. اصلا از بازي خوشم نيومده فعلا.
گلر باگ هم هارتو تست كنيد

Sent from my iPhone using Tapatalk

اقا کسی التیمیت بازی میکنه؟ وقتی ماموریت ها رو میرم مثلا گفته یک بازیکن رو buy now بکن. چنتا بازیکن خریدم و هنوز ماموریت کامل نشده. پرا اخه؟
یه چیزه دیگه هم هست. وقتی یک بازیکن رو buy now میخوای بکنی یه نفر دیگه نیاد میخره و سکه ازت کم میشه و بر نمیگرده. ولی یه بار رفتم بیرون و اومدم توو التیمیت دیدم بازیکنه هست.
فازش چیه؟

• Like
Reactions: mamadbahal
بزارین منم تجربیاتم و از صبح بگم. شوت زدن خیلی اسون شده و گل میشه. بازی به نظرم در کل طبیعی تر شده(حرکت ها و استایل یک فوتبال. نمیتونم جزیی بگمو میدونین. یه چیزاییش حسیه که باید فیفاهای قبل رو بازی کنی)
دفاع کردن سخته. بازیکن های سرعتی قشنگ جولون میدن(بیل، رونالدو، هازارد)
دربازبان به اوون شذتی که میگفتین نیس. با کورتوا راحت 7 8 تا شوت رونالدو رو گرفتم ولی تک به تک راحت گل میشه.
امیدوارم یه اپدیتی بیاد و به خصوص کمی بازی رو سخت تر و چالش برانگیز تر کنه

• Like
Reactions: hesearoom
دوستان چجوري اسم باشگاه رو تو التيميت عوض كنم؟؟خيلي اسمش تخمي شد ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk
باید ماموریتا رو بری تا به مرحله تعویض اسم برسی. منم هنوز نرسیدم. ماموریت داده یک بازیکن buy now بکن، تا حالا 4 تا بازیکن خریدم ولی هنوز compelete نزده.
نمیدونم باگه یا یک چیزه دیگست

واقعا کسی نمی تونه اعتماد کنه بابا فقط یک بار نصب میکنم
اکانت اشتراکی خریدم دادن واسه چهارشنبه نوبت اگه کسی اکانت فیفا18برای کامپیوتر داره من5تومن میدم واسه یک بلر نصب کردن لطفا خصپصی پیام بدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or