Attachments
آخرین ویرایش:
ریجن 2 چند مدل داره!سلام دوستان...كسايي كه نسخه هاي قبل بازي رو گرفتن و گزارشگر عربي داشته براشون ميتونن بگن كدوم ريجن گزارشگر عربي داره؟؟
يكي از دوستان من ريجن دو داشت ولي ميگه گزارشگر عربي نداشته منم كه آل داشتم هميشه ولي گزارشگر عربي نداشتم...ممنون ميشم كمك كنيد
فقط برایه همون اکانت که بازی توشه فعال میشه نه اکانت شمامن یه ظرفیت 2 ( پیش خرید ) گرفتم ، مزایای پیش خرید مثه جامبو پک و کیت ها رو دارم یا ماله ظرفیت 3 هستش این مزایا ؟
بهتر نیست شما روی لجندری تست کنی ؟ اخه ورلد کلس کی بازی میکنه اخهگیم پلی و حتی استایل بازیکن ها تغییرات وسیعی داشتن
بازم تکرار میکنم بازی نسبت به دمو ساده تر شده و مثلا ماتا تو دمو واقعا به درد نخور بود
اما تو نسخه اصلی راحت یکی دو نفر رو میشه باهاش جا گذاشت
رو درجه سختی World Class دارم تست میکنم
هنوز زوده برای قضاوت اما حس میکنم ضریب گل شدن شوت ها کمی پایین اومده
هنوز نتونستم از اون شوت فضایی های دمو بزنم
دروازه بانمم هنوز خدا رو شکر دسته گل به آب نداده
اما بازم میگم در این مورد یکم قضاوت زوده تو یک دست بازی
جای مطمئن سراغ دارید؟ اگه دارید خصوصی کنیداز جای مطمئن باید بخری
سختی بازی چجوریه همه رو میبری راحت یا نه چالشم داره ؟بر خلاف اون چیزی که تصور میکردم خرید بازیکن به نسبت راحت تر شده تو قسمت Career Mode
ولی به شدتم لذت بخش تر شده
شاید تنها وجهی که موضوع رو سخت تر کرده اینه که تو قسمت تعویض بازیکن تیم مقابل مشخص میکنه از چه پستی بازیکن میخواد
اما تو سه چهار تا بازیکنی که تو پست پیشنهادی تیم های مقابل بهشون دادم دستشون درد نکنه هر چی بنجل بهشون دادم نه نگفتن
مثلا اشلی یانگ رو دادم به اتلتیکو و ازش گریزمان رو گرفتم مبلغ قرارداد از ۱۴۰ میلیون پوند اومد رو ۸۰ میلیون پوند !
اون قسمتی هم که بازیکن میفروشی بعدا میتونی درصدی از مبلغ انتقال بعدیش رو مال خودت کنی خیلی خوبه
مذاره مستقیم با بازیکن برای قرارداد هم خیلی خوب شده
کلا بخش کریر یخورده باهاش سر و کله زدم حس میکنم بهبود های مناسبی داشته فقط کاش یکم به بخش تمرینش بیشتر میرسیدن
مثلا تو حالت تمرین اگر میشد آیتم هایی اضافه بشه برای افزایش سرعت و شتاب یا حتی قدرت بدنی بازیکن عالی میشد
ایشون فعلا روی world class دارند بازی میکنند نه لجندریسختی بازی چجوریه همه رو میبری راحت یا نه چالشم داره ؟
من تو بخش خریداری شده رو گفتم اگه ادیشن باشه مخصوص به خودشونو میزنه عزیز ولی وقتی برای شما فیفا 18 زده یعنی نسخه استانداردنه همچین چیزی ک ربطی نداره. کنار بازی و لوگوش تو صفحه اصلی خود بازی رو میزنه همیشه. کسی راه حل دیگه نداره؟؟ باید وایسم دانلود شه تا بفهمم ینی؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
دقیقا به خاطر همچین مسائلی هیچوقت سمت اکانت دیجیتالی و هکی نمیرم! حاضرم کلی پول بیشتر بدم و بازی فیزیکی بخرم ولی یهو 100 تومن توو پاچم نره!حب... متاسفانه اکانتی که از یکی ازین فروشگاه های فروش اکانت قانونی خریدم، بن شد. زنگ زدم گفتن همه اکانتهامون که فیفا خریدیم بن شده تا فردا صبر کنین مکاتبه کنیم چرا این شده. خب چیزی که مشخصه اکانت برگشتنی نیست. حالا راست و دروغشو نمیدونم که واقعا چرا بن شده. ایا اکانتو به صدنفر دادن چون من از ظهر که خریدم بالای شش بار لاگ اوت میشوم چون یکی جای دیگه لاگین میکرده. خب سونی خر نیس که میبینه یه اکانت با شونصدتا آی پی هی لاگین میشه. آخرم اون صدو ده رو فک کنم به باد رفت. سیصد و سی پیاده شدم خودم با گیفت کارت رو اکانت خودم خریدم. دیتا هم دارا نصب میشه. خواستم بگم شما هم مثه من خر نشین من اولین بارم بود که اکانت خریدم ولی آخرین بارم شد. ملت ایرانی همه کلاهبردار شدن. شایدم به اون بیشعوری که ظرفیت دو دادن برداشته اطلاعات اکانتو به رفیقاش داده احمق همشونم زدن رو کنسولشون. خداروشکر کنسولم بن نشد.
هرکی میزنه ادد کنیم تا شب نصب میشه.
سختی بازی چجوریه همه رو میبری راحت یا نه چالشم داره ؟
دیجیتالی قانونی مشکلی نداره اینا هکی و.. هست این مشکلا پیش میاد یکدفعه میبینی تو یک اکانت ۲۰ تا بازی هستدقیقا به خاطر همچین مسائلی هیچوقت سمت اکانت دیجیتالی و هکی نمیرم! حاضرم کلی پول بیشتر بدم و بازی فیزیکی بخرم ولی یهو 100 تومن توو پاچم نره!
ناامید شدیم پس از Career راحت میشه بازی بخش Janoury چجوریه الکس هانتر ادامه کارشمن که شخصا رو درجه سختی Legendry و World Class با هوش مصنوعی دچار مشکل نشدم
حس میکنم به صورت کلی یک درجه از FIFA 17 بازی ساده تر شده
ناامید شدیم پس از Career راحت میشه بازی بخش Janoury چجوریه الکس هانتر ادامه کارش
اون اکانت هکیهدقیقا به خاطر همچین مسائلی هیچوقت سمت اکانت دیجیتالی و هکی نمیرم! حاضرم کلی پول بیشتر بدم و بازی فیزیکی بخرم ولی یهو 100 تومن توو پاچم نره!