FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
یکی از برتریهای سری Fifa نسبت به سری PES به نظرم اینکه تکلیف سازنده ها با خودشون مشخص هست. شما دقت کنی سری Fifa سالهای زیادی هست یک نوع مخاطب رو در نظر گرفت و گیمپلی رو بر همون اساس گسترش میده و همین باعث شده سلیقه ها رو حتی عوض کنه و به سمت خودش بکشونه
ولی در سمت مقابل من تا جایی که حافظه ام یاری میکنه میگم: pes 09 10 یک نوع گیمپلی داشتند ولی pes2011 کلا کونامی برداشت بازی رو کوبید از نوع ساخت و خیلی سعی کرد بازی شبیه فیفا بشه ولی به خاطره انتقادات باز نسخه های بعدی تبدیل به یک چیز دیگه شده بودند یعنی هر چی تو 2011 کاشته بودند رو ریختند دور ! از اونطرف بازی امد روی fox engne و کلا از صفر دوباره شروع به کار کردند تا رسیدن به نسخه قابل قبول 17 الان باز تو 2018 گیمپلی رو ساده کردند همین بلاتکلیفی به نظرم گند زده تو سری PES در حالی که فیفا با یک ثباتی تو یک جریان حرکت میکنه ( به جز 15 که همین تغییر شدید گیمپلی رو شاهد بودیم)

امسال بهترین سال آلتیمیت باز های لیگ انگلیسه:D رناتو سانچز کانته صلاح مانه موراتا لوکاکو ایبرا پوگبا باکایوکو سیلوا لاکازت مندی و ...
اینا کسایی بودن که من یادم بود و مهره های کلیدی مورد علاقه منن!
میتونیم با لیگ انگلیس سال فوق العاده ای داشته باشیم!
البته توقع نداشته باش قیمت الان لوکاکو با قیمت التیمیت 17 یکی باشه
حتی لاکازت

• Like
Reactions: aminda and Hodor
عاقا من یه چیزی میخوام بگم در حد رویاست حالا حالا ها برای ما و درکل فانتزی ای بیش نیست:D من دوس دارم بیان به بخش داورا پویایی ببخشن یعنی چی ؟ یعنی اینکه داورا رسما اشتباه کنن و مثلا آفساید رو نگیرن و کلی اعتراض کنن بازیکنا و مربیا تو کنفرانس مثلا فک کنین توی کریر چه جوی میتونه تولید کنه همین قضیه .مثلا صحنه ی آهستشو بگه مارتین تایلر بهش اشاره کنه مربیا اعتراض کنن. داورا کلا ی ضریب اشتباهی داشته باشن نسبت به کیفیتشون مثلا هر داوری ضریب خطای متفاوتی داشته باشه اصن همینی که من گفتم میتونه کمک کنه که بازی تکراری نشه همینطور کریر ولی حیف ما گیمرا حالاحالاها به اینطور چیزا نمیرسیم و برامون صرفا یه فانتزیه...
بسیار چیز جالبی گفتی :دی میتونه خیلی جذاب کنه
اما برعکسش تصور کن یه باگی چیزی این وسط پیش بیاد تا ۹۰ دقیقه فوتبال و نابود کنه:دی نیاز به هوش مصنوعی بسیار خوب و بالا داره بعید میدونم حالا حالا ها شاهد همچین چیزی باشیم

• Like
Reactions: aminda and **AMIR**
این تریلر جدید Jounery بسیار میان پرده های جذابی داشت یکجاش صحبت هانتر با کریس رونالدو این موارد به نظر من خیلی جذاب و جالبه کتک کاری هم داشت

• Like
Reactions: aminda
الان PES که به قول هوادارانش پیشرفتی نکرده و نمیکنه و هر سال هم ناامیدشون میکنه نه تنها باعث پیشرفت فیفا نمیشه ( چون به هیچ وجه حتی رقیب فیفا هم نیست ولی ای کاش بود! ) هر فصل میان موی دماغ میشه یه فصل نیوکمپ یه فصل ورزشگاه دورتموند یه فصل کفشای مسی رو لایسنس انحصاری میکنه!!! خب که چی برادر من؟! تو که اولش پراید بودی الانم ته اش دیگه تیبایی هیچ وقت لندکروز نمیشی که! چرا زور بیخود میزنی؟ بابا تخته کنن درشو بره پی کارش:D
ای کاش فیفا هم Champion league و اون دوتای دیگه رو هم داشت دیگه نور الی نور میشد

منم دموی pes رو بازی کردم و میتونم بگم که سازندگانpes این چند ساله بیشتر به فکر پیشرفت چیز های بصری مثل فیزیک ورنگ بندی ومدلینگو انمیشن و.. هستن.قطعا وقتی گیم پلی خوب نباشه این مسائل بعد از مدتی تکراری میشن . البته اینم بگم که رنگ بندیو نور پردازی بازی یکم اغراق امیز بود زمین توی شب خیلی روشن بود واین به نظرم یکم غیر طبیعی بود و چشم اذیت میشد بعد از دو سه دست بازی.
ولی فیفا بیشتر روی ذات فوتبال کار میکنه و دوست داره روح فوتبال به گیمر منتقل بشه همینکه با یک تیم قوی ممکنه از یک تیم ضعیف ببازی خود فوتباله روح فوتباله. فوتبال برای همین چیزاشه که طرفدار داره . ممکنه یه عده نق بزنن که هندی کپ و تقلب امون ما رو بریده ولی مهم نیست.قطعا مشکلاتی هم داشته فیفا ولی مسیر حرکتی سازندگان کاملا مشخصه و به نظرم مسیر درستیه.
سازندگان pes هم اگر به جای وقت گذاشتن روی مسائل بصری روی گیم پلی کار میکردن قطعا میتونستن شاهکاری تولید بکنن که همه ما رو برای انتخاب یکی از این دو بازی دو دل میکرد و لی با این شرایط تکلیف کاملا مشخصه

من آخر میمیرم و فانتزی وجود حالت داوری رو با خودم به گور میبرم :))
چی میشد آخه EA یه فکری هم به فکر این مد میکرد
فکر کنم خیلی ها دوست داشته باشن نقش داور رو توی بازی داشته باشن
یه ده بیست سالی هست این آرزو رو دارم

متن دوست دارم گرافیک فیفا بشه مثل تیزر pes 2004
لباسها قشنگ حرکت میکنه، نورپردازی، چمن، همهذچی عالی میشد وای چه شود کی اون گرافیک و گیمپلی رو میبینیم
فکر کنم روی ps5

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or