Attachments
آخرین ویرایش:
البته توقع نداشته باش قیمت الان لوکاکو با قیمت التیمیت 17 یکی باشهامسال بهترین سال آلتیمیت باز های لیگ انگلیسهرناتو سانچز کانته صلاح مانه موراتا لوکاکو ایبرا پوگبا باکایوکو سیلوا لاکازت مندی و ...
اینا کسایی بودن که من یادم بود و مهره های کلیدی مورد علاقه منن!
میتونیم با لیگ انگلیس سال فوق العاده ای داشته باشیم!
من در مورد قیمت که صحبتی نکردم! بحث اینه که چقدر بازیکن تاپ هستالبته توقع نداشته باش قیمت الان لوکاکو با قیمت التیمیت 17 یکی باشه
حتی لاکازت
البته توقع نداشته باش قیمت الان لوکاکو با قیمت التیمیت 17 یکی باشه
حتی لاکازت

فکر کنم با این اوصاف دیگو کوستا اول کار بشه با 30 تا خریدشمن همین الان لاکازت آرسنال رو خریدم 41k.....بیصّاحاب
زیادم جالب نبود گزاشتمش برا فروش...![]()
نه، متاسفانه خیلی کم کد داد ea.آقا اینجا کسی هست بتای 18 رو بازی کرده باشه؟
بسیار چیز جالبی گفتیعاقا من یه چیزی میخوام بگم در حد رویاست حالا حالا ها برای ما و درکل فانتزی ای بیش نیستمن دوس دارم بیان به بخش داورا پویایی ببخشن یعنی چی ؟ یعنی اینکه داورا رسما اشتباه کنن و مثلا آفساید رو نگیرن و کلی اعتراض کنن بازیکنا و مربیا تو کنفرانس مثلا فک کنین توی کریر چه جوی میتونه تولید کنه همین قضیه .مثلا صحنه ی آهستشو بگه مارتین تایلر بهش اشاره کنه مربیا اعتراض کنن. داورا کلا ی ضریب اشتباهی داشته باشن نسبت به کیفیتشون مثلا هر داوری ضریب خطای متفاوتی داشته باشه اصن همینی که من گفتم میتونه کمک کنه که بازی تکراری نشه همینطور کریر ولی حیف ما گیمرا حالاحالاها به اینطور چیزا نمیرسیم و برامون صرفا یه فانتزیه...
ای کاش فیفا هم Champion league و اون دوتای دیگه رو هم داشت دیگه نور الی نور میشدالان PES که به قول هوادارانش پیشرفتی نکرده و نمیکنه و هر سال هم ناامیدشون میکنه نه تنها باعث پیشرفت فیفا نمیشه ( چون به هیچ وجه حتی رقیب فیفا هم نیست ولی ای کاش بود! ) هر فصل میان موی دماغ میشه یه فصل نیوکمپ یه فصل ورزشگاه دورتموند یه فصل کفشای مسی رو لایسنس انحصاری میکنه!!! خب که چی برادر من؟! تو که اولش پراید بودی الانم ته اش دیگه تیبایی هیچ وقت لندکروز نمیشی که! چرا زور بیخود میزنی؟ بابا تخته کنن درشو بره پی کارش![]()