FIFA 16 l PC

برای اولین بار در تاریخ فرنچایز FIFA، قرار است شاهد حضور تیم ملی زنان باشیم. با توجه به اعلامیه امروز EA در بازی FIFA 16 دوازده تیم بانوان قرار خواهد داشت. برای دریافت اطلاعات بیشتر و تریلر به ادامه مطلب مراجعه کنید.

در نسخه جدید FIFA مسابقات زنان به صورت آفلاین و آنلاین در یک Match Day قرار خواهد داشت. تیم هایی که برای این بخش در دسترس خواهد بود شامل: آلمان، ایالت متحده آمریکا، فرانسه، سوئد، انگلستان، برزیل، کانادا، استرالیا، اسپانیا، چین، ایتالیا و مکزیک می‌شوند.

همانند دنیای واقعی تیم بانوان می‌توانند در مقابل یک تیم بانوان دیگر قرار بگیرند و به عنوان مثال شما قادر نخواهید بود تا Sydney Leroux را در مقابل Cristiano Ronaldo قرار دهید! همچنین EA یک تریلر برای معرفی این بخش قرار داد که در ادامه می‌توانید نسبت به دریافت آن اقدام کنید.

طبق اطلاعات منتشر شده FIFA 16 در ماه سپتامبر ۲۰۱۵ بر روی PS3، PS4، Xbox One، Xbox 360 و PC منتشر خواهد شد . همونجوری که آخر تریلر نوشته احتمالا انحصاری مایکروسافت باشه..... خداکنه اینطور نباشه

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: avannn
Fifa 16 Online

خوب امروز تونستم یه دست آنلاین بزنم ، خیلی خوبه ، هم سیستم Matchmaking خوب و سریع و هم امتیازدهی ـاش ، فقط (احتمالا مشکل از نت هست) Delay یک ثانیه ای در بازی داشتم که زیاد اذیت نمیکرد ، اما لگ نداشتم اصلا ، خیلی خوب و روون میشد بازی کرد...
مچ اول هم یه کسی افتاد بهمون 20 دقیقه اول شوکه بودم فقط تکنیک میزد :(( ، یه گل ـم بهمون زد اما نیمه دوم نابود شد :biggrin1: ، 1-3 بردمش با هتریک مسی :biggrin1: یه سری اسکرین شات از بخش آنلاین :

;)

من امسال برا اولین سال خواستم انلاین فیفا رو تجربه کنم و cdkey رو گرفتم .اما دو سه روزه که گرفتمش و حتی یک حریف هم برا سیزن پیدا نکرده برا من.شماها هم مشکل من رو دارید؟:(
یکی که روشی انجام داده مشکل سرچ براش بهتر شده حتما بگه و من رو از این نگرانی و ناامیدی در بیاره چون اخه بقیه لااقل دیگه حریف براشون پیدا میکنه هر چند سخت وبعد از حتی 1ساعت اما از من اصلا.
من pro club که میارم سریع میره وحریف میاره ومشکلی نداره اما سیزن واولتیمیت تیم حریف نمیاره. اگه کسی با ساپورت ea صحبت کرده بگه چی گفتن؟
اد کنید دوستان alexking2323

من امسال برا اولین سال خواستم انلاین فیفا رو تجربه کنم و cdkey رو گرفتم .اما دو سه روزه که گرفتمش و حتی یک حریف هم برا سیزن پیدا نکرده برا من.شماها هم مشکل من رو دارید؟:(
یکی که روشی انجام داده مشکل سرچ براش بهتر شده حتما بگه و من رو از این نگرانی و ناامیدی در بیاره چون اخه بقیه لااقل دیگه حریف براشون پیدا میکنه هر چند سخت وبعد از حتی 1ساعت اما از من اصلا.
من pro club که میارم سریع میره وحریف میاره ومشکلی نداره اما سیزن واولتیمیت تیم حریف نمیاره. اگه کسی با ساپورت ea صحبت کرده بگه چی گفتن؟
اد کنید دوستان alexking2323
درود
کلا رو سرور ایران ایینجوری شده شما اگر سرور هلند در کنار کاهش پینگ استفاده بکنی راحت پیدا می کنه بد متوجه میشی با سرور ایران مشکل داره

درود
کلا رو سرور ایران ایینجوری شده شما اگر سرور هلند در کنار کاهش پینگ استفاده بکنی راحت پیدا می کنه بد متوجه میشی با سرور ایران مشکل داره

مرسی بابت جوابت.میشه بیشتر توضیح بدی ؟اخه هنوز کاهش پینگ نگرفتم تا حالا پینگم 240 فعلا ولی pro club راحت بدون لگ بازی میکنم.میشه اگه امکانش هست بیشتر توضیح بدی و راهنمایی کنی با چه ***** شکنی یا چه روشی مثلا نت رو ببرم رو سرور هلند و کاهش پینگ از چه سایتی بخرم اگه اینجا نمیتونی بگی ممنون میشم پیغام خصوصی بدی و راهنمایی کنی خیلی ناامید شدم واقعا تو ذوقم خورد من برا انلاین فقط بازی رو خریدم

مرسی بابت جوابت.میشه بیشتر توضیح بدی ؟اخه هنوز کاهش پینگ نگرفتم تا حالا پینگم 240 فعلا ولی pro club راحت بدون لگ بازی میکنم.میشه اگه امکانش هست بیشتر توضیح بدی و راهنمایی کنی با چه ***** شکنی یا چه روشی مثلا نت رو ببرم رو سرور هلند و کاهش پینگ از چه سایتی بخرم اگه اینجا نمیتونی بگی ممنون میشم پیغام خصوصی بدی و راهنمایی کنی خیلی ناامید شدم واقعا تو ذوقم خورد من برا انلاین فقط بازی رو خریدم
رفیق منم مشکل تو رو داشتم
دیروز دل رو زدم به دریا گفتم کاهش پینگ رو امتحان کنم
از یه جا یه اکانت تست گرفتم و اجرا کردم و رفتم تو بازی
پینگ من هم با 8.8.8.8 حدود 230 بود . با کاهش پینگ شد 63 . به راحتی حریف پیدا کرد و از دیروز هم راحت بازی کردم . اگر هم ارور not found بده مطمئنم اون موقع واقعا حریف نیست .

پیشنهادم اینه که از جایی که معتبر میدونی با پشتیبانیش صحبت کن و یه اکانت تست نیم ساعته بگیر و تست کن . اگه اوکی بود اکانت حجمی رو بخر و استفاده کن .

البته مثل اینکه EA برای کنسول ها یه آپدیت داده که مشکلشون حل شده . معلوم نیست کی برای پی سی اینکار رو بکنه .

رفیق منم مشکل تو رو داشتم
دیروز دل رو زدم به دریا گفتم کاهش پینگ رو امتحان کنم
از یه جا یه اکانت تست گرفتم و اجرا کردم و رفتم تو بازی
پینگ من هم با 8.8.8.8 حدود 230 بود . با کاهش پینگ شد 63 . به راحتی حریف پیدا کرد و از دیروز هم راحت بازی کردم . اگر هم ارور not found بده مطمئنم اون موقع واقعا حریف نیست .

پیشنهادم اینه که از جایی که معتبر میدونی با پشتیبانیش صحبت کن و یه اکانت تست نیم ساعته بگیر و تست کن . اگه اوکی بود اکانت حجمی رو بخر و استفاده کن .

البته مثل اینکه EA برای کنسول ها یه آپدیت داده که مشکلشون حل شده . معلوم نیست کی برای پی سی اینکار رو بکنه .

ممنون دوست عزیز ایشالله میگیرم فعلا یک هفته ای نتم قطعه بعدا حتما همینکارایی گفتی رو انجام میدم.با این تفسیر پس خداروشکر میتونم امیدوار باشم مشکل حل شدنیه چون هم شما و هم دوست عزیز قبلی همین حرف شما رو زدن .امیدوارم ea اصلا خودش به قول شما مشکل رو حل کنه.بازم ممنون=;

نمیدونم چرا بازیه من آنلاین نمیشه ! origin online mode ه ولی وقتی میزنم بازی کانکت شه این ارورو میده

qms0wrcf9p0ekxcr50fw.jpg

نمیدونم چرا بازیه من آنلاین نمیشه ! origin online mode ه ولی وقتی میزنم بازی کانکت شه این ارورو میده

qms0wrcf9p0ekxcr50fw.jpg

با چیز شکن امتحان کن راحت ترین و دم دست ترین که نخواد هزینه هم کنی فری گیت هست ، اگه نشد DNS رو یه بار 8.8.8.8 بزار باز جواب نداد بزار روی 4.2.2.4 ببین کدوم جواب میدن .

کلا dns رو با چیز شکن و بدون اون تست کن .

آقا چن روزه پدر منو درآورده با اکانت کاهش پینگ وصل میشم مث همیشه پینگ رو میاره پایین ولی میرم تو بازی لگ دارم!بدون اکانت هم که کلن وصل نمیشه به سرور.روانی کرده نمیشه بازی کرد اصن

دیروز برای اولین بار فیفا 15 بازی کردم(گرافیک قبلیم نمیکشید)
رو حالت high
جاخوردم...:|
جزئیات فوقالعاده بالا...تیم های لایسنس شده...گزارشگر شبه واقعی:d
فک کنم دیگه pes رو ببوسم بزارم کنار:d
بیصبرانه منتظر 16 هستم تا کرک بشه:bighug::d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or