FIFA 16 l PC

برای اولین بار در تاریخ فرنچایز FIFA، قرار است شاهد حضور تیم ملی زنان باشیم. با توجه به اعلامیه امروز EA در بازی FIFA 16 دوازده تیم بانوان قرار خواهد داشت. برای دریافت اطلاعات بیشتر و تریلر به ادامه مطلب مراجعه کنید.

در نسخه جدید FIFA مسابقات زنان به صورت آفلاین و آنلاین در یک Match Day قرار خواهد داشت. تیم هایی که برای این بخش در دسترس خواهد بود شامل: آلمان، ایالت متحده آمریکا، فرانسه، سوئد، انگلستان، برزیل، کانادا، استرالیا، اسپانیا، چین، ایتالیا و مکزیک می‌شوند.

همانند دنیای واقعی تیم بانوان می‌توانند در مقابل یک تیم بانوان دیگر قرار بگیرند و به عنوان مثال شما قادر نخواهید بود تا Sydney Leroux را در مقابل Cristiano Ronaldo قرار دهید! همچنین EA یک تریلر برای معرفی این بخش قرار داد که در ادامه می‌توانید نسبت به دریافت آن اقدام کنید.

طبق اطلاعات منتشر شده FIFA 16 در ماه سپتامبر ۲۰۱۵ بر روی PS3، PS4، Xbox One، Xbox 360 و PC منتشر خواهد شد . همونجوری که آخر تریلر نوشته احتمالا انحصاری مایکروسافت باشه..... خداکنه اینطور نباشه

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: avannn
چنتا سوال در مورد FUT دارم
1-استادیوم تیممو چجوری عوض کنم؟؟
2-برند تیمم رو چجوری عوض کنم؟؟میخوام برند اینتر رو بذارم
3-فقط از لباسای قدیمی که تو استور بازی میفروشه میشه بعنوان کیت تیم استفاده کرد؟؟از کیت های روز چجوری میشه استفاده کرد؟؟

نیازی به V^P^N نداره ...

نمیاد آپ تو دیتش بدون اون....یهنی آنلاین نمی شه

- - -ویرایش - - -

نیازی به V^P^N نداره ...

- - -ویرایش - - -

نیازی به V^P^N نداره ...

چنتا سوال در مورد FUT دارم
1-استادیوم تیممو چجوری عوض کنم؟؟
2-برند تیمم رو چجوری عوض کنم؟؟میخوام برند اینتر رو بذارم
3-فقط از لباسای قدیمی که تو استور بازی میفروشه میشه بعنوان کیت تیم استفاده کرد؟؟از کیت های روز چجوری میشه استفاده کرد؟؟
برو تو Transfer
اونجا زده Items
همه ی اینارو میتونی اونجا بخری
یا اینکه پک باز میکنی و آیتم بهت میده

سلام
سهراب‌خان راست میگه. مال منم یکی دو روزه مشکل داره.
حتی از خود سایتش برای دانلود اقدام می‌کنم این پیغام میاد.
[h=1]Not Found[/h].The requested URL /en-ie/download was not found on this server

بچه ها کسی آپ دیت جدید اوریجین رو داره برسونه 91 مگ بیشتر نیست ولی *** پی ان که آن می کنم سرعت خیلی میاد پایین وسطشم قطع می شه

سلام
http://companyxt.ir/download/893-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-origin-%D9%88%D8%B1%DA%98%D9%86-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-.html

گروه 3dm داره روش کار میکنه همونی که فیفا15 رو کرک کرد و گفتن این بازی از قفل جدید denuvo بهره میبره وکرک شدنش سخته اما یجایی خوندم گفتن بزودی احتمالا تا نهایت یک ماه کرک رو عرضه میکنن

این گروه خیر سرش 15 رو هم ناقص کرک کرده بود چه برسه به این ... .

EA هم بیکار نمیشینه اینا بیان هک کنن .

یه نکته ای که واسم خیلی جالبه اینه که هیچ بازی تا حالا ندیدم فایل اجراییش 117 مگ باشه !!! حالا چه کدهایی رو این پیاده کردن معلوم نیست که رسیده به این حجم ...

این گروه خیر سرش 15 رو هم ناقص کرک کرده بود چه برسه به این ... .

EA هم بیکار نمیشینه اینا بیان هک کنن .

یه نکته ای که واسم خیلی جالبه اینه که هیچ بازی تا حالا ندیدم فایل اجراییش 117 مگ باشه !!! حالا چه کدهایی رو این پیاده کردن معلوم نیست که رسیده به این حجم ...

درسته فعلا باید بیخیال کرک بشیم ساده ترین و ارزونترین راه هم سی دی کی اشتراکی هستش خب پچ های مودینگ وی هم داره سرازیر میشه چهر های جدید. لباس . کفش .پک تتو:x

کلا لذت بخش میکنه بازی رو :d

دوستان اگه حاضر باشند چند نفر هماهنگ کنیم مثل fifa 15 کی اشتراکی بگیریم اول فعال کردنش برای همه کمی دردسر داره ولی بعدش همیشه بازی رو بدون دردسر اپدیت و اورجینال داریم

دوستان سلام
چنتا سوال مبتدیانه

اول اینکه این علامتای بالا سر بازیکنا رو چجوری میشه برداشت همینطور اون دایره رو

و اینکه یک آپدیت قبلا دانلود کرده بودم و کپی کردم ولی الان که زدم دوباره یه آپدیت 236مگی زد برا دانلود
یعنی با اون فرق میکنه یا نه ؟

بازیم خیلی ضعیفه ولی اد کنید دور هم لذت ببریم
Mhr-Rossoneri
بیشتر هم یووه برمیدارم
گاهی اوقات هم برا تنوع دورتموند و میلان و یونایتد

- - -ویرایش - - -

آخرین ویرایش:
بچه ها کسی آپ دیت جدید اوریجین رو داره برسونه 91 مگ بیشتر نیست ولی *** پی ان که آن می کنم سرعت خیلی میاد پایین وسطشم قطع می شه

از این لینک میتونید دانلود کنید و فایلهای داخل zip رو به جای فایلهای فعلی اوریجینتون بریزید
https://download.dm.origin.com/origin/live/OriginUpdate_9_9_1_62656.zip

دوستان سلام
چنتا سوال مبتدیانه

و اینکه یک آپدیت قبلا دانلود کرده بودم و کپی کردم ولی الان که زدم دوباره یه آپدیت 236مگی زد برا دانلود

بازیم خیلی ضعیفه ولی اد کنید دور هم لذت ببریم
pc بازا اد کنن
Mhr-Rossoneri
بیشتر هم یووه برمیدارم
گاهی اوقات هم برا تنوع دورتموند و میلان و یونایتد

تو قسمت تنظیمات دسته اولین گزینه hide رو انتخاب کن.

آره آپدیت مال دیروز هست.

اولا در مورد اپدیت اریجین باید بگم که اشک ادمو در میاره و فقط با قندشکن بدون قطعی اپدیت میشه اونم با سرعت فاجعه!

در مورد مشکل سرچ در سیزن هم بگم که بنده با قندشکن ک.ر.ی.و سرور آلمان این مشکل رو برطرف کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or