FIFA 16 l PC

برای اولین بار در تاریخ فرنچایز FIFA، قرار است شاهد حضور تیم ملی زنان باشیم. با توجه به اعلامیه امروز EA در بازی FIFA 16 دوازده تیم بانوان قرار خواهد داشت. برای دریافت اطلاعات بیشتر و تریلر به ادامه مطلب مراجعه کنید.

در نسخه جدید FIFA مسابقات زنان به صورت آفلاین و آنلاین در یک Match Day قرار خواهد داشت. تیم هایی که برای این بخش در دسترس خواهد بود شامل: آلمان، ایالت متحده آمریکا، فرانسه، سوئد، انگلستان، برزیل، کانادا، استرالیا، اسپانیا، چین، ایتالیا و مکزیک می‌شوند.

همانند دنیای واقعی تیم بانوان می‌توانند در مقابل یک تیم بانوان دیگر قرار بگیرند و به عنوان مثال شما قادر نخواهید بود تا Sydney Leroux را در مقابل Cristiano Ronaldo قرار دهید! همچنین EA یک تریلر برای معرفی این بخش قرار داد که در ادامه می‌توانید نسبت به دریافت آن اقدام کنید.

طبق اطلاعات منتشر شده FIFA 16 در ماه سپتامبر ۲۰۱۵ بر روی PS3، PS4، Xbox One، Xbox 360 و PC منتشر خواهد شد . همونجوری که آخر تریلر نوشته احتمالا انحصاری مایکروسافت باشه..... خداکنه اینطور نباشه

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: avannn
اولشه....ملت میخوان تو پاچه بکنن دیگه
فعلا بازیکن نباید خرید....تا یکم بگذره قیمت ها ثابت شه....الان پک با اینکه ریسکیه اما بهتره....چون با پولی که الان فقط یه بازیکن میشه خرید...میشه 3-4 تا بازیکن معمولی با 3-4 تا قرارداد و.....گرفت

دوست عزیز مگه به نخریدنه ماست ؟ مگه فیفا 15 آپدیت ندادن بعد واسه همه بازیکنا یه قیمت کف و یه قیمت سقف گذاشتن ؟!

اما الان همچین برنامه ای نیست ؟! خود EA باید اقدام کنه وگرنه با نخریدن چیزی درست نمیشه که .

دوست عزیز ویندوز شما چیه ؟ من وقتی دسته PS4 وصل میکنم Stop Working میده ..

- - -ویرایش - - -

مرسی از توجهتون، من که دسته PS4 وصل میکنم و دسته رو به اسم Wireless Controller میشناسه. ممنون میشم اگه ردیفش کنی

دوست عزیز ویندوز شما چیه ؟ من وقتی دسته PS4 وصل میکنم Stop Working میده ..​

دوست عزیز مگه به نخریدنه ماست ؟ مگه فیفا 15 آپدیت ندادن بعد واسه همه بازیکنا یه قیمت کف و یه قیمت سقف گذاشتن ؟!

اما الان همچین برنامه ای نیست ؟! خود EA باید اقدام کنه وگرنه با نخریدن چیزی درست نمیشه که .
سر 15 که کف و سقف گذاشتن ملت توی پیج های فیفا حسابی ازخجالتشون در اومدن
هر پستی میداد فیفا..اینا زیرش مینوشتن RIP FUT.....سه هزار تا هم لایک میخورد !!!
احتمالا سر اون برداشتن
وگرنه منم دوست دارم قیمت بازیکن ها معقول شه...اما قضیه اینجا تو واقعیشم قیمتا معقول نیست دیگه چه برسه به بازی(لوییز 50 میلیون !! استرلینگ 50 میلیون!!!)

سر 15 که کف و سقف گذاشتن ملت توی پیج های فیفا حسابی ازخجالتشون در اومدن
هر پستی میداد فیفا..اینا زیرش مینوشتن RIP FUT.....سه هزار تا هم لایک میخورد !!!
احتمالا سر اون برداشتن
وگرنه منم دوست دارم قیمت بازیکن ها معقول شه...اما قضیه اینجا تو واقعیشم قیمتا معقول نیست دیگه چه برسه به بازی(لوییز 50 میلیون !! استرلینگ 50 میلیون!!!)

مگه نسخه ps4 با pc فرق میکنه ؟ چطور اونا میگن کف و سقف رو برنداشتن ! البته همشون تو کف سیزن موندن نمیدونم رو چه حسابی میگن الان سانچز گذاشتن 190 کاستا 119 :|

اینم قبول دارم که اولشه و اونایی که پک بهشون داده شده دارن می تازن ولی خیلی بد شد سقف قیمت نزاشتن من خیلی امیدوار بودم دیگه نخوام برم تو کار دلالی :d همه تایم آمدم رو میگیره ، نمیشه بازی کرد هی باید BID بزنی تا کی آخه .

دوستان سلام
یه سوال
برای اینکه بخواییم از سی دی کی اورجینال استفاده کنیم باید ویندوزمون هم لایسنس اورجینال داشته باشه یا نه با همین ویندوز کرک شده هم میشه بازی کرد
ممنون میشم سریعتر پاسخ بدین
پیشاپیش تشکر

دوستان سلام
یه سوال
برای اینکه بخواییم از سی دی کی اورجینال استفاده کنیم باید ویندوزمون هم لایسنس اورجینال داشته باشه یا نه با همین ویندوز کرک شده هم میشه بازی کرد
ممنون میشم سریعتر پاسخ بدین
پیشاپیش تشکر
رو هر ویندوزی میشه چه لایسنس چه پایرت

دوستان من بازی رو اریجینال گرفتم متاسفانه چند بار هم ویندوز عوض کردم هم 8 ریختم هم 10 موقع اجرای بازی یه ارور مسخره میده به نام 0xc000007b . تمام نرم افزارای پیش فرض مثل c++ و اینا رو هم نصب کردم ولی فایده ای نداره. راه حلش چیه به نظرتون؟

دوستان من بازیو از طریق dvd نصب کردم بعدتو origin اکانت درست کردم و cd key بازیو دادم و فعال شد منتها ایکون بازیو که میزنم eror lunching game میده و خودش میخواد 13g بازیو دانلود کنه خواهشا بگید چیکار کنم؟

دوستان من بازیو از طریق dvd نصب کردم بعدتو origin اکانت درست کردم و cd key بازیو دادم و فعال شد منتها ایکون بازیو که میزنم eror lunching game میده و خودش میخواد 13g بازیو دانلود کنه خواهشا بگید چیکار کنم؟

شما هرجا origin رو نصب کردی ، همونجا فولدری به نام origin game هست بازی رو بعد از نصب باید اونجا copy کنی بعد از origin بازی رو اجرا کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or