آخرین ویرایش:
دوستان یعنی این فیفا 15 در حد نسل بعد نیست؟؟!!!!!
سرعت که کلاً متغیرِ ! ابراهیمویچ گاهی اوقات از پیرلو نمیتونه رد شه و گاهی از مدافع های یوونتوس راحت یه تنه میزنه و رد میشه
به قولِ دوستمون بازی به سرعته !
بازی گه گاهی حالت اعصاب خوردکنِ پینگ پنگی رو داره !
خوب این باگ ها و مشکلات فوق بدِ فیفا. واما خوبیاش که بهتر شدن از نسخه ی Fifa 14 تا الان ! پاس دادن های صحیح بیشتر یعنی بازیکن ها درصد خطاهاشون کمتر شده و پاس دادن به سطح بازیکن ها هم بستگی داره و یه تیم درِ پیت از لیگ بورکینوفاسو با تیم PSG برابر نیست در سطح بازیکن ها از نظر دقت پاس. شوت های طبیعی تر و بهتر. اضافه شدن بخش انتخاب بازیکن برای سر زدن روی ضربات آزاد.
دریبل کاملاً از دفاع سرتره و بازیکنی مثلِ مسی راحت میتونه با یک پا دو پا از بازیکن های تیم حریف رد شه 

یکم دروازه بان و نبود aa تو بازی مشکل ایجاد کرده ( من شخصا تو این 70-80 دستی که بازی کردم سوتی خیلی خفن ندیدم از دروازه بان های بیچاره ) که اونم با آپدیت درست میشه .
یک نفر نقد منفی میکنه همه حمله میکنید بهش طرف نتونه دیگه نظر بده.نظر شخصی هر فرد یه جوره دیگه.قرار نیست همه خوششون بیاد که.آی من بهترم من قدیمی ترم و ... جز اینکه دوستی مونو خدشه دار کنه فایده ای نداره و درست نیست زیاد.خودم من انتقاد میکنم دوست دارم بهتر بشه وگرنه بیکار نیستم فقط بخاطر فیفایی که آنلاین میزنم پول پلاس بدم پول دانلود بدم پول بازی بدم آخرشم حرص بخورم!! مریضم مگه؟! بازی میکنم چون دوست دارم فیفا رو چون بهترین بازی فوتبالی هست ولی قبول کنیم ایرادم داره دیگه. منم این نسخه رو از سر ناچاری الان میسازم باهاش منتظرم آپدیت بعدی بیاد بهترش کنه.همین