FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
دوستان من بازی رو دانلود کردم دیشب تمومید:dخودم کفیدم از سرعت دانلود! توقع نداشتم یه شبه 13 گیگ دان شه
الان میشه ریخت تو دستگاه؟ قابله بازی هست یا باز باید وایسیم؟؟

دوستان یه سئوال داشتم:
اینکه من تا دیسک رو گذاشتم تو دستگاه شروع به اینستال کرد (نخندین من اولین باره PS4 بازی میکنم) مثل ایکس باکس گزینه هاینستال نداشت و اینکه چرا اینقدر سریع نصب شد تو 360 فنا میداد نصب شه این طبیعیه ؟

بله طبیعیه. بجای Uninstall هم گزینه Delete هست. توی منوی PS4، برید روی آیکون بازی دکمه Options ( دکمه استارت تو 360 ) رو بزنید تا گزینه حذف بازی رو بیاره.

دوستان من بازی رو دانلود کردم دیشب تمومید:dخودم کفیدم از سرعت دانلود! توقع نداشتم یه شبه 13 گیگ دان شه
الان میشه ریخت تو دستگاه؟ قابله بازی هست یا باز باید وایسیم؟؟

منم فكر تورو ميكردم بازي كاملاً دانلود نشده فقط 3 گيگش گرفته همينطور كه بچه ها راهنمايي كردن براي ادامه دانلود كنسول خاموش نكن و نتم وصل باش برو فقط به اين مسير تا بقيه ادامه دانلود رو ببيني از 14 گيگ ادامه دانلود كنه (روی icon بازی options رو بزنید گزینه information )

منم فكر تورو ميكردم بازي كاملاً دانلود نشده فقط 3 گيگش گرفته همينطور كه بچه ها راهنمايي كردن براي ادامه دانلود كنسول خاموش نكن و نتم وصل باش برو فقط به اين مسير تا بقيه ادامه دانلود رو ببيني از 14 گيگ ادامه دانلود كنه (روی icon بازی options رو بزنید گزینه information )

من با کامپیوتر گرفتم:dکل 13 گیگ دانلود شده! تموم شده.فقط سوالم اینه الان میشه ریخت و بازی کرد؟ یا هنوز باز نشده؟

من با کامپیوتر گرفتم:dکل 13 گیگ دانلود شده! تموم شده.فقط سوالم اینه الان میشه ریخت و بازی کرد؟ یا هنوز باز نشده؟

یه روزه سیزده گیگ ؟!!
برا من با خود کنسول دارم میگیرم تا الان 12 گیگشو گرفتم .. فردا ساعت ده و نیم صبح قابل بازیه .. میزنیم میترکونیم همدیگه رو :d فقط ورزشگاهتون رو سرپوشیده ش کنین جان حضرت عباس .. هنوزم تو نور روز اون سایه تیرآهنای سقفش چشمو بد اذیت میکنه ..اگه بتونی تیمتو عوض کنی که عالی میشه :d

خوش بحال بعضی دوستان که با سرعت عالی دانلود میکنند !
متاسفانه من از دیشب ساعت 10 شروع به دانلود کردم تازه الان شده 4 گیگ دانلود کرده ! نمیدونم تا کی میخواد 10 گیگ بعدی رو دانلود کنه!
کانکشن کنسول هم تست گرفتم سرعت دانلود 600 کیلوبایت ست شده ! در صورتی که سرعت اصلی دانلودم 3 مگ هست اما نمیدونم چرا با کنسول خیلی کم کانکت میشه ! راه حلی دارین دوستان بگید که سرعت دانلود تو کنسول بیشتر بشه ؟
البته من DNS های مختلفی از جمله DNS‌ گوگل که 8.8.8.8 و 8.8.4.4 هستش و همینطور DNS خود شرکت شاتل (سرویس دهنده اینترنتم) هم تست گرفتم فایده نداشت ! نمیدونم چرا !!

یه روزه سیزده گیگ ؟!!
برا من با خود کنسول دارم میگیرم تا الان 12 گیگشو گرفتم .. فردا ساعت ده و نیم صبح قابل بازیه .. میزنیم میترکونیم همدیگه رو :d فقط ورزشگاهتون رو سرپوشیده ش کنین جان حضرت عباس .. هنوزم تو نور روز اون سایه تیرآهنای سقفش چشمو بد اذیت میکنه ..اگه بتونی تیمتو عوض کنی که عالی میشه :d

آره:dخودم کف کردم.ساعت1 زدم 8 صبح پاشدم دیدم تموم شده
خیلیم دلت بخواد:pورزشگاه خیلیم عالییییه:dبه ea گیر بده که بجای اینکارا بیاد قابلیت انتخاب روز و شب رو بذاره خودمون انتخاب کنیم.من که بارونی باشه خودم رو بازنده میدونم رسما.اصلا تو بارونی نمیتونم بازی کنم
تیم هم عوض نمیکنم:p;;)

متاسفانه من از دیشب ساعت 10 شروع به دانلود کردم تازه الان شده 4 گیگ دانلود کرده ! نمیدونم تا کی میخواد 10 گیگ بعدی رو دانلود کنه!
کانکشن کنسول هم تست گرفتم سرعت دانلود 600 کیلوبایت ست شده ! در صورتی که سرعت اصلی دانلودم 3 مگ هست اما نمیدونم چرا با کنسول خیلی کم کانکت میشه ! راه حلی دارین دوستان بگید که سرعت دانلود تو کنسول بیشتر بشه ؟
البته من DNS های مختلفی از جمله DNS‌ گوگل که 8.8.8.8 و 8.8.4.4 هستش و همینطور DNS خود شرکت شاتل (سرویس دهنده اینترنتم) هم تست گرفتم فایده نداشت ! نمیدونم چرا !!
شما با کامپیوتر دانلود میکردی بعد انتقال میدادی به دستگاه خیلی بهتر بود.سرعت دستگاه افت و خیز داره.با idm میزدی راحت.سرعتشم خیلی بالا بود! حالا الان که 4 گیگ رفتی دیگه ولش بگیر ادامشم.تا فردا هم که نمیشه بازی کرد... پس عجله ای نیست

فردا بشين بازي كن

- - -ویرایش - - -

سرعت دانلود ربطي به تغيير dns نداره بزار تا فردا خودش بگيره تموم ميشه نگران نباش وقت داريم

من هنوز ی سوال دارم چرا میگن بازی کنسول با pc ی شکله در حالی که گیم پلی کنسول به نظر من بهتره و بازی روانتر اجرا میشه...بازی تو ps4 پس چرا دقیقا 15 گیگه داخله دیسکش و برا pc به گفته شما 13 گیگه...ربط به برنامه نویسی داره یا چیزه دیگه؟؟؟؟؟؟

غفاری جان شما در باره ی این 2 مورد چیزی نمیدونی:
-اتو سیو چه جوری غیر فعال میشه(نه داخل ستینگ دیدم و نه داخل گزینه پرو فایل)
-گزینه یار گیریش دقیقا کجاست؟(انگلیسیش گمون کنم man mark بود داخل نسخه های قبل)

آیا خداوند برای بنده خویش کافی نیست ؟
بدترین ورزشگاه رو دارین تو نور روز ولی .. یکی سن سیرو اونیکی گلزن کرشن شالکه که کلهم سقفش تیرآهن و تیکه تیکه ست کل زمین سایه روشنه دیده نمیشه گاهی توپ !

جوزپه مئاتزا . با تشکر :دی

دوستان عزیزی که توی فیفا تیمای ایتالیایی ور میدارن لطفا منو اد کنن :

FORZA0INTER

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or