FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
من فیفا 14 فیزیکی خریده بودم.تو ماه رمضون فروختمش صد تومان.ادم اگه بخواد بفروشه باید حد اقل یکی دو ماه قبل از نسخه بعدی بفروشه.باور نمیکنید تا قبل از دمو داشتم میمردم برای اینکه یه دست دیگه بازی کنم.خیلی تحملش سخته که فوتبال بازی نکنی.برای همین تصمیم گرفتم چهل تومان ضرر کنم ولی تا نسخه بعدی بیاد فیفارو داشته باشم.الان توپرشین تولز یکی داره 60$ میده 174.خدا خیرش بده.بازی هم دو روز قبلش پری لود داره.شبا با اینترنت رایگان دانلود میکنی بدون اینکه پولی بدی.راحت با 174 تومان برای همیشه فیفا داری.

اولا کی گفته نسخه ی فیزیکی 230 یا 220 گیرت میاد ؟ فعلا دارن روی 280 پیش فروش می کنن !

ضمن اینکه من خودم 60 دلار رو 174 تومن خریدم 15 گیگ حجم دانلود هم از طرح فشفه ی های وب استفاده می کنم در میاد 9 هزار تومن !

یعنی سر جمع واسه من 183 هزار تومن آب میخوره ...

سلام
دوست عزیز لطفا ادرس سایتی که 60 دلاری میفروشه رو میدید

والا اگه اینطوریا باشه که خیلی هم خوبه..ولی ببین پس اونی که پیش خرید میکنه عملا 4 یا 5 روز دیرتر بازی رو میتونی تازه دانلود کنه !!!
حالا چند روز زودتر چند روز دیرتر ولی کلا به نظرم فیزیکی خریدن یه جورایی بهتره البته نه از این دزدای سر گردنه که فقط با خرید ازشون داره تایید میکنی این رفتارشون رو
من حرفم اینه اگه میخوام 230 240 ت هم خرج کنم به این ادما ندم و برم پیش خرید کنم

قربونت بشم منم چون زیاد بازی فوتبال با داداشام میزنم میخوام بخرم تا 240 روز اول میخرم بیشتر از اون منم نمیخرم سرمو بزنن مطمعن باش اما با توجه به شناختم میشه با شرایطی که گفتم با قیمت بهتر پیدا کرد...من فقط برام بازیش مهمه و سرگرمیش فوتبالیس یا مربی نشدیم حدافل تو فیفا میشه یکم فک کرد تو جریانه فوتبال آدم دخیله...
اون سایت که هم من هم شما میدانی اسمشو چی بگم استفرالله...
امیدوارم همه بخرن چه فیزیکی چه دیجیتالی همه شاد باشن و جز شادی چیزی نصیبشون نشه مثل شکستای سنگین:d
کسی اگر راجبه توپ بازی که میگن سبک شده بیشتر بگه ممنون میشم یعنی چی در کل؟؟ حس بدی میده انگار فیزیک نداره یا اینکه توپه بد میره سمته دروازه فقط؟؟ تو پاس ها چطوره؟؟
البته فک کنم نسخه اصلی بهتر بشه اوضاع...باگ معروف بعد از گل که بازیکن رد میشد از تبلیغات بدنش نیست دیگه؟؟؟

آخرین ویرایش:
بچه ها چلسی( آبی) رو بردارید مقابلش هم دورتمند (زرد) بعد تو تنظیمات سامر و روز و هوای بارونی رو انتخاب کنید بعد بزارید خود سیستم با خودش بازی کنه بعد بشینید و گرافیک رو تماشا کنید لامصب تو نما های دور با واقعیت مو نمیزنه:bighug:من دیروز تا حالا یکی از تفریحام شده همین:dمیشینم پاش تخمه میشکنم:))

:-&:)):))=))

شوخی نکن واقعا اینکارو میکنی؟؟!!!!
بنظرم هیچ تغیری نکرده به خدا .....

قربونت بشم منم چون زیاد بازی فوتبال با داداشام میزنم میخوام بخرم تا 240 روز اول میخرم بیشتر از اون منم نمیخرم سرمو بزنن مطمعن باش اما با توجه به شناختم میشه با شرایطی که گفتم با قیمت بهتر پیدا کرد...من فقط برام بازیش مهمه و سرگرمیش فوتبالیس یا مربی نشدیم حدافل تو فیفا میشه یکم فک کرد تو جریانه فوتبال آدم دخیله...
اون سایت که هم من هم شما میدانی اسمشو چی بگم استفرالله...
امیدوارم همه بخرن چه فیزیکی چه دیجیتالی همه شاد باشن و جز شادی چیزی نصیبشون نشه مثل شکستای سنگین:d
کسی اگر راجبه توپ بازی که میگن سبک شده بیشتر بگه ممنون میشم یعنی چی در کل؟؟ حس بدی میده انگار فیزیک نداره یا اینکه توپه بد میره سمته دروازه فقط؟؟ تو پاس ها چطوره؟؟
البته فک کنم نسخه اصلی بهتر بشه اوضاع...باگ معروف بعد از گل که بازیکن رد میشد از تبلیغات بدنش نیست دیگه؟؟؟
اصلا خوشحالی خیلی واقعی تر شده نسبت به قبل و دیگه مثل 14 نیست به نظرم
خودت بازی کنی متوجه میشی
اینم یه کلیپه که دقیقا همینطوریه خوشحالیا.. خوشحالی گل های جدیدم میتونی ببینی
https://www.youtube.com/watch?v=30tFs7BzIvs&list=PLYAzVafIQExlCt9FzIIxegYf7BP1kj4Ev
راجب توپ بازی هم شوت زدن سخت شده و پاس دادن
یعنی باید دقت کنی و اگه فقط بخوای دکمه رو فشار بدی یا میره اوت یا بازیکن حریف میگیره
بخصوص شوتا..که باید خیلی با دقت زد
به نظرم الان بالانس نیس این قضیه توپ
و رو نسخه اصلی اوضاع بهتر میشه

هه هه هه
تو هم همون بنده خدا هستی که یه حساب کاربری تازه باز کردی و داری خودتو تبلیغ می کنی!!!!!
کسی نفهمیدا
حداقل یه 50 تا پست با این اکانت تازه میدادی زیادی مشکوک نشی:d

نخیر دوست عزیز. اگه من اینترنت خیلی خوب داشتم بجای بحث با شما الان میرفتم بازی میکردم

اولا کی گفته نسخه ی فیزیکی 230 یا 220 گیرت میاد ؟ فعلا دارن روی 280 پیش فروش می کنن !

ضمن اینکه من خودم 60 دلار رو 174 تومن خریدم 15 گیگ حجم دانلود هم از طرح فشفه ی های وب استفاده می کنم در میاد 9 هزار تومن !

یعنی سر جمع واسه من 183 هزار تومن آب میخوره ...
لطفا آدرس جایی که اعتبار گرفتی رو بده.

طرح فشفه ی های وب چیه؟

پا انداختن تو این بازی نسبت به قبل کاراییش کمتر شده نه ؟؟
یا من اینطوری احساس میکنم یا کاری کردن سخت تر بشه توپو از حریف گرفت
چون بازیکن تو شکمه بازیکنمه پا میندازم مثل جن ازش رد میشه !!!
ولی تو 14 اینطوری نبود و توپو میگرفت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or