FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
15 گیگ حجم داره زمان وانرژی و اینترنت گیگی 4 هزار تومن :| صر فه با فیزیکی 220 یا 230 هزار تومنی نیست آیا:-/

اولا کی گفته نسخه ی فیزیکی 230 یا 220 گیرت میاد ؟ فعلا دارن روی 280 پیش فروش می کنن !

ضمن اینکه من خودم 60 دلار رو 174 تومن خریدم 15 گیگ حجم دانلود هم از طرح فشفه ی های وب استفاده می کنم در میاد 9 هزار تومن !

یعنی سر جمع واسه من 183 هزار تومن آب میخوره ...

تو این عکس بالا زده حدودا 11 روز دیگه میشه دانلود کرد
یعنی 1 مهر !
بعد ریجین 2 امارات بازی هم همینطوریاس یا امکان داره زودتر بیاد ایران ؟؟؟
آخه همیشه ریجین 2 رو چند روزی زودتر تو ایران میشه پیدا کرد
اینم اینطوری میشه ؟؟
مطمعن باش شنبه هفته دیگه 29 پیدا میشه نهایت 30 همه ریجناش تو تهران ...نسخه فیزیکی بهتره آدم بخره در کل به نظر من ...من و دوستم با یکی از بچه های سایت قرار شده روز اول بریم 3تا با تخفیف بخریم و میدانم میدن 230 اینا ...تو سایت قیمتش 60 دلار باشه آیا به صرفه هست به نظرتون؟؟ اگر دانلود رایگان هم کسی داشته باشه نسخه فیزیکی همیشه هر دقیقه ای راحته فروشش

اتفاقا تمام حالش به همین مانوءله من از فیفا 7 تا الان رو این حالت بازی میکنم مخصوصا وقتی با یوزر بازی میکنید تمامه اتفاقات دسته خودتون میشه به کی پاس بدین کجا شوت بزنید حتمی امتحان کنید اولاش سخته اما بعد کامل دستتون میاد.این اولین دموییه که از فیفا دیدم اینقدر کامله!نسخه اصلی چی میخواد بشه الله و علم.از پاش نمیتونم تکون بخورم اشتیاقم برایه انجام نسخه اصلی 1000برابر کرده

میشه بگید کدوم قسمت باید بریم و چیا رو بزاریم رو مانوئل

اولا کی گفته نسخه ی فیزیکی 230 یا 220 گیرت میاد ؟ فعلا دارن روی 280 پیش فروش می کنن !

ضمن اینکه من خودم 60 دلار رو 174 تومن خریدم 15 گیگ حجم دانلود هم از طرح فشفه ی های وب استفاده می کنم در میاد 9 هزار تومن !

یعنی سر جمع واسه من 183 هزار تومن آب میخوره ...
بله حرف شما درسته کسی نمیگه نخر بعضی ها مثل من نسخه فیزیکی میپسندن ...و اگر بازی آک خر باشی میدانی میشه تخفیف گرفت چنتا هم که بگیری چه بهتر...بهترین راه هم همین چنتا خریدن روز اول...برادر من روز سوم آل بازی مترو رو از ی جایی 170 خریدم در حالی که بیرون پاساژ با تخفیف داشت میداد 190 باید آشنا و زیاد خریده باشی هم راه بیان هم اینکه بازی مثل فیفا رو میشه 230 هم خرید روز اول اگر چنتا دونه بخری شایدم کمتر...بهتره چند نفری برین بخرین اگر کسی فیزیکی میخواهد بخرد

مطمعن باش شنبه هفته دیگه 29 پیدا میشه نهایت 30 همه ریجناش تو تهران ...نسخه فیزیکی بهتره آدم بخره در کل به نظر من ...من و دوستم با یکی از بچه های سایت قرار شده روز اول بریم 3تا با تخفیف بخریم و میدانم میدن 230 اینا ...تو سایت قیمتش 60 دلار باشه آیا به صرفه هست به نظرتون؟؟ اگر دانلود رایگان هم کسی داشته باشه نسخه فیزیکی همیشه هر دقیقه ای راحته فروشش
حرفت درسته ولی ببین الان هر سایتیو میبینم میگه تحویل 3 مهر 5 مهر !!! ازشون میپرسی هم میگن مطمئن باش زودتر کسی نمیفروشه !!!!
مطمئنن اگه فیزیکی بگیریم که خیلی بهتره برای بعدا که بخوایم بفروشیم اما میگم یهو زود نیاد و اگه هم بیاد قیمتا رو 280 باشه خیلی بده و برا همین یه ذره فکرم رو خرید دیجیتالیه تا پولو به این دزدا ندم

]مه چیز این فیفا عالی و فوق العادست! واقعا Feel the Game هست!
تنها ایرادش چرا بازیکنا همشون بدنسازن :)) لامصبا چه سرشونه ای دارن از زیر پیرن:))

وااااااااای من منتظرم فیفا 15 هستم که بیاد Ps4 رو بگیرم .. چه طوره؟ نسبت به 14 خیلی بهتره؟ :bighug:

بخر دستگاه رو حرف نداره راجب بازی هم قول میدم خوشت بیاد به ی شرط رو ی tv بزرگ با کیفیت بازی کنی قبل خرید دستگاه هم به این سایت برو به غیر از ریجن که 3تا هست ی کد cuh هست که هم رو دستگاه هم رو جعبع هم رو کارتون درونی سفید دستگاه هست همشو چک کن تا مطمعن باشی این cuh از ریجن راحتره برا چکه دستگاه...تو بازار میگن سفارش اروپا ی روکش 1002a انداختن بعد رو جعبه زده 1000a ژاپنی میندازن به ملت جا اروپا ...http://www.psdevwiki.com/ps4/SKU_Regioning

بله حرف شما درسته کسی نمیگه نخر بعضی ها مثل من نسخه فیزیکی میپسندن ...و اگر بازی آک خر باشی میدانی میشه تخفیف گرفت چنتا هم که بگیری چه بهتر...بهترین راه هم همین چنتا خریدن روز اول...برادر من روز سوم آل بازی مترو رو از ی جایی 170 خریدم در حالی که بیرون پاساژ با تخفیف داشت میداد 190 باید آشنا و زیاد خریده باشی هم راه بیان هم اینکه بازی مثل فیفا رو میشه 230 هم خرید روز اول اگر چنتا دونه بخری شایدم کمتر...بهتره چند نفری برین بخرین اگر کسی فیزیکی میخواهد بخرد

عزیزم متروی ریمستر شده رو با فیفا مقایسه نکن ! خودت میدونی تقاضا واسه فیفا 15 چقدر بالاست ! شاید 99% کسایی که کنسول خریدن برن فیفا 15 رو تهیه کنن ولی چند درصد به نظرت میره مترو رو بگیره ؟ این فروشنده ها وقتی می بینن تقاضا بالاست قیمت فضایی میدن.همین فیفا 14 تا دو ماه پیش زیر 200 گیرت نمیومد آکش ! حالا فرض کن واسه 15 چقدر میخان گیمر هارو تیغ بزنن !

من خودم معتقدم واسه بازی های مثل فیفا که قراره همیشه باهاش سرگرم بشیم نسخه ی دیجیتالی خیلی خیلی به صرفست ولی واسه بازی های دیگه که تمومشون می کنی نسخه ی فیزیکی بهتره چون تمومش می کنی با 20-30 تومن اینور اونور ردش می کنی میره ولی فیفا چی ؟ وقتی میخای بفروشیش که نسخه ی جدیدش قراره بیاد اون موقع هم مجبوری زیر 100 تومن بفروشی ! من خودم دیدم یارو فیفا 14 رو 60 تومن فروخت !

خب من ترجیح میدم الان با 180 تومن نسخه ی دیجیتالی رو بخرم تا ابد هم ماله خودم باشه تا اینکه بخام برم فیزیکی بخرمش 250 تا 280 تومن بعد بیام 1 سال دیگه 60 تومن بفروشمش ! خب حساب کتاب هم بکنی می بینی من همین الان اون 60 تومن رو سود کردم دیگه با دیجیتالی خریدن [ 180 ]

یه چیز کلی هم هست اونم اینکه پول نمیدی به یه سری حروم خور که مظلوم تر از گیمر جماعت پیدا نمی کنن ...

حرفت درسته ولی ببین الان هر سایتیو میبینم میگه تحویل 3 مهر 5 مهر !!! ازشون میپرسی هم میگن مطمئن باش زودتر کسی نمیفروشه !!!!
مطمئنن اگه فیزیکی بگیریم که خیلی بهتره برای بعدا که بخوایم بفروشیم اما میگم یهو زود نیاد و اگه هم بیاد قیمتا رو 280 باشه خیلی بده و برا همین یه ذره فکرم رو خرید دیجیتالیه تا پولو به این دزدا ندم

برادر شما چند بار همون سایتو دیدی یادته 200 زده بود tlou انتشار کی؟؟ یادته بعد 6 روز قبل اون تاریخ زد بازی موجوده 220 یادته بگو آره؟؟ من واچ داگز مترو فیفا 14 tlou وولف همه رو 4 روز قبل انتشارش دستم آمد...الانم بازی فیفا تا چند روز دیگه تو فروشگاهای دنیا میره تو انباری تا وقت عرضه اما از دبی اینا میخرن زود میارن اینجا زودتر میفروشن...تا حالا سابقه نداشته بازی آک بخرم روز انتشار یا بعدش همش 4 5 روز زودتر بوده...تمام بازیای فیفا الان دیسکاش آمده و تو انباریاشونه و هفته دیگه تو انباریای city center های دبی هست
من بازی فیفا رو بیشتر از 240 نمیخرم روز اول چون هالو نیستم 280 بدم پای یه بازی سر همین اوکی کردیم 3 تا بخریم 230 بدن بهمون ...
- - -ویرایش - - -

عزیزم متروی ریمستر شده رو با فیفا مقایسه نکن ! خودت میدونی تقاضا واسه فیفا 15 چقدر بالاست ! شاید 99% کسایی که کنسول خریدن برن فیفا 15 رو تهیه کنن ولی چند درصد به نظرت میره مترو رو بگیره ؟ این فروشنده ها وقتی می بینن تقاضا بالاست قیمت فضایی میدن.همین فیفا 14 تا دو ماه پیش زیر 200 گیرت نمیومد آکش ! حالا فرض کن واسه 15 چقدر میخان گیمر هارو تیغ بزنن !

من خودم معتقدم واسه بازی های مثل فیفا که قراره همیشه باهاش سرگرم بشیم نسخه ی دیجیتالی خیلی خیلی به صرفست ولی واسه بازی های دیگه که تمومشون می کنی نسخه ی فیزیکی بهتره چون تمومش می کنی با 20-30 تومن اینور اونور ردش می کنی میره ولی فیفا چی ؟ وقتی میخای بفروشیش که نسخه ی جدیدش قراره بیاد اون موقع هم مجبوری زیر 100 تومن بفروشی ! من خودم دیدم یارو فیفا 14 رو 60 تومن فروخت !

خب من ترجیح میدم الان با 180 تومن نسخه ی دیجیتالی رو بخرم تا ابد هم ماله خودم باشه تا اینکه بخام برم فیزیکی بخرمش 250 تا 280 تومن بعد بیام 1 سال دیگه 60 تومن بفروشمش ! خب حساب کتاب هم بکنی می بینی من همین الان اون 60 تومن رو سود کردم دیگه با دیجیتالی خریدن [ 180 ]

یه چیز کلی هم هست اونم اینکه پول نمیدی به یه سری حروم خور که مظلوم تر از گیمر جماعت پیدا نمی کنن ...

واچ داگز یا وولف یا 14 هم ریمستر بوده من خریدم؟؟؟ برادر به عکس همین زنه که گذاشتی واچ داگز رو روز اول 230 خریدم در حالی که 260 هم میدادن نباید زود خرید....
فیفا رو احتمالن 60 تو این ماه فروختی 2 ماه پیش دسته دومش همه میدانن 135 تا 140 میفروختن ....نزن سر مال معلومه الان 10 تومنم کسی نمیخره....من فیزیکیشو 9 ماه دیگه راحت 140 میفروشم اگر ps4 کپی خور نشه:d نسخه دیجیتالی میپسندی من هم فیزیکی هر کی ی سلیقه داره
راجب مترو هم بگم بازی مترو 8 گرفت تو سایتای معتبر تنها وولف و مترو 8 گرفتن کالاف و بتل مرخص بودن....مترو بازیش درسته 40 دلار عرضه شد اما تجربش حرف نداره چون داستان داره و روند تکراریه کالاف و بتل رو نداره....مترو 40 بهتر با روند زیبا و عالیش یا کیلزون 60 دلاری آشغال بدون گیم پلی و پر باگ و ی آشغال به تمام ظریف هرکی بازی کرده میدانه چی میگم=(( به مردم داد سونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیخیال بحث فوتباله فقط فیفا...من مخلصتم ی ps4 ی fifa همه عشق فوتبالیم اونم فیفا این مهمه داداش
بهتر دوستان راجب دمو و اخبار بازی بگن ...مرسی از همتون هرکی که دمو بازی کرده و نظر داده تا ما هم بفهمیم بازی چطور شده

آخرین ویرایش:
برادر شما چند بار همون سایتو دیدی یادته 200 زده بود tlou انتشار کی؟؟ یادته بعد 6 روز قبل اون تاریخ زد بازی موجوده 220 یادته بگو آره؟؟ من واچ داگز مترو فیفا 14 tlou وولف همه رو 4 روز قبل انتشارش دستم آمد...الانم یازی فیفا تا چند روز دیگه تو فروشگاهای دنیا میره تو انباری تا وقت عرضه اما از دبی اینا میخرن زود میارن اینجا زودتر میفروشن...تا حالا سابقه نداشته بازی آک بخرم روز انتشار یا بعدش همش 4 5 روز زودتر بوده...تمتام بازیای فیفا الان دیسکاش آمده و تو انباریاشونه و هفته دیگه تو انباریای city center های دبی هست
من بازی فیفا رو بیشتر از 240 نمیخرم روز اول چون هالو نیستم 280 بدم پای یه بازی سر همین اوکی کردیم 3 تا بخریم 230 بدن بهمون ...
- - -ویرایش - - -
والا اگه اینطوریا باشه که خیلی هم خوبه..ولی ببین پس اونی که پیش خرید میکنه عملا 4 یا 5 روز دیرتر بازی رو میتونی تازه دانلود کنه !!!
حالا چند روز زودتر چند روز دیرتر ولی کلا به نظرم فیزیکی خریدن یه جورایی بهتره البته نه از این دزدای سر گردنه که فقط با خرید ازشون داره تایید میکنی این رفتارشون رو
من حرفم اینه اگه میخوام 230 240 ت هم خرج کنم به این ادما ندم و برم پیش خرید کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or