FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
پا انداختن تو این بازی نسبت به قبل کاراییش کمتر شده نه ؟؟
یا من اینطوری احساس میکنم یا کاری کردن سخت تر بشه توپو از حریف گرفت
چون بازیکن تو شکمه بازیکنمه پا میندازم مثل جن ازش رد میشه !!!
ولی تو 14 اینطوری نبود و توپو میگرفت

اوه اوه از اولم با tactical دفاع کنار نیامدم همیشه lagecy میکردم اما هرکی tactical یاد بگیره خوبه اما نمیدانم چرا همش میخواستم یاد بگیرم tactical بعد دو دست همش فک میکردم باید ی دکمه الکی فکر کنم بهش تا توپ بگیرم مزه بازی میرفت lagecy هم میکردی کامپیوتر راحت دورت میزد سر این باید ی دکمه l2 میگرفتی برا پوشش آخ آخ رو حالت افسانه ای بد جور میشد از کامپیوتر توپ گرفت با حالت lagecy امیدوارم فیفا بهترش کرده باشه ...

- - -ویرایش - - -

این گلو خودم زدم.حال کنید

[video=aparat;LQTAe]http://www.aparat.com/v/LQTAe[/video]

قشنگ بود ولی عمرن رو افسانه ای بوده باشه سختیش:dمن دعا دعا میکردم همیشه از این تکلا بزنن اما کمپانی میاد رو حالت افسانه ای شوتت میکنه:dتکلا رو جفتشون بد زدن نالاحت نشو اگه بگم رو حالت آماتور زدی:dآخه همه دارن سر میخورن شما مثل 1986 مارادونا بری جلو حیف ی نمایش باید میومدی جو هارتم سر میخورد...مزاح کردم مخلصیم اما خدایی رو افسانه ای رو 360 هم اینجور تکل نمیزدن سال ها قبل

آخرین ویرایش:
میشه بگید کدوم قسمت باید بریم و چیا رو بزاریم رو مانوئل
وقتی دسته رو انتخاب میکنید کدوم طرف باشه همونجا مثلث بزنید وارد منوی تغییرات میشید همونجا میتونید شوت پاس سانتر و گزینه هایه دیگه از حالت اسیست به سمی یا مانوءل تغییر بدید توصیه میکنم اول رو حالت سمی بازی کنید بعد دستتون امد مانوءل کنید!اونجاست که تازه سنگینیه بازی حس میکنید!فوتبال سیمولیشن تازه معنی پیدا میکنه!

اوه اوه از اولم با tactical دفاع کنار نیامدم همیشه lagecy میکردم اما هرکی tactical یاد بگیره خوبه اما نمیدانم چرا همش میخواستم یاد بگیرم tactical بعد دو دست همش فک میکردم باید ی دکمه الکی فکر کنم بهش تا توپ بگیرم مزه بازی میرفت lagecy هم میکردی کامپیوتر راحت دورت میزد سر این باید ی دکمه l2 میگرفتی برا پوشش آخ آخ رو حالت افسانه ای بد جور میشد از کامپیوتر توپ گرفت با حالت lagecy امیدوارم فیفا بهترش کرده باشه ...

- - -ویرایش - - -

قشنگ بود ولی عمرن رو افسانه ای بوده باشه سختیش:dمن دعا دعا میکردم همیشه از این تکلا بزنن اما کمپانی میاد رو حالت افسانه ای شوتت میکنه:dتکلا رو جفتشون بد زدن نالاحت نشو اگه بگم رو حالت آماتور زدی:dآخه همه دارن سر میخورن شما مثل 1986 مارادونا بری جلو حیف ی نمایش باید میومدی جو هارتم سر میخورد...مزاح کردم مخلصیم اما خدایی رو افسانه ای رو 360 هم اینجور تکل نمیزدن سال ها قبل
تاکتیکال که خوب بود اصلا خیلی کمک هم میکرد
اما تو 15 اصلا از 10 تا پا انداحتن 1 دونه رو میگیره !!! یعنی با دفاع بری توپو بگیری اگه نگیره دفاع خالی میشه !! و این بدیشه
حالا شاید من اینجوری حس میکنم و با پارسال فرقی نکرده ولی یه جوریه کلا !

چجوریه قضیه اش میشه دانلود کرد و بازی کرد ؟

بله چند تا تیم گذاشتن ( 5-6 تا ) و به مدت نیمه ای 4 دقیقه میتونید بازی کنید.خیلی از ویژگی ها رو بستن تا نسخه اصلی بیاد ( 2 هفته دیگه )

پست های قبل رو بخونید کامل متوجه میشید

تبلیغ جدید تلویزیونی فیفا 15 :
FIFA 15 TV ad

واقعن به جرات میشه گفت تنها بازی که مردم دنیا روش رو همه پلتفورم ها اشتراک دارن فیفا است این بازی چی بود سال ها پیش چی شد از اول خوب بود گیم پلی یکم نداشت اما الان 7 8 ساله همه چیز داره همه چیز خوش به حاله سازنده هاش الان دارن حال میکنن ما باید ی چند روز دیگه انتظار بکشیم کلافه شدم من از انتظار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or