FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
بازي كردم و فوووقالعاده بود!

حس نسل بعد رو با يه نگاه حس كردم...
گيم پلي عين واقعيت شده..
در مورد چمن هيچ حرفي نميتونم بزنم از اين بهتر نميشه!
هواي باروني حس عااالي اي داره.. و ديگه عين فيفا١٤ نيست كه دونه هاي بارون خيلي مشخص باشن!
و كمي مشخص هستن كه اين باعث شده خيلي طبيعي تر بشه بازي توي هواي باروني...
توپ ديگه عين فيفا١٤ نيستش كه شوت كني و با يه قوس سنگين بيفته تو گل...
فيزيك توپ خييلي خوب شده..
دروازه بان ها زيادي ديگه خوب ميگيرن! تك با تك هم سخته گل زدن D:
وقتي گل ميزني دوربين ميلرزه و يه جو سنگين ورزشگاه رو فرا ميگيره .. واي از اين بهتر نميشه!
كلي كه به بازي نگاه ميكنم.. دقيقا ميتونم بگم:
فيفا ١٤ كاااامل شده .. با گرافيك بيشتر و رفع باگ ها..

(فراتر از انتظارم بود! )
باهات موافقم فقط در مورد توپ باید بگم که خیلی سبک شده و همونطور که مصطفی گفت سنگینی فیفا14 رو نداره...موقع دویدن هم بعضی موقع ها توپ یهو بدجور از پای بازیکن فاصله میگیره...

باهات موافقم فقط در مورد توپ باید بگم که خیلی سبک شده و همونطور که مصطفی گفت سنگینی فیفا14 رو نداره...موقع دویدن هم بعضی موقع ها توپ یهو بدجور از پای بازیکن فاصله میگیره...

اره دقيقا توپ خيلي سبك تر از فيفا ١٤ شده و اين باعث شده كه شوت زدن خيلي سخت تر بشه ..
از اونورم كه دروازه بان ها خيلي خوب شدن..

نه بايد مث فيفا١٤ باشه.. نه مث اين.. كمي توپ بايد حالت سنگين تري داشته باشه..

دوستان من اکانت امریکا دارم دمو واسه دانلود نیومده ی اکانت دیگه uk ساختم که وقتی اکانت رو روی پلی3 میزنم میگه که شما نمیتونید ی اکانت دیگه رو این کنسول وارد بشید

Love the game. Live the
game

دوستان من اکانت امریکا دارم دمو واسه دانلود نیومده ی اکانت دیگه uk ساختم که وقتی اکانت رو روی پلی3 میزنم میگه که شما نمیتونید ی اکانت دیگه رو این کنسول وارد بشید

Love the game. Live the
game
داداش دمو واسه اکانت آمریکا اومده.شما باید تو استور رو بازی فیفا 15 که قیمتش 59.99 دلار هست بزنی،بعد دو گزینه داره.گزینه بالایی میگه میخوای بازی رو پیش خرید کنی.گزینه پایینیم میگه میخوای نسخه دمو رو به صورت رایگان دانلود کنی.

- - -ویرایش - - -

بچه ها راهی نیست دم و بریزم تو فلشي چیزی بدم دوستم تو کنسول خودش بازی کنه
نه تنها راهش یا دانلود از طریق کنسوله.یا گرفتن دمو با IDM و انتقال اون توسط برنامه PSX

بچه ها چلسی( آبی) رو بردارید مقابلش هم دورتمند (زرد) بعد تو تنظیمات سامر و روز و هوای بارونی رو انتخاب کنید بعد بزارید خود سیستم با خودش بازی کنه بعد بشینید و گرافیک رو تماشا کنید لامصب تو نما های دور با واقعیت مو نمیزنه:bighug:من دیروز تا حالا یکی از تفریحام شده همین:dمیشینم پاش تخمه میشکنم:))

لطفا جواب بدیییییین . بچه ها شما تنظیمات کنترل شوت و پاس و سانتا روی assisted میزارین یا manual ؟ اصولا کدوم اصولی و معموله ؟
من خودم شخصا روی assisted میزارم...کنترل کردن پاس ها و شوت ها روی حالت manual خیلی سخت میشه چون باید فلش رو کاملا دقیق بگیری...نیاز به مهارت خیلی خیلی بالایی داره...فک نمیکنم کسی باشه که manual بزاره...اصولی و معمولیش هم همون assisted هست...

تو این عکس بالا زده حدودا 11 روز دیگه میشه دانلود کرد
یعنی 1 مهر !
بعد ریجین 2 امارات بازی هم همینطوریاس یا امکان داره زودتر بیاد ایران ؟؟؟
آخه همیشه ریجین 2 رو چند روزی زودتر تو ایران میشه پیدا کرد
اینم اینطوری میشه ؟؟

آخرین ویرایش:
بازی بسیار عالی شده ..از اون نسخه 14 خیلی بهتر وعالی کار شده روی گرافیک ،دروازه بان ها ،شوت زدن و پاس دادن بازیکن ها و چمن...
ولی من منتظرم تا 6,5 روز دیگه دمو pes2015 رو بازی کنم (چون خیلی از سایت ها تعریفشو کردند)بعدبین اینها یکیشونو بخرم

نمیدونم چجوره اومدم دیدم همتون گفتین گرافیکش عالی شده !‌ :| واقعا عالی شده ؟‌:| من که اصلا خوشم نیومد منتظرم بازی اصلیش بهتر باشه

- - -ویرایش - - -

20140912142105.jpg

پیش خرید کردم رفت پی کارش خیلی خیلی ارزون تر از قیمت آکش ! عمرا 280 نمیدم به اون حروم خورا ...

منم در همین فکرم ۱۸۰ در میاد :دی

من خودم شخصا روی assisted میزارم...کنترل کردن پاس ها و شوت ها روی حالت manual خیلی سخت میشه چون باید فلش رو کاملا دقیق بگیری...نیاز به مهارت خیلی خیلی بالایی داره...فک نمیکنم کسی باشه که manual بزاره...اصولی و معمولیش هم همون assisted هست...
اتفاقا تمام حالش به همین مانوءله من از فیفا 7 تا الان رو این حالت بازی میکنم مخصوصا وقتی با یوزر بازی میکنید تمامه اتفاقات دسته خودتون میشه به کی پاس بدین کجا شوت بزنید حتمی امتحان کنید اولاش سخته اما بعد کامل دستتون میاد.این اولین دموییه که از فیفا دیدم اینقدر کامله!نسخه اصلی چی میخواد بشه الله و علم.از پاش نمیتونم تکون بخورم اشتیاقم برایه انجام نسخه اصلی 1000برابر کرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or