آخرین ویرایش:

شما باید برید تو تنظیمات هوای بارانی یا برفی رو انتخاب کنی.همینجوری که هوا تغییر نمیکنه.دوستاني كه ميگن برف و اينا.. مگه برف و اينام داره؟ من چند دست بازي كردم همش يحور بود هوا
و اينكه من دموي ١٤ رو هم دارم ديشب بعد از ١٥ اون ١٤ رو ران كردم اصلا نتونستم بازي كنم.. گرافيكش خيلي تو ذوق ميزد و اصلا نكس جن نيست ولي اين ١٥ چرا تا حد زيادي نكس جن هست. كلا گرافيك نكس جن با اوردر و يونيتي و درايو كلاب شروع ميشه و فيفا ١٥ هم تو اين رقابت اندكي سهم داره :d
توی مقایسه هم میبینم که گرافیک فیفا در مقابل PES 2015 انگار چند سال عقبه ! ...

دقت کردین وقتی گل میزنید یا میخورید دروازه میخواد کنده بشه...؟
خیلی مسخره بود این حرکتشون
این مدل جدید دروازه هاست تو لیگ برتر!!!اولا که درست صحبت کن بد صحبت کردنو همه بلدن...این از همون نق نق های الکی بود که میگفتما!!!آقا جون یه دوتا فوتبال ببین شبااین مدل جدید دروازه هاست تو لیگ برتر!!!

راکیتیچ : 83دوستانی که دمو رو بازی کردن
اگه میشه اورال رتینگ راکیتیچ و متیو و فرمالن رو بگید. ممنون
بسیار عالی :d فقط من حس میکنم گرافیک گاهی فقط در چند مورد کوچیک از فیفا 14 کم میاره در بقیه موارد عالی و بهتره:d حتما نسخه اصلی با این دمو کمی فرق داره با آپدیت و اینا
همون بار اول بعد نصب دیگه تا دیدم من سیتی-لیورپوله سریع زدم سیتی:dو توی همین 4 دقیقه لیورپول 7 تایی خورد :d والا انقدرام دیگه ضعیف نیست:d البته در واقع باید روی pro در مثل واقعیت همون کم کم 3 تایی بخورن از سیتی![]()
فقط این گل رو ببینید که به لیورپول زدم:d عجب گلی بود:d توی آپارات آپ کردم:
چهار دست با پدر زدم سه دست باختم ی دست بردم خراب شدن چمن عالی کشیدن پیراهن فوق العادست افکت باران عالی شده،گیم پلی روون شده دروازه بان ها هم خیلی خوب شده کلا خیلی از 14 خیلی پیشرفت بیشتر شده