FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
دوستانی که درباره فروش بازی هایی که به صورت دیجیتالی خریداری شدن اطلاع دارن لطف کنن یه توضیحی برای افرادی مثل من که می خوان برای اولین بار یه بازی رو دیجیتالی بخرن بدن؛
سپاس فراوان؛

آقا عالی شده.عالی.تا بازی میاد با همین دمو سر کنیم بهتره چون فوتبالای دیگه توان رقابت با همین دمو رو هم ندارن:x

- - -ویرایش - - -

دوستاني كه ميگن برف و اينا.. مگه برف و اينام داره؟ من چند دست بازي كردم همش يحور بود هوا

و اينكه من دموي ١٤ رو هم دارم ديشب بعد از ١٥ اون ١٤ رو ران كردم اصلا نتونستم بازي كنم.. گرافيكش خيلي تو ذوق ميزد و اصلا نكس جن نيست ولي اين ١٥ چرا تا حد زيادي نكس جن هست. كلا گرافيك نكس جن با اوردر و يونيتي و درايو كلاب شروع ميشه و فيفا ١٥ هم تو اين رقابت اندكي سهم داره :d
شما باید برید تو تنظیمات هوای بارانی یا برفی رو انتخاب کنی.همینجوری که هوا تغییر نمیکنه.

توی مقایسه هم میبینم که گرافیک فیفا در مقابل PES 2015 انگار چند سال عقبه ! ...

:|:|:|

- - -ویرایش - - -

دقت کردین وقتی گل میزنید یا میخورید دروازه میخواد کنده بشه...؟
خیلی مسخره بود این حرکتشون

این از همون نق نق های الکی بود که میگفتما!!!آقا جون یه دوتا فوتبال ببین شبا/:) این مدل جدید دروازه هاست تو لیگ برتر!!!

این از همون نق نق های الکی بود که میگفتما!!!آقا جون یه دوتا فوتبال ببین شبا/:) این مدل جدید دروازه هاست تو لیگ برتر!!!
اولا که درست صحبت کن بد صحبت کردنو همه بلدن...:|
دوما من سرچ کردم چیزی پیدا نکردم شما ی لینک بده...
سوما بلک لیست...

آخرین ویرایش:
بالاخره دمورو بازی کردم!فیفا 14 رو روی نسل جدید بازی نکرده بودم کلا موتور جدید و قابلیت هاشو ندیده بودم و برای همین از فیفا 15 انتظاری نداشتم ولی خیلی خوب بود!
اول از همه دروازه بانا ترکوندن اصلا هرجوری میرم جلو میگیرن دهن سرویسا:dتو تک به تکم که بازیکن حریفو از جا میکنن انگار کشتی کجه!:d
تماشاچیام خیلی پیشرفت کردن هم مدلا و تنوعشون بهتره هم حرکات و تشویقایی که میکنن.از نظر من همه چی خوب بود چون انتظار زیادی نداشتم ازش.متقاعدم کرد که نسخه اصلیو دیجیتالی بگیرم واقعا ارزش داره

چهار دست با پدر زدم سه دست باختم ی دست بردم خراب شدن چمن عالی کشیدن پیراهن فوق العادست افکت باران عالی شده،گیم پلی روون شده دروازه بان ها هم خیلی خوب شده کلا خیلی از 14 خیلی پیشرفت بیشتر شده

بازي كردم و فوووقالعاده بود!

حس نسل بعد رو با يه نگاه حس كردم...
گيم پلي عين واقعيت شده..
در مورد چمن هيچ حرفي نميتونم بزنم از اين بهتر نميشه!
هواي باروني حس عااالي اي داره.. و ديگه عين فيفا١٤ نيست كه دونه هاي بارون خيلي مشخص باشن!
و كمي مشخص هستن كه اين باعث شده خيلي طبيعي تر بشه بازي توي هواي باروني...
توپ ديگه عين فيفا١٤ نيستش كه شوت كني و با يه قوس سنگين بيفته تو گل...
فيزيك توپ خييلي خوب شده..
دروازه بان ها زيادي ديگه خوب ميگيرن! تك با تك هم سخته گل زدن D:
وقتي گل ميزني دوربين ميلرزه و يه جو سنگين ورزشگاه رو فرا ميگيره .. واي از اين بهتر نميشه!
كلي كه به بازي نگاه ميكنم.. دقيقا ميتونم بگم:
فيفا ١٤ كاااامل شده .. با گرافيك بيشتر و رفع باگ ها..

(فراتر از انتظارم بود! )

بسیار عالی :d فقط من حس میکنم گرافیک گاهی فقط در چند مورد کوچیک از فیفا 14 کم میاره در بقیه موارد عالی و بهتره:d حتما نسخه اصلی با این دمو کمی فرق داره با آپدیت و اینا

همون بار اول بعد نصب دیگه تا دیدم من سیتی-لیورپوله سریع زدم سیتی:dو توی همین 4 دقیقه لیورپول 7 تایی خورد :d والا انقدرام دیگه ضعیف نیست:d البته در واقع باید روی pro در مثل واقعیت همون کم کم 3 تایی بخورن از سیتی
ki.gif

فقط این گل رو ببینید که به لیورپول زدم:d عجب گلی بود:d توی آپارات آپ کردم:

ایول
دریبل 2طرفه چجوری زدی؟؟

- - -ویرایش - - -

چهار دست با پدر زدم سه دست باختم ی دست بردم خراب شدن چمن عالی کشیدن پیراهن فوق العادست افکت باران عالی شده،گیم پلی روون شده دروازه بان ها هم خیلی خوب شده کلا خیلی از 14 خیلی پیشرفت بیشتر شده

خخخخخخخخخخخ

من که داشتم رو tv بازی میکردم بابام اومد گفت "کی با کیه؟؟"=)):))=)):))=)):))=))

سلام.منم بازي كردم.انتظارم بيشتر بود.البته اين تنها يك دمو هست و نسخه ي اصلي ٧٠ درصد با اين فرق ميكنه.يه كم و تنها يه كم شبيه فيفا ورلد كاب ١٤ نشده؟

این دوربین بازی بعد از گل یا شوتی که میزنی چقدر بده!بجای اینکه رو بازیکن و توپ قفل کنه زوم میکنه تو چش و چال بازیکن سرعتشم که یهو میبره تو چمن!دوربین بازی این اوقات خیلی بد میشه امیدوارم درستش کنن واقعا رو اعصابه!
از صبحه تو کف چمن و دروازه بانام چقدر خوب شدن!چمن که تو هوای برفی و بارونی فوق العادست دروازه بانام لامصبا مهم نیست از کجا و چجوری میزنی میگیرن همرو:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or