آخرین ویرایش:
از همه چی گفتین الا گزارشگر .
گزارشگر جمله های جدید میگه یا نه ؟ به وقایع جدید واکنش میده یا نمیده ؟
Pre Load بازی اونطور که استور زده از 21 سپتامبر شروع میشه و از 23 سپتامبر قابل بازیه.
شک نکن ارزش داره و مطمئنم بهترین فیفایی خواهد بود که تا حالا ساخته شده.
من نسخه التمیت ادیشن رو گرفتم... برای کسایی که التمیت تیم زیاد بازی میکنن، توصیه میشه.
این مشکل دروازهبانی (دو ضرب گرفتن توپ) هم که دوستان اشاره کردن به غیر از جو هارت در مورد سایر دروازهبان زیاد به چشم نمیاد. در مورد هارت هم که این مورد کاملا طبیعیه!! مشکل از فیفا نیست :d
منم گذاشتم دانلود شه تا نصفه هم رفتهبه این نسخه خیلی امید دارم

با psg و زلاتان و کاوانی راحت میشه زدمیگم کسی تونسته تا حالا هد گل بزنه؟:d
بالای 15 20 تا بازی کردم نشد که نشد اصلا.هرموقع هم عقب میفتم میرم یک زاویه بسته میزنم مساوی شیم :d امیدوارم این تو نسخه اصلی برطرف بشه
بازی یکم سخت شده تو 14 ورلدکلاس راحت میبردم اما اینجا یک دست باحت یک دست برد اونم با اختلاف کم
میگم کسی تونسته تا حالا هد گل بزنه؟:d
بالای 15 20 تا بازی کردم نشد که نشد اصلا.هرموقع هم عقب میفتم میرم یک زاویه بسته میزنم مساوی شیم :d امیدوارم این تو نسخه اصلی برطرف بشه
بازی یکم سخت شده تو 14 ورلدکلاس راحت میبردم اما اینجا یک دست باحت یک دست برد اونم با اختلاف کم
میگم کسی تونسته تا حالا هد گل بزنه؟:d
جو ورزشگاه فوق العاده است وقتی با لیورپول بازی میکنی ورشگاه هم که انفیلده تماشاگراه خیلی عالی هستند توی صحنه های حساس که توپ با دیرک و شوتهای که با فاصله نزدیک رد میشه جو تماشاگرا شنیدنیه
در مورد اب و هوا در اب هوای برفی زمین کاملاً برفی میشه و حتی مصدومیتها در این زمین بیشتر میشه من دوتا بازیکنم توی هوای برفی بر اثر برخورداهای که داشتند مصدوم شدند و تعویض
من خیلی به این نسخه امیدوار شدم ....
در مورد دروازه بانها من روی 70 درصد قرار دادم گل زدن کمی مشکل شد........
توی یک صحنه دروازه بان صوتی داد دفاع داشت به دروازه بان اعتراض میکرد....
یک چیز دیگری که جالب بود وقتی پیراهن بازیکن رو میگیری کاملاً دیده میشه پیراهن کشیده داره میشه
و زمین خردنها خیلی بهتر شده و واکنش بازیکنها به صحنه های مختلف خیلی بهتر شده
سلام برای من بعضی موقع ها هی تیک می زنه گیرمی کنه دوباره هی راه می افته باید کلوز اپلکیشن بدم دوباره برم تو بازی درست می شه برای کسی اینجوری هست ؟