FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
از همه چی گفتین الا گزارشگر .
گزارشگر جمله های جدید میگه یا نه ؟ به وقایع جدید واکنش میده یا نمیده ؟

خیلی بهتر شده مثلا درباره مربی های جدید و قدیم تیم ها صحبت می کنن.

مثلا تو چلسی درباره افتخارات قبلی ژوزه با چلسی حرف میزنه یا تو بارسا درباره گند کاریهای تاتا صحبت میکنه :d

Pre Load بازی اونطور که استور زده از 21 سپتامبر شروع میشه و از 23 سپتامبر قابل بازیه.
شک نکن ارزش داره و مطمئنم بهترین فیفایی خواهد بود که تا حالا ساخته شده.
من نسخه التمیت ادیشن رو گرفتم... برای کسایی که التمیت تیم زیاد بازی میکنن، توصیه میشه.
این مشکل دروازه‌بانی (دو ضرب گرفتن توپ) هم که دوستان اشاره کردن به غیر از جو هارت در مورد سایر دروازه‌بان زیاد به چشم نمیاد. در مورد هارت هم که این مورد کاملا طبیعیه!! مشکل از فیفا نیست :d

از اون لحاظ که اره من بخاطر قیمت گفتم ارزش داره یا نه
اخه الان هر سایتیو میبینی زدن 280 ... 250 .. اما زمانی بازی بیاد قیمتا خوب میشن
واسه اون میگم
چون 15 گیگ هم باید حساب کرد آخه
فعلا نمیدونم چی کنم !
الویتمم نسخه التیمتش هست

میگم کسی تونسته تا حالا هد گل بزنه؟:d
بالای 15 20 تا بازی کردم نشد که نشد اصلا.هرموقع هم عقب میفتم میرم یک زاویه بسته میزنم مساوی شیم :d امیدوارم این تو نسخه اصلی برطرف بشه
بازی یکم سخت شده تو 14 ورلدکلاس راحت میبردم اما اینجا یک دست باحت یک دست برد اونم با اختلاف کم

بالای 15 20 تا بازی کردم نشد که نشد اصلا.هرموقع هم عقب میفتم میرم یک زاویه بسته میزنم مساوی شیم :d امیدوارم این تو نسخه اصلی برطرف بشه
بازی یکم سخت شده تو 14 ورلدکلاس راحت میبردم اما اینجا یک دست باحت یک دست برد اونم با اختلاف کم
با psg و زلاتان و کاوانی راحت میشه زد

من دو سه باری هد گل زدم اتفاقا میخواستم بگم سانتر ها خیلی خطرناک شدند تو این نسخه:d

FIFA 15 | PS4

سلام منم دمو رو بازى كردم واقعا پيشرفت بازى فوق العاده است،يه جهش بلند كرد فيفا!
خيلى عالى شده بازى از جو استاديوم تا آب و هوا و تماشاگرها،گزارشگر،جلوه هاى ويديويى ،داور،منو ها همه چيز عالى شده
به نظر من تنها نقطه ضعف بازى كه زياد تو ذوق ميزنه چهار شونه ساخته شدن بازيكنهاى ريز نقش مثل مسى و داويد سيلوا و ناواسِ ،بقيه موارد تقريبا قابل چشم پوشى هستن!
يادمون نره كه دموى فيفا ١٤ با بازى اصلى چقدر فرق داشت پس صبر كنيد ببينيد EA نظرات مردم رو چطورى وارد بازى ميكنه.

آخرین ویرایش:

هد من یه دونه زدم یه دونه هم خوردم:d
برای دروازه بان ها برو ability شونو 100 کن گل زدن خیلی سخت میشه.فقط من 1دونه زدم تو 2بازی وقتی 100 کردم.که اونم تو برگشت تک به تک بود

جو ورزشگاه فوق العاده است وقتی با لیورپول بازی میکنی ورشگاه هم که انفیلده تماشاگراه خیلی عالی هستند توی صحنه های حساس که توپ با دیرک و شوتهای که با فاصله نزدیک رد میشه جو تماشاگرا شنیدنیه
در مورد اب و هوا در اب هوای برفی زمین کاملاً برفی میشه و حتی مصدومیتها در این زمین بیشتر میشه من دوتا بازیکنم توی هوای برفی بر اثر برخورداهای که داشتند مصدوم شدند و تعویض
من خیلی به این نسخه امیدوار شدم ....
در مورد دروازه بانها من روی 70 درصد قرار دادم گل زدن کمی مشکل شد........
توی یک صحنه دروازه بان صوتی داد دفاع داشت به دروازه بان اعتراض میکرد....
یک چیز دیگری که جالب بود وقتی پیراهن بازیکن رو میگیری کاملاً دیده میشه پیراهن کشیده داره میشه
و زمین خردنها خیلی بهتر شده و واکنش بازیکنها به صحنه های مختلف خیلی بهتر شده

سوال من درمورد گزارشگر بود که تعدادی از دوستان نظراتشون رو درمورد گزارشگر گفتن

موضوع جالب : نمیدونم باگ میشه گفت یا نه

یک گل با رویس زدم . صحنه آهسته رو که دیدم متوجه شدم درست موقع شوت زدن داره دوربین رو نگاه میکنه . برام جالب بود و خنده دار.
یاد اون صحنه هایی که مهران مدیری موقع بازی به دوربین نگاه میکنه افتادم

نسخه فیزیکیش 29 شهریور پیدا میشه کرد 245 اینا سعی کنید چند نفر بشین برین چنتا بخرین دونه ای 230 تا 220 بخرین ...نسخه فیزیکیشم 10 ماه دیگه بفروشین بره نفروشی هم 1 سال ازش کار میکشین چون فوتباله اونم فیفا....این 280 اینا مسخره است ی سایت گذاشته من بعد از مدتها بازی آک خریدن میدونم که ی بازی همیشه زودتر میاد اونم4 5 روز مانده به انتشارش جالبه نوشتن 5 مهر 280 آدم خندش میاد قول میدم هفته دیگه میکنن فروش فوری 280 ...عقل میگه حضوری بخری اونم چنتا با چند نفر...هر کیم فکر میکنه نسخه فیزیکیشو آکشو زیر 200 بخره باید بگم 10 ماه دیگه باید صبر کنه فروشنده جماعت بازی آک فیفا زیر 195 نمیدن نگم دستگاه بخری 190 بدن چند ماه دیگه...

سلام برای من بعضی موقع ها هی تیک می زنه گیرمی کنه دوباره هی راه می افته باید کلوز اپلکیشن بدم دوباره برم تو بازی درست می شه برای کسی اینجوری هست ؟

اینترنت رو قطع کنید، بعد برید تو بازی. درست میشه :دی
مشکلات دمو هستن دیگه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or