FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
مالیات میخوره...62-63 دلار باید داشته باشی...
بعدشم تو ایران دیسکش 1 هفته حتی زودتر میاد...ps4 رو که 100 درصد یک هفته زودتر با قیمت 260 میفروشن تو تهران... ایکس باکسشو نمیدونم زودتر بیارن این دلال ها ولی خب زودتر از چیزی که فکر کنی میاد تهران ولی خیلی گرون... نیازی به صبر کردن هم نداره...به نظرم دیسکی بخری به نفعته

- - -ویرایش - - -

من احتمالا با یکی شریکی لایسنس کنیم دیجیتالی بخریم نصف قیمت هرکدوم هزینه می کنیم

سلام.مگه ميشه لز سايت ايكس باكس خزيد و دو نفر استفاده كنن؟

حرف نداره این گیم پلی نسخه بتا 5 دقیقه ای توی one بین این دو تیم منچستر و لیورپول ...مشکل هم داره اما به آب تماشاگران و لرزش دوربین نگاه کنید بعد از گل..البته مشخص مشکل داره حتی نتایج هم توش نوشته برا لیگ جزیره نیست..مشکلات حل میشه بعضی هاش تو نسخه اصلی ..چمنو وای:d بارونو:x
Fifa 15 gameplay xbox one - YouTube

این ea همیشه تو بخش اورالها به mk یونایتد لطف ویژه ای داشته!!!
دیگه امسال با اومدن دی ماریا و فالکائو خیلی قویترش میکنن!!!
89 واسه فالکائو و فن پرسی خنده داره خدایی!!!ولی همین 89 رو به ویدیچی که کاملآ تموم شده بود داده بودن و بعد از اون همه افت بازم از 85 پایینتر نیاوردنش!!!
نیمار 85،سوارز 89،اونوقت فن پرسی و فالکائو هم 89!!!اصلا برین قدرت یونایتد 7تم شده رو ببینین،خنده داره ب خدا!!!ری.دم تو انصافت EA...

- - -ویرایش - - -

استوریدج و استرلینگ دیگه باید 84 رو میبودن . کاشکی تو لیستی که فردا میده باشن . جرارد هم فک میکردم 84 باشه اما EA هست دیگه 8-|
کجای کاری دادا!!!
به رحیم و هندو 80 بدن باید کلاهمونو بندازیم بالا،از حق ما میخورن به MK یونایتد میدن!!!استوریجم همون 83 میمونه،حضرت استیوی رو هم 82 کردن بی همه چیزا...
یه نگاهی به قدرت لیورپول فصل پیش و MK یونایتد بندازی خندت میگیره!!!تیم 2دوم جزیره از تیم 7تم کلی ضعیف تره!!!:|

این ea همیشه تو بخش اورالها به mk یونایتد لطف ویژه ای داشته!!!
دیگه امسال با اومدن دی ماریا و فالکائو خیلی قویترش میکنن!!!
89 واسه فالکائو و فن پرسی خنده داره خدایی!!!ولی همین 89 رو به ویدیچی که کاملآ تموم شده بود داده بودن و بعد از اون همه افت بازم از 85 پایینتر نیاوردنش!!!
نیمار 85،سوارز 89،اونوقت فن پرسی و فالکائو هم 89!!!اصلا برین قدرت یونایتد 7تم شده رو ببینین،خنده داره ب خدا!!!ری.دم تو انصافت EA...

- - -ویرایش - - -

کجای کاری دادا!!!
به رحیم و هندو 80 بدن باید کلاهمونو بندازیم بالا،از حق ما میخورن به MK یونایتد میدن!!!استوریجم همون 83 میمونه،حضرت استیوی رو هم 82 کردن بی همه چیزا...
یه نگاهی به قدرت لیورپول فصل پیش و MK یونایتد بندازی خندت میگیره!!!تیم 2دوم جزیره از تیم 7تم کلی ضعیف تره!!!:|

تو نسخه ی بتا استرلینگ و لالانا 79 بودن :| اون وقت این ویلیان باید 83 باشه !!! یا مثلا والنسیا 83 هست ! EA کلا با اورال های لیورپول مشکل داره ...

تو نسخه ی بتا استرلینگ و لالانا 79 بودن :| اون وقت این ویلیان باید 83 باشه !!! یا مثلا والنسیا 83 هست ! EA کلا با اورال های لیورپول مشکل داره ...

رحیم استرلینگ فقط سرعت و حمل توپ داره چیزه دیگه نداره 79 بستشه اینا رفتن جام جهانی دیدن نه بابا اوضاع خرابه دیشبم به زور یدونه به نروژ زدن انگلستان بازیکنای خوبش از خوبای دیگه دنیا عقب ماندن...خیلیم درسته این رحیم استرلینگ بیشتر از 82 زیادیشه استوریج هم بین 83 تا 85 خوبه...لیورپول پارسال بعد 20 سال غیرت نشان داد اونم طبیعی اومد تو کورس یهو که نمیشه به خاطر ی فصل لیور پولو بترکونن..قدرت اول واقعی امسال چلسی بعد سیتی بعد بین لیورپول و آرسنال منچستر هم که کار داره......راجبه فن پرسی و فالکاو قول میدم بیشتر از 86 نباشن لطف کنن به یکیشون 87 بدن اما فک میکنم به دیماریا 87 و فالکاو 86 و فن پرسی 85 چون سنش رفته بالا و رونی بین 86 یا 87 بدن...مهم اورال نیست نیمکته خوب و بازیکنای مهم تو پست کلیدی..امسال پستای کلیدی چلسی توپ بسته شدن اما لیورپول تو دفاع و هافبک و مهاجم تو جاگزینی مشکل داره ...یادمه به خاطر سن لمپارد هر سال کمش میکردن تا پارسال که 79 شده بود سن هم ملاکه پس جرارد هم باید به خاطر سنش بیاد پایین...راجبه ویدیچ قبول دارم پارسال یکم بالا بود...حالا اگر خوب بودن آپدیت کنین میان بالا نگران نباشین..مشکل منچستر غول بزرگ هم انگیزست گویا تماشاگراشم بعد فرگی دلو دماغ ندارن...
این نظر منه نظر همه محترمه

آخرین ویرایش:
رحیم استرلینگ فقط سرعت و حمل توپ داره چیزه دیگه نداره 79 بستشه اینا رفتن جام جهانی دیدن نه بابا اوضاع خرابه دیشبم به زور یدونه به نروژ زدن انگلستان بازیکنای خوبش از خوبای دیگه دنیا عقب ماندن...خیلیم درسته این رحیم استرلینگ بیشتر از 82 زیادیشه استوریج هم بین 83 تا 85 خوبه...لیورپول پارسال بعد 20 سال غیرت نشان داد اونم طبیعی اومد تو کورس یهو که نمیشه به خاطر ی فصل لیور پولو بترکونن..قدرت اول واقعی امسال چلسی بعد سیتی بعد بین لیورپول و آرسنال منچستر هم که کار داره......راجبه فن پرسی و فالکاو قول میدم بیشتر از 86 نباشن لطف کنن به یکیشون 87 بدن اما فک میکنم به دیماریا 87 و فالکاو 86 و فن پرسی 85 چون سنش رفته بالا و رونی بین 86 یا 87 بدن...مهم اورال نیست نیمکته خوب و بازیکنای مهم تو پست کلیدی..امسال پستای کلیدی چلسی توپ بسته شدن اما لیورپول تو دفاع و هافبک و مهاجم تو جاگزینی مشکل داره ...یادمه به خاطر سن لمپارد هر سال کمش میکردن تا پارسال که 79 شده بود سن هم ملاکه پس جرارد هم باید به خاطر سنش بیاد پایین...راجبه ویدیچ قبول دارم پارسال یکم بالا بود...
انگلیس تیمش خیلی خوبه اما هاجسون خرابش کرده . بیشترین یاری که تو انگلیس به چشم میومد استرلینگ بود . دیشب هم تو بازی پنالت گرفت و جدا از اون بهترین بازیکن زمین شد . بحث انگلیس نیست . تو لیورپول پارسال اینقدر خوب بازی کرد که جزو بهترین بازیکن های جوون فصل بود . جالبه که شوت زن خیلی خوبی هم حتی هست و از بهترین وینگرهای لیگ برتر هست ، احتمالا لیگ انگلیس رو درست دنبال نمیکنی ... من بیشتر بازی های انگلیس رو هر هفته دارم دنبال میکنم و میدونم کدومشون خوبن و کدومشون بدن . حالا شما میخوای قبول داشته باش میخوای هم نداشته باش ... بعدش هم اورال ها باید براساس سالی که گذشت بزارن دیگه ، توقع داری چندسالشون رو آنالیز کنن بعد براشون اورال بزارن ؟! اینجوری که اصلا نمیشه . لمپارد هم چون دیگه دورانش 2تا3 سالی میشه تموم شده و عین قبل خوب نبود ... جالبه ، پس چه جوری پیرلو فیفا 14 که سنش 34 بود بهش اورال 86 دادن ؟! جرارد هم باید 84یا85 رو باشه که بهش ندادن و بی انصافی EA رو میرسونه .

آخرین ویرایش:
رحیم استرلینگ فقط سرعت و حمل توپ داره چیزه دیگه نداره 79 بستشه اینا رفتن جام جهانی دیدن نه بابا اوضاع خرابه دیشبم به زور یدونه به نروژ زدن انگلستان بازیکنای خوبش از خوبای دیگه دنیا عقب ماندن...خیلیم درسته این رحیم استرلینگ بیشتر از 82 زیادیشه استوریج هم بین 83 تا 85 خوبه...لیورپول پارسال بعد 20 سال غیرت نشان داد اونم طبیعی اومد تو کورس یهو که نمیشه به خاطر ی فصل لیور پولو بترکونن..قدرت اول واقعی امسال چلسی بعد سیتی بعد بین لیورپول و آرسنال منچستر هم که کار داره......راجبه فن پرسی و فالکاو قول میدم بیشتر از 86 نباشن لطف کنن به یکیشون 87 بدن اما فک میکنم به دیماریا 87 و فالکاو 86 و فن پرسی 85 چون سنش رفته بالا و رونی بین 86 یا 87 بدن...مهم اورال نیست نیمکته خوب و بازیکنای مهم تو پست کلیدی..امسال پستای کلیدی چلسی توپ بسته شدن اما لیورپول تو دفاع و هافبک و مهاجم تو جاگزینی مشکل داره ...یادمه به خاطر سن لمپارد هر سال کمش میکردن تا پارسال که 79 شده بود سن هم ملاکه پس جرارد هم باید به خاطر سنش بیاد پایین...راجبه ویدیچ قبول دارم پارسال یکم بالا بود...
این نظر منه نظر همه محترمه
اتفاقآ همه چیز داره جز قدرت بدنی که اونم به خاطر سرعت و تکنیک ویران کنندش مشکلی پیش نمیاره!انگلیس چه ربطی به لیورپول و استرلینگ و استوریج داره،اینا تا جایی که یادمه تو این چند وقت همیشه یکی از بهترین های تیشمون بودن!
رحیم چون خیلی جوونه و خیلی پیشرفت میکنه منم میگم الان باید 81 82 باشه ولی استوریج زیر 85 اصلآ نمیشه قبول کرد!
خب عزیز من اورال به پارسال هم ربطی نداره و ملاک امروزه!!!چه ربطی داره لیورپول سالهای گذشته چون بد بوده امسالم باید به تدریج قدرتشو افزایش بدن!!!؟(هر چند همون لیورپولی که 7تم شد از لیورپول پارسال قوی تره تو فیفا!:|)
قول نده چون بازم 88-89 میزارن هر 2 شونو،شاید رونی 86-7 باشه فقط!
در مورد نیمکت هم مشخصه خیلی کم فوتبال رو دنبال میکنی چون این ضعفی که گفتی رو پارسال اره داشتیم و همینم باعث شد قهرمانی رو از دست بدیم ولی امسال نیمکتمون هم قویه و مشکلی در این موردم نداریم...
لمپارد خیلی کم بازی میکرد که آوردنش پایین ولی جرارد ستون تیمش بود و هست فعلآ...
ویدیچ همیشه بالا بوده و یکی از باگهای فیفا!
در کل اورالهای فیفا واسه لیورپول واقعآ مسخرس...8-|

بچه ها جون باباهاتون بی خیال اورال ها بشید..........اولا قابلیتی وجود داره به نام مچ دی که باعث میشه هر هفته این اورال ها تغییر کنه، دوما باور کنید صدای شما از اینجا به گوش سازندگان فیفا نمیرسه در نتیجه بحث در این مورد کاریست بسی بیهوده!!!

سلام اب و هوای داینامیک وجود داره ؟

مطمئن نیستم اما احتمال زیاد وجود داره . چند مدت پیش هم یه ویدیو از آب و هوای داینامیک بازی دادن بیرون ( فکر کنم 30ثانیه بود ) که تغییرات آب و هوا روی ورزشگاه رو نشون می داد .

مطمئن نیستم اما احتمال زیاد وجود داره . چند مدت پیش هم یه ویدیو از آب و هوای داینامیک بازی دادن بیرون ( فکر کنم 30ثانیه بود ) که تغییرات آب و هوا روی ورزشگاه رو نشون می داد .
نه نداره اونی که اشاره کردی برای تغییرات چمن​ بود.

نمیدونم توهمات من هست یا واقعا اینجوری بوده ولی فکر کنم این اب و هوای دینامیک تو نسخه 13 و 14 هم بود . حالت overcast رو اگه تو Winter انتخاب میکردید گاهی اوقات بارون میومد . ولی نه به اون اندازه که یدفعه هوا افتابی هست بعد 20 دقیقه بارون شدید بیاد !

در همین حد که یدفعه وسط بازی یه بارون کوچیک میومد و بعد هم قطع میشد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or