آخرین ویرایش:
داشتم توی فروم ea میچرخیدم که متوجه شدم دمو برای xbox one عرضه شده.خدا رو شکر حجم دمو هم تخیلی نیست:d.بریم تو کار دانلودش:d
تو نسل 8 به 3 گیگ باید بگی خداروشکر چقدر کم
آخه بازی نسخه قبلش 14-15 گیگ حجم داشت، گفتم شایدم دمو 1-2 گیگ باشه
NHL هم 1.6GB بود دموش
حالا این دانلود دمو محدودیت زمانی داره یا میتونیم توی چند روز دانلود کنیم؟ من نت 1 مگابیت دارم و شبی 1-2 گیگ بیشتر نمیتونم دانلود کنم.
خیر تنها راه دانلودش از خود لایو ه.غیر از خود xbox نمیشه با دیوایس دیگه ای دانلود کرد بعد ریخت رو xbox؟
افشین دمو که محدودیت زمانی نداره(نسخه بتا نیست که)!!!!آخه بازی نسخه قبلش 14-15 گیگ حجم داشت، گفتم شایدم دمو 1-2 گیگ باشه
NHL هم 1.6GB بود دموش
حالا این دانلود دمو محدودیت زمانی داره یا میتونیم توی چند روز دانلود کنیم؟ من نت 1 مگابیت دارم و شبی 1-2 گیگ بیشتر نمیتونم دانلود کنم.
طبق این خبر برای بقیه کنسول ها 9-10 سپتامبر منتشر میشه!!!!برای اعضای سیلور 360 هم 16 سپتامبردمو اومد؟
من دیشب چک کردم تو استور امریکا خبری نبودش!
farad fek konam biyad
- - -ویرایش - - -
agha hajmeh digitalesh chand gigeh?
16 سپتامبر برای اعضای سیلور xbox 360 ة و ربطی به بقیه پلتفورمها نداره.طبق این خبر برای بقیه کنسول ها 16 سپتامبر(25 شهریور) منتشر میشه!!!!
تو سايت خود ea گفته براي پلتفرم هاي xbox one ,ps4,ps3,xbox360 همگي ٩/١٠ سپتامبر مياد به جز سيلور ممبر شيپ هاي ٣٦٠ كه ١٦ سپتامبر مياد براشون .و گفته تايم دقيقش بين ٩ تا ١٠ سپتامبر به مكان و پلتفرمتون بستگي داره.طبق این خبر برای بقیه کنسول ها 16 سپتامبر(25 شهریور) منتشر میشه!!!!
FIFA 15 Demo Available Now on Xbox One, Soon For Other Consoles and PC - Operation Sports
3.7 گیگ
بله درسته برای اعضای سیلور 16 سپتامبر منتشر میشه دوستان PS4 ای عجله نکنید!!!حداکثر خیلی طول بکشه تا عصره...16 سپتامبر برای اعضای سیلور xbox 360 ة و ربطی به بقیه پلتفورمها نداره.
حجم دمو هم 3.07 گیگه برای X1 که احتمالا برای PS4 هم همین حدودها خواهد بود.
الانم که این پست رو میذارم تازه 1 دقیقه است که به وقت PST وارد 9 سپتامبر شدیم... پس عجله نکنید!
Pacific Standard Timeبچه ها pst کجاس؟