FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
دوستانی که در مورد دمو سوال دارند. من سال هاست که دارم دمو بازی های مختلف رو دانلود می کنم و مهم ترینشونم fifa هست که هر سال منتظرشم. Store امریکا زودتر از اروپا آپدیت میشه همیشه اما فردا صبح انتظار دیدن دمو رو نداشته باشید. اگه روند کار مثل سال های گذشته باشه فردا شب این موقع ها ممکنه روی Store امریکا اومده باشه و در غیر این صورت میره برای ساعت 2-3 صبح چون یادمه 2-3 سال پیش یک بار ساعت گذاشتم و صبح پاشدم دمو رو گذاشتم برای دانلود و بعد خوابیدم.

در مورد Store اروپا هم زودتر از چهارشنبه عصر انتظار نداشته باشید چون همیشه همون حدودا آپدیت میشه. در مورد حجم دمو هم هنوز خبری ندیدم که جایی تایید شده باشه اما احتمالا باید کم کم یه 3 گیگی باشه اما این حدس من هست شاید کمتر باشه شاید بیشتر!

اگه سه گیگ باشه چطوری یه شبه دانلود کنیم؟محدودیت داریم..
میشه نصفش رو دانلود کرد و بقیش رو گذاشت بر فرداش؟
چه محدودیتی دارین؟ شما بازی رو هر چقدرش رو دوست داری دانلود کن کنسول رو خاموش کن فرداش روشن کن از همون جا شروع میکنه به دانلود کردن فرقی نداره.

چه محدودیتی دارین؟ شما بازی رو هر چقدرش رو دوست داری دانلود کن کنسول رو خاموش کن فرداش روشن کن از همون جا شروع میکنه به دانلود کردن فرقی نداره.

منظورم شبا بود که سرعت پایین تره ...نمیدونستم قابلیت resum کردن داره ps4...
ممنون از پاسخگویی سریعتون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or