آخرین ویرایش:
دوستان كامنت هاي مردم راجب دمو واقعا جالبه همه ميگن بازي خيلي عالي شده و پيشرفت داشته نسبت به ١٤ و نكاتي كه خيلي بهش تاكيد دارن يكي جو ورزشگاه هست كه گويا خارق العاده شده و يكي ديگه هم مثلا تو ١٤ با cpu بازي ميكردي كلا خطا نميكرد شايد الان ميگفت يه نيمه بازي كردم ٢ تا خطا پشت ١٨ گرفتم كه به نوبه خودش جالبه
خيلي چيزاي جالب و نزديك به واقعيت راجبه حركات بازيكنان داخل زمين هم مي گن
نه کردیت نخواست فقط مقدار پول اکانتم بهم نشون داد و گفت ارزش دمو 0.00 هست Confrim کردم دانلود کرددوستان برای دانلود دمو از من کردیت کارد میخواد برای شما هم همینطوره ؟؟
بله رایگانه ولی هنوز در PS Store قرار نگرفته...!آقایون دمو رایگان هستش؟از استور سونی باید دانلود کنم؟
خیر نمیشه فقط نسخه Fullدوستان ببخشید اگه سوالم ممکنه تکراری باشه.. نسخه دمو رو میشه انلاین بازی کرد؟؟؟
نسخه قبلی FIFA حجم9 گیگ بودش دوست عزیز نه 14-15 گیگ.آخه بازی نسخه قبلش 14-15 گیگ حجم داشت، گفتم شایدم دمو 1-2 گیگ باشه
NHL هم 1.6GB بود دموش
حالا این دانلود دمو محدودیت زمانی داره یا میتونیم توی چند روز دانلود کنیم؟ من نت 1 مگابیت دارم و شبی 1-2 گیگ بیشتر نمیتونم دانلود کنم.
مرسی دوست عزیز بابت اطلاعاتتون خیلی مفید بودش.دوستان كامنت هاي مردم راجب دمو واقعا جالبه همه ميگن بازي خيلي عالي شده و پيشرفت داشته نسبت به ١٤ و نكاتي كه خيلي بهش تاكيد دارن يكي جو ورزشگاه هست كه گويا خارق العاده شده و يكي ديگه هم مثلا تو ١٤ با cpu بازي ميكردي كلا خطا نميكرد شايد الان ميگفت يه نيمه بازي كردم ٢ تا خطا پشت ١٨ گرفتم كه به نوبه خودش جالبه
خيلي چيزاي جالب و نزديك به واقعيت راجبه حركات بازيكنان داخل زمين هم مي گن
الان هم با يك كامنت مواجه شدم براي دوستاني كه يه مدت به قضيه چمن توجه داشتن مي گفت بهترين چمن رو قطعا اين نسخه داره طوري كه وقتي توپرو زمين در حال حركت هست چمن هم با توجه به حركت توپ تكون ميخوره كه به نظر من واقعا شگفت انگيزه
خواهش ميكنم فقط ترجمه كردم كار خاصي نبود:ديمرسی دوست عزیز بابت اطلاعاتتون خیلی مفید بودش.
سلام دسستتون درد نکنه لطف کردید به نظر می رسه با بهترین فیفا تا این جای کار مواجه هستیم تا الان بهترین فیفایی که من بازی کردم فیفا 11 بود امیدوارم این هم خیلی عالی باشهخواهش ميكنم فقط ترجمه كردم كار خاصي نبود:دي
يه مورد ديگه هم كه خالي از لطف نيست گفتنش اين بود ميگفت با استوريج شوت زده بعد جو هارت گرفته با يه شيرجه جالب بعد استوريج رفته كنارش گفته nice save البته قاعدتا به اين داستان واري كه من گفتم نيست ولي يه چيزي تو همين مايه ها بوده قضيه :دي