آخرین ویرایش:
ممنون از نقدتون البته به يه چيز توجه داشته باشيد كه تو دمو فيفا ١٤ بازيكن ها مثل دلقك سيرك استپ ميكردن توپ رو اما تو نسخه كامل به طور كلي برطرف شد اخه اگ دمو واقعا بخواد مثل نسخه كامل باشه از نظر گيم پلي كسي نميره ديگه نسخه اصلي رو بخرهسلام.من بازی بایرن و دورتمند دیدم بازی پیشرفتایه خوبی داشته مثل چمن فیزیک توپ که خارقالعاده شده بازی خیلی روون شده اما خب اشکالاتیم دیدم از جمله چهره بازیکنا انگار از14 یه کپی پیست شده کاره خاصی رو چهره انجام ندادن وبه طور مثال بن عطیه اصلا چهرش شباهتی به خودش نداره.و از نکات بده دیگه دروازباناس هنوز هم تو خروج کلی ایراد دارن مثل قدیم هنوز هم نمیتونن خوب خروج کنن هنوز حس میشه توپی که داره میاد طرفشون خوب نمیتونن جمع کنن اون حس هنوز داره که انگار دارن مرغ میگیرن.
نکته بعدی داوریه هنوزم خطاهایه الکی تو محوطه میگیره مثلا رویس شوت کرد بعد خورد به بازیکن افتاد پنالتی گرفت!ولی باور دارم برایه دوستان طرفدار لیگ جزیره بازی خیلی بیشتر جذابه براشون امسال لیگ جزیره کامل لیساتس شده و جو عالی منطقل میکنه .به هر حال اگر هرسال بتونن این نکات ریز رفع کنن و بتونن هرسال لالیگا و بوندسلیگا سری آ لیسانس کنن بازی دیگه ایرادی نداره.
اخر سر هم همینطور که حدس میزدم اورال بازیکنایی نظیر بن عطیه نسبت به اخرین اپدیت تغییر نکرده همون 85 در صورتیکه بین 50 نفر اول لیست فیفا نبود این خبر خوبی برا تیمایه دیگه میتونه باشه که بازیکنشون جز 50 تا اول نبود اما اورالشون بالاس مثل بن عطیه
سلام : میشه توضیح بدی چه چیز هایی می خواهد ؟ برای دیجیتالی گرفتن ؟خب منم به این نتیجه رسیدم بازی رو پیش خرید کنم ، به دوستان هم پیشنهاد میکنم دیجیتالی بگیرین که خیلی ارزون تر در میاد
انتظار بسی سخت است
سلام : میشه توضیح بدی چه چیز هایی می خواهد ؟ برای دیجیتالی گرفتن ؟
داداش من این مشکل رو روی وارفریم داشتم چندبار ساین این و اوت شدم، درست شد.دوستان برای دانلود دمو از من کردیت کارد میخواد برای شما هم همینطوره ؟؟
من تا حالا این مشکل برام پیش نیومده نمی دونم ولی گویا با چند بار Sign In و Sign Out کردن درست میشه...دوستان منم الان رفتم دمو رو دانلود کنم نشد ازم credit card میخواد چکار کنم ... خواهشا راهنمایی کنید
من تا حالا این مشکل برام پیش نیومده نمی دونم ولی گویا با چند بار Sign In و Sign Out کردن درست میشه...