FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
FIFA 15 | PS4

خب تریلر بازی هم اومد بیرون که واسه من زیاد جالب نبود چون به جز فیس مسی که از پارسالش بدتر شده تغییر گرافیکی دیگه ای ندیدم :| اینم لیست ویژگی های بازی طبق گفته ی ea :

[h=2]Emotion and Intensity[/h] [h=2]Dynamic Match Presentation[/h][h=2]Unrivalled Intelligence[/h]
[h=2]Team Tactics[/h]
[h=2]INCREDIBLE VISUALS[/h] [h=2]Living Pitch[/h]
[h=2]PLAYER CONTROL[/h] [h=2]Man-to-Man Battles[/h]
[h=2]Correct Contacts[/h]
[h=2]Set Piece Control[/h]
منبع

Leo messi face :|

ybu9u4az.jpg

Leo messi real face :
ty8ynega.jpg

آخرین ویرایش:
تریلر با کیفیت بالا رو گرفتم دو صحنه که توپ رفت توی دروازه دروازه از زمین جدا میشددددددددددددد!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی چی دقیقا! ؟ یکی ضربه زلاتان بود یکی همون ضربه سوارزز!! گرافیک هم انتظارم بیشتر بود! خدا کنه این تریلر یه چیز سر سری برای نمایش بازی توی e3 بوده باشه و خیلی بهتر باشه! همین عکسی که دوستمون گذاشته مشخصه چقدر بد کار شده روی صورت بازیکنا! یاد فیفا 13 افتادم! خدا کنه من کااملا اشتباه کنم و همه چیز اوکی باشه ...

بنظر من که چهره مسی رو خوب ساختن.

مسی در 2 سال گذشته سر جمع 5 بار هم صورتشو 3 تیغ نکرده ، همیشه ته ریش داشته . یه جوری کلا ریشاشو زدن انگار قبل کنفرانس رفته اصلاح ، پشت لبش سفید شده :| موهاشم واقعا بد درست کردن :| به کلاه گیسای نیکی میناژ بیشتر شبیه :| من نمی دونم یه اسکن 3 بعدی انقدر دردسر داره ؟؟ به چهره ی بقیه که دست نزدن فقط فیس این بنده خدارو خراب کردن

مسی در 2 سال گذشته سر جمع 5 بار هم صورتشو 3 تیغ نکرده ، همیشه ته ریش داشته . یه جوری کلا ریشاشو زدن انگار قبل کنفرانس رفته اصلاح ، پشت لبش سفید شده :| موهاشم واقعا بد درست کردن :| به کلاه گیسای نیکی میناژ بیشتر شبیه :| من نمی دونم یه اسکن 3 بعدی انقدر دردسر داره ؟؟ به چهره ی بقیه که دست نزدن فقط فیس این بنده خدارو خراب کردن

:d
راست هم میگی موهاش اصلا خوب نیست :|
و اون جریان 3تیغ هم دقیقا همینطوره :d

یه نکته جالب اینه که بالاخره نیمکت ذخیره رو درست کردن با بازیکناش.
احتمالش زیاد مربی ی سری تیما هم آورده باشن...
من که خیلی حال کردم با گرافیک. فقط حیف که روی 360 با موتور جدید نساختنش....

من قبلا به فوتبالی بودن تیم سازنده ی فیفا شک داشتم/:)ولی الان...
وجدانا اینا نمی دونن والدز الان دیگه توی بارسا نیست:|یعنی 1نفر ندارن بشینه لیست خروجی ها و ورودی های هر باشگاه چک کنه؟!
اون از WC که اولش کاستا توی ترکیب تیم اسپانیا نبود اینم از الان که توی تریلر والدز توی دروازه بارسا نشون میده:|(با توجه به اینکه الان 1ساله که گفته 100%از باسا میرم) لااقل توی تریلرا دیگه سوتی ندن...
یعنی اینقدر سخت ترکیب تقریبیه 1تیم توی فصل بعد گیر بیاری؟! اونم چی بارسا:|
گرافیکشم که جنبه ی هایپ داشت با نماهایی که از تماشاگران و واکنش نیمکت به جریان بازی نشون میداد که در جهت هرچه نزدیکتر کردن بازی به فوتبال واقعی از TV داشت//البته کیفیت و فیزیک عالی چمن خیلی خوب بود:bighug: یعنی اگر چمن قابلیت تخریب پذیری و این چیزا داشته باشه که دیگه من هیچی نمیخوام:-" ....اون خوشحالی اخری که از نمای اول شخص نشون میداد هم باحال بود هم ترسناک:-s چون وقتی دوربین چرخید و ماسچرانو و البا نشون میداد که دارن میان طرفت فیسشون شده بود مثل زامبی ها :d...حالا معلوم نیست اتوماته یا اختیاری:-/...فیزیک لباس هم بگی نگی بهتر شده:d ولی درمورد توپ:-? 1ذره به نظرتون زیادی به پای بازیکنا نمیچسبید و مصنوعی نبود مثلا وقتی که مسی توپ با زانو استپ میکنه کمی تا قسمتی فیزیک توپ خوب نیست/:) یا من اینجوری فکر می کنم و توقع بیش از حد از ea:d...فیس بازیکنا هم که اگر نگیم پسرفت داشته تقریبا مثل الانه...
درمورد گیم پلی هم که فعلا چیزی نمیشه گفت تا 1تریلر درست و درمون از بازی بده...چیزی که مهمه اینه ea کارش خوب بلده حداقل توی گیم پلی:>
/
ولی خب با همین تریلر نسخه ی رقیب(اگر بشه گفت!)خودشو پیچید...ولی من انتظار فیتالیتی داشتم :(:d

فک کنم اینا تازه موقع E3 یادشون افتاده که باید فیفا 15 بسازن :دی تا سه ماه دیگه هم چندتا فیس عوض میکنن میزارن یعنی شاهکار کردن !

- - -ویرایش - - -

من قبلا به فوتبالی بودن تیم سازنده ی فیفا شک داشتم/:)ولی الان...
وجدانا اینا نمی دونن والدز الان دیگه توی بارسا نیست:|یعنی 1نفر ندارن بشینه لیست خروجی ها و ورودی های هر باشگاه چک کنه؟!
اون از WC که اولش کاستا توی ترکیب تیم اسپانیا نبود اینم از الان که توی تریلر والدز توی دروازه بارسا نشون میده:|(با توجه به اینکه الان 1ساله که گفته 100%از باسا میرم) لااقل توی تریلرا دیگه سوتی ندن...
یعنی اینقدر سخت ترکیب تقریبیه 1تیم توی فصل بعد گیر بیاری؟! اونم چی بارسا:|
گرافیکشم که جنبه ی هایپ داشت با نماهایی که از تماشاگران و واکنش نیمکت به جریان بازی نشون میداد که در جهت هرچه نزدیکتر کردن بازی به فوتبال واقعی از TV داشت//البته کیفیت و فیزیک عالی چمن خیلی خوب بود:bighug: یعنی اگر چمن قابلیت تخریب پذیری و این چیزا داشته باشه که دیگه من هیچی نمیخوام:-" ....اون خوشحالی اخری که از نمای اول شخص نشون میداد هم باحال بود هم ترسناک:-s چون وقتی دوربین چرخید و ماسچرانو و البا نشون میداد که دارن میان طرفت فیسشون شده بود مثل زامبی ها :d...حالا معلوم نیست اتوماته یا اختیاری:-/...فیزیک لباس هم بگی نگی بهتر شده:d ولی درمورد توپ:-? 1ذره به نظرتون زیادی به پای بازیکنا نمیچسبید و مصنوعی نبود مثلا وقتی که مسی توپ با زانو استپ میکنه کمی تا قسمتی فیزیک توپ خوب نیست/:) یا من اینجوری فکر می کنم و توقع بیش از حد از ea:d...فیس بازیکنا هم که اگر نگیم پسرفت داشته تقریبا مثل الانه...
درمورد گیم پلی هم که فعلا چیزی نمیشه گفت تا 1تریلر درست و درمون از بازی بده...چیزی که مهمه اینه ea کارش خوب بلده حداقل توی گیم پلی:>
/
ولی خب با همین تریلر نسخه ی رقیب(اگر بشه گفت!)خودشو پیچید...ولی من انتظار فیتالیتی داشتم :(:d

نقل و انتقالات که هرسال اینجوریه . تو نسخه ی اصلی برطرف میشه . حتی همین فیفا 14 یادت باشه ، تو دموی بازی گرت بیل هنوز در تاتنهام بود .

rezi_71
دوست عزیز مسئولان ea از سال پیش تا الان وقتشون رو بیشتر روی چیزایی کلی گذاشتن تا جزئی مثل نقل و انتقلات.

فکر نکنم اونقدر وقت داشته باشن که روزانه نقل و انتقلات رو انجام بدن. ترکیب تیم ها در ماه آگوست اصلاح میشه.

و در اون ماه بازی کلا با بستن ترکیب ها کامل میشه. ماه سپتامبر هم که تاریخ پخشه.

اما نظرم در مورد تریلر : پیشرفت گرافیک محسوس بود. اضافه شدن توپ جمع کن ها (این مورد تو تریلر نبود اما قطعا اضافه شده) ، نیمکت ذخیره ، بارش باران طبیعی تر ، طبیعی بودن چمن همه اینها عالی بود.

در جایی خوندم تماشاگران بازی هر کدوم یک نفر واحد هستند و مثل سالهای قبل کپی و با لباسهای مختلف نیست.

دوستان هی دارن میگن نیمکت و توپ جمع کن اضافه شد و پیشرفت محسوب میشه . خوب اینا که تو فیفا 14 هم بودن !

اصلا خوشم نیومد از تریلر , ناامید شدم . الان کجای دنیا با شوت دروازه از جا بلند میشه ؟؟ والا تو ورزشگاه های ضایع ایران هم دیگه اینجوری نیستن چه برسه اروپا !

اونم از فیس مسی ... دلمون خوش انگار نه انگار رفتیم نسل جدید . والا یه نیمکت اضافه کردن و بهتر شدن چمن چیز خاصی نیست ! انتظارم از ea بیشتر بود

FIFA 15 | PS4

چیزی که معلومه Ea بیشتر روی گیم پلی بازی کار کرده . با توجه به ویژگی هایی که معرفی کرده به نظر می رسه سعیش تو بهبود کلی گیم پلی بوده نه گرافیک :| به نظر من جام جهانی بهترین فرصته واسه اسکن های 3بعدی از بازیکنا . 3 ساله مسی رو کاور فیفاس آرزو به دل موندیم یه سال واقعا شبیهش باشه . هر سال میان یه جاییشو درست کنن می زنن یه جای دیگشو خراب می کنن . چهره ی امسالش که معلومه اصلا اسکن نشده و دست پرورده ی خود EA یه .واقعا امیدوارم تو تریلر بعدی که میاد بیرون (گیمزکام یا زودتر) قیافه ها درست شده باشه . من امسال به آب و هوا ی داینامیک خیلی امید داشتم ولی خب ea اشاره ی خاصی به این موضوع نکرد . این ویژگی آب و هوا ی داینامیک تو زمستون جالب می شد یعنی وسط یه بازی بارونی برف شروع به باریدن می کرد یا مثلا هوا ی آفتابی یهو تیره می شد و بارون می بارید :d ولی چیزی که Ea داره روش مانور میده چمن بازی و مثل اینکه امسال دیگه کامل 3بعدیه :d چیزی که واضحه Ea از موتور ورزشی خودش یعنی Ignite تو بازی های دیگه مثل ufc و Nhl و Madden nfl داره بهتر استفاده می کنه .
من همیشه دوست داشتم مود های فانتزی تری به کریر مد اضافه بشه مثلا مصاحبه با بازیکنا تو کنفرانس های بعد بازی یا مثلا جایزه های که تو دنیای واقعی هست مثل توپ طلا ، کفش طلا ، پی جی جی و ... حداقل این یکم به واقعی تر شدن کریر مود کمک می کرد. Ea دستش واسه قرار دادن ایده های مختلف تو کریر مود یا جاهای دیگه خیلی بازه و یه روزی هم باید این ریسکو بکنه.
به هر حال امیدوارم فیفا 15 فقط یه آپدیت واسه فیفا 14 نباشه . از روی این تریلر زیاد نمیشه نظر قطعی داد ولی امیدوارم تو تریلر بعدی چیزای جدیدتری ببینیم :d

پ.ن : اين عكسو قبلا گذاشتم ولي خب عكسي كه باهاش مقايسه مرده بودم زياد جالب نبود ، يه بار ديگه ازين زاويه مقايسه كنيد :d
Fifa face :

4asuqyty.jpg

Real face :

6evu5uda.jpg

آخرین ویرایش:
الان کجای دنیا با شوت دروازه از جا بلند میشه ؟؟ والا تو ورزشگاه های ضایع ایران هم دیگه اینجوری نیستن چه برسه اروپا !
یه نمونه بارزش: استادیوم اتحاد!
-------------------------------------------------------
دوستان یه سر به اینجا بزنید... توضیحات خوبی در مورد امکانات اضافه شده داده.

اخه نمیدونم برا شرکتی به عظمت ea سخته
مربی های تیمای مشهورم نشون بده؟؟
ارزو به دل موندیم از رختکن نشون بده
مثلا فکر کن ون گال بشینه رو نیمکت منچستر
بعد فن پرسی:x که گل زد شروع کنه به خوشحالی کردن
چه قدر قشنگ میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or