آخرین ویرایش:
بنظر من که چهره مسی رو خوب ساختن.
مسی در 2 سال گذشته سر جمع 5 بار هم صورتشو 3 تیغ نکرده ، همیشه ته ریش داشته . یه جوری کلا ریشاشو زدن انگار قبل کنفرانس رفته اصلاح ، پشت لبش سفید شده موهاشم واقعا بد درست کردن به کلاه گیسای نیکی میناژ بیشتر شبیه من نمی دونم یه اسکن 3 بعدی انقدر دردسر داره ؟؟ به چهره ی بقیه که دست نزدن فقط فیس این بنده خدارو خراب کردن
مسی در 2 سال گذشته سر جمع 5 بار هم صورتشو 3 تیغ نکرده ، همیشه ته ریش داشته . یه جوری کلا ریشاشو زدن انگار قبل کنفرانس رفته اصلاح ، پشت لبش سفید شده موهاشم واقعا بد درست کردن به کلاه گیسای نیکی میناژ بیشتر شبیه من نمی دونم یه اسکن 3 بعدی انقدر دردسر داره ؟؟ به چهره ی بقیه که دست نزدن فقط فیس این بنده خدارو خراب کردن
من قبلا به فوتبالی بودن تیم سازنده ی فیفا شک داشتمولی الان...
وجدانا اینا نمی دونن والدز الان دیگه توی بارسا نیستیعنی 1نفر ندارن بشینه لیست خروجی ها و ورودی های هر باشگاه چک کنه؟!
اون از WC که اولش کاستا توی ترکیب تیم اسپانیا نبود اینم از الان که توی تریلر والدز توی دروازه بارسا نشون میده(با توجه به اینکه الان 1ساله که گفته 100%از باسا میرم) لااقل توی تریلرا دیگه سوتی ندن...
یعنی اینقدر سخت ترکیب تقریبیه 1تیم توی فصل بعد گیر بیاری؟! اونم چی بارسا
گرافیکشم که جنبه ی هایپ داشت با نماهایی که از تماشاگران و واکنش نیمکت به جریان بازی نشون میداد که در جهت هرچه نزدیکتر کردن بازی به فوتبال واقعی از TV داشت//البته کیفیت و فیزیک عالی چمن خیلی خوب بود:bighug: یعنی اگر چمن قابلیت تخریب پذیری و این چیزا داشته باشه که دیگه من هیچی نمیخوام ....اون خوشحالی اخری که از نمای اول شخص نشون میداد هم باحال بود هم ترسناک چون وقتی دوربین چرخید و ماسچرانو و البا نشون میداد که دارن میان طرفت فیسشون شده بود مثل زامبی ها :d...حالا معلوم نیست اتوماته یا اختیاری...فیزیک لباس هم بگی نگی بهتر شده:d ولی درمورد توپ 1ذره به نظرتون زیادی به پای بازیکنا نمیچسبید و مصنوعی نبود مثلا وقتی که مسی توپ با زانو استپ میکنه کمی تا قسمتی فیزیک توپ خوب نیست یا من اینجوری فکر می کنم و توقع بیش از حد از ea:d...فیس بازیکنا هم که اگر نگیم پسرفت داشته تقریبا مثل الانه...
درمورد گیم پلی هم که فعلا چیزی نمیشه گفت تا 1تریلر درست و درمون از بازی بده...چیزی که مهمه اینه ea کارش خوب بلده حداقل توی گیم پلی
/
ولی خب با همین تریلر نسخه ی رقیب(اگر بشه گفت!)خودشو پیچید...ولی من انتظار فیتالیتی داشتم :d