FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
اگه تا اوت شد توپ جمع کن سریع توپ رو بندازه تو دست خیلی خوب میشه ! اگه نمیتونن همون صفحه عوض بشه یهو بازیکن با توپ ظاهر بشه بهتره تا این جوری که تو 14 هست :|

دوستان یه ویدئو از بازی گرفتم گیم پلی هست مربوط به فیزیک بازی و همین انیمیشن های بازی تا شب اپلود می کنم می ذارم همین جا... جالب شده بازی در کل یه تیکه دنیکلیس تکل زد انقدر سطح کیفیت این کار بالا بود حد نداشت تا این حد که دنیکلیش دهنشو با عصابانیت باز کرده بود و صورتش دارای احساسات بود ، نسری و نیمار دعواشون شد و اتفاقای جالبی افتاد ، حرکت با توپ هم پیشرفت خوبی داشت و در کل ea بیشتر دنبال اینه اول گیم پلی رو بهتر کنه در کنارش گرافیک هم پیشرفت داشته ولی تا اون چیزی که تو ذهن همه هست یکم دیگه فاصله داره

جمع بندی : این نسخه هم خوب میشه ...

دوستان ویدئوی مصاحبه ign live با senior producer فیفا 15 رو حتما ببینید.تصاویری از گیم پلی رو هم نشون میده .
نکات جالبی گفته شده مثلا بازی کاملا لایو هست مثل چرخه شبانه روز و تخریب زمین و .......
هر 22 بازیکن داخل زمین رفتار متفاوتی در مورد اتفاقات بازی از خودشون نشون میدن
چمن فوق العاده شده
تصاویر مقایسه ایی گرافیک از فیفا 14 و فیفا 15 نشون میده که فیفا 15 کاملا برتره
دریبلینگ بازیکنا کاملا با پای تخصصیشون انجام میگیره مثلا مسی رو نشون میده که فقط با پای چپ به توپ ضربه میزنه
و ...

دارم کم کم متقاعد میشم که به نسل بعد کوچ کنم:d

سلام وافعا این ویژگی جدید عالیه که احساسات دقیقا Live شده و ممکنه وسط بازی دعوا رخ بده و بقیه هم دخالت کنن و شدت بگیره و چند نفر کارت بگیرن من که خیلی امیدوارم البته تا زمان عرضه بازی خیلی مونده و میتونن بیشتر هم روی بازی کار کنن

یعنی ممکنه بعده خطا دعوا شه داور به هرکی بخواد کارت بده؟اینکه خیلی ناجوره مثلا یه بازیکنت یه کارت داشته باشه و بخوای باهاش خطا نکنی که اخراج نشه ممکنه بره تو دعوا اخراج شه؟من اینجوری فهمیدم اگه اشتباه فهمیدم یکی توجیهم کنه:)

یعنی ممکنه بعده خطا دعوا شه داور به هرکی بخواد کارت بده؟اینکه خیلی ناجوره مثلا یه بازیکنت یه کارت داشته باشه و بخوای باهاش خطا نکنی که اخراج نشه ممکنه بره تو دعوا اخراج شه؟من اینجوری فهمیدم اگه اشتباه فهمیدم یکی توجیهم کنه:)

اونجوری که خیلی بده.حال میده که مثل خوشحالی بعد از گل,خودت بتونی موقع خطاها یه کاری کنی.

بله دقیقا همینطوره ممکنه یکی بیاد دخالت و کارت بگیره که خوب توی فوتبال هم واقعا اتفاق میوفته منبعش هم تریلر جدید هست که چند تا ویژگی جدید رو توضیح داده که یهو وسط زمین دعوا شدیدی میشه و داور میاد جدا کنه به دو نفر هم کارت میده اون وسط که خیلی احساسات و حرکات عالی کار شدن و کاملا Live هستش

مفهومش به این صورته:

شرکت EA توی بازی جدیدش یعنی UFC که یک بازی فایتینگ هست مبارز های زن رو قرار داره و فایتر های زن هم حضور دارن حالا بحث شده که فوتبال زنان هم توی Fifa 15 قرار بدن که فعلا معلوم نیست بشه یا نه ولی شاید در آینده این اتفاق رخ بده چون EA توی بازی Ufc اینکارو کرده و بعید نیست که توی Fifa هم اینکار رو بکنه

10 تا مربی معروف رو بسازن از سر خودشون و خودمون زیاد ـه ، نیازی به این کارای اضافی هم نیست دیگه . یعنی اینقدر سخته چهره چنتا مربی رو ساختن ؟؟

یو سی ال هم باید اضافه کنن ، خیلی بد و رو مخه همچین تورنومنتی در بازی وجود نداره ، والا افت داره ، کونـامی اینکارو کرده اینا هنوز بش فکر هم نمیکنن

گرافیک بازی که خیلی ضعیف بود واقعا این افرادی که الکی طرفداری میکنن نمیدونم چی بشون میرسه ما اومدیم نکست جنریشن که گرافیک واقعی بشه وگرنه گیم پلی تویه ps2 هم هر سال بهتر میشه . یه جوری عروسکی بود من که نا امید شدم . همه میگن تغیر میکنه ولی تجربه ثابت کرده بازی که قراره بیرون بیاد همین تریلره با تغیراته کوچیکه آپدیتی ..

10 تا مربی معروف رو بسازن از سر خودشون و خودمون زیاد ـه ، نیازی به این کارای اضافی هم نیست دیگه . یعنی اینقدر سخته چهره چنتا مربی رو ساختن ؟؟

یو سی ال هم باید اضافه کنن ، خیلی بد و رو مخه همچین تورنومنتی در بازی وجود نداره ، والا افت داره ، کونـامی اینکارو کرده اینا هنوز بش فکر هم نمیکنن

لایسنس ucl تا امسال دست کونامی بود و امسال قراردادشون تموم میشه . طبق قرارداد کونامی فیفا نمی تونست لایسنس ucl رو بگیره . امسال اگه کونامی تمدید نکنه Ea صد در صد می گیره .

بله دقیقا همینطوره ممکنه یکی بیاد دخالت و کارت بگیره که خوب توی فوتبال هم واقعا اتفاق میوفته منبعش هم تریلر جدید هست که چند تا ویژگی جدید رو توضیح داده که یهو وسط زمین دعوا شدیدی میشه و داور میاد جدا کنه به دو نفر هم کارت میده اون وسط که خیلی احساسات و حرکات عالی کار شدن و کاملا Live هستش

لینک این ویدیو رو لطفا میدید ؟‌

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or