آخرین ویرایش:
طبیعیه خوب!! اگه گرافیک مهم نبود نه بازیساز خودش رو خسته میکرد نه بازیباز... همون فیفا 09 رو بازی میکردیم و خلاص!نمیدونم چرا یسری از دوستان گیر دادن به چمن و غیر .ما که نمی خوایم چمنو بخوریم . من فقط و فقط از این بازی یه گیم پلی عالی می خوام نه گرافیک بالا.
نمیدونم چرا یسری از دوستان گیر دادن به چمن و غیر .ما که نمی خوایم چمنو بخوریم . من فقط و فقط از این بازی یه گیم پلی عالی می خوام نه گرافیک بالا.
آخه چیو با چی مقایسه میکنی؟ انگری بردز با فیفا ؟ فیفا یه بازی فوتباله که قراره شبیه سازی از فوتبالی باشه که ما از تلویزیون تماشا میکنیم! یعنی هدف فیفا اینه که گرافیک و گیم پلی رو با هم ببره بالا! چمن رو بخوریم؟ چه ربطی داره؟ انگری بردز با فیفا به هیچ وجه در باب مقایسه قرار نمی گیرن!حرف شما دوستان متین است گرافیک هم لازمه اما بار ها و بار ها بهم ثابت شده که گرافیک فقط بخشی از جذابیت یک بازی میتونه باشه .مثال من جای دوری نمیره همین بازی رقیب PES از نظر برخی دوستان منجمله من این بازی فقط گرافیک داره . این که شما میگید گرافیک هم مهمه درست اما کسایی که اکسپندیبل 2 رو بازی کردن حرف منو خیلی خوب می فهمن.حالا وقتی بیشتر حرف منو درک می کنید که از فروش بسیار خوب بازی انگری برد خبر داشته باشید.
شما مثل اینکه منظور منو نفهمیدین.من اصلا این دو بازی رو با هم مقایسه نکردم.آخه چیو با چی مقایسه میکنی؟ انگری بردز با فیفا ؟ فیفا یه بازی فوتباله که قراره شبیه سازی از فوتبالی باشه که ما از تلویزیون تماشا میکنیم! یعنی هدف فیفا اینه که گرافیک و گیم پلی رو با هم ببره بالا! چمن رو بخوریم؟ چه ربطی داره؟ انگری بردز با فیفا به هیچ وجه در باب مقایسه قرار نمی گیرن!