FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
فردا ساعت 24:00 به وقت ایران ، نمایش بازی های EA هست . تا سه شنبه ویدیوی جدید گذاشته میشه تو تاپیک . ببینم EA چکار میکنه ، امیدوارم انتظارات من و دوستان رو برآورده کنه .

نمیدونم چرا یسری از دوستان گیر دادن به چمن و غیر .ما که نمی خوایم چمنو بخوریم . من فقط و فقط از این بازی یه گیم پلی عالی می خوام نه گرافیک بالا.

نمیدونم چرا یسری از دوستان گیر دادن به چمن و غیر .ما که نمی خوایم چمنو بخوریم . من فقط و فقط از این بازی یه گیم پلی عالی می خوام نه گرافیک بالا.
طبیعیه خوب!! اگه گرافیک مهم نبود نه بازیساز خودش رو خسته می‌کرد نه بازیباز... همون فیفا 09 رو بازی می‌کردیم و خلاص!
قطعا جلوه بصری چشم‌نواز تاثیر بسزایی تو لذت بردن از گیم‌پلی داره. مخصوصا که سعی فیفا بر اینه که تجربه‌ای نزدیک به فوتبال واقعی ارائه بده.
ضمن اینکه هنوز گیم پلی بازی جا زیادی برای پیشرفت داره بویژه تو زمینه هوش مصنوعی.

پس گرافـیک مهـم نیست !؟
گیم پلـی خوب زمـانی خودشو نشون میده که در کـنار یه گرافیک قابل قـبول باشه
وگرنه گیم پلی فیفا تقریبا خوبه هر چند نمیشه گفت عالیه یه سری ایرادا داره ولی خوبه پس همون 14 رو بازی کنیـم دیگه لازم نیس 15 بیـاد !!
لـذت بردن از بازی خیلی مهمه و آدم انگـیزه داشته باشه بازی کنه که اینا همه به چیـزایی هسـت که میبینیم :)

حرف شما دوستان متین است گرافیک هم لازمه اما بار ها و بار ها بهم ثابت شده که گرافیک فقط بخشی از جذابیت یک بازی میتونه باشه .مثال من جای دوری نمیره همین بازی رقیب PES از نظر برخی دوستان منجمله من این بازی فقط گرافیک داره . این که شما میگید گرافیک هم مهمه درست اما کسایی که اکسپندیبل 2 رو بازی کردن حرف منو خیلی خوب می فهمن.حالا وقتی بیشتر حرف منو درک می کنید که از فروش بسیار خوب بازی انگری برد خبر داشته باشید.

حرف شما دوستان متین است گرافیک هم لازمه اما بار ها و بار ها بهم ثابت شده که گرافیک فقط بخشی از جذابیت یک بازی میتونه باشه .مثال من جای دوری نمیره همین بازی رقیب PES از نظر برخی دوستان منجمله من این بازی فقط گرافیک داره . این که شما میگید گرافیک هم مهمه درست اما کسایی که اکسپندیبل 2 رو بازی کردن حرف منو خیلی خوب می فهمن.حالا وقتی بیشتر حرف منو درک می کنید که از فروش بسیار خوب بازی انگری برد خبر داشته باشید.
آخه چیو با چی مقایسه میکنی؟ انگری بردز با فیفا ؟ فیفا یه بازی فوتباله که قراره شبیه سازی از فوتبالی باشه که ما از تلویزیون تماشا میکنیم! یعنی هدف فیفا اینه که گرافیک و گیم پلی رو با هم ببره بالا! چمن رو بخوریم؟ چه ربطی داره؟ انگری بردز با فیفا به هیچ وجه در باب مقایسه قرار نمی گیرن!

آخه چیو با چی مقایسه میکنی؟ انگری بردز با فیفا ؟ فیفا یه بازی فوتباله که قراره شبیه سازی از فوتبالی باشه که ما از تلویزیون تماشا میکنیم! یعنی هدف فیفا اینه که گرافیک و گیم پلی رو با هم ببره بالا! چمن رو بخوریم؟ چه ربطی داره؟ انگری بردز با فیفا به هیچ وجه در باب مقایسه قرار نمی گیرن!
شما مثل اینکه منظور منو نفهمیدین.من اصلا این دو بازی رو با هم مقایسه نکردم.
خودتون جواب خودتونو دادین یعنی شما گفتین این یه بازی شبیه ساز فوتبال یعنی هم از نظر گرافیک و صد البته هم از نظر گیم پلی باید شبیه فوتبال باشه .آخه چرا شما ها درک نمی کنید هدف از ساخت بازی صرفا گرافیک آن نیست . مشکل همینه یه عده فقط گیر دادن به چیز های فرعی و اصل ماجرا رو ول کردن .من فکر میکنم مثل اینکه یه سو تفاهم کوچیکی رخ داده و ادامه این بحث بی فایدس.

حالا همه فقط گیر دادان به چمن !! نسل بعد چمن کمترین چیزی بود که باید خودشو نشون میداد تو بازی .
انیمیشن ها و تعدادشونم باید بهبود پیدا کنه در کنار گیم پلی .
ولی همین چمن هم ادم وسوسه میکنه واسه نسل بعد چیزی که رو نسل قبل وجود نداره.

شبیه ساز فوتبال یعنی اینکه آدم واقعا حس کنه تو استادیوم هست ، یه چیز تو مایه ها فیفا 14 رو نسل جدید که جو خاصی رو انتقال میده .

مثلا چمن در نسل قبل شبیه پالاز موکت بود و آدم هیچ حسی بش دست نمیداد ، صرفا نشسته بودیم بازی میکردیم . ولی در نسل جدید واقعا اوضاع فرق میکنه و آدم از فوتبال واقعی لذت میبره . نه فقط چمن ، قیافه تماشاچی ها . فیس بازیکنا و ...

اگه گیم پلی مهمتر بود ، مینشستیم با همون نسل قبل بازی میکردیم ...

به نظر من گرافیک خیلی مهمه تو فوتبال ، امیدوارم فیفا 15 روش کار کنه لذت ببریم :X

هنوز 6 ماه بیشتر از عرضه ی PS4 نگذشته و تا حالا 2 تا FIFA اومده بیرون.
FIFA 08 رو با FIFA 14 مقایسه کنید رو PS3 تفاوت رو میبینید.
حالا FIFA 17/18 چه خواهد شد رو PS4.

ببینیم EA امسال چیکار میکنه ...

سلام به همه
در مورد گرافیک بنظر من و خیلی فیفا باز های اگر گرافیک پا به پای گیم پلی قوی نباشه تاثیر بسازیی نخوهد داشت

انشاالله در فیفا 15 در کنار گیم پلی عالی شاهدگرافیک فوق العاده باشیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or