FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
باید تا میتونن انیمیشن های حرکتی بازیکنا رو زیاد کنن ..... یه ذره باید بیشتر از اینا رو برخورد ها دریبل ها و حرکات بازیکنا کار کنن .. انقد باید زیاد باشن که بعد یه مدت بازی تکراری نشن و تو ذوغ نزنن .. .. اصلی ترین کاری که باید بکنن به نظر من همینه .. بعد گیم پلی .. بعد گرافیک
لایسنس چمپرونز لیگ رو هم بگیرن عالی میشه .

متاسفانه ea هر سال همین کارو میکنه..
میاد یه تریلر پشم ریزون میده مثه فیفا14 نسل جدید که بگه خیلی تغییرات داده و گرافیک واقعا بالا رفته تا همرو هایپ کنه..
ولی وقتی بازی میاد تازه میفهمی همون نسخه ی قبله با یه سری تغییر خیلی کم..
مثلا فیفای نسل جدید جز چمن و افکت بهتر چی نسبت به نسل قبل داشت؟طبیعتا هیچی..
این تریلرایی که میده هم هیچ کدوم in game نیستن بیخود هایپ نشید..

متاسفانه ea هر سال همین کارو میکنه.. میاد یه تریلر پشم ریزون میده مثه فیفا14 نسل جدید که بگه خیلی تغییرات داده و گرافیک واقعا بالا رفته تا همرو هایپ کنه.. ولی وقتی بازی میاد تازه میفهمی همون نسخه ی قبله با یه سری تغییر خیلی کم.. مثلا فیفای نسل جدید جز چمن و افکت بهتر چی نسبت به نسل قبل داشت؟طبیعتا هیچی.. این تریلرایی که میده هم هیچ کدوم in game نیستن بیخود هایپ نشید..
والا من که گفتم ... همه مخالفت کردن...

متاسفانه ea هر سال همین کارو میکنه..
میاد یه تریلر پشم ریزون میده مثه فیفا14 نسل جدید که بگه خیلی تغییرات داده و گرافیک واقعا بالا رفته تا همرو هایپ کنه..
ولی وقتی بازی میاد تازه میفهمی همون نسخه ی قبله با یه سری تغییر خیلی کم..
مثلا فیفای نسل جدید جز چمن و افکت بهتر چی نسبت به نسل قبل داشت؟طبیعتا هیچی..
این تریلرایی که میده هم هیچ کدوم in game نیستن بیخود هایپ نشید..

یعنی شما میگی کل تغییرات نسل هشتم فقط یه چمن و افکت بوده ؟ این دیگه خیلی بی انصافیه .بهبود فیزیک توپ و بازیکنان و بهبوده فیس و طراحی ورزشگاه ها و افزایش هوش مصنوعی و روان شدن دریبلینگ و...جزو تغییرات بنیادین نسخه نسل هشتم بودن که فقط کافیه ادم یک دقیقه بازی کنه تا بهش پی ببره.
به طوری که یه جورایی نسل هفتم و هشتم تفاوتشون مثل تفاوت ps3 ,ps2 میشه . ناسلامتی موتور بازی کلا فرق داره . 15 هم فعلا چیز زیادی ازش نیومده اما توی این تصاویر اندک طراحی چمن و ورزشگاه و جوش واقعا بهتر شده ولی قبول دارم فیس ها پیشرفتی نداشتن .
در کل چون انتشار بازی سالانه و با موتور واحدی هست نمیشه زیاد توقع تغییرات اساسی داشت و همه ی تغییرات یه جورایی کامل کننده ی نقصای گذشته ان و همه چیز به گرافیک ختم نمیشه فیزیک و گیم پلی تو این جور عناوین حرف اول رو میزنه .

آخرین ویرایش:
سلام دوستان ...
یه چیو دقت کردین؟؟ ما هر سال همش غر میزنیم که چرا اینجوره و ایراد ازش میگیریم ولی با این حال بازم فیفا بازی ای هست که مطمئنا همه تجربش میکنیم و حالی که فیفا میده (به شخص خودم) هیچ بازی نمیده...
دقت هم کرده باشید قیمتش از بقیه بازیا بالاتره و به مرور زمان پایین نمیاد :دی
اما خدا وُکَیلی(بقول ممد :)) ) یه سری چیزای خیلی ریز هست که اگه اصلاح کنند واقعا عالی میشه مثل:
باگی که بازیکنا از تیرک ،تور و خودشونو همه چی کلا رد میشن ...یا اینکه توپ میره تو تماشاگرا انگار میره تو افق محو بشه ...! باگ افساید ! (کلا داوری از نظر من باگِ) ! و همینطور از لحاظ گرافیکی که این هر سال داره بهترو بهتر میشه ....
گیم پلی هم راضیم به نظر من مشکل نداره واقعا !!!

دوستان از PES تریلری چیزی نیومده؟؟ :دی اخه اینکه میگن امسال میخواد برخلاف سالای قبل رقابت خوبی رو با فیفا داشته باشه ...!
هرچند که خودشم بکشه به فیفا نمیرسه !! :دی

Pes رو کلا ولش کنید بیخوده در یک کلام. در مورد تغییراتی که هر ساله تو بازی میاد به نظرم هر ساله مشکلات سال قبل رو برطرف میکنن و هر چند سال یکبار هم یه پیشرفت چشمگیر میکنن . به عنوان مثال شما ببینید Fifa 10 و Fifa 11 خیلی 11 پیشرفت کرده بود و خوب نسخه بعد از جام جهانی بود مثل 15 که بعد از جام جهانی هست به نظرم 15 خیلی عالی میشه خوب به عنوان مثال Fifa 12 این بحث فیزیک قوی در بحث برخورد بازیکنان با یکدیگر اومد ولی دارای اشکالات بسیار زیادی بودش که اعصاب خورد میکرد اما توی 13 بهتر و توی 14 بهتر از 13 شدش. حالا هم توی Fifa World Cup 2014 هم مربی ها و لباس ها لایسنس شده بودن و خوب شایعاتی که وجود داره در مورد 15 اینه که تمامی لایسنس هاشو داره کامل میکنه و میخواد مشکلات سال قبل رو برطرف و بازی رو Update بکنه و بهبود بده و روانه بازار بکنه که فکر میکنم واقعا بازی کاملی بشه نسخه 15 از هر لحاظ و در کل آرزوی موفقیت برای سازندگانش دارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or