آخرین ویرایش:
گلد 14 روزه یا کمتر زدی؟چون پسرداییم گفت اونم 14 روزه زده بوده همین مشکل رو داشته بعد نمیدونم یه کاریش کرده درست شده
اولا یکم لحن حرف زدنت رو درست کن دومایه جور حرف میزنی که انگار اون عرب تو بودی . من اگه 9 نفره هم یه گل جلو باشم هیچ وقت تو بازی عوضی بازی در نمیارم ولی اگه طرف مقابل مثل این یارو تا یه گل میوفته جلو توپ رو بده دروازبان و با هاش رو پایی بزنه و دقیقه 75 که 2_1 ازش عقب باشم بیاد سه تا تعویضش رو یکی یکی بدون اینکه سلکت کنه و تایم بازی رو بکشه حتما این بلا رو سرش میارم که آوردم .... اگه تو شرایط من بودی شما چی کار میکردی ؟؟؟ مثل این آدمای بزدل از بازی میومدی بیرون ؟؟؟؟
در ضمن اونقدر بدون باگ بازی میکنم که دوستان هی pm بدن که دوستانه باهاشون بازی کنم .
پس لطفا یاد بگیر زود درباره کسی قضاوت نکن
دوستان من وقتی میخوام فیفا 15 آنلاین بازی کنم (Xbox one) این ارور رو میده باید چکار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید.
NAT is set to moderate ( یه همچین چیزایی ) چکار باید کرد ؟
مشکل از نته منم همین مشکل شمارو دارم با اینکه نتم 8مگه شاتله و سرعت و پینگم فوق العاده عالی
سرور فیفا مشکل پیدا نکرده؟
یعنی الان کلا سرورای فیفا این مشکل رو داره ؟ یا مشکل از ما هستش ؟
دوستان من وقتی میخوام فیفا 15 آنلاین بازی کنم (Xbox one) این ارور رو میده باید چکار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید.
قسمت Season روی Xbox One بستس برای فیفا 15..........
باید فـــــیلـــتر شکن Share کنید روی دستگاه تا بتونید بازی کنید....
چجوری باید ف ی ل ت ر شکن شیر کرد؟ میشه کمکم کنید لطفا ؟
اقا منم همین مشکلو تو ps4دارم اینترنتم هم شاتله
بالاخره اشکال از نت ماست یا فیفا؟
گزینه دوم صحیح است:dیعنی الان بالاخره مشکل از سرورای فیفاس یا ف ی ل ت ر بودن سرور ها در x1 ؟