آخرین ویرایش:
یعنی الان بالاخره مشکل از سرورای فیفاس یا ف ی ل ت ر بودن سرور ها در x1 ؟
همونطور که مصطفی گفت سروراش فـــیلــتره،وقتی بافـــیلــتر شکن باز میشه یعنی چی؟! :d
نت شما هم مشکلی نداره،اگه مشکلی داشته باشه هیچ جای کنسول نباید عمل کنه،نه فقط مثلا توی مد سیزن فیفا.
اونجوري lag شديدي خواهي داشتمیشه اموزش این شیر کردن *** روی وان رو بزارید؟ از وایرلس هم استفاده میکنم
دوستان یه سوال
تا FIFA 16 نیاد من همچنان نمیتونم خرید های جدید منچستر رو توی تیمم ببینم و باهاشون آنلاین بازی کنم ؟
فیفا 16 بیاد هم نمیتونید با 15 بازی کنید چون دیگه آپدیت نقل وانتقالاتی برای بازی نمیاد.
دوستان در مورد ارنج کردن تیم سوال دارم
خیلی وقته دارم فیفا بازی میکنم اما آخرش دقیق نفهمیدم هر کدوم از گزینه های زیر چیکار میکنه.بعضیاش که مشخصه اما بعضی گزینه هاش مثلا پاس رو توی قسمت اول و دوم داریمواینا فرقش چیه؟
یا مثلا پوزیشنینگ تو قسمت اول و دوم هست که free form و organaised داره.اینا ینی چی؟
اگه میشه یه توضیح در مورد همه گزینه ها بدین ممنون میشم
اینو بگین تا از قسمت inistruction هم سوال بپرسم.دمتون گرم
دوستان عزیز
راهنمایی را برای انجمن تهیه کردم که شاید کمکی باشه برای دوستانی که اطلاعات بیشرتی راجع به کاستوم تاکتیک نیاز دارند. این متن در واقع ترجمه مطلب اصلی به همراه تغییراتی جزئی است. امیدوارم مفید باشد.
آشنایی و نحوه ساخت و استفاده از Custom Tactics
......
.
.
.
-Pressure: 80
-Aggression: 85
-Team Width: 20
-Defender line: Cover
موفق باشید
لینک اصلی:
EA Forums
من دیروز و امروز خیلی راحت و بدون لگ بازی کردم.مشکلی ندارهسلام فیفا 15 آنلاین مشکل داره؟ هرکاری میکنم وصل نمیشه به سرور EA سه چهار روز پیش وصل شد ولی بعدش دیگه هرکاری میکنم وصل نمیشه. اگه میشه راهنمایی کنید
من دیروز و امروز خیلی راحت و بدون لگ بازی کردم.مشکلی نداره
برای منم هر از گاهی اینجوری میشه ولی بعد ار پنج دقیقه درست میشه خودشوالا واسه من این ارور رو میده
"You will not be able to use the online features in FIFA 15 unless you create and origin account(EA), go to any online area of this title to try again"
اوریجین اکانت هم دارم ولی اصلا کانکت نمیشه که بخوام لاگین کنم.