آخرین ویرایش:
به جز این بازی باگ هم داره تو سیزن. طرف ببینه بازی تو خوب هست همون پنج دقیقه اول ریکوئست میده که از بازی با توافق برید بیرون. اگه NO بزنید رو همون صفحه ریکوئسته می مونه و طرف راحت بهتون گل میزنهاز دوستان كسي ميدونه جريان اين هك توي سيزن چيه؟ دقيقه ٩٠ طرف يك كاري ميكنه بازي قطع ميشه و بازي بي نتيجه اعلام ميشه؟ الان توي ديويژن يك چهار بازي اين بلا سر من اومده!
مطمئنی چنین قابلیتی وجود داره؟کسی نمیدونه چجوری میشه لول و ... بازی رو از پلی4 به X1 انتقال داد؟ چون هرکاری میکنم اکانت اوریجین رو نمیتونم تغییر بدم
به جز این بازی باگ هم داره تو سیزن. طرف ببینه بازی تو خوب هست همون پنج دقیقه اول ریکوئست میده که از بازی با توافق برید بیرون. اگه NO بزنید رو همون صفحه ریکوئسته می مونه و طرف راحت بهتون گل میزنه
مجبورین اپلیکیشن بازی رو کلا ببندین. پس کلا تعجب نکن. جونور زیاد داریم تو بازی.
مطمئنی چنین قابلیتی وجود داره؟
سرچ که کردم ندیدم چنین چیزی.
ته سیزن چی میشه داداش؟دسته یک اخرشه دیگه.نه؟این بخشو یکم توضیح بدهاون تنظیمات برای اینه که چه نوع حریفی به تورتون بخوره.مثلا حریفی که احتمالا وسط بازی بزنه بیرون یا نه.اون کلاپ هم میگه که مثلا تیم 5 ستاره برداشتی حریفت هم 5 ستاره باشه و موارد اینچنینی
نه لیگ نداره
اون کاپ هم داستانش اینه که از جمعه تا دو شنبه باز میشه و انواع کاپ ها هست. باید 5 تا بازی کنید یه کاپ میده و اگر یکی از بازی ها رو ببازید حذف میشید و میرید از اول ( تو آمار برد و باخت سیزن تاثیر نداره ) بعد از دوشنبه به مدت 11 روز بسته میشه تا جمعه هفته بعد و دوباره همین روال...
بخش التیمیت هست که خودت باید تیم بسازی و بازی کنی تا پول بدست بیاری و بازیکن بخری و... ( خیلی حوصله میخواد )
یه بخش پروکلاپ هست که هر پلیر فقط یه بازیکن رو کنترل میکنه و مثلا 5 نفر شما و 5 نفر هم حریف با هم بازی میکنید ( بقیه بازیکنا رو که انتخاب نکنید cpu کنترل میکنه )
سیزن یه سری مسابقات هست که باید تا دسته اول برید. همین.ته سیزن چی میشه داداش؟دسته یک اخرشه دیگه.نه؟این بخشو یکم توضیح بده
بخش التیمت یه چیزی شبیه مسترلیگه؟یه دور رفتم توش متوجه کارش نشدم.یه توضیح دیگه میدی خوب بفهمم این بخشو؟اصلا بخشش خوب هست برا بازی؟
کل قسمتهای انلاین همینا بودن که گفتی؟فرندلی مچ رو میدونم
ممنون
سیزن یه سری مسابقات هست که باید تا دسته اول برید. همین.
آلتیمیت هم که گفته شد. اولش یه سری بازیکن ضعیف دارید بعد باید به تدریج با بازی کردن تیمتون رو قوی کنید و این وسط مسائلی هم دخیل هستند که برای اطلاع دقیق تر ازش باید برید به تاپیک بخش آلتیمیت تیم.
http://forum.bazicenter.com/thread92170/page166/#post3809263
سایر مودهای آنلاین هم برمیگرده به Pro Club که گفته شد توش باید کنترل کنید یه بازیکن که خودتون ساختین رو. میتونین با دوستاتون باشگاه تشکیل بدید هرکی تو یه پست خاص بازی کنه.
یه مود دیگه هم هست که میتونید با یکی از دوستاتون به شکل کوآپ بازی کنید و یه تیم رو کنترل کنید. همون حالت سیزن رو داره تا دیویژن یک میتونین بیاین بالا.
اون تنظیمات برای اینه که چه نوع حریفی به تورتون بخوره.مثلا حریفی که احتمالا وسط بازی بزنه بیرون یا نه.اون کلاپ هم میگه که مثلا تیم 5 ستاره برداشتی حریفت هم 5 ستاره باشه و موارد اینچنینی
نه لیگ نداره
اون کاپ هم داستانش اینه که از جمعه تا دو شنبه باز میشه و انواع کاپ ها هست. باید 5 تا بازی کنید یه کاپ میده و اگر یکی از بازی ها رو ببازید حذف میشید و میرید از اول ( تو آمار برد و باخت سیزن تاثیر نداره ) بعد از دوشنبه به مدت 11 روز بسته میشه تا جمعه هفته بعد و دوباره همین روال...
بخش التیمیت هست که خودت باید تیم بسازی و بازی کنی تا پول بدست بیاری و بازیکن بخری و... ( خیلی حوصله میخواد )
یه بخش پروکلاپ هست که هر پلیر فقط یه بازیکن رو کنترل میکنه و مثلا 5 نفر شما و 5 نفر هم حریف با هم بازی میکنید ( بقیه بازیکنا رو که انتخاب نکنید cpu کنترل میکنه )
الآن که کاپ باز شده فقط قسمت پریمیر قفله واسم.اون قسمتهای دیگه چی هستن؟رو حساب رتبه سیزن تو کاپ شرکت داده میشیم؟
اگه میشه اون کاپهای مختلفو بگین که جریانشون چیه.ممنون
سایت دیوار قسمت کنسول و پرشین تولز و بازارچه همین بازی سنتر بازار سنترسلام دوستان
من قصد دارم fifa 15 رو بفروشم
بنظرتون از کجا و به چه صورت اقدام کنم سریعتر کارم راه میفته؟ و چه قیمتی بزارم زودتر فروش میره؟
ممنون
خب من الآن دیویژن 3 هستم.همه بازن الا همین پریمیر.این پریمیر تو کدوم دیویژن باز میشه؟اون واسه این قفله که به دیویژن پیش نیازش نرسیدید
هر کدوم از جام ها تو یه دیویژن که رفتید باز میشه.مثلا ea cup دیویژن 5 به پایین هست و .. ( مثال بود ممکته شماره دیویژن رو اشتباه گفته باشم )