آخرین ویرایش:
والا از روز اولم من و خیلی های دیگه این حرفارو زدیم و با دلیل مدرک هم اومدیم جلوکه متاسفانه یه سری دوستان شور حسینی گرفتشون و مارو به فخر فروشی متهم کردن ! دنبال انواع و اقسام بهونه تراشی بودن . من منکر مشکلات بازی نیستم ولی اتفاقی که برای شما در مورد اون یکی بازی افتاد و تصمیم به پاک کردن گرفتی برای من و سینا دیشب رخ داد . 6 دست با هم بازی کردیم و من قبلش فقط دو دست بازی کرده بودم کلا و سینا یک هفته بود که بازی می کرد . از قصد رئال برداشتم و عین همه دست ها به جز یکیش رو بردم .
یه عالمه باگ از توش بازی در اوردیم که مهمترینش تکل های از پشت سینا پشت محوطه جریمه ، مصدوم شدن بازیکن من و نهایتا اخراج نکردن داور بود
بالای 30 بار هم این کار انجام می شد ! در نهایت اینکه یا شبیه ساز بازی نکنید اگه با این نسخه کنار نمیاید یا بچسبید به همین ea فعلا که بهتر از این وجود نداره .
p.s : من 5 ساله فیفا بازی می کنم و 12 سال فن اون یکی بودم و الانم هیچ فرقی برام نداره . هر کدوم قوی تر باشه همونو بازی می کنم .
100 تا سوال هم بپرسی پاسخت رو می دم . _ استفاده از عدد 100 اینجا یک تمثیل هست که در صحبت های ایرانی ها کاربرد داره و منظور صرفا اون عدد نیست چون نه شما بیکاری که 100 تا سوال بپرسی نه من که 100 تاشو پاسخ بدم ! اینو مطرح کردم که دیگه جواب اون حرفت در مورد یه عالمه باگ رو که دنبال اعداد دو رقمی و سه رقمی هستی ندم با این حال مهمترین هارو برات توضیح می دم . _یه چند تا سوال من داشتم کیامی جان ...
با همین سبک فیفا هم بازی میکنید ؟ 2 تا تیم بر میدارید و رو همدیگه هی تکل از پشت میزنید؟ تو فیفا بالای 30 تا تکل از پشت بزنید دست کم برعکس اون بازی باید 6.7 نفره بشید ...
خب الان کدوم بدتره؟ شما حاضری l1 + مثلث بارون بشی ... حریف از وسط زمین همرو دریبل بده نتونی بگیریش ... از 50 متری شوت کات دار بخوری؟
ولی تحمل نمیکنی به فرض یه بازیکن تکل بزنه رونالدوتون مصدوم بشه ؟ ذخیره ندارید رو نیمکت ؟ یا کلا بدون رونالدو حال نمیکنی بازی کنی ؟
البته نظر شما محترمه فقط چون دیدم بیشتر با سینا تو موده خنده بازی کردید خواستم ببینم همه بازیاتونو همین سبک انجام میدید؟ تو فیفا هم ؟ تو یه بازی مهم سیزن 30 تا تکل از پشت میزنید؟
من اخه نفهمیدم چون رونالدوتون مصدوم میشه فروختید؟ یا اینکه سینا رو بردید معنیش اینه همرو میبرید؟
من نقدتون رو خوندم ... کاشته گل بشه باگه؟ کاشته فیفا هم گل میشه هم باگه؟؟
ببخشید گفتید یه عالمه باگ پیدا کردید جز اینا که نوشتید یه 10 تاش رو برای من میگید ؟؟؟ ممنون
مسعود جان خودتو خسته نکن...گفتنی ها گفته شد...یه چند تا سوال من داشتم کیامی جان ...
با همین سبک فیفا هم بازی میکنید ؟ 2 تا تیم بر میدارید و رو همدیگه هی تکل از پشت میزنید؟ تو فیفا بالای 30 تا تکل از پشت بزنید دست کم برعکس اون بازی باید 6.7 نفره بشید ...
خب الان کدوم بدتره؟ شما حاضری l1 + مثلث بارون بشی ... حریف از وسط زمین همرو دریبل بده نتونی بگیریش ... از 50 متری شوت کات دار بخوری؟
ولی تحمل نمیکنی به فرض یه بازیکن تکل بزنه رونالدوتون مصدوم بشه ؟ ذخیره ندارید رو نیمکت ؟ یا کلا بدون رونالدو حال نمیکنی بازی کنی ؟
البته نظر شما محترمه فقط چون دیدم بیشتر با سینا تو موده خنده بازی کردید خواستم ببینم همه بازیاتونو همین سبک انجام میدید؟ تو فیفا هم ؟ تو یه بازی مهم سیزن 30 تا تکل از پشت میزنید؟
من اخه نفهمیدم چون رونالدوتون مصدوم میشه فروختید؟ یا اینکه سینا رو بردید معنیش اینه همرو میبرید؟
من نقدتون رو خوندم ... کاشته گل بشه باگه؟ کاشته فیفا هم گل میشه هم باگه؟؟
ببخشید گفتید یه عالمه باگ پیدا کردید جز اینا که نوشتید یه 10 تاش رو برای من میگید ؟؟؟ ممنون
مسعود جان خودتو خسته نکن...گفتنی ها گفته شد...
آدمی که خوابه رو میشه بیدارش کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه...!
بله با دورتمندی که روز به روز ضعیفتر میشد سخته بایرن رو بردن اونم 3 دست بود نه 4 دست...البته الان تو رنکینگ نمیبینمتون...کار به جایی رسیده کسی که که با من فیفا 15 بازی کرد برای اثبات این موهومات و خودشو کشت با اموبیانگ و رویس و l1 مثلث یه موقعیت درست کنه و یه گل به من بزنه فقط یه گل بزنه ! و نتونست و 4 دست باخت سنگین پشت سر هم با یه وضعیت خنده دار مالکیت توپ اورد . و مسلما از علم بازی و فوتبال در وضعیت مطلوبی قرار نداره . اومده داره از خواب و بیداری صحبت می کنه . ما می خوایم بحث به سمت منطق هم بره یه سری کاسه داغ تر از اش نمی ذارن متاسفانه و کاریشم نمی شه کرد .
به منم پیشنهاد داد باهاش بازی کنم خوب شد قبول نکردم والا وقت من هم تلف میشد نا حق و نا رواکار به جایی رسیده کسی که که با من فیفا 15 بازی کرد برای اثبات این موهومات و خودشو کشت با اموبیانگ و رویس و l1 مثلث یه موقعیت درست کنه و یه گل به من بزنه فقط یه گل بزنه ! و نتونست و 4 دست باخت سنگین پشت سر هم با یه وضعیت خنده دار مالکیت توپ اورد . و مسلما از علم بازی و فوتبال در وضعیت مطلوبی قرار نداره . اومده داره از خواب و بیداری صحبت می کنه . ما می خوایم بحث به سمت منطق هم بره یه سری کاسه داغ تر از اش نمی ذارن متاسفانه و کاریشم نمی شه کرد .
هه هه...خوب خودتو گول میزنی...آفرین...یه سری از دوستان تا دیروز می گفتن اموبیانگ و رویس کار 100 تا بازیکن رو می کنه و سرعت دارن و به خاطر سرعتشون و ... غیر قابل مهارن و از زدن یه گل عاجز بودن ! و حالا بعد از خود کشی و عدم نتیجه گیری دارن به ضعف تیم انتخابی اشاره می کنن !نکته دوم در مورد رنکینگ هست که یه بچه دو ساله هم می فهمه وقتی یه نفر یک ماه کامل سیزن بازی نکنه کلا رنکش خود به خود میاد پایین . و تا قبل از این طرف مقابل اختلاف 1000 رقمی باهات داشته ! خدا رو شکر این حرف ها زده می شه تا مشخص بشه چه افرادی معلوم الحال هستن و تو خواب ! در مورد دوستمون aldo که هیچ من با خیلی های دیگه که بازی می کنم الهه که نیستم
هم می برم هم ممکنه چند دست هم ببازم بهشون
خیلی هم پسر خوبه و باهاش صحبت می کردم مدرکش موجود هست خودش می گفت دفاع کردنت در حد قهرمان کشوره . و اصلا این حرف ها مهم نیست . برای من خنده داره کسی که 3 تا 4 تا بدون گل زده از من می خورده از سینا می خورده و توانایی انجام دفاع تاکتیکال نداره داره از خواب حرف می زنه
بیخیال !
چیو خودمو گول می زنم مهندس ؟ دکتر من الان فیفا 15 رو فروختم ( به حرف سینا رفتم pes خریدم و بعد جفتمون پشیمون شدیم ) و قبلش یک ماه کامل تو سیزن نبودم . مشخصه دیویژن 1 می مونم ولی رنکم میاد پایین . شا حتی از درک این موضوع عاجزی پس چطور می تونی راجع به بحث فنی گیم پلی صحبت کنی ؟ شما وقتی تو بازی مستقیم 4 تا 4 تا بدون گل زده خوردی دیگه نباید صحبتی کنی . اصلا برو قله ها رو فتح کن اونا به من ربط نداره . این صحبت هارم مطرح کردم که یاد بگیری دیگه کاسه داغ تر از اش نشی و وقتی یه بحث منطقی داره انجام می شه یهو نپری وسط پارازیت ول بدی .هه هه...خوب خودتو گول میزنی...آفرین...
اصن من با شما بحثی ندارم...اصن در حدی نیستی که بخوام باهات بحث کنم...منم با کس دیگه اب اشتباه گرفتی چون من اصن با سینا هیچ وقت بازی نکردم...هر وقت شاهرخو بردی بعد بیا با من حرف بزن...چیو خودمو گول می زنم مهندس ؟ دکتر من الان فیفا 15 رو فروختم ( به حرف سینا رفتم pes خریدم و بعد جفتمون پشیمون شدیم ) و قبلش یک ماه کامل تو سیزن نبودم . مشخصه دیویژن 1 می مونم ولی رنکم میاد پایین . شا حتی از درک این موضوع عاجزی پس چطور می تونی راجع به بحث فنی گیم پلی صحبت کنی ؟ شما وقتی تو بازی مستقیم 4 تا 4 تا بدون گل زده خوردی دیگه نباید صحبتی کنی . اصلا برو قله ها رو فتح کن اونا به من ربط نداره . این صحبت هارم مطرح کردم که یاد بگیری دیگه کاسه داغ تر از اش نشی و وقتی یه بحث منطقی داره انجام می شه یهو نپری وسط پارازیت ول بدی .