آخرین ویرایش:
داره...البته تا جایی که یادم میاد فقط نسخه ی 14 اونم برای نسل بعدش این مود رو نداشت...مود تورنومنت (کاپ حذفی ) بالاخره توی فیفا 15 هست؟ چند سالی بود توی فیفا قبلی ها نبود
تورنمنت اتفاقا داره برو روش با انالوگ راست یه بار بده به جلو قسمت کاستوم تورنمنت رو پیدا کن و بساز ولی انلاین نیستمود تورنومنت (کاپ حذفی ) بالاخره توی فیفا 15 هست؟ چند سالی بود توی فیفا قبلی ها نبود
سه تا اپدیت اومده ولی بازیهای ea همشون اپدیت اخری رو بگیری انگار همه رو گرفتی حجمشم 230 مگسلام حجم گل اپدیت ها چه قدره؟؟؟؟
توی سیزن بازی یا التیمیت :dبالاخره خودمو کوشتم و رسیدم دیویژن 2![]()
من سیزن بازی میکنم و فقط منچستر رو ور میدارم برادرمم عشق التیمیت داره و عشق رئال مادرید .....توی سیزن بازی یا التیمیت :d
سیزن التیمیت اگه رفتی دیویژن یک و قهرمان شدی بدون که بازیت خوبهمن سیزن بازی میکنم و فقط منچستر رو ور میدارم برادرمم عشق التیمیت داره و عشق رئال مادرید .....
یواش یواش داره از بازی خوشم میاد :d
نه دیگه حرفات بوی تهدید میده :d مثل اینکه داری کوری میخونی :d لازم شد که تو هم 6 تایید کنمسیزن التیمیت اگه رفتی دیویژن یک و قهرمان شدی بدون که بازیت خوبه![]()
نه والا منظورم این بود سیزن التیمیت سخت تره از کری هم بدم میاد بقول رویانیان کری شخصیت ادم رو میبره پایین :dنه دیگه حرفات بوی تهدید میده :d مثل اینکه داری کوری میخونی :d لازم شد که تو هم 6 تایید کنم![]()
مردی ID بده جنازه تحویل بگیر :d Tamami2
داداش حالا از شوخی گذشته من بازیم بد نیست لامصب بد شانسی میارم من فقط نزدیک به 20/25 تا باخت 3_0 داشتم که سیستم به دلیل قطع ارتباط با حریف منو بازنده حساب کرده ...
دوست عزیز طبق قوانین فوتبال گلر اخرین نفر حساب میشه و اون بازیکن انگار وجود نداره برای افساید.اشتباهات داوری تو بازی هم زیاد هست مخصوصا تو آفساید گیری ... تو این دوتا عکسی که گذاشتم من دارم بادیماریا شوت میزنم و در عین حال بازیکن حریف هم رو تیر 2 آفساید رو پر کرده اما وقتی توپ ریبان میشه و با فاکائو توپ رو گل میکنم داور آفساید میگیره دقیقه 80 بود اگه گل میشد بازی رو میبردم اما بلافاصله بعد از این صحنه گل خوردم و 1_0 باختم
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()