FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
دوست عزیز طبق قوانین فوتبال گلر اخرین نفر حساب میشه و اون بازیکن انگار وجود نداره برای افساید.
اگه بازی یووه و المپیاکوس رو دیده باشی همیچین گلی زده شد و داور افساید گرفت.
عجب پس که اینطور:> دوست عزیز دمت گم که توضیح دادی یه چند وقتی میشه که برنامه نود رو نگا نکردم با این قوانین آشنا نیستم :d
ولی باز هر چی دقت میکنم احساس میکنم بازیکنم با دروازبان تو یه خطه مخصوصا حالت دروازبان که باسنش رو یکم خم کرده آفساید رو پر کرده

بالاخره خودمو کوشتم و رسیدم دیویژن 2 >:)
اشتباهات داوری تو بازی هم زیاد هست مخصوصا تو آفساید گیری ... تو این دوتا عکسی که گذاشتم من دارم بادیماریا شوت میزنم و در عین حال بازیکن حریف هم رو تیر 2 آفساید رو پر کرده اما وقتی توپ ریبان میشه و با فاکائو توپ رو گل میکنم داور آفساید میگیره دقیقه 80 بود اگه گل میشد بازی رو میبردم اما بلافاصله بعد از این صحنه گل خوردم و 1_0 باختم :>
viewer.php
[/URL][/IMG]

viewer.php
[/URL][/IMG]
نه عزیز کاملا درسته این در حالت عادی هم آفسایده چون بازیکنتون ازدروازبان جلوتره و جلوش فقط یک بازیکن( مدافع ) هست اون حالتی که شما میگی مال وقتی هست که دروازه بان هم تو دروازه باشه .

تو این عکسا آفساید درسته ولی در حالت کلی آفساید گیری افتضاحه...
مثلا توپو میندازم پشت دفاع بعد داور آفسایدو آوانتاژ میده...بعد دفاع حریف توپو میگیره دو ساعت باش راه میره...بعد که میام با بازیکن توپو ازش میگیرم داور یادش میافته باید آفساید بگیره...

انقدر از بازی بد گفتید ذهنیت آدمو عوض کردید.بعد از پنج سال رفتم سراغ pes.ولی خوشحالم که بلافاصله پاکش کردم و توبه کردم.
خداوکیلی کلا کلاس کار pes خیلی پایینه.همین مشکلاتو داره ولی خب چون نسبت به قبلی بهتر شده کسی ایراد نمیگیره ازش.
شما ها هم پیاز داغشو زیاد کردید خدا وکیلی.دیروز با یکی بازی کردم اصلا نذاشت تعداد حمله هام به 3 تا برسه.خیلی منطقی بازی میکرد و هیچ مشکلی تو بازی دیده نمیشد.اگه یه خرده طرز فکرتونو نسبت به بازی مثبت کنید خیلی لذت میبرید.همونطور که من دارم لذت میبرم

انقدر از بازی بد گفتید ذهنیت آدمو عوض کردید.بعد از پنج سال رفتم سراغ pes.ولی خوشحالم که بلافاصله پاکش کردم و توبه کردم.
خداوکیلی کلا کلاس کار pes خیلی پایینه.همین مشکلاتو داره ولی خب چون نسبت به قبلی بهتر شده کسی ایراد نمیگیره ازش.
شما ها هم پیاز داغشو زیاد کردید خدا وکیلی.دیروز با یکی بازی کردم اصلا نذاشت تعداد حمله هام به 3 تا برسه.خیلی منطقی بازی میکرد و هیچ مشکلی تو بازی دیده نمیشد.اگه یه خرده طرز فکرتونو نسبت به بازی مثبت کنید خیلی لذت میبرید.همونطور که من دارم لذت میبرم
اخ اخ حرف دل منو زدى :d
در اينكه فيفا مشكلاتى داره هيچ شكى نيست ولى اونقدر زياد نيستن كه لذت بازيو از بين ببرن (باور كنيد اگه نميومدم تو اين تاپيك و پستارو نمى خوندم مى گفتم يكى از بهترين فيفا هايه كه بازى كردم :d)
كسى كه چندين سال فيفا بازى مى كنه كلا ديگه بعيد مى دونم بتونه بره سراغ رقيب چون واقعا اين كجاو آن كجا .
البته در اين كه رقيب در نسخه جديد خيلى پيشرفت داشته هيچ شكى نيست ولى يه فيفا باز نمى تونه باهاش كنار بياد .
( بهترين نسخه رقيب از نظر من :d winning eleven 3 - ps1 )

فکرش نمی کردم در این حد از بازی زده بشی چون در قیاس با نسخه های قبلی واقعا بازیش بهتر شده :دی البته دیشب داشتیم با کیانوش PES می زدیم کلکسیونی از باگ های مختلف جلو هم اجرا کردیم :دی انشالله به زودی به آغوش گرم EA باز می گردیم :دی

والا از روز اولم من و خیلی های دیگه این حرفارو زدیم و با دلیل مدرک هم اومدیم جلو :دی که متاسفانه یه سری دوستان شور حسینی گرفتشون و مارو به فخر فروشی متهم کردن ! دنبال انواع و اقسام بهونه تراشی بودن . من منکر مشکلات بازی نیستم ولی اتفاقی که برای شما در مورد اون یکی بازی افتاد و تصمیم به پاک کردن گرفتی برای من و سینا دیشب رخ داد . 6 دست با هم بازی کردیم و من قبلش فقط دو دست بازی کرده بودم کلا و سینا یک هفته بود که بازی می کرد . از قصد رئال برداشتم و عین همه دست ها به جز یکیش رو بردم . :دی یه عالمه باگ از توش بازی در اوردیم که مهمترینش تکل های از پشت سینا پشت محوطه جریمه ، مصدوم شدن بازیکن من و نهایتا اخراج نکردن داور بود :)) بالای 30 بار هم این کار انجام می شد ! در نهایت اینکه یا شبیه ساز بازی نکنید اگه با این نسخه کنار نمیاید یا بچسبید به همین ea فعلا که بهتر از این وجود نداره .

p.s : من 5 ساله فیفا بازی می کنم و 12 سال فن اون یکی بودم و الانم هیچ فرقی برام نداره . هر کدوم قوی تر باشه همونو بازی می کنم .

مکانیزم دفاع بده قبول... از اون بدنر گلرها هستن که تک به تک ها رو وایمیسن نگاه میکنن... با یکمی کج حرکت کردن طرف راحت دروازه خالی میفته جلوش:|

ا
خداییش این حرفت و باید رو سنگ حکاکی کرد دمت گم ... من نمیدونم چرا بعضی از دوستان حرف از pes میارن .... واقعا یه بازی تمام آرکید ه این pes
کلا دوستانی که از فیفا بد میگن بخاطر باخت هایی هست که تو سیزن یا fut میارن بعد هی میان باز ی رو میکوبن درسته بهترین فیفا نیست اما بدترین هم نیست و در کل هنوز هم بهتر از pes هست ...
فقط یه درصد فک کن داری با من بلو یا اف سی لندن تو ورزشگاه کونامی بازی میکنی :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or