آخرین ویرایش:
عجب پس که اینطوردوست عزیز طبق قوانین فوتبال گلر اخرین نفر حساب میشه و اون بازیکن انگار وجود نداره برای افساید.
اگه بازی یووه و المپیاکوس رو دیده باشی همیچین گلی زده شد و داور افساید گرفت.
نه عزیز کاملا درسته این در حالت عادی هم آفسایده چون بازیکنتون ازدروازبان جلوتره و جلوش فقط یک بازیکن( مدافع ) هست اون حالتی که شما میگی مال وقتی هست که دروازه بان هم تو دروازه باشه .بالاخره خودمو کوشتم و رسیدم دیویژن 2
اشتباهات داوری تو بازی هم زیاد هست مخصوصا تو آفساید گیری ... تو این دوتا عکسی که گذاشتم من دارم بادیماریا شوت میزنم و در عین حال بازیکن حریف هم رو تیر 2 آفساید رو پر کرده اما وقتی توپ ریبان میشه و با فاکائو توپ رو گل میکنم داور آفساید میگیره دقیقه 80 بود اگه گل میشد بازی رو میبردم اما بلافاصله بعد از این صحنه گل خوردم و 1_0 باختم
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()
اخ اخ حرف دل منو زدى :dانقدر از بازی بد گفتید ذهنیت آدمو عوض کردید.بعد از پنج سال رفتم سراغ pes.ولی خوشحالم که بلافاصله پاکش کردم و توبه کردم.
خداوکیلی کلا کلاس کار pes خیلی پایینه.همین مشکلاتو داره ولی خب چون نسبت به قبلی بهتر شده کسی ایراد نمیگیره ازش.
شما ها هم پیاز داغشو زیاد کردید خدا وکیلی.دیروز با یکی بازی کردم اصلا نذاشت تعداد حمله هام به 3 تا برسه.خیلی منطقی بازی میکرد و هیچ مشکلی تو بازی دیده نمیشد.اگه یه خرده طرز فکرتونو نسبت به بازی مثبت کنید خیلی لذت میبرید.همونطور که من دارم لذت میبرم
مهم همین آپدیت آخری ـست که دانلود میکنی.اما فکر کنم این 391 کل آپدیت ها باهم باشهسلام
بجز این آپدیت 391 مگی آپدیت دیگه ای هم برای فیفا اومده؟
ممنون
انقدر از بازی بد گفتید ذهنیت آدمو عوض کردید.بعد از پنج سال رفتم سراغ pes.ولی خوشحالم که بلافاصله پاکش کردم و توبه کردم.
خداوکیلی کلا کلاس کار pes خیلی پایینه.همین مشکلاتو داره ولی خب چون نسبت به قبلی بهتر شده کسی ایراد نمیگیره ازش.
شما ها هم پیاز داغشو زیاد کردید خدا وکیلی.دیروز با یکی بازی کردم اصلا نذاشت تعداد حمله هام به 3 تا برسه.خیلی منطقی بازی میکرد و هیچ مشکلی تو بازی دیده نمیشد.اگه یه خرده طرز فکرتونو نسبت به بازی مثبت کنید خیلی لذت میبرید.همونطور که من دارم لذت میبرم
داداش pes 15 رو ببینی فیفا رو طلا میگیریb-)این بازی افتضاحه. خیلی پشیمونم که دویست تومن بی زبونو بابت این بنجل دادم. ea ترکمون زده با این بازی نسل جدیدش![]()
انقدر از بازی بد گفتید ذهنیت آدمو عوض کردید.بعد از پنج سال رفتم سراغ pes.ولی خوشحالم که بلافاصله پاکش کردم و توبه کردم.
نه من خودم تویه این چند وقته 5 الی 6 بار دیدم خیلی جالبه باید توپت بره تویه دروازه بعد بیاد بیرون تا نشون بدهدرود
آقا ما از این Goal Line Tech چیزی ندیدیم!!!
دروغ گفتن؟
خداییش این حرفت و باید رو سنگ حکاکی کرد دمت گم ... من نمیدونم چرا بعضی از دوستان حرف از pes میارن .... واقعا یه بازی تمام آرکید ه این pesا