آخرین ویرایش:
نه زیاد فرقی نکرده هنوز خیلی باگ داره...دوستان ممكنه اين باگها با آبديت بر طرف بشه؟
بعد از هر بازی یه مقدار سکه میده ترنمنت یا سیزن رو هم تموم کنی سکه میده باز به لول و کمیستری هم بستگی ندارهدوستان اين آلتيميت اين سكه هايي كه ميده بر چه اساسيه؟ الان از يه بازيه آنلاين ٤١٧ تا سكه داده خوبه؟
بعد ربطي هم به لول تيمها داره؟ من تفريحي ميام هر از چند گاهي تو آلتيميت آنلاين ميزنم. كميستري تيمم ٥٠ هست ماله طرف ١٠٠ بود. تو نيمه اول ٥ تا بهش زدم رفت بيرون. الان اين تاثيري تو امتيازي كه به من ميده داره؟
فكر نكنم ليگ ايران رو بيارن!!!
دیشب داشتم سیزن بازی میکردم من ناپولی بودم، حریف هم مارسی، بازی 1-1 بود و یه برد واسه پروموشن میخواستم که برسم دیویژن 2. طرف از چند قدم جلوتر از نیم دایره مرکز زمین با L2 + شوت توپو انداخت سه کنج دروازه
بضی وقتا از خودم سوال میپرسم که چرا هنوز بازی میکنم؟ مجبورم آخه؟
شاید چون دیجیتالی خریدم و نمیشه بازی رو عوض کنم
اگه دیسک بازی رو خریده بودم مدتها پیش فروخته بودم![]()
دقیقا مشکل منم همینه حالا من دیجیتالی خریدم هیچ راه چاره ای ندارم ولی خدایی حرصی که من سر igi و pes 11 آنلاین خوردم نصف فیفا 15 هم نمیشه خصوصا این که از وسط زمین میاد همه رو دریبل میکنه ، کلی زحمت میکشم گل میزنم بعد اینجوری ... واقعا فیفا 15 بدجور رو مخه من فکر کردم realistic تر شده بازیو خریدم ولی این تجربه شد واسم که بازی رو حداقل دو هفته بعد از عرضه بخرم .نمیخوام یه مساله تکراری رو هی بیان کنم، ولی واقعاً بازی آشغاله. هر چی بیشتر بازی میکنم بیشتر میفهمم بازی مشکل داره.
یعنی عملاً 50 درصد بازی دست خودتون نیست. یه سری انیمیشن های اضافه و بیخود که کنترل بازیکن رو کاملا از دستتون خارج میکنه. از یه طرف بازیکن پشتش به زمین حریفه، از توی محوطه جریمه تیم خودی یه چرخش 180 درجه میکنه و یه پاس تو عمق با سرعت نور میفرسته و مهاجم تک به تک میشه، از یه طرف با کمترین سرعت ممکن میخواید توپو کنار خط استپ کنید، مثل گاو با توپ میره توی اوت.
معضل بازی خیلی خیلی فراتر از سرعته، خیلی چیزای دیگه بازی بیش از حد بد شدن.
بعد من موندم چطور شما پاس تو عمق هوایی میفرستید، بازیکن روی هوا توپو با سینه استپ میکنه، در جا با پا توپو میندازه جلو و مدافع بیچاره با گام اول سه متر عقب میفته؟ اینا سالای قبل ازون ور بوم افتاده بودن، بازیکن توپه هوایی که میگرفت خنگ میشد و دو ثانیه طول میکشید تا کنترل بازیکن دست شما بیفته، این دفعه برعکس شده، مدافع به شدت در موضع ضعف قرار داره. حالا اگه مدافع شونه به شونه اش نبود موردی نبود، میشد با استپ سینه توپو انداخت جلو و استارت زد، ولی وقتی یه مدافع کنارشه و باهاش میپره هوا برای دفاع کردن و مثل بز جا میمونه خیلی خنده داره. کافیه حریف بایرن، چلسی یا رئال باشه.
بعد این نیمار چرا این شکلیه؟ هر چی زور بزنید بهش نمیرسید، وقتی هم رسیدید با قدرت بدنی رد میکنه از مدافع. تنها راه دفاعش اینه که با مربع تکل ایستاده بزنید که اونم اگه یه اپسیلون زمانش بد باشه با یه بدن دادن 10 متر جا افتادید.
در کل من هر چی بیشتر بازی میکنم، به جای این که احساس کنم بازی بیشتر در اختیارمه، احساس میکنم بازی کمتر در اختیار خودمه. بازی از بیخ و بن مشکل داره و به نظرم باید بالکل برگردن به سال 2014 و روی اون کار کنن. هسته گیم پلی بازی به شدت بیماره.
توي التيميت بازيكن مصدوم ميشه همينجوري بعد بازي تموم ميشه توي اسكؤاد نكاه ميكني ميبيني مصدوم نيست اما بعضي وقتها يه بازيكن dg مصدوم شدهدیگه مسخره تر از همه چیز مصدومیت هاست...یارو دو ساعت میافته رو زمین بعد مینویسه مصدومه...بعدش که بلند میشه از منم سالم تره...