FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
دوستان اين آلتيميت اين سكه هايي كه ميده بر چه اساسيه؟ الان از يه بازيه آنلاين ٤١٧ تا سكه داده خوبه؟
بعد ربطي هم به لول تيمها داره؟ من تفريحي ميام هر از چند گاهي تو آلتيميت آنلاين ميزنم. كميستري تيمم ٥٠ هست ماله طرف ١٠٠ بود. تو نيمه اول ٥ تا بهش زدم رفت بيرون. الان اين تاثيري تو امتيازي كه به من ميده داره؟

یه اقای قشنگ که نام psn گذاشته خواهد شد گفت بیا سره psn کارته 50 $ بزنیم تا 10 دقیقه اول بازی 3 تا خورد یهو وسط بازی pm دادگفت رفتو برگشت گفتم باشه از بازی در اومد بیرون بازی برگشت هم 6 تایی شد گفت بیا حساب کتاب گفت دستم مشکل داره گفتم بازی بلد نیستی گنده گو....ی نکن:-* خلاصه ما با این اقایون فرندهای قشنگ بود .....اسمش ali amire هست هواستون باشه:d

دوستان اين آلتيميت اين سكه هايي كه ميده بر چه اساسيه؟ الان از يه بازيه آنلاين ٤١٧ تا سكه داده خوبه؟
بعد ربطي هم به لول تيمها داره؟ من تفريحي ميام هر از چند گاهي تو آلتيميت آنلاين ميزنم. كميستري تيمم ٥٠ هست ماله طرف ١٠٠ بود. تو نيمه اول ٥ تا بهش زدم رفت بيرون. الان اين تاثيري تو امتيازي كه به من ميده داره؟
بعد از هر بازی یه مقدار سکه میده ترنمنت یا سیزن رو هم تموم کنی سکه میده باز به لول و کمیستری هم بستگی نداره

سلام آقایون گیمر فقط منظورم فیفا باز ها نیست کلا ایرانی های عزیز خواهشا برید تو این سایت FIFPlay و سمت راست گزینه Iranian League رو انتخاب کنید و پایین کادر. Vote رو بزنید . این نظر سنجی برای این هست که چه لیگی توی Fifa 16 باید به بازی اضافه بشه که اگر لیگ ما انتخاب بشه واقعا عالی میشه خواهشا هر جایی که میتونید به اشتراک بزارید مطلب رو این نظر سنجی طی چند سال گذشته واقعا بهش توجه شده برا Fifa 15 هم لیگ ترکیه اول شد و آوردنش تو بازی برای Fifa 16 هم به احتمال 99% لیگ برزیل به بازی اضافه میشه چون به خاطر یکسری مشکلات حذف شد که بعد از رفع اون مشکلات برمیگرده و اونایی که بالا باشن تو این نظر سنجی بهشون توجه بیشتری میشه سال های قبل هم آرژانتین و کلمبیا و ترکیه تو این نظر سنجی اول بودن که همگی اضافه شدن پس خواهشا رای بدید حتما و مطلب رو به همه اطلاع بدید .

با تشکر از صبر و حوصله شما .

فكر نكنم ليگ ايران رو بيارن!!!

حرف شما کاملا منطقی هست . میشه با کار های مختلف از قبیل Sponsoring و یا مالیکت باشگاه های محبوب لیگ یک کشور رو اضافه کرد مثلا عربستان سعودی همینطور لیگشو اضافه کرد که متاسفانه این کار از ایرانیا بر نمیاد ولی با این نظر سنجی اگر با اختلاف زیاد اول باشیم اونوقت یه نیم نگاهی به لیگ ایران میندازن به واسطه ی اینکه رای های بیشتری داشته باشه و شاید بتونیم با این وسیله یکم مسئولان فیفا رو پیگیر لیگ ایران بکنیم .

دیشب داشتم سیزن بازی میکردم من ناپولی بودم، حریف هم مارسی، بازی 1-1 بود و یه برد واسه پروموشن میخواستم که برسم دیویژن 2. طرف از چند قدم جلوتر از نیم دایره مرکز زمین با L2 + شوت توپو انداخت سه کنج دروازه :|
بضی وقتا از خودم سوال میپرسم که چرا هنوز بازی میکنم؟ مجبورم آخه؟ :دی
شاید چون دیجیتالی خریدم و نمیشه بازی رو عوض کنم :دی
اگه دیسک بازی رو خریده بودم مدتها پیش فروخته بودم :دی

دیشب داشتم سیزن بازی میکردم من ناپولی بودم، حریف هم مارسی، بازی 1-1 بود و یه برد واسه پروموشن میخواستم که برسم دیویژن 2. طرف از چند قدم جلوتر از نیم دایره مرکز زمین با L2 + شوت توپو انداخت سه کنج دروازه :|
بضی وقتا از خودم سوال میپرسم که چرا هنوز بازی میکنم؟ مجبورم آخه؟ :دی
شاید چون دیجیتالی خریدم و نمیشه بازی رو عوض کنم :دی
اگه دیسک بازی رو خریده بودم مدتها پیش فروخته بودم :دی

من که امروز داشتم بازی میکردم طرف با راموس از وسط زمین شوت خالی رو گرفت پر کرد از وسط پاهای چک رفت تو گل یعنی یه دفاع از وسط زمین شوت بزنه و چک هم لایه بخوره خیلی دیگه......
یعنی چک عین بز نگاه کرد از وسط پاش رد بشه������������:)) این بود دروازه بان های نسل جدید:d

نمیخوام یه مساله تکراری رو هی بیان کنم، ولی واقعاً بازی آشغاله. هر چی بیشتر بازی میکنم بیشتر میفهمم بازی مشکل داره.
یعنی عملاً 50 درصد بازی دست خودتون نیست. یه سری انیمیشن های اضافه و بیخود که کنترل بازیکن رو کاملا از دستتون خارج میکنه. از یه طرف بازیکن پشتش به زمین حریفه، از توی محوطه جریمه تیم خودی یه چرخش 180 درجه میکنه و یه پاس تو عمق با سرعت نور میفرسته و مهاجم تک به تک میشه، از یه طرف با کمترین سرعت ممکن میخواید توپو کنار خط استپ کنید، مثل گاو با توپ میره توی اوت.
معضل بازی خیلی خیلی فراتر از سرعته، خیلی چیزای دیگه بازی بیش از حد بد شدن.

بعد من موندم چطور شما پاس تو عمق هوایی میفرستید، بازیکن روی هوا توپو با سینه استپ میکنه، در جا با پا توپو میندازه جلو و مدافع بیچاره با گام اول سه متر عقب میفته؟ اینا سالای قبل ازون ور بوم افتاده بودن، بازیکن توپه هوایی که میگرفت خنگ میشد و دو ثانیه طول میکشید تا کنترل بازیکن دست شما بیفته، این دفعه برعکس شده، مدافع به شدت در موضع ضعف قرار داره. حالا اگه مدافع شونه به شونه اش نبود موردی نبود، میشد با استپ سینه توپو انداخت جلو و استارت زد، ولی وقتی یه مدافع کنارشه و باهاش میپره هوا برای دفاع کردن و مثل بز جا میمونه خیلی خنده داره. کافیه حریف بایرن، چلسی یا رئال باشه.

بعد این نیمار چرا این شکلیه؟ هر چی زور بزنید بهش نمیرسید، وقتی هم رسیدید با قدرت بدنی رد میکنه از مدافع. تنها راه دفاعش اینه که با مربع تکل ایستاده بزنید که اونم اگه یه اپسیلون زمانش بد باشه با یه بدن دادن 10 متر جا افتادید.

در کل من هر چی بیشتر بازی میکنم، به جای این که احساس کنم بازی بیشتر در اختیارمه، احساس میکنم بازی کمتر در اختیار خودمه. بازی از بیخ و بن مشکل داره و به نظرم باید بالکل برگردن به سال 2014 و روی اون کار کنن. هسته گیم پلی بازی به شدت بیماره.

نمیخوام یه مساله تکراری رو هی بیان کنم، ولی واقعاً بازی آشغاله. هر چی بیشتر بازی میکنم بیشتر میفهمم بازی مشکل داره.
یعنی عملاً 50 درصد بازی دست خودتون نیست. یه سری انیمیشن های اضافه و بیخود که کنترل بازیکن رو کاملا از دستتون خارج میکنه. از یه طرف بازیکن پشتش به زمین حریفه، از توی محوطه جریمه تیم خودی یه چرخش 180 درجه میکنه و یه پاس تو عمق با سرعت نور میفرسته و مهاجم تک به تک میشه، از یه طرف با کمترین سرعت ممکن میخواید توپو کنار خط استپ کنید، مثل گاو با توپ میره توی اوت.
معضل بازی خیلی خیلی فراتر از سرعته، خیلی چیزای دیگه بازی بیش از حد بد شدن.

بعد من موندم چطور شما پاس تو عمق هوایی میفرستید، بازیکن روی هوا توپو با سینه استپ میکنه، در جا با پا توپو میندازه جلو و مدافع بیچاره با گام اول سه متر عقب میفته؟ اینا سالای قبل ازون ور بوم افتاده بودن، بازیکن توپه هوایی که میگرفت خنگ میشد و دو ثانیه طول میکشید تا کنترل بازیکن دست شما بیفته، این دفعه برعکس شده، مدافع به شدت در موضع ضعف قرار داره. حالا اگه مدافع شونه به شونه اش نبود موردی نبود، میشد با استپ سینه توپو انداخت جلو و استارت زد، ولی وقتی یه مدافع کنارشه و باهاش میپره هوا برای دفاع کردن و مثل بز جا میمونه خیلی خنده داره. کافیه حریف بایرن، چلسی یا رئال باشه.

بعد این نیمار چرا این شکلیه؟ هر چی زور بزنید بهش نمیرسید، وقتی هم رسیدید با قدرت بدنی رد میکنه از مدافع. تنها راه دفاعش اینه که با مربع تکل ایستاده بزنید که اونم اگه یه اپسیلون زمانش بد باشه با یه بدن دادن 10 متر جا افتادید.

در کل من هر چی بیشتر بازی میکنم، به جای این که احساس کنم بازی بیشتر در اختیارمه، احساس میکنم بازی کمتر در اختیار خودمه. بازی از بیخ و بن مشکل داره و به نظرم باید بالکل برگردن به سال 2014 و روی اون کار کنن. هسته گیم پلی بازی به شدت بیماره.
دقیقا مشکل منم همینه حالا من دیجیتالی خریدم هیچ راه چاره ای ندارم ولی خدایی حرصی که من سر igi و pes 11 آنلاین خوردم نصف فیفا 15 هم نمیشه خصوصا این که از وسط زمین میاد همه رو دریبل میکنه ، کلی زحمت میکشم گل میزنم بعد اینجوری ... واقعا فیفا 15 بدجور رو مخه من فکر کردم realistic تر شده بازیو خریدم ولی این تجربه شد واسم که بازی رو حداقل دو هفته بعد از عرضه بخرم .

دیگه مسخره تر از همه چیز مصدومیت هاست...یارو دو ساعت میافته رو زمین بعد مینویسه مصدومه...بعدش که بلند میشه از منم سالم تره...
توي التيميت بازيكن مصدوم ميشه همينجوري بعد بازي تموم ميشه توي اسكؤاد نكاه ميكني ميبيني مصدوم نيست اما بعضي وقتها يه بازيكن dg مصدوم شده=))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or