FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
آقا الان نشستم یکی از بازیای حساس نوید برهانی قهرمان جهان رو دیدم که دو بار مساوی کرد، سومین بازی شو برد ...
من تصورم از قهرمان جهان یه بازی مهارناپذیر و تقریبا بی اشتباه بود !
ولی خداییش به نظر اونقدر هم خفن نمیومد
بین همین چند نفری که اینجا باهاشون بازی کردم به نظر من مثلا سینا (above) و نوید، بازیشون بهتر از این نباشه بدتر نیست ... چون با اینکه این بازیش خوب بود ولی کم اشتباه هم نبود
البته باید شرایط استرس مسابقه تو اون شرایط رسمی رو هم در نظر گرفت که ذهن آدمو خیلی درگیر میکنه، ولی منظورم اینه که بازیش همچین چیز فضایی ای هم نبود
از کجا دیدی!؟:d
لینکشو بذار یا پ.خ کن ببینیم بازیش چجوریاس;)

من میخوام با اکانت ارجینم که تو ایکسباکس ازش استفاده می کردم روی پی اس 4 لوگین کنم ولی نمیشه.

وقتی به قسمت رسیدن پسورد میرسم و پسورد رو میزنم و بعد نکست رو میزنم همینجوری میمونه و اتفاقی نمیفته.

یه بار هم پسورد رو ریست کردم ولی بازم تغییری نکرد. با پی سی لوگین میشه ولی با پی اس 4 نمیشه چیکار باید کنم؟

آقا الان نشستم یکی از بازیای حساس نوید برهانی قهرمان جهان رو دیدم که دو بار مساوی کرد، سومین بازی شو برد ...
من تصورم از قهرمان جهان یه بازی مهارناپذیر و تقریبا بی اشتباه بود !
ولی خداییش به نظر اونقدر هم خفن نمیومد
بین همین چند نفری که اینجا باهاشون بازی کردم به نظر من مثلا سینا (above) و نوید، بازیشون بهتر از این نباشه بدتر نیست ... چون با اینکه این بازیش خوب بود ولی کم اشتباه هم نبود
البته باید شرایط استرس مسابقه تو اون شرایط رسمی رو هم در نظر گرفت که ذهن آدمو خیلی درگیر میکنه، ولی منظورم اینه که بازیش همچین چیز فضایی ای هم نبود
دوست عزیز بستگی به حریفش هم داره حریفش هم صد در صد قدر بوده که تا فینال اومده
حالا کاری به بازیش ندارم بزرگترین اشتباه نوید این بود که پیشنهاد امارات رو رد کرد اونم پیشنهاد عربا که پول هنگفتی هم میدن .. من نمیدونم چه فکری کرد

آخرین ویرایش:
دوست عزیز بستگی به حریفش هم داره حریفش هم صد در صد قدر بوده که تا فینال اومده
حالا کاری به بازیش ندارم بزرگترین اشتباه نوید این بود که پیشنهاد امارات رو رد کرد اونم پیشنهاد عربا که پول هنگفتی هم میدن .. من نمیدونم چه فکری کرد

100% حرف شما درسته ... مسلما همه اینا فیفا بازای قدری هستن که تو چنین مسابقاتی شرکت کردن
اما بعضی جاها مثلا وقتی یه بازیکنت در موقعیت عالی هست و بهش پاس نمیدی، یا با پاس ساده (به جای پاس عمقی) باعث میشی موقعیتش از بین بره، این دیگه مربوط به اشتباه خود شخص هست، حالا هرچقدرم که حریف قوی باشه :)
ببینید هرچقدرم چنین مسابقاتی اصولی باشه بالاخره هستن افرادی که بازیشون از اینا بهتره ولی شرایط شرکت در مسابقاتو نداشتن، ولی با این بازی که من دیدم (تو قوی بودنشون شکی نیست ها، اما تو قویترین! بودنشون شک هست) اون افرادی که گفتم ممکنه بازیشون از اینا بهتر باشه، به نظر من خیلی زیاد هستن تو دنیا ... چون اینا بازیکنای خیلی کم اشتباهی نبودن
شاید چند نفر از بهترین بازیکنای همین تاپیک در همون سطح بازی کنن ... حالا کل دنیا رو بخوایم حساب کنیم که دیگه جای خود داره
من با چند نفر همینجا بازی کردم که از کوچکترین روزنه ای گل میساختن !
یعنی کوچکترین اشتباهی تو بازی دفاعی میکردم، توپ تو گلم بود ... من کلا کم بازی میکنم، ولی اگه چند ساعت پشت سر هم بازی کنم و قلقش یادم بیاد :d معمولا دفاعم خیلی خوب میشه!
وقتی میگم کوچکترین روزنه یا کوچکترین اشتباه، منظورم واقعا همون کوچکترینه!

ولی تو بازی این آقای نوید برهانی دقت کردم که حریف از این روزنه ها زیاد میداد ولی ایشون خیلیاشو استفاده نمیکرد

یه بدی که بازی داره اینه که مثلاً با یه نفر بازی میکنید، قشنگ میفهمید بهتر هستید. دو صفر هم جلو میفتید. یهو داخل سه دقیقه با سه تا استارت رونالدو و بیل 3-2 میبازید :دی
اونموقع دوست دارید PS4 رو از همون قسمت که چراق داره به دو قسمت تقسیم کنید، دیسک فیفا رو هم بذارید توی چرخ گوشت :دی

یه بدی که بازی داره اینه که مثلاً با یه نفر بازی میکنید، قشنگ میفهمید بهتر هستید. دو صفر هم جلو میفتید. یهو داخل سه دقیقه با سه تا استارت رونالدو و بیل 3-2 میبازید :دی
اونموقع دوست دارید PS4 رو از همون قسمت که چراق داره به دو قسمت تقسیم کنید، دیسک فیفا رو هم بذارید توی چرخ گوشت :دی
حالا اين حالت كه شما مى فرماييد خوبه :d
يه سرى فينال كاپ تا دقيقه ٧٥ ٣ ٠ جلو بودم (من دورتموند - حريف شالكه)
با خودم گفتم ٣ تا زدم بزار تركيبو دفاعى كنم .
عوض كردن تركيب همانا و ٣ ٤ باختن منم همانا :d
يعنى كارد ميزدى خونم در نمى يومد .

حالا اين حالت كه شما مى فرماييد خوبه :d
يه سرى فينال كاپ تا دقيقه ٧٥ ٣ ٠ جلو بودم (من دورتموند - حريف شالكه)
با خودم گفتم ٣ تا زدم بزار تركيبو دفاعى كنم .
عوض كردن تركيب همانا و ٣ ٤ باختن منم همانا :d
يعنى كارد ميزدى خونم در نمى يومد .
باز شما حریفت شالکه بود من منچستر بودم حریفم بشیکتاش ترکیه بود 3_1 جلو بودم منم جو گرفت هدفون رو گذاشتم با ترکی صحبت کردن و مسخره بازی رفتم رو مخش :d بعد دقیقه هفتاد 3 تا تعویض کردم و میکرفون هم دآوردم ... هیچی دیگه یهو 4 تا خوردم :| و باختم .... دیگه از اون به بعد تا سوت پایان بازی زده نشده شول بازی نمیکنم و حتی 7/8 تا هم زدید به حریفتون رحم نکنید ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or