FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
سلام دوستان !
آقا من از فیفا 11 به بعد فیفا بازی نکردم میخواستم بدونم تو بخش آنلاین نمیشه تاکتیکال دیفندینگ رو عوض کنم ؟
تاکتیکال دیفندینگ چی میگه ؟ =((

دوستان بازی هاتونو بفروشید و سال بعد نسخه 2016 رو بگیرید انقدر خودتونو اذیت نکنید یک بازی اینقدر ارزش نداره که خودتونو بخاطرش اذیت کنید ایشالله سال بعد درست میشه .

سلام دوستان !
آقا من از فیفا 11 به بعد فیفا بازی نکردم میخواستم بدونم تو بخش آنلاین نمیشه تاکتیکال دیفندینگ رو عوض کنم ؟
تاکتیکال دیفندینگ چی میگه ؟ =((

نه :دی
باید یاد بگیری دیگه :دی
توصیه کلی اینه که Standing Tackle رو فقط و فقط زمانی استفاده کن که کاملاً مطمئنی صاحب توپ میشی، Contain هم دیگه کاربرد سالای قبل رو نداره که همینجوری نگه داری و با فاصله از توپ دفاع کنه. تقریباً هیچ استفاده ای نداره به جز مواردی که بازیکنت داره مسیر اشتباهی میره و میخوای سریع بره سمت توپ.

به طور کلی بهترین روش برای توپ گیری از نظر من اینه، با R1 بازیکن دومت رو بفرست به دنبال توپ، بازیکن دیگه رو خودت با فلش دادن جوری حرکت بده که فضاها بسته شه، باید تا میتونی فضاها رو ببندی و حرکت حریف رو پیش بینی کنی تا بتونی توپو بگیری. یا میتونی همزمان R1 رو بگیریو با فلش بازیکن اصلی رو هم بفرستی دنبال توپ و پرس کنی. ولی در این حالت اگه نتونی توپو بگیری دو بازیکنت جا میمونن. پس سعی کن برای لایه های آخر دفاع این کارو نکنی.

در حالت کلی به عنوان مدافع، اگه مقابل یه بازیکن با تواناییهای هجومی خوب قرار بگیرید، در موضع ضعف قرار دارید و هر کاری هم بکنید حریف میتونه موقعیت خلق کنه. ولی خب اگه بتونید بستن فضاها رو یاد بگیرید و حرکت حریف رو پیش بینی کنید مقابل خیلی ها به مشکل برنمیخورید.

میشه یکی لطف کنه چند تا نکته خوب و مثبت بازی فیفا 15 رو بگه؟
خیر سرم میخام بخاطر فیفا 15 کنسول PS4 بگیرم
yahoo_22.gif

گرافیک خیلی بهتر از نسل قبله، پرزنتیشن خیلی خوبه. صداگذاری و گزارشگر و لایسنس ها و جو استادیوم ها و ... عالین.
گیم پلی؟ Not so much.

سلام دوستان من بخاطر فیفا 15 و GTA v میخوام ps4 بگیرم .
فیفا ارزش خرید داره ؟
من رو پلی 3 بازی کرده بودم رو ایکس باکس وان دیدم خیلی گرافیکش محشر بود نمیدونم شما چطوری میگید.
حالا شما نظرتون درباره خریدش چیه ؟

سلام دوستان من بخاطر فیفا 15 و GTA v میخوام ps4 بگیرم .
فیفا ارزش خرید داره ؟
من رو پلی 3 بازی کرده بودم رو ایکس باکس وان دیدم خیلی گرافیکش محشر بود نمیدونم شما چطوری میگید.
حالا شما نظرتون درباره خریدش چیه ؟

اگه نمیتونی بدون فوتبال سر کنی بگیر، چون بهتر از این نداریم فعلاً :دی
گرافیک خیلی بهتر از نسل قبله، کافیه از نسل جدید سوئیچ کنید به نسل قبل، حالتون به هم میخوره :دی

استاد كيامي شما كه با برزيل بازي مي كني لطفا به من بگو با اين كاراي دونگا، دفاع راست و دفاع چپ كي رو بزارم، هم آلوز هم مارسلو رو انداخته بيرون، خط حمله كي رو بزارم. منظور پست اس تي هستش، مرسي، فكر كنم بايد برگردم به آاس رم خودم كه بازم فيفا مثل پارسال بهش كم لطفي كرده

كلي چيزي نوشتم تا اومدم بفرستم اينترنت قطع شد همش پريد :d
تلگرافي ميگم.
دوستان با همديگه خوب باشيد يه بازي ارزش اين دلخوري ها را نداره.
شاهرخ همون آلدو رين هست.:d
هم دوستمون كيامي هم حسين دوتاشون بازيشون خيلي خوبه. كاري به نتايج قبليشون ندارم ولي الان اگه با هم بازي كنن بازيشون خيلي جذاب ميشه. چون حسين ديرتر بازي را گرفت و اولاش منم كه باهاش بازي مي كردم زياد با بازي آشنا نبود و زياد مي باخت ولي الان از اين خبرا نيست. اين طبيعت مسابقه هست. يه موقعي يكي تو اوج آمادگي هست اون يكي را مي بره. چند وقت بعدش اونيكي مي بره. اينكه نتايج را هي به همديگه يادآوري كنيم و واسه هم كري بخونيم زياد كار جالبي نمي تونه باشه.
دفاع كيامي تو چند بازي اول كه باهاش كردم برام تازگي داشت. نديده بودم تا حالا تو ١٥ كسي اينطوري دفاع كنه. و شديدا به مشكل خوردم. بعدها اين مشكل تا حدودي حل شد:d. البته هر كاري كردم زير بار بازي كردن با تيماي چهار ستاره نرفت حداقل تو اين ١٥ بازي كه انجام داديم:d. كه البته اصلا اشكال نداره.
در كل چيزي كه مشخصه اينه كه همه موضع همديگه را مي دونيم. يه سري آفلاين بازن كه خب بيشترشون دارن لذت مي برن. يه سري آنلاين بازها هستن كه تفريحي بازي ميكن و نسبي لذت ميبرن. يه سري آنلاين بازهايي هستن كه رتبه براشون مهمه و مسابقات شركت مي كردن و مسئله جديه براشون. اينا دو راه حل. بيشتر ندارن يا بازيا بفروشن چون همينطوري بخوان ادامه بدن شايد عمرشون به فيفا ١٦ قد نده :d. يا اينكه تن به باگهايي كه فيفا بهشون پيشنهاد ميده بدن و پدر همه را در سيزن و آلتيميت در بيارن و تا سال بعد و رسيدن فيفا ١٦ زنده بمونن.
چيزي كه مشخصه اينه كه دسته سوم جهت موفقيت بايد شروع كنن و از باگها استفاده كنن.
چقدر تلگرافي شد واقعا :d

استاد كيامي شما كه با برزيل بازي مي كني لطفا به من بگو با اين كاراي دونگا، دفاع راست و دفاع چپ كي رو بزارم، هم آلوز هم مارسلو رو انداخته بيرون، خط حمله كي رو بزارم. منظور پست اس تي هستش، مرسي، فكر كنم بايد برگردم به آاس رم خودم كه بازم فيفا مثل پارسال بهش كم لطفي كرده

حسام جان از فیلیپه لوئیس تو دفاع چپ و از میراندا تو دفاع راست می تونی استفاده کنی که بازیکن های توانمندی هستن . فیلیپه لوئیش سرعت خیلی خوبی داره و خیلی از مواقع اگه فاصله بازیکن مورد نظرت باهاش یه مقدار زیاد باشه می تونه به دادت برسه . برای پست اس تی هم اگه با دو فوروارد بازی می کنی زوج نیمار و هالک خیلی خوب و هماهنگ هستن و جواب می دن . به خصوص نیمار که با توجه به اسکیل های خیلی خوب و ویران کننده ای که بلدی بزنی واقعا به دردت می خوره . پشت سرشون هم از لوکاس ، اسکار ، ویلیان و رامیرس استفاده کن و با اینا خط هافبکت رو تشکیل بده .

اينكه نتايج را هي به همديگه يادآوري كنيم و واسه هم كري بخونيم زياد كار جالبي نمي تونه باشه.
دوست عزیز من اصلا علاقه ای به انجام چنین کار هایی ندارم . ولی وقتی یه نفر میاد بیخود و بی جهت می پره وسط یه بحث منطقی در مورد ایرادات گیم پلی یه بازی و صحبت از خواب بودن و ... می کنه اونوقت لازم می شه یه سری صحبت ها که نباید ، مطرح بشه . ما اینجا داریم دلایل و نظر خودمون در مورد دفاع تاکتیکال و ... رو مطرح می کنیم نیازی به کاسه داغ تر از اش با اون لحن نیست . و وقتی این اتفاق می افته نباید توقع برخورد خوب داشت .

دفاع كيامي تو چند بازي اول كه باهاش كردم برام تازگي داشت. نديده بودم تا حالا تو ١٥ كسي اينطوري دفاع كنه. و شديدا به مشكل خوردم. بعدها اين مشكل تا حدودي حل شد:d. البته هر كاري كردم زير بار بازي كردن با تيماي چهار ستاره نرفت حداقل تو اين ١٥ بازي كه انجام داديم:d. كه البته اصلا اشكال نداره.

در مورد بازی نکردن با تیم های 4 ستاره علتش چالش بزرگی که برای خودم در مقابل تیم و سیستم بازی شما در نظر گرفته بودم . چون با توجه به اینکه رئال مادرید بر می داشتی و از 5 دفاع هم استفاده می کردی بزرگترین چالش یه فیفا باز اینه که با تیمی مثل بایرن و برزیل مقابل این رئال مادرید قرار بگیره .:دی اتفاقی که شاید خیلی ها حاضر به پذیرش اون نباشن و واسشون یه اعصاب خوردی باشه ولی من هیچوقت به انتخاب تیم و دفاع 5 نفره حریفم تو هیچ نسخه ای ایراد نگرفتم و نمی گیرم و اتفاقا بازی های خیلی جالبی هم برام بود . یه بازی هایی می شد با برزیل و بایرن جلوی رئال 5 دفاعه و اون ضد حملات وحشتناک بیل و رونالدو می شد نتیجه گرفت و یه دست هایی هم نمی شد . تمرکز وحشتناک بالایی می طلبه در عین حال باز کردن یه خط دفاعی 5 نفره با 3 هافبک دفاعی جلوش و از اون طرف مراقب جا نموندن دفاع های خودی و ضد حملات وحشتناک بیل و رونالدو در فیفا 15 ! من این چلنج رو دوست داشتم و ازش لذت بردم .

یه اعترافی باید بکنم به عنوانه یه فیفا فن..
آرکید بودن بازی و آسون بودنش به شدت حالمو بهم زده...خیلی وقتا میخوام خودمو به کوچه علی چپ بزنم و به خودم تلقین کنم که بازی مشکلی نداره ولی نمیشه...
همه ی بازیا چه آنلاین و چه آفلاین 4.5 تا گل حداقل داره و این واقعا مسخرس..ضربات آزاد خیلی راحت گل میشه.. کافیه مسی رونالدو یا هازارد رو تو تیمتون داشته باشین دیگه تمومه..با سرعتشون حریفو له میکنین..
هر چی آپدیت هم که میاد اوضاع بهتر نمیشه برعکسه 14 که آپدیتا واقعا مفید بود..
امسال تنها سالیه که هنوز ژانویه نرسیده و میخوام بازی رو بفروشم...نمیدونم اوضاعه pes چجوریه که اونو امتحان کنم..
واقعا ناراحت کنندس که گرافیک اینقدر پیشرفت داشته ولی گیم پلی به شدت ضربه خورده و آرکید شده..

كيامي جان از وقتي رفتي رو پس برزيل بدجوري تغيير كرده هالك هم ديگه تو تركيب نيست. راميرز هم نيست، لوكاس هم نيست. مهاجم آورده با اورال هفتاد و هشت. يك بازيكن خوب هم آورده به نام داگلاس كاستا كه اسكيلش پنج ستاره است واس پشت مهاجم خوبه من ميزارمش نوك حمله از اجبار. تك مهاجم بازي مي كنم، نيمار هم وينگر ولي مايل به تو گذاشتم اخه اگر بزارم مهاجم ديگه وينگر ندارم، مرسي واسه توضيحاتت كاملت، تو دفاع همين و ميزارم

آخرین ویرایش:
كيامي جان از وقتي رفتي رو پس برزيل بدجوري تغيير كرده هالك هم ديگه تو تركيب نيست. راميرز هم نيست، لوكاس هم نيست. مهاجم آورده با اورال هفتاد و هشت. يك بازيكن خوب هم آورده به نام داگلاس كاستا كه اسكيلش پنج ستاره است واس پشت مهاجم خوبه من ميزارمش نوك حمله از اجبار. تك مهاجم بازي مي كنم، نيمار هم وينگر ولي مايل به تو گذاشتم اخه اگر بزارم مهاجم ديگه وينگر ندارم، مرسي واسه توضيحاتت كاملت، تو دفاع همين و ميزارم

کلا چند روز رفتم اون ور خدا بگم سینا رو چیکار بکنه این بدبختی رو واسه ما اورد :دی پس تیم کلا دگرگون شده ! من الان ندارم بازی رو یه چند تا بازی مهم ریلیز شده اونارو بازی کنم دوباره تهیه می کنم و با هم بازی می کنیم به احتمال قوی می شه یه ترکیب خوب از توش در اورد . ولی تو خط دفاعی از همونا استفاده کن خیلی خوب هستن . میراندا حتی تو وسط از داوید لوئیز هم بهتره و حتما ازش جواب خواهی گرفت در دفاع راست ، ولی فقط تو کار های تدافعی تو فاز حمله و نفوذ از راست کاری برات انجام نمی ده .

مرسي رفيق، زودتر شما و سينا هم برگرديد به آغوش وطن. آسياي شرق هميشه چند سال عقب تر از اين حرف هاست حتي اگر فيفا يك سال ضعيف تر از پتانسيل هاي خودش باشه

در مورد تركيبها، من به اين نتيجه رسيدم كه بالانسترين دفاعها، دفاعهاي ٥ نفره يا ٣ نفره هستن. دفاعهاي ٤ نفره به شدت باگ خور هستن و ساده ترين باگها را ميشه روشون اجرا كرد. و اينكه اصلا نميشه با اين مدل تركيبها حفظ توپ كني و به تدريج جلو بري. چون به محض اينكه توپو لو بدي طرف يكم باهوش باشه با سه چهارتا پاس با دروازبانت تك به تك شده. موقع حمله اينقدر خط دفاعي مياد جلو كه ٥٠ متر بين دروازبان و دفاع فاصله ميفته. طرف هر جوري بندازه تك به تكه. سر همين من اصلا ديگه ٤ دفاعه بازي نمي كنم. حداقل مدلي كه من بازي مي كنم اصلا با اين تركيبها نمي خونه.
در مورد رئال هم آره خب چالشيه عجيب:d. البته من ٤ يا ٥ دست فكر كنم بيشتر رئال بر نداشتم. دو دست آخر هم چلسي و پاريس را برداشتم. البته خود چلسي چالشيه نسبتا در حد رئال :d.

سلام دوستان . من بازی فیفا 15 انلاین که انجام میدم خیلی تیک دار هستش !!! من اینترنت 2مگ پارس انلاین دارم سرعت دانلودم هم خوبه حدود 400 هستش ولی بازیا خوب جواب نمیده انلاین. چیکار کنم به
نظرتون ؟!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or