آخرین ویرایش:
سلام دوستان !
آقا من از فیفا 11 به بعد فیفا بازی نکردم میخواستم بدونم تو بخش آنلاین نمیشه تاکتیکال دیفندینگ رو عوض کنم ؟
تاکتیکال دیفندینگ چی میگه ؟![]()
میشه یکی لطف کنه چند تا نکته خوب و مثبت بازی فیفا 15 رو بگه؟
خیر سرم میخام بخاطر فیفا 15 کنسول PS4 بگیرم![]()
سلام دوستان من بخاطر فیفا 15 و GTA v میخوام ps4 بگیرم .
فیفا ارزش خرید داره ؟
من رو پلی 3 بازی کرده بودم رو ایکس باکس وان دیدم خیلی گرافیکش محشر بود نمیدونم شما چطوری میگید.
حالا شما نظرتون درباره خریدش چیه ؟
استاد كيامي شما كه با برزيل بازي مي كني لطفا به من بگو با اين كاراي دونگا، دفاع راست و دفاع چپ كي رو بزارم، هم آلوز هم مارسلو رو انداخته بيرون، خط حمله كي رو بزارم. منظور پست اس تي هستش، مرسي، فكر كنم بايد برگردم به آاس رم خودم كه بازم فيفا مثل پارسال بهش كم لطفي كرده
دوست عزیز من اصلا علاقه ای به انجام چنین کار هایی ندارم . ولی وقتی یه نفر میاد بیخود و بی جهت می پره وسط یه بحث منطقی در مورد ایرادات گیم پلی یه بازی و صحبت از خواب بودن و ... می کنه اونوقت لازم می شه یه سری صحبت ها که نباید ، مطرح بشه . ما اینجا داریم دلایل و نظر خودمون در مورد دفاع تاکتیکال و ... رو مطرح می کنیم نیازی به کاسه داغ تر از اش با اون لحن نیست . و وقتی این اتفاق می افته نباید توقع برخورد خوب داشت .اينكه نتايج را هي به همديگه يادآوري كنيم و واسه هم كري بخونيم زياد كار جالبي نمي تونه باشه.
دفاع كيامي تو چند بازي اول كه باهاش كردم برام تازگي داشت. نديده بودم تا حالا تو ١٥ كسي اينطوري دفاع كنه. و شديدا به مشكل خوردم. بعدها اين مشكل تا حدودي حل شد:d. البته هر كاري كردم زير بار بازي كردن با تيماي چهار ستاره نرفت حداقل تو اين ١٥ بازي كه انجام داديم:d. كه البته اصلا اشكال نداره.
كيامي جان از وقتي رفتي رو پس برزيل بدجوري تغيير كرده هالك هم ديگه تو تركيب نيست. راميرز هم نيست، لوكاس هم نيست. مهاجم آورده با اورال هفتاد و هشت. يك بازيكن خوب هم آورده به نام داگلاس كاستا كه اسكيلش پنج ستاره است واس پشت مهاجم خوبه من ميزارمش نوك حمله از اجبار. تك مهاجم بازي مي كنم، نيمار هم وينگر ولي مايل به تو گذاشتم اخه اگر بزارم مهاجم ديگه وينگر ندارم، مرسي واسه توضيحاتت كاملت، تو دفاع همين و ميزارم