FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
فلسفه دفاع 3 نفره و 5 نفره کاملا با هم متفاوته ، استفاده از دفاع 3 نفره یه خط دفاعی متمرکز تحویل می ده ولی یه ترکیب هجومی محسوب می شه . ولی تو دفاع 5 نفره با 3 هافبک دفاعی جلوش خود به خود ترکیب فوق العاده دفاعی می شه و نفوذ وحشتناک سخت می شه . به خصوص وقتی تیم مقابل رئال مادرید باشه که ضد حملات بیل و رونالدو ویران کننده است ، از 5 دست که بیشتر رئال بودی نزدیک 10 دست از 15 دست با رئالت بازی کردم . بقیشم چلسی و منچستر سیتی و... بود . ولی در مجموع چالش لذت بخشی برای من هست و خواهد بود نه فقط با شما کلا با هر کسی که رئال بر می داره و با 5 دفاع بازی می کنه . تو 13 هم خیلی ها مثل فرزاد و .. حاضر نبودن با رئال 5 دفاعه بازی کنن و این کار حکم سوهان اعشاب واسشون داشت :دی ولی همونطور که قبلا گفتم من کلا این چالش رو دوست دارم . و ازش لذت بردم .

دوستان خیلی تلاش نکنید همدیگه رو متقاعد کنید ...
دیگه الان با اومدن هر دو بازی اکثر بچه ها تصمیم خودشونو گرفتن که کدوم رو انتخاب کنن من هم مثل حسین و مسعود تصمیم گرفتم امسال شیفت کنم سمت pes، خیلیا هم تصمیم گرفتن رو فیفا بمونن ... دیگه وقتی کسی تصمیم شو گرفت گرفتته دیگه :) سعی نکنین ثابت کنید که کدوم بازی حتما بهتره
هر کدوم نسبت به رقیب یه برتری هایی داره و یه کم و کاستی هایی ...
من خیلی دوست داشتم دو تا شو همزمان بازی کنم ... با اینکه انتخاب خودم امسال pes بود، دوست داشتم فیفا رم بازی کنم به خاطر وجود بچه های گل اینجا که خیلیاشون واقعا عالی بازی میکنن و بازی کردن باهاشون لذت بخشه
ولی متاسفانه به دلیل اینکه مدل بازی کردن شون (به خصوص مدل پاس دادن و مدل دفاع کردن) با هم تفاوت زیادی داره نمیشه هردوشو همزمان بازی کرد و خوب بازی کرد ... باید فقط یکی شو انتخاب کرد
به حسین آقای عزیز هم توصیه میکنم اگه 3-4 هفته pes (یا دموی pes) رو بازی کردی کل عادت هات نسبت به فیفا عوض میشه، در این صورت بیخیال بازی کردن فیفا در حالت کل کل شو :d فکر کنم حداقل یکی دو هفته باید بین فوتبال ها فقط فیفا بازی کنی تا عادتت باز برگرده سمت فیفا
منم دوست داشتم نصفی از این و نصفی از اون بازی کنم ولی اونوقت هیچکدومو نمیشه خیلی خوب بازی کرد

انصافا در مقايسه با نسخه نسل قبلي خيلي عالي شده هرچند جا داره بهتر بشه و با توجه به ظرفيت بالاي كنسول هاي نسل جديد قطعا دستشون براي اينكار بازه...در مجموع من ايراد چنداني تو بازي نديدم نسخه 360 مشكل داشت تو گيمپلي ولي نسخه نسل جديد خيلي روان تر اجرا ميشه البته بايد انلاين رو هم بزنم هنوز آنلاينشو تجربه نكردم.

دوستان توی سیزن که بازی میکنم مثلا میشم دیو 1 بعد کنسول رو که خاموش میکنم و بعد از چند روز دوباره روشن میکنم میشم دیو 2 این چطوری هست؟ چند بار برام این اتفاق افتاده

دوستان نامزدهای مراسم 2014 The Game Awards مشخص شدن و در بخش بهترین بازی ورزشی/ریسینگ سال FIFA 15 حضور داره . لیست نامزد ها :

FIFA 15
Forza Horizon 2
Mario Kart 8
NBA 2K15
Trials Fusion

البته بعید میدونم با وجود بازیهایی مثل Mario Kart و Forza Horizon بتونه بهترین در این بخش بشه

بچه ها قکر نکنم امسال بتونه Fifa بهترین بشه . فروشش همیشه بالاترین بوده اما امسال بنظرم نمیسه . Nba2k واقعا خوب کار کرده و شانس اصلی برای کسب جایزه هست .

آقا من دو دست آفلاین بازی کردم بخش افلاین هم همچین تعریفی نداره ها! :d هوش مصنوعی اعصاب خورد کنه همش سرتوپ های بی مورد میزنه و حوصله آدمو سر میبره :|

تا حالا کسی به باگ های تکنولوژی خط دروازه برخورد کرده؟ ماله من دو مورد اتفاق افتاد که توپ رو مدافع حریف با تکل برگردوند بعد ویژگی خط دروازه نشون داد توپ کامل از خط دروازه رد شده ولی نوشت NO GOAL ! گل هم حساب نکرد! حالا برعکسشم اتفاق افتاده یه بار حریفم شوتید من با هوملز از خط دروازه توپ رو جمع کردم بعد که دوربین نشون داد,توپ روی خط بود ولی گل حساب کرد !

نظرات بعضی از دوستان هم دو چند صفحه ی اخیر خوندم که بازی رو کنار گذاشتن! من هرکاری میکنم نمیتونم کنار بزارم :d رفتم2 دست pes بازی کردم ولی با وجود پیشرفت هاش بازم به اندازه فیفا بهم نچسبید! واقعا کنار گذاشتن بازی کار سختیه :d

به هر حال بنده هم مثل دوستان امیدوارم یه آپدیت بیاد مشکلات حل بشه.

لعنت به تک تکِ افرادی که کوچکترین نقشی تو ساخت گیم پلی این بازی داشتن :دی
بازی ورای مزخرفه. این سینا گیر داد که دوباره بازی کن، به جای بازی کردن فقط دارم حرص میخورم :دی
جدای از مشکلات فاحشِ بازی، این انیمیشن های اضافی چین تو بازی آخه؟ دو ثانیه مدافع داره با خودش ور میره تا انیمیشن هم تموم نشه کنترل بازیکن دستت نیست، یهو میبینی مهاجم از ده متری میاد توپو از تو پاش در میاره میره میزنه تو گل.
این حرفا رو هم برا این نمیزنم که میبازم، الان دیویژن یک هستم و دو بار هم بازی کردم و راحت هم توی دیویژن موندم. دیگه اونایی که دیویژن یک و دو هستن تا یه حدی بازیشون خوبه.
دفاع کردن رو یه جوری کردن که یک صدم ثانیه حواست جم نباشه کارت تمومه، این جوری دیگه کل لذت بازی میپره که صد در صد بازی بخوای کاملاً متمرکز باشی. حال آدم به هم میخوره.

یه نکته ی عجیب و غریبی که من دو ماهه تو کفش موندم اینه که چرا گزارشگرا فقط مارتین تایلر و الن اسمیتن؟
دیشب همینطوری الکی داشتم تیم انتخاب میکردم وقتی اینترنشنالو انتخاب کردم و مثلا با ایتالیا و کرواسی بازی کردم دیدم گزارشگر شده clive tydesly..
کسی نمیدونه چجوری میشه گزارشگرو عوض کرد؟؟
تو ستینگ اصن جایی نیس که بشه عوضش کرد..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or