FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
به نظر من فيفا 14 چندتا مشكل داشت كه كاش ميشد اينو تو نسخه 15 حل كنند 1- وقتي توپ ميره بيرون همينطور كه بقيه دوستان توضيح دادن كه تا موقع اي كه توپ جمع كن توپ ميده به بازيكن و بازيكن توپ پرتاب كنه ما پير شديم :d ( در موقع كه گل عقبي رو اعصابه ) در كل تو فوتبال طبيعي اينجوري نيست خيلي سريع توپ و پرتاب ميكنن بايد يه چنين حالتي باشه كه به بازي سرعت ببخشن 2- بازيكنها از بنرهاي تبليغاتي در هنگام خوشحالي صحنه گل رد ميشن 3- رفتار بازيكنها يه مقدار هنگام گل زدن بچه گانه هس انگار يه شخصيت كارتوني داره شادي گل انجام ميده كاش اين چيزهارو درست ميكردن 4 - در مورد چمن دوستان ميگن تغييري نديدن منم قبول دارم اين حرفشون ولي من فكر ميكنم هممون داريم اشتباه ميكنيم و واقعاً‌ تغييرش و در هنگام بازي كردن ميفهميم از عكس خيلي تغييري ديده نميشه ولي همون چمن تغيير كرده در بازي باعث ميشه كه طبيعي تر باشه 5- دعوا هم چيز عجيبي در نسخه 15 فيفا نيست در نسخه هاي قديمي تر هم بوده در بعضي از صحنه ها اما اميدوارم اين دعواش الكي نباشه منظروم در مورد كارت گرفتن بازيكنها در جريان بازي و دعوا هس چون شما كنترلي اصولاً روي دعوا و حتي انتخاب اون بازيكن نداريد در جريان بازي اتفاق ميوفته 6- تماشاچيها خيلي نسبت به قبل در نسخه 14 بهتر شده ولي بازم جا داشت بهتر هم بشه كه گفتن در نسخه 15 سه بعدي ميشن بايد ديد رفتار و حركتاشون چطوريه من تو 14 بعضي موقع ها ديدم كه 10 تا تماشاگر در يه تصوير حركتهاي تكراي مثل هم انجام ميدن كه تو ذوق ميزنه

در ضمن يه چيزي فراموش كردم بگم تو يه سايتي نظر سنجي بود كه امسال ليگ ايران هم تو نظر سنجي قرار داده بودنند كه در صورت راي آوردن ليگ ايران تو فيفا 15 داشته باشيم نميدونم كه اين جريان چي شد چون من و بعضي از دوستان هم راي داديم خبر خودم تو انجمن گذاشتم نميدونم آخرش چي ميشه ولي بودن ليگ ايران هم بد نيست اگه باشه ( البته باشه و فيس بازيكنها الكي درست كرده باشن ) به درد نميخوره همون بهتر كه نباشه :d

^^^
تا حدودی باهاتون موافقم.فیفا خیلی کار داره تا اون فوتبالی بشه که ما میخوایم.هم از نظر گیم پلی هم از نظر زیبایی بصری
یه چیزی که همیشه رو اعصاب بوده دفاع ها هستن.من نمیدونم چرا باید دفاع با سرعت 85 باید یه مهاجم با سرعت 90 و خورده ای رو بگیره؟؟! خو از اول مدافع ها رو بذاره 97 بدونیم چی به چیه دیگه! مدافع عقب هم باشه اونقدر دست میندازه پا میندازه میرسه! خیلی مسخرست.( منظور این نیست که مهاجم من باشه مدافع حریف بیاد توپو بگیره آدم عصبی میشه! کلی میگم.حالت برعکسشم هست)

مورد بعدی عملکرد مدافع ها هست! مثلا توپ افتاده لب خط دروازه دروازبان نیست مدافع بدو بدو داره میرسه سمتش! با پا هل میده میره تو گل:|در صورتی که جهت برعکس گرفتی! این حالت تو لب خط هم میشه که میخواد بره بیرون.خیلی رو اعصابه! واسه خودشون عمل میکنن
من به شخصه حاضرم فیفا 1 سال کلا رو ضعف های گیم پلی کار کنه اصلا کاری به تماشاگرا و گرافیک چمن و بازیکنا نداشته باشه ولی یه تغییری ببینیم تو گیم پلی! ولی نمیاد که اینکارو بکنه!! چرا؟ چون سال بعدش چی بیاد ارائه بده! کم کم ویژگی جدید میذاره تو هر نسخه ما هم رقیبی برای فیفا نمیبینیم میریم میخریم:|

با این تریلر آخریه یکم امیدوار شدم؛ حداقل حرکت بازیکن ها یکم طبیعی تر شده؛ قبلاً که همه بازیکنا موقع حرکت دو پا بودن موقع شوت زدن اون یکی پاشون عملاً کار نمی کرد فلج بودن انگار:d

امکانات و انیمیشنایی که به این نسخه اضافه کردن خیلی ناراحتم کرد:دی یعنی فکر میکنم واقعا برای فیفا 16 میخوان چیکار کنن؟
خیلی کامل شده! اصلا انیمیشنای دروازبانا خیلی خوب شده!

امکانات و انیمیشنایی که به این نسخه اضافه کردن خیلی ناراحتم کرد:دی یعنی فکر میکنم واقعا برای فیفا 16 میخوان چیکار کنن؟
خیلی کامل شده! اصلا انیمیشنای دروازبانا خیلی خوب شده!
کجاش "خیلی کامل" شده داداش من؟؟؟ طی این دو تریلری که من از بازی دیدم انیمیشن ها هنوز هم خیلی ضعیفن.........اصلا این بازیکنا مثل عقب مونده ها حرکت میکنن........یه جورین.........گیم پلی هم با اینکه چند صحنه بیشتر ندیدیم فکر کنم تنها حسنش روون تر شدن و فرزترشدن حرکت هاست که البته هنوز هم چیز زیادی مشخص نیست از بازی....ولی در کل من فکر میکنم این بازی خیلی باید روش کار بشه و حالا حالا هم فکر نکنم EA تغییر انقلابی بوجود بیاره تو بازی....به هرحال انتظار داشتم نسل بعد رو با یه موتور پرقدرت مثل Ignite روی چنین سخت افزارهایی، قدرتمند تر شروع کنن......امیدوارم که بازی تا طی کردن پروسه ی نهایی نقص ها رو برطرف کنه

کجاش "خیلی کامل" شده داداش من؟؟؟ طی این دو تریلری که من از بازی دیدم انیمیشن ها هنوز هم خیلی ضعیفن.........اصلا این بازیکنا مثل عقب مونده ها حرکت میکنن........یه جورین.........گیم پلی هم با اینکه چند صحنه بیشتر ندیدیم فکر کنم تنها حسنش روون تر شدن و فرزترشدن حرکت هاست که البته هنوز هم چیز زیادی مشخص نیست از بازی....ولی در کل من فکر میکنم این بازی خیلی باید روش کار بشه و حالا حالا هم فکر نکنم EA تغییر انقلابی بوجود بیاره تو بازی....به هرحال انتظار داشتم نسل بعد رو با یه موتور پرقدرت مثل Ignite روی چنین سخت افزارهایی، قدرتمند تر شروع کنن......امیدوارم که بازی تا طی کردن پروسه ی نهایی نقص ها رو برطرف کنه

موافقم، هنوز با فوتبال واقعی خیلی فاصله هست، در ضمن خراب کردن رقیب فیفا هم باعث شده فیفا خیلی ب خودش زحمت انقلاب کردنو پیشرفت دادن بازیو نده و فقط همون بازیو کمی آپگرید کنه به اصطلاح

خداییش این فیفا ما رو مسخره کرده یه باگ شدید بازی این l1 با مثلث که به نهایت مسخرس دوم این سر زدن شده باگ شماکافی با اوزیل سانتر کنین صد در صد گل سوم من خودم ریال مادریدی شدیدم از اون با تعصباش ولی ریالم باگه اخه همه ریال برمیدارن و یا علی الان پول دارم که کنسول نسل بعد بخرم ولی نمیخرم تا تکلیف فیفا مشخص شه آخه فقط فوتبال بازی میکنم با این باگها عمرا کنسول بگیرم و در آخر زنده باد فیفا 11 و فیفا 12

خداییش این فیفا ما رو مسخره کرده یه باگ شدید بازی این l1 با مثلث که به نهایت مسخرس دوم این سر زدن شده باگ شماکافی با اوزیل سانتر کنین صد در صد گل سوم من خودم ریال مادریدی شدیدم از اون با تعصباش ولی ریالم باگه اخه همه ریال برمیدارن و یا علی الان پول دارم که کنسول نسل بعد بخرم ولی نمیخرم تا تکلیف فیفا مشخص شه آخه فقط فوتبال بازی میکنم با این باگها عمرا کنسول بگیرم و در آخر زنده باد فیفا 11 و فیفا 12

من فک می کردم بازی بلد نیستم مرتب گل می خورم نگو باگ داره!
برادرای من با روبن مرتب r1 دایره می زنن و گل میشه
یا با ریبری سانت بکنن هر کی بلند میشه هد می زنه گل میشه

فرستاده شده از LG-P768ِ من با Tapatalk

آقا دقیقا بازی کی میاد؟تا چند روز دیگه؟
من بنظرتون اگه fifa 14 بگیرم فرصت هست که بفروشمش تا قبل اینکه 15 بیاد؟یا رو دستم باد میکنه؟

اصـلا شکـی نیس تو این موضـوع که مـثلـت + L و سـانت خیلی تو بازی تاثـیر گذاره و راحـت میشه ازش اسـتفاده کرد ولـی یه چیز دیگم هست ..نمیگم 100 % ولی من حدود 70 % میگم میشه این دو تا حرکت رو کاری کـرد گل نشه .. حالا نمـیخوام این بحثو باز کنم دیگه داره ( کسی نگه چجوری ,این جا نمیشه گفت دقیقا چجوری )فـیفا 15 میـاد و این قضیه هم اوکی میشه ولی اون موضوعـه مـثلت اِل که کاملا میشه کنترلش کرد و نزاریم هم اول بازی و هم در جریـات بازی کسی ازش استفاده کنه
اما سانـت قضیش فرق داره , رو سر یه سری بـازیکن اصلا نمیشه ولی اونم بعضی موقع میشه کاری کرد گل نشه
شاید اسم این دو تا باگ باشه
خودمم اوایل میگفتم باگِ اما از این طرفم میشه بش نگاه کرد که نوع بازیه !! مگه تو فوتبال هر کسی ازاد نیس هر کاری کنه ؟؟ حالا درسته خیلی ناجوره ولی شاید هم اصلا باگ نیس ! جزو گیم پلیه
ولی 15 اوکی میشه
تو سری ها قبلم همچین چیزایی بوده
در کل یه سری همچین میان میگن خوب نیس اینه اونه پس یعنی ابدا طـرف بازیو بگیره ..روز اول بازی بیاد همه میگیرنا اینا همه حرفـه ,هر چی هست از اون pes بهتره کـ ..زورت نکردن میخوای برو اونو بازی کن
و اینکه دیـگه همه چیو نبـاید تو یه نسـخه نشون بدن که ..پس دیگه 3 سال دیگه بایـد حمع کنن برن خونـه ..
اصراری هم نیس 200 تـ بدی این بازیو بگیری برو ماریو بازی کن
کلا حال نمیکنم با اینا که میان تو تایپک هر گیمی جو الکی میدن ;-)

تنها چیزی که اذیت میکنه این فیفا انیمیشن های تکراریشه برا من ..
این نحوه توپگیری بازکینا کنار زمین .. که بعضی وقتا هرکاریم بکنی توپ رو میگیره و میره اوت ! و ...
جهت دادن بازیکنا واسه گرفتن توپ رو هنوز که هنوزه به اون شکل راضی نیستم من . مجبورم واسه گرفتن توپ دو سه نفری بدوئم و پرس بکنم . دیگه اون l1 مثلث و هد زدن و غیره رو باید باهاش کنار اومد ! واسه L1 مثلث بهترین راه اینه که قبل این که طرف بکشه زیرش پرس کنین .. واسه هد زدن هم قبل از اینکه طرف سانتر بکنه باید کناره ها رو ببندین با یه فورمیشن خوب مثل 4132 یا 442 یا .. دیگه وقتی طرف سانتر کشید دیگه سخت میشه بعدش ! D: بارها وبارها وبارها شده که سعی کردم بدون این که کرنر بدم توپ رو بگیرم و یه جهت گیری کوچیک اشتباه باعث شده وینگر طرف از یه نقطه کور ! توپ رو بندازه سانتر بکنه .. و همون هم میاد گل میشه !
چندنفر از دوستان هستن .. اسم نمی برم.. یعنی هر سانترشون مساوی با یک گله ! D:

یعنی دقیقا زدی به هدف :|
من سر همین اعصابم خورد شد فیفامو فروختم!
نزدیک بود دسته رو خورد کنم :| (فقط سر این یه بازی من تا این حد پیش میرم ) :|

سانتر میکنن و کله صاف تو گل ;;)
:|

انلاین داری بازی میکنی..کلی تمرکز میکنی و پاس کاری میکنی و میری شوت میکنی گل نمیشه..بعد اون یهو یه l1 مثلث میزنه کریس رونالدو رو تک با تک میکنه;;) چه جالب :|
این همه جون میکنی تو بازی..اخرش یه سانتر میکنه و میبره :| یعنی اصلا نیاز نیست بازی بلد باشی! بازی هم بلد نیستن!

بعدشم بازی میکنه و یارو میزنه که بره دیگه هم نمیشه باهاش بازی کرد :|
من یه وقتایی دیگه نمیتونم تحمل کنم اسمشو یادداششت میکنم اددش میکنم و میگم بیا بازی کنیم.. بعد اون هم منو ادد نمیکنه:d

اصـلا شکـی نیس تو این موضـوع که مـثلـت + L و سـانت خیلی تو بازی تاثـیر گذاره و راحـت میشه ازش اسـتفاده کرد ولـی یه چیز دیگم هست ..نمیگم 100 % ولی من حدود 70 % میگم میشه این دو تا حرکت رو کاری کـرد گل نشه .. حالا نمـیخوام این بحثو باز کنم دیگه داره ( کسی نگه چجوری ,این جا نمیشه گفت دقیقا چجوری )فـیفا 15 میـاد و این قضیه هم اوکی میشه ولی اون موضوعـه مـثلت اِل که کاملا میشه کنترلش کرد و نزاریم هم اول بازی و هم در جریـات بازی کسی ازش استفاده کنه
اما سانـت قضیش فرق داره , رو سر یه سری بـازیکن اصلا نمیشه ولی اونم بعضی موقع میشه کاری کرد گل نشه
شاید اسم این دو تا باگ باشه
خودمم اوایل میگفتم باگِ اما از این طرفم میشه بش نگاه کرد که نوع بازیه !! مگه تو فوتبال هر کسی ازاد نیس هر کاری کنه ؟؟ حالا درسته خیلی ناجوره ولی شاید هم اصلا باگ نیس ! جزو گیم پلیه
ولی 15 اوکی میشه
تو سری ها قبلم همچین چیزایی بوده
در کل یه سری همچین میان میگن خوب نیس اینه اونه پس یعنی ابدا طـرف بازیو بگیره ..روز اول بازی بیاد همه میگیرنا اینا همه حرفـه ,هر چی هست از اون pes بهتره کـ ..زورت نکردن میخوای برو اونو بازی کن
و اینکه دیـگه همه چیو نبـاید تو یه نسـخه نشون بدن که ..پس دیگه 3 سال دیگه بایـد حمع کنن برن خونـه ..
اصراری هم نیس 200 تـ بدی این بازیو بگیری برو ماریو بازی کن
کلا حال نمیکنم با اینا که میان تو تایپک هر گیمی جو الکی میدن ;-)
من دیگه حرفی ندارم :| این کاربرا جدیدی که از سایت های دیگه میان واقعا سطح سایت افت کرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or