آخرین ویرایش:
کجاش "خیلی کامل" شده داداش من؟؟؟ طی این دو تریلری که من از بازی دیدم انیمیشن ها هنوز هم خیلی ضعیفن.........اصلا این بازیکنا مثل عقب مونده ها حرکت میکنن........یه جورین.........گیم پلی هم با اینکه چند صحنه بیشتر ندیدیم فکر کنم تنها حسنش روون تر شدن و فرزترشدن حرکت هاست که البته هنوز هم چیز زیادی مشخص نیست از بازی....ولی در کل من فکر میکنم این بازی خیلی باید روش کار بشه و حالا حالا هم فکر نکنم EA تغییر انقلابی بوجود بیاره تو بازی....به هرحال انتظار داشتم نسل بعد رو با یه موتور پرقدرت مثل Ignite روی چنین سخت افزارهایی، قدرتمند تر شروع کنن......امیدوارم که بازی تا طی کردن پروسه ی نهایی نقص ها رو برطرف کنهامکانات و انیمیشنایی که به این نسخه اضافه کردن خیلی ناراحتم کرد یعنی فکر میکنم واقعا برای فیفا 16 میخوان چیکار کنن؟
خیلی کامل شده! اصلا انیمیشنای دروازبانا خیلی خوب شده!
کجاش "خیلی کامل" شده داداش من؟؟؟ طی این دو تریلری که من از بازی دیدم انیمیشن ها هنوز هم خیلی ضعیفن.........اصلا این بازیکنا مثل عقب مونده ها حرکت میکنن........یه جورین.........گیم پلی هم با اینکه چند صحنه بیشتر ندیدیم فکر کنم تنها حسنش روون تر شدن و فرزترشدن حرکت هاست که البته هنوز هم چیز زیادی مشخص نیست از بازی....ولی در کل من فکر میکنم این بازی خیلی باید روش کار بشه و حالا حالا هم فکر نکنم EA تغییر انقلابی بوجود بیاره تو بازی....به هرحال انتظار داشتم نسل بعد رو با یه موتور پرقدرت مثل Ignite روی چنین سخت افزارهایی، قدرتمند تر شروع کنن......امیدوارم که بازی تا طی کردن پروسه ی نهایی نقص ها رو برطرف کنه
خداییش این فیفا ما رو مسخره کرده یه باگ شدید بازی این l1 با مثلث که به نهایت مسخرس دوم این سر زدن شده باگ شماکافی با اوزیل سانتر کنین صد در صد گل سوم من خودم ریال مادریدی شدیدم از اون با تعصباش ولی ریالم باگه اخه همه ریال برمیدارن و یا علی الان پول دارم که کنسول نسل بعد بخرم ولی نمیخرم تا تکلیف فیفا مشخص شه آخه فقط فوتبال بازی میکنم با این باگها عمرا کنسول بگیرم و در آخر زنده باد فیفا 11 و فیفا 12
بازی September 23 میاد یعنی حدود 50 روز دیگهآقا دقیقا بازی کی میاد؟تا چند روز دیگه؟
من بنظرتون اگه fifa 14 بگیرم فرصت هست که بفروشمش تا قبل اینکه 15 بیاد؟یا رو دستم باد میکنه؟
خداییش این فیفا ما رو مسخره کرده یه باگ شدید بازی این l1 با مثلث که به نهایت مسخرس دوم این سر زدن شده باگ شماکافی با اوزیل سانتر کنین صد در صد گل سوم من خودم ریال مادریدی شدیدم از اون با تعصباش ولی ریالم باگه اخه همه ریال برمیدارن و یا علی الان پول دارم که کنسول نسل بعد بخرم ولی نمیخرم تا تکلیف فیفا مشخص شه آخه فقط فوتبال بازی میکنم با این باگها عمرا کنسول بگیرم و در آخر زنده باد فیفا 11 و فیفا 12
من دیگه حرفی ندارم این کاربرا جدیدی که از سایت های دیگه میان واقعا سطح سایت افت کردهاصـلا شکـی نیس تو این موضـوع که مـثلـت + L و سـانت خیلی تو بازی تاثـیر گذاره و راحـت میشه ازش اسـتفاده کرد ولـی یه چیز دیگم هست ..نمیگم 100 % ولی من حدود 70 % میگم میشه این دو تا حرکت رو کاری کـرد گل نشه .. حالا نمـیخوام این بحثو باز کنم دیگه داره ( کسی نگه چجوری ,این جا نمیشه گفت دقیقا چجوری )فـیفا 15 میـاد و این قضیه هم اوکی میشه ولی اون موضوعـه مـثلت اِل که کاملا میشه کنترلش کرد و نزاریم هم اول بازی و هم در جریـات بازی کسی ازش استفاده کنه
اما سانـت قضیش فرق داره , رو سر یه سری بـازیکن اصلا نمیشه ولی اونم بعضی موقع میشه کاری کرد گل نشه
شاید اسم این دو تا باگ باشه
خودمم اوایل میگفتم باگِ اما از این طرفم میشه بش نگاه کرد که نوع بازیه !! مگه تو فوتبال هر کسی ازاد نیس هر کاری کنه ؟؟ حالا درسته خیلی ناجوره ولی شاید هم اصلا باگ نیس ! جزو گیم پلیه
ولی 15 اوکی میشه
تو سری ها قبلم همچین چیزایی بوده
در کل یه سری همچین میان میگن خوب نیس اینه اونه پس یعنی ابدا طـرف بازیو بگیره ..روز اول بازی بیاد همه میگیرنا اینا همه حرفـه ,هر چی هست از اون pes بهتره کـ ..زورت نکردن میخوای برو اونو بازی کن
و اینکه دیـگه همه چیو نبـاید تو یه نسـخه نشون بدن که ..پس دیگه 3 سال دیگه بایـد حمع کنن برن خونـه ..
اصراری هم نیس 200 تـ بدی این بازیو بگیری برو ماریو بازی کن
کلا حال نمیکنم با اینا که میان تو تایپک هر گیمی جو الکی میدن ;-)