FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
این تریلر جدید گیم پلی واقعا افتضاح بود ! :| انیمیشن ها که دقیقا همون بودن فقط برخورد فیزیکی اضافه شده بینشون و من تغییری بین چمن این شماره با نسخه گذشته ندیدم !

تاپیک فیفا و اینقدر سوت و کوری؟؟ :d
تریلر جدید نشون داد ea برای بالا بردن لذت بازی توجه به جزئیات رو خیلی بالا برده و برای واقعی تر کردن جو بازی تلاش زیادی کرده.
مثلا دیگه همه نسبت به حرکت توپ بی نفاوت نیستن و همه ی نگاه ها به توپ ـه.(توی فیفاهای قبلی دروازه بان توپ از کنارش رد میشد دریغ از یک نگاه:d).
مورد بعدی که خیلی هم بهش اشاره شده برخورد بین بازیکن هاست.هر حادثه ای توی بازی بین روابط بازیکن ها تاثیر گذاره و باهم جر و بحث میکنن:d.همچنین بازیکن ها یه جورایی احساس دارند و با توجه به جو رفتار متفاوتی نسبت به هم تیمی ها , تماشاگران ,حریف و داور نشون میدن.
تماشاگران هم زمین تا آسمون فرق کردن و به سبک طرفدارای همون باشگاه تشویق میکنن که توی بازی منظره های باحالی میسازه:d.
شادی های پس از گل زیادی هم اضافه شده به بازی.یه خوشحالی جالبی که شدید من خوشم اومد اینه که مثلا یه گل حیاتی برای تیم زده میشه(مثلا دقایق آخر)که یهو همه ی بازیکنا میریزن سر بازیکنی که گل زده که واقعا باعث میشه فرق گل معمولی و گل حماسی رو درک کنی:d(درست عین واقعی:d)

fifa-15-na-ps4.jpg

این چی میگه ؟
کاور اصلی بازیه ؟
یکیشون مسیه اون یکیشون نمیدونم کیه بازیکن آمریکاس !
-
اون یکی
Clint Dempsey بازیکن تیم ملی آمریکا هست ...
البته قبلا یه کاور بود که فقط مسی بود ... الان این کاور رو برای کشور آمریکا گذاشتن فکر کنم تا فروش بهترین تو آمریکا داشته باشن :|

آخرین ویرایش:
چون رقابتی در کار نیست و اینا هر چی بسازن همه می‌خرن. نمونش فیفا 14 که اصلاً در خور یه بازی نسل هشتمی نبود و باز هم میلیونی فروخت.

اگه ١٥ اينجوري نباشه و انتظاراتو براورده نكنه من ١٥ رو هم نميخرم!
جالبه nba 14 گرافيكش وحشتناك بالاس و قشنگ نسل هشتميه ولي فيفا ١٤.. ابدا.'تفاوت wow با نسل قبلي نداره ولي nba چرا

این چی میگه ؟
کاور اصلی بازیه ؟
یکیشون مسیه اون یکیشون نمیدونم کیه بازیکن آمریکاس !
-
اون یکی
Clint Dempsey بازیکن تیم ملی آمریکا هست ...
البته قبلا یه کاور بود که فقط مسی بود ... الان این کاور رو برای کشور آمریکا گذاشتن فکر کنم تا فروش بهترین تو آمریکا داشته باشن :|

خب همیشه همینطوری بوده دیگه قبلا هم برای کشور آمریکا عکس داناوان رو میذاشتن یا برای انگلیس ویلشایر و ....

نقل و انتقالات که آپدیت نیست. توی فصل جدید لواندوفسکي رفته بایرن مونیخ ولی توی عکسها هنوز توی دورتموند است و تونی کروس از بایرن رفته.

نقل و انتقالات که آپدیت نیست. توی فصل جدید لواندوفسکي رفته بایرن مونیخ ولی توی عکسها هنوز توی دورتموند است و تونی کروس از بایرن رفته.
تا عرضه بازی همه-ی نقل و انتقالات درست میشه شاید نقل و انتقالات روز آخر بمونه که با آپدیت همیشه حل میشه .

تریلر جدیدش هیچ چیز درخوری نداشت واقعا منم چیزی تو چمن بازی ندیدم ، ی تغییرات مثل اضافه شدن عکس العمل بازیکنان روی نیمکت و اشاره بازیکنان هنگام پاس ندادن و پیشرفت تماشاگرا و شعارها و.. کافی نیست انیمیشن های بازی عین همون قبل مونده و نیاز به تغییرات داره . جالب نبود در کل . تریلر های دیگه بیاد بلکه تکونی بخورم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or