FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
Fifa14 وقتی توپ میرفت اوت دو ساعت طول میکشید بازیکن توپ رو از توپچی بگیره و دو ساعت طول میکشید بازیکن دیگه, اونیکی توپ رو به بیرون پرت کنه :|
کلا ترجیح میدادم گل بخورم تا توپ رو به بیرون بزنم :|
امیدوارم اینو درست کنن خیلی رو اعصابه :|

امیدوارم این مارکینگ تو کرنر ها رو درست کنن. می بینی مارسلو اومده زلاتان رو مارک کرده بعد راموس بیرون محوطه جریمه وایستاده. :|
حس می کنم درست کردنش خیلی چیز ساده ای باشه. هم فیفا 13 این مشکلو داشت. هم 14.

امیدوارم این مارکینگ تو کرنر ها رو درست کنن. می بینی مارسلو اومده زلاتان رو مارک کرده بعد راموس بیرون محوطه جریمه وایستاده. :|
حس می کنم درست کردنش خیلی چیز ساده ای باشه. هم فیفا 13 این مشکلو داشت. هم 14.

حالا اون به کنار ! مارک هم شده باشن وقتی مدافعت جلوتر از مهاجم و دقیقن تو موقعیت دفع توپ باشه اما مهاجم میاد سر میزنه !!
کلا همونی که اون رفیقمون گفت .. تا یه رقیب درست حسابی نیاد واسه فیفا میلی واسه پیشرفت اونچنانی ندارن ! pes کلا ول معطله ! از خدامه pes بیاد پیشرفت کنه تا اینام بهتر بشن .

تریلری جدید از بازی که مربوط میشه به مهارت پا به توپ و کنترل های توپ توسط بازیکنان مختلف و هم چنین درگیری های فیزیکی بین بازیکنان که در هر بخش انیمیشن های زیادی به بازی اضافه شده در این تریلر انیمیشن بی نظیر پا به توپ مسی نمایش داده شده که فوق العاده بی نظیره یعنی با واقعیت مو نمیزنه ..............

لینک مستقیم ............. http://www.gofile.ir/dl/1dbf/FIFA-15-Agility-and-Control-Trailer.mp4.html

لینک یوتیوب ............... FIFA 15 Gameplay Features - Agility and Control - YouTube

گیم پلی؟؟؟:-/
چیزی که تو آنلاین 90% میبینم
b6dx7kqyf0bjce7hwpth.png
L1
هر موقع تونستن کاری کنن طرف از دفاع نزنه زیرش مستقیم نیفته روی بند کفش مهاجم کافیه واسمون بقیه پیشکش

بله بعضی اوقات فکر میکنی تنها راه گل زدن همینه بکش زیرش اونم با مدافعین و سوتی های وحشتناک دروازبان
با یه خارجیه بازی میکردم میگفت مریض شدم از دست این L1 مثلث که ملت فقط با این بازی میکنن

بله بعضی اوقات فکر میکنی تنها راه گل زدن همینه بکش زیرش اونم با مدافعین و سوتی های وحشتناک دروازبان
با یه خارجیه بازی میکردم میگفت مریض شدم از دست این L1 مثلث که ملت فقط با این بازی میکنن
من گفتم gameplay . گیم پلی با باگ فرق داره دوست عزیز . شما مطمعنی تو فیفا 15 به همین شکله

من گفتم gameplay . گیم پلی با باگ فرق داره دوست عزیز . شما مطمعنی تو فیفا 15 به همین شکله

عزیزم این باگ نیستش بخشی از گیم پلی بازیه
به هر حال امیدوارم این موضوع که باعث یکنواختی گیم پلی تو بخش آنلاین میشه رو رفع کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or